איך אני מפתח את הפוקימון הזה
Dusknior
בבקשה עזרה
וגם איך מפתחים את AIPOM
טעות שלי סליחה עניתי באשכול לא נכון
אתה צריך לשים עליו חפץ שנקרא PEAPER CLOTH ואז להחליף אותוOriginally posted by dor0031@Oct 31 2008, 10:03 AM
הוא בדור של פנינה ושל יהלום הוא המפותח של דסקול
jonjon542, אסור לעשות דאבל פוסט. בפעם הבאה תערוך את ההודעה שלך.
כמו כן אם אתה לא יודע את התשובה אז אל תגיב. התגובה הראשונה שלך בנושא מיותרת.
פה יש את הדרכים החדשות להתפתחויות:
http://serebii.net/diamondpearl/evolution.shtml
צריך לשים עליו reaper cloth ואז להחליף אותו עם משחק אחר.
שההחלפה תגמר הוא יתפתח.
אי אפשר.
רק קודים או תוכנות עריכה.
תעשה חיפוש בפורום "תוכנות עריכה".
תמצא נושא שכתבתי בערך ב-14 לחודש הזה.
יש שם תוכנה שמשנה החלפות בתוך המשחק (קיימות 4 החלפות כאלה).
אתה יכול לשנות בה את הפוקימון שאתה מקבל ואת הפוקימון שתצטרך לוותר.
ככה אתה יכול לקבל ישירות את המפותח האחרון של הפוקימון הזה.
תשים לב שתקבל אותו ברמה של הפוקימון שתתן.
שאלת גם על אייפום ועוד לא ענו לך אז אני אענה לך:
כדי להתפתח, אייפום חייב לדעת התקפה בשם Double Hit, ואם הוא יעלה רמה כשהוא יודע את ההתקפה הזו הוא יתפתח לאמביפום. אייפום לומד את המתקפה הזאת ברמה 32, כלומר שהוא יתפתח ברמה 33 (אלא אם לא תיתן לו ללמוד אותה ואז הוא לעולם לא יתפתח).
![]()
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
יש עוד אפשרות אבל זה לא קשור לנשוא נגיד קיבלת איפום רמה 100..ואין לך דרך לפתח נכון?אז למחזיר המתקפות ואז תחזיר את המתקפה..Originally posted by Tom Pokemon@Oct 31 2008, 01:11 PM
שאלת גם על אייפום ועוד לא ענו לך אז אני אענה לך:
כדי להתפתח, אייפום חייב לדעת התקפה בשם Double Hit, ואם הוא יעלה רמה כשהוא יודע את ההתקפה הזו הוא יתפתח לאמביפום. אייפום לומד את המתקפה הזאת ברמה 32, כלומר שהוא יתפתח ברמה 33 (אלא אם לא תיתן לו ללמוד אותה ואז הוא לעולם לא יתפתח).
![]()
פלטינום:3266-1121-6541
יהלום:4124-8069-2812
אז יאללה תוסיפו..
<span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)