פורסם במקור על ידי
Pikachu 4 Ever
דני:
" את לגמרי טועה אני בסך הכל הייתי רוצה לשאול אותך כמה שאלות." אתה אומר לסטפני ברוגע.
"אני שמעתי כבר כשנלחמנו שהיו מציקים לך בתור ילדה אבל זה לא יכול להיות הסיבה היחידית שהצטרפת למושיע נכון? מה הוא הבטיח לך? מה הוא יכל להעניק לך שהמשפחה החברים והאנשים הקרובים עליך לא נתנו לך? למה הצתרפת עליו?" אתה שואל את סטפני וככל שאתה ממשיך נהיה לך יותר קשה ועצוב.
"שתדעי לפני שאת עונה לי אין לך טעם לנסות להראות תמימה אני ממש לא הולך לבקש מהאזרחים לשחרר אותך אני פשוט חייב לדעת למה אנשים מצטרפים למושיע וגם אם הייתי מבקש מהאזרחים את חושבת שאחרי איך שהתנהג כלפיהם אם יתנו לך ללכת בלי לשלם על המעשים שלך?" אתה שואל אותה ברצינות ומנסה להעביר לה שהדרך שבא היא הלכה הייתה שגיוה וכרגע הדרך היחידה לחפר על מעשייה הוא הזמן שיחלוף בכלא.
"נכון, הייתי ילדה שמציקים לה, אבל זוהי בהחלט לא הסיבה היחידה" היא אומרת לך ברצינות בלי טיפה של חרטה "פשוט תמיד חשבתי שנועדתי להיות משהו מיוחד ונעלה ו"המושיע" ראה בי את זה ונתן לי אתה המעמד המגיעה לי, לא קיבלתי שום הבטחה, רק חובה למלא וזה לשמור על הסדר, חוץ מזה הייתה לי יד חופשית לעשות הכל" היא אומרת לך עם חיוך.
"בחיים לא חשבתי לרגע שהתושבים יימחלו לי, הייתי בטוחה ביכולות שלי לא ליפול ולהפסיד אבל טעיתי, אתה הגעת והרסת את התכניות שלי" היא אומרת בחיוך מובס "זה כבר לא משנה עכשיו, קרה מה שקרה, חברים ומשפחה אין לי, אני לבד עכשיו בעולם" היא אומרת ואז השוטרת ג'ני נכנסת "5 הדקות נגמרו, סטפני את חוזרת לתא שלך בצינוק" היא אומרת ולוקחת אותה איתה.
כשאתה מתקרב למרכז הפוקימונים פיצוץ נשמע מהמכון לחקר מאובנים ואתה רואה שפורצת שם שריפה גדולה.
מה תעשה?