מי פה באה מהפריפרייה
מי פה באה מהפריפרייה
ספוילר
קומוניסטית
ספוילר
חבר'ה, הבטחתם לי נו"ד חדש!!
אני נהיה כל כך ריק מבפנים שאין לי אפילו מוטיבציה לתת את נאום נביא הזעם הרגיל שלי...
לא יודע אם זה טוב או לא...
אבל תמיד יש לי הצדקה. אני עושה את זה בשביל המדע. אני בודק מה יקרה כשאני אמתח את גבול הקריקטוריות שלי עד הסוף... עד כמה דמות מצויירת בדיונית אני יכול להיעשות, ומה תהיה הנקודה שתגרום לי לנסות להפוך לבן אדם אמיתי. זה ניסוי שאני כבר עושה שנים. בינתיים אני חושב שאני רק מתרחק...
ובלי קשר, אם מישהו יוכל לספק לי הסבר ללמה יש בעיות צפייה ישירה של הפרקים של דרגון בול קאי, ועכשיו אני רואה שמפרק 39 קפצו לפרק 43 משום מה... זה יהיה מועיל.
ארכימדס מדבר.
משגיח פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' מה-12/05/11 עד ל-05/07/12.
מנהל את המשחק Medieval Ages
ניהלתי בעבר את המשחקיםJourney to The Past, ו- Agaisnt the Jammuza
גם היה לי סיפור, שמת קצת, Martin's Story.
אנא אל תשלחו אליי הודעות פרטיות שלא מכוונות אליי באופן פרטי.
חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
ספוילר
רשימת לוחמי האור והאמת המתמטיים:
ספוילר
ספוילר
ספוילר
יש תודה רותם
ספוילר
גנן נכנס למכולת והיו בידיו 20 אסימונים.
באותם ימים השתמשו באסימונים בטלפון ציבורי ומכשיר כזה היה מותקן במכולת. הגנן מתחיל לשלשל אסימון אחר אסימון ובכל שיחה ושיחה הוא אומר:
"שלום , אני גנן מקצועי מחפש עבודה , אתם צריכים אולי גנן?
אני גנן מאוד מסור עושה את העבודה על הצד הטוב!
והם אומרים לו בצד השני : לא , תודה! יש לנו כבר גנן...
אולי תחליפו את הגנן שלכם?
ובצד השני אומרים לו: לא תודה , ברוך ה' , יש לנו גנן מצוין ואנחנו מרוצים ממנו...
והוא אומר להם: אתם תהיו מרוצים ממני...
והם: לא תודה יש לנו גנן מקצוען תודה ולהתראות
וכך הגנן ממשיך עוד אסימון ועוד אסימון ומציע את שרותיו , באדיבות ובסובלנות ולא מתייאש...
את כל זה רואה ושומע מהצד בעל המכולת , הוא אומר בליבו: מסכן , אולי אני יציע לו לטפל בבניין שלנו בגינה ...
והנה הגנן משלשל את האסימון האחרון ... הוא ניסה ולא כל כך הלך לו , אף אחד לא רוצה לקבל את שירותיו כגנן.
אומר לו בעל המכולת : שמעתי מהצד את השיחות שלך ולא יכולתי להתעלם , אתה יודע , אנחנו צריכים גנן מקצועי כמוך , אתה מוכן לעבוד אצלי?
אמר לו הגנן: מה פתאום! אין לי זמן! אני עסוק כל כך... אין לי יום פנוי!
אומר לו בעל המכולת : אבל , אתה עומד פה ואני שומע שאתה מחפש עבודה...
אומר לו הגנן: לא, מה פתאום אני לא מחפש עבודה...
כל אלה שהתקשרתי אליהם , הם הלקוחות שלי...הם בדרך כלל , לא אומרים לי מילה טובה על העבודה שלי ואני מתקשר אליהם מדי פעם , כדי לדעת אם הם מרוצים ממני , וכך אני אפילו מבין ,שהם אפילו לא רוצים לשמוע על גנן אחר!
בוא נקווה שהם לא דפקו ברז
ספוילר
מזה כולם רשעים דפקו ברז):
ספוילר
אני פה...... לזמן קצרצר
אוי כמה חבל
מה שלומך היום
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)