Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: פרישה.

1. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    לפי איך שאני רואה, הפורום נכנס כעת לשבועות/חודשים אחרונים של מעגל השלמה שכזה, שבו לכולם מותר להפציץ בנושאים מפגרים שכאלה, כולם עושים שטויות כי הם יודעים שזה כבר לא ישפיע וכו'. בצער רב, אך עם זאת בהשלמה, אלו רגעי האחרונים בפורום.אבוא לבקר מדי פעם, לכמה דקות, רק כדי לבדוק דברים מסויימים. אלא אם כן המצב פה ישתפר ואז ברור שאני אתחיל להתעמק מחדש. אתמול [יום ג'] נפתח פה מ"ת חדש. מי שמכיר אותי, יודע שהשתתפתי בהמון מ"ת וספורים אלו שהחלטטתי מסיבות אישיות לא להירשם אליהם. אני רוצה להודות, לכל מי שתמך בי ועזר לי. לכל מי שהעיר לי. אני רוצה להודות לפורום חת"ם שלימד אותי איך לשחק כמו שצריך. לא עברו דקות ספורות מתחילת המ"ת הראשון שלי, וכבר צויין שאני משתפר רבות. אני רוצה גם להודות בהזדמנות זו, לMaster po[ למי שזוכר] שלימד אותי שבניגוד למה שחשבתי פעמים רבות, יש מקום בפורום הזה להשקעה. אני רוצה להודות ללורד אביזי, שלימד אותי דיכאון, עצב ומורבידיות מהי. אני רוצה להודות לרותם, שלימד אותי, בעיקר בחודשים האחרונים, שלא משנה מה קורה, אסור לוותר[ כנראה שהוא בחיים לא יסגור את האתר הזה.] אני רוצה להודות לכל אלו ששחכתי, לכל אלו שלא הזכרתי ואני לא זוכר, ובעיקר לכל חברי הפורום- עבר, הווה, עתיד. אין מקום כמו הפורום הזה שקיל אותי והרגשתי בו בחופשיות כמו המקום הזה. אך לצערי, לכל דבר טוב, גדול שיהיה, יש סוף. אנשים שהיו פעמים רבות אופטימיי, מתחילים גם הם לגעת באותם רגשות שהציפו אחרים כמוהם. אותם רגשות שעוזרים להבין: זהו, נגמר. עבר, חלף. אומנם תמיד יהיו רותם ושאר חלקי הבסיס פה שלא יוותרו לעצמם, ולא יכירו בסופו של הפורום. כנראה שבישראל באמת אין מקום להשקעה שכזו. אין קהל, כולם בFXP. אז תודה לכם, ומי ייתן ונתראה שוב.
    שלכם, bugoji1.

2. מייסד האתר והפורום

3. Just a prank bro
    שם: דור
    אין מקום להשקעה? למה אתה הרמת אצבע ועשית משהו מושקע בשביל הפורום?
    אני מנסה לארגן פעילות וכבר פעם שנייה (!!!!!!!!) שאתה דופק לי ברז אז ברור שלא יהיה מקום להשקעה.
    יש השקעה אבל חברי הפורום לא מתייחסים להשקעה ואז אומרים אין השקעה זה כבר הבעיה שלהם, שלך.
    ביי אחי

4. מייסד האתר והפורום
    אפילו שיש כל כך מעט אנשים בפורום, עדיין מוצאים על מה לריב ולהתווכח

5. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    רמת האהדה פה מרקיעה שחקים.
    ציפיתי למינימום, וגם זה לא. והכי גרוע, שגם אתה רותם הדרדרת לזה.
    באמת שאני שמח שאני פורש מפה. אם מישהו מעוניין לחפש אותי, אני תחת אותו כינויי בfxp. שם יודעים לכבד בן אדם.
    מדהים שאפילו שרמת הגולשים פה מגיעה למינוסים, אתם ממשיכים להרחיק. אני אפילו לא מתפלא למה אנשים לא נכנסים לפה יותר. היטמן חזר לפה לתקופה קצרה, והלך. וטוב שכך, כי הוא הצליח להעיר גם אותי.

6. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי bugoji1 צפה בהודעה
    רמת האהדה פה מרקיעה שחקים.
    ציפיתי למינימום, וגם זה לא. והכי גרוע, שגם אתה רותם הדרדרת לזה.
    באמת שאני שמח שאני פורש מפה. אם מישהו מעוניין לחפש אותי, אני תחת אותו כינויי בfxp. שם יודעים לכבד בן אדם.
    מדהים שאפילו שרמת הגולשים פה מגיעה למינוסים, אתם ממשיכים להרחיק. אני אפילו לא מתפלא למה אנשים לא נכנסים לפה יותר. היטמן חזר לפה לתקופה קצרה, והלך. וטוב שכך, כי הוא הצליח להעיר גם אותי.
    עשיתי משהו לא בסדר? אפילו שהאשכול מנוגד לחוקים (מסיבה הגיונית ומוצדקת) השארתי לך אותו פתוח.
    בנוסף, fishbones העלה נקודה נכונה, גם אם הוא לא אמר את זה בדרך הנכונה ביותר.
    אני פשוט מופתע על מה אנשים רבים פה ולוקחים קשה דברים. (וזה לא רק לגביך, זה גם לגבי fishbones)

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •