Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. מנכ"ל לשעבר.
    טו אז בשביל למנוע שיהיו את תגובות ההרשמה במשחק החדש שלי שהולך להיות מושקע בטירוף
    אני אעשה את ההרשמה כאן,אז מלאו את הטופס הבא

המשחק מדבר על התפוצצות של כוכב ושאתם קמים חמש שנים אחר כך,ספרו ברקע על מה שהיה לפני הפיצוץ

טופס לנרשם:
    שם:אמיתי
    ניק:כינוי בפורום
    שם הדמות:שם מלא, משהו דימיוני/אמריקאי
    רקע:שלוש שורות
    אופי:האופי של הדמות
    מראה:תיאור או תמונה
    חפצים:500 לירות קסטיליניות(לא לגעת)
    כוח:לא לגעת!יחשף במשחק!
    שותף/ה:כן לא
    ---
    שם השותף/ה:שם מלא,דימיוני/אמריקאי
    רקע:שלוש שורות
    מראה:תמונה או תיאור
    אופי:האופי של הדמות
    רומאנס:באחוזים

המשחק יפתח ביום שישי!
    אז תירשמו,אני לא אגיד פה מי רשום או לא...כעיקרון כולם יהיו רשומים אם ימלאו את הטופס בצורה מדוייקת

2. היכל התהילה
    טופס לנרשם:
    שם:דניאל
    ניק:eevee
    שם הדמות:דון ברנר
    רקע:דון נולד לשמפחה טובה וחיי חיים טובים,נפגש עם חברים ושיחק איתם,בילה עם חברתו טיפני והיה תלמיד נהדר! כאשר דון שמע על הפחד של ההתפוצצות היה חייב להציל את טיפני! לכן ברח מהבית הלך וחיפש ורץ לביתה של טיפני לקח אותה והם נשארו יחדיו עד ההתפוצצות.
    אופי:נחוש,חכם,נבון,ישנוני,נבוך,ביישן
    מראה:גבוה,יחסית רזה אך לא יותר מדי,בעל שרירים בידיים אך לא גדולים! עיניים ירוקות,שיער חום עד לצוואר חלק,בעל חולצה חומה עם האות D וג'ינס.
    שותף/ה:כן
    ---
    שם השותף/ה:טיפני סמית'
    רקע:טיפני נולדה למשפחה קשה אך מהר מאוד הוריה נרצחו לכן אומצה על ידי הורים עשירים וחייה חיים מטופחים,כשהכירה את דון היה חיבור מיידי ומאז ניהיו חברים עד היום! טיפני אהבה את דון אך עדין שמרה על קשר עם חברותייה! טיפני ששמעה על הפיצוץ חייה בפחד עד שדון אסף אותה וחיכתה עד עכשיו!
    מראה:גבוה ממוצע,עיניים כחולות,שיער בלונדיני גולש! ג'ינס פשוט וקרוע בברך וחולה ורודה עם האות T
    אופי:חברותית,תמימה,פחדנית,חכמה,עצלנית,קשוחה
    רומאנס:70% (כי אצלך שבעים אחוז זה כמו 90 במשחקים אחרים)

יוסי המלך הכין!!

קרדיט לרומה על הלוגו הסטייל!!

בברכה דניאל:
    איווי בדם,אוהד הפועל,שובר רגליים סדרתי ומנגליסט מתקדם

3. משתמש מנוסה
    טופס לנרשם:
    שם:מיכאל
    ניק:Кот Бегемот
    שם הדמות:מפיסטו פאנירוב
    רקע:מפיסטו היה נער למשפחה עשירה שאביו היה נשיא של חברת היי-טק מוצלחת,אימו של מפיסטו מתה כאשר הוא היה בן 6 והדבר היחידי שנשאר לו ממנה זה הכובע שהיא עשתה לו.
    הוא היה תלמיד מצויין ופופולרי בקרב הבנות אבל היה חסר חברים בגלל התנהגותו כלפי כולם.
    כאשר מפיסטו שמע על השמוע של הפצצה הוא ברח מהבית עם האקדח של אביו והכובע שאימו נתנה לו.
    אופי:סאדיסט,חכם,עצלן,שקרן,נבון,אמיץ
    מראה:תקליק עליי D:
    שותף/ה:לא

קרדיט ליוסי על זאתי *_*

כן,הכינוי שלי ברוסית,למי שיש בעיות עם זה,שיחייה XP

</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol&#33;
    </td></tr></table><div class=\'signature\'>
    ~Cat Behemoth~

4. משתמש מנוסה
    שם: תום
    ניק: athas
    שם הדמות: הנרי ג&#39;ונס
    רקע: הנרי נולד לאמא חד-הורית וגדל בעוני במשך הרבה זמן. הוא נלחם בקרבות רחוב הרבה ולכן יש לו כל מיני צלקות על הגוף. בגיל 11 אימו הצליחה להמציא נוסחה לריפוי(היא היתה אחות) שהוציא אותם מהעונים. הוא הלך ללמוד בבית ספר לטייס שם הוא פגש את חברתו אנג&#39;י ועוד חברים. במהלך פרויקט הוא גילה שאביו הוא מיליונר בעל השפעה וכך הוא כיבל הטבות נוספות. כאשר גילו שמטאור הולך להיתנגש בכוכב שלו אז הוא כיבל אישור לנסוע הוא ומשפחתו מחוץ לכוכב, בזכות אביו הוא יצליח להאבי גם את אנג&#39;י איתו.
    אופי: נחוש, קר-רוח, הגיוני, לא הכפטי(לפעמים), מרוחק לרוב האנשים(לא כולם).
    מראה: שיער שחור לא קצר מידי אבל לא ארוך, עיניים ירוקות, גבוה אבל רזה(גובה 1.84 מ&#39;, משקל 56 ק"ג), צלקת על הלחי(מוסבר ברקע), צבע עור רגיל, ג&#39;ינס כחול קרוע, חולצה T-שרט שחורה וג&#39;קט שחור-אדום.
    חפצים:500 לירות קסטיליניות
    כוח:
    שותף/ה: כן
    ---
    שם השותף/ה: אנג&#39;י(אנג&#39;ל) סמית&#39;
    רקע: אנג&#39;י נולדה למשפחה בינונית וגדלה בחלק ה"טוב" של העיר שבה היא גרה, היא למדה מאימא שלה כל מיני דברים לגבי איך להיות "ליידי" ומאביה על מכונות וכדומה. בגיל 8 הוריה התגרשו ובגלל זה היא בילתה פחות עם אביה. בגיל 9 אמא שלה התחתנה עם איש עשיר ולכן בגיל 10 היא הצתרפה לבית הספר המתקדם של העיר ושם היא הכירה שנה אחרי את הנרי והם נהיו חברים. בזכות הנרי היא יכלה לנסוע איתו מהכוכב לפני התנגשות המתאור אבל נאלצה להשאיר את משפחתה שם.
    מראה: שיער בלונדיני ארוך ומתופח, עיניים כחולות, גבוה אבל רזה( גובה 1.72 מ&#39;, משקל 43 ק"ג), צבע עור לבן-חיבר, ג&#39;ינס שחור , חולצת T-שרט כתומה עם ציור של עייט.
    אופי: שקטה, חברותית למי שהיא מקירה ולא חברותית בכלל למי שהיא לא מקירה, אמיצה, הגיונית ושקדנית.
    רומאנס:80%
    הביצים שלי:

5. משתמש מנוסה
    טופס לנרשם:
    שם:איתי
    ניק:Lazy Koala
    שם הדמות:אנדי(אנדריי) גרוצקי
    רקע: אנדי נולד לאב גנרל צבאי גדול ולאם עקרת בית. כבר משהיה ילד הוא קיבל משמעת קשה מאוד כולל לקבל מכות על דברים קטנים כמו לקחת עוגיה אחת יותר מהמותר. שהגיע לגיל 14 אביו החל לאמן אותו אימונים קשים במטרה שיתגייס לצבא כקצין למרות שהוא אף פעם לא רצה להיות כזה. לא היא לו שאיפות או חלומות כי אביו לא נתן לפתח כאלה. בגיל 15 כבר ידע קרב מגע ולירות באקדח. שהיה בן 16 פגש את נסטיה כשכמה שיכורים ניסו לתקוף אותה, בלי לחשוב פעמיים הוא רץ לעבר השיכורים וריתק את שניהם לריצפה. אחרי היכרות הם נהיו חברים והיא תמיד הרגיעה אותו במצים שהיו היה עצבני ובמצבי כעס.
    אופי:עצבני, סגור,פזיז.חכם,אסטרטג,מהיר חושים
    מראה:צבע גוף בהיר,גבוהה,שרירי מאוד,שיער בלונדיני אסוף עד הצוואר,עיניים בצבע כחול בהיר.
    כוח:לא לגעת&#33;יחשף במשחק&#33;
    ---
    שם השותף/ה:נסטיה לנין
    רקע:נסטיה נולדה לאבא נחה על כיסא גלגלים,הוא היה נחה מלחמה שלא קיבל כספי נחות ולאמא מלצרית. היא חייה חיי עוני בשכונת מצוקה. שהייתה בת 15 נשרה מהלימודים כדי ללכת לעבוד בפיצרייה זניחה כדי להביא קצת כסף הביתה. יום אחד שהיא סיימה לעבוד בלילה, שלושה שיכורים ניסו לתקוף אותה אך אנדי שבדיוק היה במקופ ריתק את השיכרים ואחרי היכרות קצרה הם נהיו חברים.
    מראה:גובה ממוצע, עיניים ירוקות, שיער בלונדיני חלק שמגיע עד הכתפיים,מפותחת,מרכיבה משקפיים.
    אופי:רגועה,חכמה,שקטה.עקשנית,צינית,צומי כזאת(אתה יודע)
    רומאנס:85%

<span style=\'color:quot\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>בברכה, איתי :&gt;</span></span>

גם אני הופעתי בהקדשת 4000 של אמיר-

6. היכל התהילה
    שם: Smelly Cat ._.
    שם:ניר
    ניק: מר רעם>_>
    שם הדמות:אנדי (ג&#39;) גרין.
    רקע:לפני ההתפוצצות היה עולם עתידי עולם של שלווה בין האחד לשני...
    היה לי עוד 2 אחים, שניהם בנים גדולים ממני.שיחקנו ביחד וגדלנו ביחד...
    הטכנולוגיה התקדמה וכך גם המדע עצמו-חקר המאובנים השתפר,שיכפולי היצורים,רובוטים עתידניים.
    מה שפעם חשבו שהוא העתיד היה ההווה..ההווה שלנו... עד שזה קרה כוכב כדור הארץ השתנה בכמה רגעים פשוטים&#33; אף אחד לא יודע איך מי מה ובידיוק מתי... כוכבנו התפוצץ כמו בלון וסיכה.

אופי:עקשן,בדחן,עצמאי ואמיץ.
    מראה:שיער שחור מטולטל על הכתפיים... קצת שמנמן,עונד שעון צבא שחור של אחיו.
    ---
    שם השותף/ה:מרלי (א) טורנו.
    רקע:מרלי היא ילדה פשוטה יש לה עוד 3 אחיות איתה והיא הקטנה מבינהם. היא שכנתי שגרה ממש ליד ביתנו.
    מרלי אהבה לטפל בפרחי הגינה שלה עד שהגיעה לרחובנו טכנולוגיית הצמחייה שהפרחים השקו את עצמם כמה פעמים ביום...
    מאז השתפרות הטכנולוגיה מרלי כבר לא כל כך אהבה לצאת עם חברים, היא אהבה לשהות בבית ולשחק עם אחיותיה בבובות...
    מראה:שיער בלונדיני,ילדה רזה,נוהגת ללבוש את השמלה הקצרה שחברתה הטובה קנתה לה.
    אופי:חייכנית,חמודה,קופצנית,פחדנית.
    רומאנס:99.5%
    הערות:דיר באלק אתה לא רושם אותי השקעתי><
    <div align=\"Center\">

קרדיט לקיבוצניק מתוסכל~
    </div>

7. מנכ&quot;ל לשעבר.
    עוד רשום אחד והמשחק יפתח מחר&#33;

8. משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל
    שם:אסף
    ניק:Chilli Sauce
    שם הדמות: בנג&#39;י טומפסון
    רקע:בנג&#39;י גדל בפרברים של עיר הבירה. על אף היותו חברותי מאוד היו לו חברים מעטים, ולמרות זאת הוא היה שמח. הילדות שלו עברה בלי כל מיני תקלות עד ליום הפיצוץ. אז הוא גילה במה אמא שלו עובדת ומה המשימה שלה.
    אופי:חברותי, מופנם, אופטימיסט, חייכן, אכזר, קריזיונר
    מראה:שיער שחור עורב חלק. עיניים ירוקות. גוף שזוף ושרירי. גופייה לבנה רגילה וג&#39;ינס שלושת-רבעי. מרכיב בד"כ משקפי שמש.
    שותף/ה:בנתיים לא. אולי בהמשך תמציא לי. אם יבוא לי אני אגיד לך.
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •