Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. מייסד האתר והפורום
    ראיתי היום את דף הפייסבוק של מוחמד זועבי (אחיין של חנין זועבי לפי מה שראיתי)

https://www.facebook.com/mohammad.zoabi.58?ref=ts&fref=ts

צפיתי במה פוסטים שלו ונתקלתי בערבי ציוני בהרבה מאשר יהודים רבים... אפילו התרגשתי קצת.

מומלץ לצפות בכמה מסרטוני ההסברה והסטטוסים שלו וביניהם הסרטון האחרון על הנערים החטופים.

2. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    האמת שגם אני ראיתי אותו, והאמת שגם הרב המחנך שלי ראה אותו.. והוא אמר שעד כמה שזה יפה- דברים כאלה אפילו יותר מעכבים את בואו של המשיח. הוא אמר שלפי התורה שאר העמים צריכים ללכת מהארץ... ואל תבינו את זה בעמדה שלי, אני גם ממש התרגשתי ממה שהוא אמר, ומאיך שהוא דיבר. אבל מבחינת היהדות- זו בעיה גדולה- ערבי ציוני.
    IMA LADY

3. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Roy Mustang צפה בהודעה
    האמת שגם אני ראיתי אותו, והאמת שגם הרב המחנך שלי ראה אותו.. והוא אמר שעד כמה שזה יפה- דברים כאלה אפילו יותר מעכבים את בואו של המשיח. הוא אמר שלפי התורה שאר העמים צריכים ללכת מהארץ... ואל תבינו את זה בעמדה שלי, אני גם ממש התרגשתי ממה שהוא אמר, ומאיך שהוא דיבר. אבל מבחינת היהדות- זו בעיה גדולה- ערבי ציוני.
    מבחינה דתית אני לא רואה בזה בעיה ואני לא יודע מאיפה הרב שלך הביא את מה שהוא אמר.
    הרי ידוע שבמשך הדורות היו 'חסידי אומות עולם' או נניח רחב (זאת שעזרה למרגלים בתנ"ך) והם יכולים לחיות איתנו בארץ.
    מה גם שאנשים כאלה עוד יכולים להתגייר בסוף..

4. מורחקים
    לא מרשים יותר מידי
    ערבי עם משבר זהות

5. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    מבחינה דתית אני לא רואה בזה בעיה ואני לא יודע מאיפה הרב שלך הביא את מה שהוא אמר.
    הרי ידוע שבמשך הדורות היו 'חסידי אומות עולם' או נניח רחב (זאת שעזרה למרגלים בתנ"ך) והם יכולים לחיות איתנו בארץ.
    מה גם שאנשים כאלה עוד יכולים להתגייר בסוף..
    לא יודע... בעיקרון היהדות לא מחפשת להוסיף עוד ועוד אנשים לדת שלה. והנקודה של הרב שלי היא שבסופו של דבר (לא מבחינת פוליטיות-ימין ושמאל) ארץ ישראל נועדה לנו מאלוהים ובימות המשיח רק יהודים יחיו בה. דברים כמו ערבי ציוני, ויש הבדל בין אחד שעוזר ליהודים לבין אחד שנגד פינוי שטחים ובעד החזקת הארץ, מעכבים את ביאת המשיח. אגב זאת לא הדעה שלי, אבל יש בזה מעט מן ההיגיון למי שמאמין באלוהים או דתי או משהו.
    IMA LADY

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •