Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12
  1. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    ישלכם כבר עבודה, או שאתם סתם סוטלים בבית ומבזבזים את החופש בבטלה?
    ואם עובדים, במה?
    IMA LADY

2. משתמש מנוסה
    שם: צ'רמנדר
    גם לא וגם לא. רוב הזמן מחוץ לבית אבל לא עובד..........ביינתיים.

3. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    יש לי עבודה חלק מהחופש, והחלק השני זה מחנה של התנועת נוער וטיסה לחו"ל.

אני עובד בקיבוץ של סבא וסבתא שלי (כן משלמים לי על זה) ברפת. לכל הטבעונים הקיצוניים לא, זאת לא משחטה, יש שם מחלבה, אבל יש לפרות תנאים די טובים יחסית לרפתות אחרות. אני בעיקר מטפל בעגלות. ונכון יש את כל הסיפורים שמפרידים את הפרות מהעגלות שלהן? בולשיט. שנה שעברה עבדתי שם חודש, והייתה המלטה אחת ביום השלישי שהייתי שם, ולקחו את האם ואת העגלה למקום נפרד כדי שהם יוכלו להיות ביחד, אבל עדיין מחובר לאיזור ה"ראשי" כדי שהיא לא תרגיש לבד (כן, לפרות יש 'חברות הכי טובות' והן מרגישות דכדוך כשהן מופרדות, זה מדעי.)
    אז כל הטבעונים שעושים את זה כי יש רפת אחת או שתיים ועוד שלוש משחטות שמתעללות בפרות, אז זה פשוט קיצוני, זה כמו שאני אלך עכשיו ואני אפגין כדי שאף אחד לא ילך יותר לתל אביב כי מישהו אחד שם התחיל להרביץ לחבר שלי באמצע הרחוב בלי שום סיבה ואז ברח.

4. זה אני פקוקי
    ציטוט פורסם במקור על ידי PizzaBlaster צפה בהודעה
    יש לי עבודה חלק מהחופש, והחלק השני זה מחנה של התנועת נוער וטיסה לחו"ל.

אני עובד בקיבוץ של סבא וסבתא שלי (כן משלמים לי על זה) ברפת. לכל הטבעונים הקיצוניים לא, זאת לא משחטה, יש שם מחלבה, אבל יש לפרות תנאים די טובים יחסית לרפתות אחרות. אני בעיקר מטפל בעגלות. ונכון יש את כל הסיפורים שמפרידים את הפרות מהעגלות שלהן? בולשיט. שנה שעברה עבדתי שם חודש, והייתה המלטה אחת ביום השלישי שהייתי שם, ולקחו את האם ואת העגלה למקום נפרד כדי שהם יוכלו להיות ביחד, אבל עדיין מחובר לאיזור ה"ראשי" כדי שהיא לא תרגיש לבד (כן, לפרות יש 'חברות הכי טובות' והן מרגישות דכדוך כשהן מופרדות, זה מדעי.)
    אז כל הטבעונים שעושים את זה כי יש רפת אחת או שתיים ועוד שלוש משחטות שמתעללות בפרות, אז זה פשוט קיצוני, זה כמו שאני אלך עכשיו ואני אפגין כדי שאף אחד לא ילך יותר לתל אביב כי מישהו אחד שם התחיל להרביץ לחבר שלי באמצע הרחוב בלי שום סיבה ואז ברח.
    אתה פאקינג מתקיף אותי עכשיו בנושא לא קשור בכלל...
    אני גם עבדתי ברפת במושב שלי פעם. וגם שם לקחו את האמא והעגלה למקום מיוחד. נתנו לעגלה לשתתות את כל הכולסטרום (החלב הראשוני והמזין ביותר עם כל מה שהעגל צריך), ואחרי 3 ימים או משהו הפרידו ביניהם. מה הנקודה שלך? שהפרה והעגל גדלו ביחד עד שהאמא מתה?
    דרך אגב, זה קרה במחלבה של קיבוץ קטן וחמוד שהבעלים שלו מחליט על הרפת.
    לא תנובה. הרפתות של תנובה עם נהלים טיפה שונים.
    לא. אתה טועה. רוב הרפתות (שכנראה הרפת החמודה מהקיבוץ שלך לא נחשבת), כן מתעללות בפרות וכן מפרידות את העגל מהפרה מיד אחרי ההמלטה.
    אז אני באמת לא יודע מה אתה רוצה.
    IMA LADY

5. משתמש מנוסה
    שם: טל
    כרגע אני מחפש עבודה.

6. מנהל ראשי
    אני מבקש לא לדבר על משהו שהוא לא קשור לדיון או לחילופין לעקוץ אנשים בדרכים אלו ואחרות. תודה.

אני מתחיל לעבוד ב- 15.7.

7. משתמש מנוסה
    במה? אני מחפש עבודה שלא תקרע אותי יותר מדי קשה או נגיד הרבה שעות.. הייתי מעדיף משהו מ-10 בבוקר עד 5/6 בערב נראה לי שזה סביר לא?

8. זה אני פקוקי
    ציטוט פורסם במקור על ידי ShadowBall צפה בהודעה
    במה? אני מחפש עבודה שלא תקרע אותי יותר מדי קשה או נגיד הרבה שעות.. הייתי מעדיף משהו מ-10 בבוקר עד 5/6 בערב נראה לי שזה סביר לא?
    אני למשל עובד עם חקלאי. תחפש לעצמך עבודה חקלאית או משהו...
    IMA LADY

9. משתמש מנוסה
    אין אני לא גר באיזה מושב שיש עבודה חקלאית אני גר קרוב למושבים חקלאיים אבל אני לא אלך עד לשם בשביל זה..

10. Kibō no chi
    איזה עבודה, צבא ):

Spoiler ספוילר

11. אני ניניני אני סמל מיני
    כרגע אני בין עבודות

עד עכשיו עבדתי במלצרות באולם אירועים אבל בגלל שעכיו זה בין המצרים(בין טז בתמוז לתשעה באב מי שלא יודע)כמעט ואין אירועים.
    פה ושם אני עובד עם חבר של אבא שלי בלול אפרוחים וכנראה אני יכנס לשבוע של עבודה כסאח אצל דוד של חבר שהוא ירקן אז כל היום לפרוק ארגזים וזה.
    אני חוסך לאוגוסט כי אני יורד לאילת עם חברים
    אבל תאמת בינתיים אני דיי תקוע בבית בגלל כל המבצע הזה(גר באשדוד)ומשתעמם רצח אבל משתדל להעביר תזמן כמה שיותר בכיף.

קרדיט ענק לרועי!

12. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    כן, אני עובד בעיתון/אתר אינטרנט של העיר (יבנה), נהנה מכל רגע.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •