דני:
'אני שמח שלפחות יש לסטפני סיבה למעשים שלה היה לי הרבה יותר כואב אם היא הייתה אומרת לי שהיו לה חיים נפלאים והיא עושה את זה בשביל הבכיף' אתה חושב לעצמך באנחה בזמן שג'ני לוקחת את סטפני חזרה לתא שלה.
"ג'ני אל תחמירו איתה בבקשה אני יודע שזה אולי נשמע לך מוזר אבל היא בסך הכל ילדה חלשה וחסרת כל שנתנו לה את הדבר שהיא הכי רצתה הוקרה. אני ממש לא מנסה להגיד לך שלא להעניש אותה אבל תנסו לחשוב על משהו חינוכי בשבילה כדי שהיא תצא מהכלא בתור בחורה טובה יותר" אתה מבקש מג'ני ומסביר לה וזו עונה "אני לא יכולה להבטיח לך דבר שכזה, זה ידרוש טיפול מיוחד ואני לא מאמינה שתושבי העיר יסכימו לעשות אותו, אבל אני אנסה" היא עונה לך.
כאשר אתה יוצא מתחנת המשטרה נשמע פיצוץ מהמכון לחקר מאובנים ואתה חושב לעצמך ' נו באמת העיר הזו אף פעם לא מפסיקה להיות בצרות?' ומתחיל לחפש את הפוכדורים שלך עד שאתה נזכר שהשארת אותם עם סוזן במרכז הפוקימונים "או שיט!" אתה פולט ומתחיל לרות לכיוון מרכז הפוקימונים במהירות, 'אני חייב למהר למרכז הפוקימונים ולעזור עם השריפה במכון החקר לפוקימונים' אתה חושב לעצמך במהלך הריצה לשם וכאשר אתה מגיע סוזן צועקת לך "דני אתה בסדר!" באנחת רווחה "חשבתי שאתה מעורב בפיצוץ שקרה פה" היא מוסיפה בדאגה ושניכם רצים לעבר המעבדה לחקר מאובנים ומגיעים לזירה ורואים את צוותי כיבוי האש מתקשים בעבודתם.
"דני אתה שומע את זה?" לוחשת לך סוזן ואז אתה שומע סוג של בכי "אני חושבת שיש משהו לכוד בפנים, אני רצה לעזור לו!" היא אומרת ורצה לתוך הבניין שעולה באש.
מה תעשה?
[QUOTE=totodile;1471546]אייס:
"אה הנה האפסים... שוב פעם אתם רוצים להפסיד לנו?" אתה שואל את הצמד ביהירות "אל תדאג ילד, אתה תבלע מחדש את המילים האלה במהירות!" עונה לך רוז.
"קרב כפול יהיה מעניין מאוד, קדימה טדיאורסה, דמעות מזויפות על הפוקימון בעל הלחיים הסגולות ואז כאשר הוא ידאג לך תשתמש בשריטות זעם, צא! פיפלאפ תשתמש בחבטה על אקנס, תעיף אותו לאוויר, תחזיק אותו באוויר על ידי מתקפת בועות ולבסוף תקפוץ מעליו ותנחת עליו בחבטה ככה שייחבט גם על ידך וגם על ידי הקרקע!" אתה פוקד על שני הפוקימונים שלך ושולף את הפוקידע לקבלת מידע על הפוקימון הכחול "קרוגאנק,לחייו של קרוגאנק מכילות רעלים שונים והוא יחכה לרגע הנכון לנעוץ את הרעל של אצבעותיו בטרף שלו" אומר הפוקידע ומשתתק.
אתה מביט על מהלך הקרב ורואה שטדיאורסה מתחיל לבכות וקרוגאנק המבולבל מתקרב לבדוק לשלומו ואז הוא מתחיל להכות אותו 4 פעמים עם כפות זעם "קרוגאנק תשתמש בעוקץ רעל!" פוקד גרין וקרוגאנק יורה על טדיאורסה המון חיצי רעל קטנים שפוגעים בו ומעיפים אותו אחורה.
בזמן הזה פיפלאפ חובט באקנס אך לא מצליח להרים אותו לאוויר, הוא ממשיך במתקפת בועות שפוגעת באקנס בעוצמה ואז חובט בו פעם נוספת וגורם לו לזנק רב, "אקנס תשתמש בחומצה!" פוקדת רוז ואקנס יורה כדול חומצה שפוגע בפיפלאפ ומכסה אותו בחומצה רעילה שגורמת לו לסבל רב.
מה תעשה?
"לא נמאס לכם לעשות נזק? קודם הפרופסור הנחמד אחרי זה הבית ספר לפוקימונים ועכשיו אתם גונבים פוקימון?! אתם תשלמו על זה, אני אדאג לכך!"
ג'וני:
"מונפרנו מצאתי את היעד הבא שלנו" אתה אומר למונפרנו במבט רציני ושניכם רצים לעבר המכרות.
"ילד עצור!" צועק השומר במדי המשטרה "זה מסוכן מידי להיכנס לשם, כל המכרה לא יציב!" הוא אומר ואז אתה שם לב שצמד אנשים מתגנבים לתוך המכרה עם ציוד מכני מוזר.
מה תעשה?