טוב פה אני רוצ ה שתראו לי מה זה כותרת עניינית ועל תנעלו לי ואם מישהו יודע לענות לי על התשובה על אדום אש =] .
תקרא חוקים!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=5136
פה יוסבר לך הכל.
תקרא את החוקים וכתוב שם גם על כותרת עניינית.
שאלות על חוקים תשאל מנהלים בהודעה פרטית.
גם בנושא הזה עברת על החוק הזה.
"בעיה" זה לא כותרת חוקית.
אשאיר לך את הנושא הזה פתוח, אבל בפעם האחרונה.
מה השאלה על אדום אש?
תוריד גרסה אחרת של האמולטור.Originally posted by POKEMONMASTER@Dec 9 2008, 07:01 AM
שניסיתי לשמור דרךך SAVE של הSTART במשחק אז זה כותב לי SAVE EROR ולא שומר לי למה??
עוד משהו לא מצאתי חוק על כותרות תוכל להעתיק לי בבקשה אותו לכאן?
חוק הכותרת העיינינית:
אם לא ראית את זה אז בכלל לא קראת את החוקים.10. יש לפתוח נושאים עם כותרות ענייניות, שקשורות לתוכן הנושא.
דוגמאות לנושאים עם כותרת לא עניינית : "עזרה!" "יש לי שאלה", "צריך עזרה דחוף", "משו יכול לענות לי?" וכדומה.
דוגמאות לכותרות ענייניות : "איך משיגים את..?", "איך עוברים את המערה?", "המשחק לא עובד לי", "צריך עזרה במכון השביעי" וכדומה.
עובר על סעיף זה-הנושא שלו ינעל גם אם לא יענו לו.
כן אני הורדתי כבר אימולטור(זה פועל לי רק בשולחן העבודה לא בתקיות) אז אני מפעיל ומנסה לישמור וזה כותב לי:WARNING! There is a different game file that is already saved if you save now the all other fille's adventure inculding items and pokemon will be entirely lost are you sure you want to save now and overwrite the other save file?
ואז יש לי בחירה כן או לא
עשיתי כן
וכתוב the save error please exchange the backup memory
עכשיו הורדתי חדש וכתוב לי כמה דברים וזה שומר אבל זה בעצם לא שומר..
1. תכנס באמולטור עצמו ל-Originally posted by POKEMONMASTER@Dec 9 2008, 09:34 PM
כן אני הורדתי כבר אימולטור(זה פועל לי רק בשולחן העבודה לא בתקיות) אז אני מפעיל ומנסה לישמור וזה כותב לי:WARNING! There is a different game file that is already saved if you save now the all other fille's adventure inculding items and pokemon will be entirely lost are you sure you want to save now and overwrite the other save file?
ואז יש לי בחירה כן או לא
עשיתי כן
וכתוב the save error please exchange the backup memory
עכשיו הורדתי חדש וכתוב לי כמה דברים וזה שומר אבל זה בעצם לא שומר..
Options>Emulator>Save type>Automatic
ואז תסגור את האמולטור, ותבדוק אם זה שומר.
2. תוכל לשמור עם F1, אבל אם יש באמת בעיה בשמירה במשחק אז לא תוכל לעבור את הליגה.
3. תוריד קובץ אחר של המשחק (תוריד את אותו משחק אבל מאתר שונה)
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)