ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
הקטע הוא שעדיין מתחברים לפורום הרבה אנשים, למשל: מלבד אורחים, לנושא הזה בלבד נכנסו כבר 16 משתמשים שעדיין פעילים היום... זה מצחיק... ה-16 האלה יכולים לעשות דברים...
לשנות את נושא הפורום? לא בא בחשבון, יש שיגידו שעשינו טעות, אבל אי אפשר לדעת מה היו התוצאות אם היינו נשארים כמו שהיינו. (כבר היינו בדעיכה אז...)
למתג את הפורום קצת יותר לכיוון של פוקימון? זה אפשרי אבל בכלל אין לי זמן לזה והאמת גם כח...
להחזיר את היטמן? זה אופציה שאמנם תהיה טובה לפורום אבל היא כוללת הרבה פרמטרים נוספים שלא בהכרח טובים.

בכל אופן, אם זה תלוי בי, הפורום לא ייסגר לעולם, אז מזה אין מה לדאוג.
אולי תעשה מה שהצעתי לך מהיום הראשון שראיתי את המצב? תפרסם את עצמך!

ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
האמת שהתלבטתי רבות אם להגיב לנושא הזה.

אני לא חושב שיש משהו שאפשר לעשות כדי לגרום לפורום הזה להיות טוב יותר. לא כי אבד עליו הקלח, אלא כי יש בו את כל המרכיבים הנחוצים כדי להצליח. אני קראתי תגובות של אנשים שכתבו שמה שעשיתי בזמנו הרים את הפורום. אני לא עשיתי שום דבר מיוחד, מה שנעשה בתקופת הניהול שלי בוצע במסגרת קבוצה של אנשים, ולא מעשה של איש אחד. אמשיך ואומר שאם עכשיו אסתובב בפורום למשך חודש, אוכל לעשות ציד כשרונות מטורף של אנשים שעדיין תורמים לפורום, פשוט הם נבלעים בחור השחור הזה שנקרא אדישות.

וזו הבעיה של הפורום מאז ומעולם. אפשר יהיה להביא אנשים חדשים, להרים פעילויות, אפילו לגדל דור חדש, אבל כולם יתקלו באדישות הזו שמאפיינת את הפורום. או ליתר דיוק, האדישות שמאפיינת את מייסד הפורום. זה משהו שהיה פה מאז ומעבר, ורק כאשר רותם זז הצידה ונותן למישהו אחר את המפתחות, העניין הזה דועך ומגיעה האישיות של אותו מנהל ראשי, לפעמים טובה יותר ולפעמים רעה יותר. כלומר, מראה הפורום כמראה מי שמנהל אותו.

תלונות היו מאז ומתמיד: https://www.youtube.com/watch?v=y21URsd1vZs
גם הבדיחות מעולם לא השתנו - רותם: "בתכלס אני ממש מאוכזב מרוב הדברים שיש פה ואין לי כוח אפילו להסביר לכם למה". ומאחורי כל בדיחה יש אמת.
פתרונות יש והרבה, השאלה האם מישהו מספיק (מילה נגדית לאדיש) כדי להוציא אותם לפועל.
היטמן חזר לפה,הא? וואו.
אני אישית מסכים,תדברו ביניכם על העניין הזה,מאחר ואחרי הכול,עתיד הפורום תלוי בזה כנראה(לא רק זה,אבל זה יעזור מאוד).

ציטוט פורסם במקור על ידי KittyM צפה בהודעה
הפורום צריך פרסום הרבה פרסום כדי שהפורום יחיה,מעבר לזה לא תוכלו לעשות כלום לא להשקיע לא כלום...

צריך לפרסם את הפורום במקומות ציבוריים לתלות מודעות על לוח המודעות ברחוב מודעות משכנעות עם שימוש בפוטושופ שישכנעו את הציבור למה להם להצטרף לפורום הזה?

ואז תהפכו לפורום כמו fxp רק אז הפורום יחיה באמת יחייה עם שינויים משמעותיים ביותר.

בהצלחה ^^
בדיוק מה שאני אומר.

ציטוט פורסם במקור על ידי Fishbones צפה בהודעה
האמת שאמר את זה בצורה הטובה ביותר.
10/10
המעבר לפורום כללי יבש את הקהילה והרג אותה, כשהפורום היה פורום פוקימון הייתה הרבה יותר פעילות, הוא היה ה-פורום של פוקימון ואם אני לא טועה הוא הוביל בתחומו.
המעבר לכללי הייתה טעות וזה לדעתי גם מה שהוריד את הפעילות כי אני לדוגמא הורדתי פעילות אחרי שהפורום הפך לכללי, הוא גם היה לא נוח לתפעול וזה גרם להרבה משתמשים לעזוב מתוך ייאוש.
אני לא בטוח שהחזרה לפוקמונ'ס תציל את המצב אבל יש לי תחושה שזה כן יתרום ואולי יביא משתמשים חדשים ויחזיר משתמשים ותיקים.
האמת,לקחתי שיעור היסטוריה ממשתמש וותיק ושמעתי על הקהילה בהתחלה,אז כן,דור צודק.