Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16
  1. משתמש מנוסה
    יש אישור מאילון
    מאושר
    פוקימון ריינג'ר:להציל את מחוז סינו

חוקים:
    אין להספים
    אין לקלל
    אין לרשום הודעות כגון:למה לא הגבתה לי? וכדומה
    להנות!!!

עלילה+פתיחה:
    איש בחליפה שחורה בעל שיער בלונדיני יוצא מן הסירה ביחד עם השותף שלו וויויל(האיש בחליפה השחורה הוא מצוות דים סאן צוות מרושע המשתמש במכונות שגורמות לשליטה מוחית בפוקימונים שבקרבת המכונה)ונכנס לנמל שם הוא פוגש בצידו של הנמל איש צעיר יחסית בחליפה אדומה.האיש בשחור והוויויל שלו מכים את האיש וחוטפים אותו.ופתאום אתם קמים מהסיוט בבהלה ועגלי זיעה יורדים ממכם.אתם שוטפים את הפנים והולכים לסלון ביתכם שם אמכם בוכה מול הטלויזיה ואינכם יודעים למה.אתם שואלים אותה מה קרה והיא לא עונה.אתם מסתכלים בטלויזיה ורואים תמונה בגדול של אביכם שרשום לידה:נחטף הלילה ע''י צוות דים סאן.ואז אתם נשבעים שתחזירו את אביכם ותנקמו בצוות דים סאן.אתם הולכים למרכז הריינג'רים במטרה להפוך להיות לריינג'רים העוזרים לאנשים ופוקימונים בעיקר בגלל אביכם.הגעתם לדלת המרכז מה תעשו?

טופס הרשמה:
    שם בפורום:
    שם במשחק(עם שם משפחה) :
    גיל במשחק:
    רקע(לפחות שני שורות וחצי יש ויתור רק לחצי שורה):
    תכונות הדמות(לא מושלם ולא אפס וגם תשחקו לפי התכונות האלה לא לרשום חכם ולעשות דברים מטופשים):
    הערות/בקשות:
    פוקימון שותף:תוכלו לקחת מפה

תיקחו מהקוד:
    קוד:
    שם בפורום:
    שם במשחק:
    גיל במשחק:
    רקע:
    תכונות הדמות:
    הערות/בקשות:
    פוקימון שותף:
    אנשים חשובים:

יחשפו כשתגיעו אליהם

Click here to feed me a Rare Candy!
    Get your own at Pokeplushies!

קרדיט לnoanswer על הפצצה שלמעלה

קרדיט לאליאב על הצ'או בסמל אישי
    <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>גם אני חבר ב-Pokemon Team&#33;&#33;</span></span>

2. משתמש מנוסה
    רשומים
    יש מקום ל7 בגלל שאני לא סוס במשחקי תפקידים

שם בפורום:lack knight
    שם במשחק:כריס
    גיל במשחק:12
    רקע:כריס גדל למשפחה עשירה אך הוא לא היה מפונק הוא העצמאי ביותר יום אחד הוא פגש בצימצאר שעמד להידרס הוא הציל אותו ומאז השניים היו חברים טובים בסופו של דבר הוא החליט להתחיל הם צימצאר את המסע שלו
    תכונות הדמות:אמיץ, חכם, חזק, כנה, טובת הכלל חשובה לו, חברותי, נוהג לתת הזדמנות שנייה,פתי,מגושם,מתחמקח לרוב.
    הערות/בקשות:---
    פוקימון שותף:צימצ&#39;אר

Click here to feed me a Rare Candy&#33;
    Get your own at Pokeplushies&#33;

קרדיט לאליאב על הצ&#39;או בסמל אישי
    <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:blue\'>גם אני חבר ב-Pokemon Team&#33;&#33;</span></span>

3. משתמש מנוסה
    אני השקיעה כסוס אני מצפה שגם אתה תשקיע

שם בפורום:lack knight
    שם במשחק:כריס
    גיל במשחק:12
    רקע:כריס גדל למשפחה עשירה אך הוא לא היה מפונק הוא העצמאי ביותר יום אחד הוא פגש בצימצאר שעמד להידרס הוא הציל אותו ומאז השניים היו חברים טובים בסופו של דבר הוא החליט להתחיל הם צימצאר את המסע שלו
    תכונות הדמות:אמיץ, חכם, חזק, כנה, טובת הכלל חשובה לו, חברותי, נוהג לתת הזדמנות שנייה,פתי,מגושם,מתחמקח לרוב.
    הערות/בקשות:---
    פוקימון שותף:צימצאר
    הפוקימונים שלי:
    צימצאר
    מכרתי את ראלטס לעבדות

וקניתי בשוק הפוקימונים:
    המאמן ההוא שניצחתי, אז עשינו קרב הימור הוא הימר על פוקימון התפתחות שנייה ואני הימרתי על ויגורת שלי ועל-כן קיבלתי:

לכדתי קקניאה:

ויש לי :

ניצחתי ואני ממשיך בדרכי

4. משתמש מנוסה
    עשית את המשתמש שלך מושלם תעשה גם תכונות רעות וגם אמיץ רושמים עם א&#39; ודרך אגב תשים פסיק בין תכונה לתכונה

5. משתמש מנוסה
    שיניתי טוב לך?
    הפוקימונים שלי:
    צימצאר
    מכרתי את ראלטס לעבדות

וקניתי בשוק הפוקימונים:
    המאמן ההוא שניצחתי, אז עשינו קרב הימור הוא הימר על פוקימון התפתחות שנייה ואני הימרתי על ויגורת שלי ועל-כן קיבלתי:

לכדתי קקניאה:

ויש לי :

ניצחתי ואני ממשיך בדרכי

6. משתמש מנוסה
    כן אתה רשום תגיב להתחלה

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by netanel@Mar 22 2009, 09:10 PM
    עלילה+פתיחה:
    איש בחליפה שחורה בעל שיער בלונדיני יוצא מן הסירה ביחד עם השותף שלו וויויל(האיש בחליפה השחורה הוא מצוות דים סאן צוות מרושע המשתמש במכונות שגורמות לשליטה מוחית בפוקימונים שבקרבת המכונה)ונכנס לנמל שם הוא פוגש בצידו של הנמל איש צעיר יחסית בחליפה אדומה.האיש בשחור והוויויל שלו מכים את האיש וחוטפים אותו.ופתאום אתם קמים מהסיוט בבהלה ועגלי זיעה יורדים ממכם.אתם שוטפים את הפנים והולכים לסלון ביתכם שם אמכם בוכה מול הטלויזיה ואינכם יודעים למה.אתם שואלים אותה מה קרה והיא לא עונה.אתם מסתכלים בטלויזיה ורואים תמונה בגדול של אביכם שרשום לידה:נחטף הלילה ע&#39;&#39;י צוות דים סאן.ואז אתם נשבעים שתחזירו את אביכם ותנקמו בצוות דים סאן.אתם הולכים למרכז הריינג&#39;רים במטרה להפוך להיות לריינג&#39;רים העוזרים לאנשים ופוקימונים בעיקר בגלל אביכם.הגעתם לדלת המרכז מה תעשו?

נככנס

אתה גם צריך לעשות מפה לא
    הפוקימונים שלי:
    צימצאר
    מכרתי את ראלטס לעבדות

וקניתי בשוק הפוקימונים:

לכדתי קקניאה:

ויש לי :

ניצחתי ואני ממשיך בדרכי

8. משתמש מנוסה
    אתה נכנס ואתה רואה מזכירה שאומרת לך:"שלום באת להרשם כריינג&#39;ר?
    (אין לך עדיין את צ&#39;ימצ&#39;אר אתה גדלת איתו אבל אין לך אותו בינתיים)
    -------------------------------------------------------------

9. משתמש מנוסה
    "כן אכפת לך להביא לי את צימצאר"
    הפוקימונים שלי:
    צימצאר
    מכרתי את ראלטס לעבדות

וקניתי בשוק הפוקימונים:

לכדתי קקניאה:

ויש לי :

ניצחתי ואני ממשיך בדרכי

10. משתמש מנוסה
    &#39;&#39;אוקיי אז זה אומר שבחרת בצ&#39;ימצ&#39;אר כשותף אני מיד מביאה לך אותו&#39;&#39;

11. משתמש מנוסה
    "מצוין תודה" אני אומר ברצון ומשחק בהצבעות נרגש וחושב לי לצאת למסע מיד אחרי שהקבל את צים
    הפוקימונים שלי:
    צימצאר
    מכרתי את ראלטס לעבדות

וקניתי בשוק הפוקימונים:

לכדתי קקניאה:

ויש לי :

ניצחתי ואני ממשיך בדרכי

12. יש לך פה תנאים?
    שם: דיסני
    Originally posted by netanel@Mar 22 2009, 09:10 PM
    עלילה+פתיחה:
    איש בחליפה שחורה בעל שיער בלונדיני יוצא מן הסירה ביחד עם השותף שלו וויויל(האיש בחליפה השחורה הוא מצוות דים סאן צוות מרושע המשתמש במכונות שגורמות לשליטה מוחית בפוקימונים שבקרבת המכונה)ונכנס לנמל שם הוא פוגש בצידו של הנמל איש צעיר יחסית בחליפה אדומה.האיש בשחור והוויויל שלו מכים את האיש וחוטפים אותו.ופתאום אתם קמים מהסיוט בבהלה ועגלי זיעה יורדים ממכם.אתם שוטפים את הפנים והולכים לסלון ביתכם שם אמכם בוכה מול הטלויזיה ואינכם יודעים למה.אתם שואלים אותה מה קרה והיא לא עונה.אתם מסתכלים בטלויזיה ורואים תמונה בגדול של אביכם שרשום לידה:נחטף הלילה ע&#39;&#39;י צוות דים סאן.ואז אתם נשבעים שתחזירו את אביכם ותנקמו בצוות דים סאן.אתם הולכים למרכז הריינג&#39;רים במטרה להפוך להיות לריינג&#39;רים העוזרים לאנשים ופוקימונים בעיקר בגלל אביכם.הגעתם לדלת המרכז מה תעשו?
    WTF&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;&#33;&#33;&#33;&#33;

זה בדיוק כמו העלילה + פתיחה במשחק שלי,
    רק הפרטים הקטנים שונים&#33; עם הסיוט&#33; האמא שבוכה ולא אומרת למה&#33; האבא שנחטף&#33;
    אחי זה ההעתקה&#33;
    But I do know one thing though
    bitches, they come they go

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by שניצל מרושע+Mar 26 2009, 03:03 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (שניצל מרושע @ Mar 26 2009, 03:03 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> WTF&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;&#33;&#33;&#33;&#33;

רק הפרטים הקטנים שונים&#33; עם הסיוט&#33; האמא שבוכה ולא אומרת למה&#33; האבא שנחטף&#33;
    אחי זה ההעתקה&#33; [/b]

<!--QuoteBegin-שניצל מרושע
    @Mar 26 2009, 03:03 PM
    WTF&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;&#33;&#33;&#33;&#33;

אחי זה ההעתקה&#33;
    [/quote]
    אין לך סיוט בעלילה האמא זה מקרי ואצלך האבא חוסל לפי העלילה ואצלי הוא נחטף.

black knight:אתה מקבל את צ&#39;ימצ&#39;אר ויוצא מהמרכז כשאתה רואה הוט הוטעם מכתב קשור לרגלו מה תעשה?

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by netanel@Mar 26 2009, 04:57 PM

אין לך סיוט בעלילה האמא זה מקרי ואצלך האבא חוסל לפי העלילה ואצלי הוא נחטף.

black knight:אתה מקבל את צ&#39;ימצ&#39;אר ויוצא מהמרכז כשאתה רואה הוט הוטעם מכתב קשור לרגלו מה תעשה?
    צימצאר תתפוס אותו ותקרא את המכתב הם הוא מתנגד תכניס לו אגרופים
    הפוקימונים שלי:
    צימצאר
    מכרתי את ראלטס לעבדות

וקניתי בשוק הפוקימונים:

לכדתי קקניאה:

ויש לי :

ניצחתי ואני ממשיך בדרכי

15. משתמש מנוסה
    צ&#39;ימצ&#39;אר קופץ ומנסה לקחת לו את המכתב ואז הוט הוט עף גבוה יותר ואז זורק לך מכתב שבו כתוב:"אם תרצה לקחת את המכתב תצטרך ללכוד את הוט הוט".ואז האישה שנתנה לך את צ&#39;ימצ&#39;אר אומרת:"סליחה שכחתי להביא לך את זה"היא אומרת ומביא לך לוכד מסוג חדיש שבמקום בצורת פלאפון זה בצורת צמיד שמוארך על כל היד.מה תעשה

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •