פורסם במקור על ידי
מונקי
"טוב אז כמו שאמרתי לך זה סיפור ארוך אז אני מקווה שלא תשעממי ממנו." אני מתחיל את דברי בנימה רגועה "אם כך כדי שאני יציג את את עצמי השם שלי הוא דני מילק." אני אומר ומפסיק לדבר לשנייה כדי לראות את תגובת.
"כמו שאת משערת אני אכן בן למשפחה העשירה הידועה בחלב המילטנג שלה ובקשר ההדוק של ראש המשפחה ,אבי, עם "המושיע". אני מפסיק לדבר שנית כדי לקחת נשימה עמוקה.
"אבא שלי לא היה תמיד כמו שהוא היום, לפי סיפורים ששמעתי מחלק מהעובדים בחווה אבא ואמא שלי היו כמו כל אדם עובד אחר ובנו את החברה השלהם בעבודה קשה ואט אט החלו להיות מצליחים מאוד. לאחר שההצלחה הגיעה ואיתה גם כסף ומעמד ההורים שלי החליטו להביא ילד לעולם אומנם הם לא אמרו זאת מעולם אבל הרגשתי מתיד שהם רצו יורש שהיה מורגל למעמד הגבוהה ולהתנהגות של אדם במעמד זה ולכן הם נהגו להתנהג בקור כלפי ולחיות כמעמד גבוהה רחוקים מהעם ועליונים מממנו." אני נושם שוב נשימה עמוקה ומשתדל להשאר רגוע.
"כמו שאת מבינה התוכנית שלהם לא הצליחה אני הייתי ילד מרד,היפר אקטיבי ופזיז. לא הקשבתי להורים שלי ועשיתי מה שרציתי כמו פרחח רציתי להיות עם חברים אז הלכתי לחווה ועבדתי שם יום יום למרות ההתנגדות מההורים ואף לפעמים הנסיון שלהם להשאיר אותי בבית בכפייה רציתי פעילות שתמלא לי את הזמן הפנוי בו אני בבית אז הלכתי להתאמן בסייפות , ופשוט השתדלתי שלא להיות בבית עם הורי המעצבנים ויותר עם החברים שלי בחווה ובדוג'ו בו התאמנתי." אני מסיים לדבר ומתחיל לדמוע ולנשום נשימות עמוקות כדי להירגע.
"אני מצתער על זה אז כמו שאמרתי כל זה היה לפני ש"המושיע" נכנס לחיינו. כמו שאת יודעת בכל הארץ יש רעב ותנאי מחייה גרועים אונם למשפחה שלי הדבר לא קרה ושמנו רק גדל, בגלל העובדה שהיינו חברה מבוססת כלכלית ודי גדולה המשפחה שלי שרדה את המפלה הכלכלית וכיוון שחלב מילטנג הוא מצרך בסיסי ומחלבות קטנות רבות התמוטתו בגלל הלחץ החברה שלנו הלכה וגדלה ועושר שלנו רק היתעצם ,אך עם העושר הזה בא סבל של רבים עובדים רבים בחווה "הוחלפו" בגוויות אדם מורעבות ללחם. הם היו מלאים שנאה, שנאה אלי למשפחתי ולמושיע אט אט החלטי להבין שלהציג את עצמי בשמי המלא יגרום לאנשים לשנוא אותי ולהעלם מהחווה שלנו לתמיד הסקרנות הציפה אותי! הייתי חייב לדעת מה קורה לכל האנשים הללו אז התחלתי לחקור וגיליתי שאבי משלם לאנשים של המושיע כל חודש בתמורה שהעסק ימשיך להתקיים ש"המושיע" ישאר בשלטון והחברות הקטנות לא היו מסוגלות להתקיים." אני עוצר לכמה שניות וממשיך בטון עצוב ומאוכזב "לא יכולתי להאמין שאבא שלי עושה דבר כזה! כן אני תמיד ידעתי שהכסף השתלט לו על המוח והמעמד הגבוהה שלו גרם לו לחשוב שהוא מורם מעם אבל חשבתי שהוא עובד קשה בשביל הכסף והמעמד ושהוא לא ינצל אף אחד רק בשביל כסף הרי כל העובדים שהיו איתי בחווה נראו מאושרים לפני המהפך בשלטון אבל אני מניך שטעיתי." אני אומר בכוונה לסיים ואז ניצוץ של תקווה מניע אותי להוסיף עוד משפט "אבל אני הולך לחפר על מה שעשתה המשפחה שלי אני יעזור לכולם להשתקם ובסופו של דבר אני יפיל גם את אבא שלי כדי שהוא ירגיש איך זה לחיות בלי המעמד הגבוהה הזה בשנית!"
oog:סליחה על החפירה רציתי לתת לה את כל ההרגשות והסיפור של דני וגם הוספתי לך כמה דברים שלא ציינתי ברקע.