״תודה רבה על ההבנה והתמיכה" אני אומר לסורן בבכי בעודי עטוף בזרועותי המנחמת ״איך פשוט לא יכולה לתאר את ההרגשה שהייתה לי כשאני הצגתי את עצמי לאנשים והם ירקו לי בפנים או את ההרגשה שכל האנשים בחווה שונאים אותי בגלל המשפחה שלי הם הסתכלו בעניים שלי בשנאה ועם רצח בעניים אף אחד לא דיבר איתי והייתי בודד לגמרי. את היחידית שאני באמת מרגיש שלא שופטת אותי ושונאת אותי אחרי שגילתה את שם משפחתי כבר זמן רב." אני מוסיף לאחר שסוזן משחררת את החיבוק ומוריד קצת מהמתח כשאני מתפנה לאכול מהארוחה הקטנה שסוזן הכינה לכבוד הפיקניק שלנו ״ זה ממש טעים״ אני מוסיף עם חיוך מוזר בעקבות עני האדומות מבכי.
׳איזו הרגשה חמימה אני ממשיך מרגיש חיי אני לא הרגשתי כך כבר כמה שנים טובות׳ אני חושב בסיפוק בעודי מסיים את הארוחה ושם לב שכבר אחר הצהריים .
״אז סוזן את רוצה להתקדם לעיר ג׳ובילייף או לחזור לעיר אורבורג?״ אני משעיר את ההחלטה לסוזן ׳הייתי רוצה להמשיך קדימה בדרך אבל גם לבלות בחברת של סוזן יספק אותי׳ אני חושב ומעלה חיוך מסופק.
Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
"נשמע מגניב אני אומר לך בחיוך, רוצה להצטרף אליי ככה תוכלי לחקור פוקימונים, אני אוכל להפוך למאמן חזק והמסע יהיה הרבה יותר כיף שיש מישהו לצידך." אני אומר ומביט בה בחיוך ואז מוציא את רייהורן. "רייהורן מה דעתך שאני אקרא לך ריינו?" אני שואל אותו ומסתכל עליו ועל הילדה במבטים חוזרים ומחכה לתשובה של שניהם.
[URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL
אייס:
"פיפלאפ תגמור אותו בחבטה!" אתה פוקד עך פיפלאפ ומכין פוכדור ביד.
פיפלאפ פוגע באוניקס התשוש וגורם לו לעוד מאט נזק ואז אתה זורק את הפוכדור
~נדנוד~
~נדנוד~
~נדנוד~
ספוילר
מה תעשה?
דני:
״תודה רבה על ההבנה והתמיכה" אתה אומר לסוזן בבכי ועטוף בזרועותיה המנחמות ״את פשוט לא יכולה לתאר את ההרגשה שהייתה לי כשאני הצגתי את עצמי לאנשים והם ירקו לי בפנים או את ההרגשה שכל האנשים בחווה שונאים אותי בגלל המשפחה שלי, הם הסתכלו בעניים שלי בשנאה ועם רצח בעניים, אף אחד לא דיבר איתי והייתי בודד לגמרי. את היחידה שאני באמת מרגיש שלא שופטת אותי ושונאת אותי אחרי שגילתה את שם משפחתי כבר זמן רב." אתה אומר לה ומשחרר את עצמך מהחיבוק וכדי להפיק את המתח אתה מתפנה לארוחה שסוזן הכינה "זה ממש טעים״ אתה אומר לה ואתה רואה שהיא מחייכת ומאושרת מהמחמאה שלך. '׳איזו הרגשה חמימה אני ממשיך מרגיש חיי אני לא הרגשתי כך כבר כמה שנים טובות׳ אתה חושב לעצמך בסיום הארוחה ואז שם לב שכבר אחר הצהריים.
״אז סוזן את רוצה להתקדם לעיר ג׳ובילייף או לחזור לעיר אורבורג?״ אתה שואל את סוזן ומשאיר את ההחלטה בידיה ׳הייתי רוצה להמשיך קדימה בדרך אבל גם לבלות בחברת של סוזן יספק אותי׳ אתה חושב לעצמך בעודך מחכה לתשובה.
"בוא נתקדם לעיר ג'ובילייף, אנחנו עוד נצטרך להתקדם לכיוון המושל השני ולשחרר את האנשים שלו מידיו!" אומרת סוזן ושניכם מתקדמים לכיוון העיר ג'ובילייף.
כאשר אתם מגיעים לעיר אתם רואים שגם שם המצב השתפר לאחר המפלה של סטפני ואנשים חוגגים ברחובות, כל העיר אורות וזיקוקים.
אתם רואים גם את דרך 204 המובילה לעיר פלוארומה ובדרך יש המון פוקימוני עשב ורוח שמטיילים עכשיו ().
מה תעשה?
ג'וני:
"נשמע מגניב" אתה אומר להילדה בחיוך "רוצה להצטרף אליי ככה תוכלי לחקור פוקימונים, אני אוכל להפוך למאמן חזק והמסע יהיה הרבה יותר כיף שיש מישהו לצידך." אתה שואל אותה ובזמן שאתה מחכה לתשובה אתה מוציא את רייהורן ושואל אותו "רייהורן מה דעתך שאני אקרא לך ריינו?", ריינו חושב לכמה רגעים ובסוף משיב לך בחיוך שהוא מקבל את השם החדש שלו.
"זה יכול להיות נחמד" אומרת הילדה "אני אצטרף אלייך לבנתיים ונראה איך זה יתקדם!" היא אומרת ומעלה חיוך "אז לאן פנינו מועדות מפה?" היא שואלת אותך בסקרנות.
מה תעשה?
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
׳הייתי שמח להישאר עם סוזן במסיבה אבל הפוקימון המרחף הכחול פשוט יותר מדי מסקרן אותי.׳ אני חושב ורץ לכיוון הרוח הכחולה עם הפוקידע שותפים ומוכן לסריקה.
״ שלום לך יצור קטן אני דני וזה טרטוויג״ אני אומר וזורק את הפוכדור של טרטוויג בתקווה שיתחבר אם הפוקימון הקטן כפי שהתחבר עם סטייל.
״אני מתנצל שרצתי ככה פתאום סוזן. אני צועק לעברה בתקווה שתשמע אותי.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
דני:
׳הייתי שמח להישאר עם סוזן במסיבה אבל הפוקימון המרחף הכחול פשוט יותר מדי מסקרן אותי.׳ אתה חושב לעצמך ורץ לכיוון הרוח הכחולה עם הפוקידע ומוכן לסריקה.
״ שלום לך יצור קטן אני דני וזה טרטוויג״ אתה אומר וזורק את הפוכדור של טרטוויג בתקווה שיתחבר אם הפוקימון הקטן כפי שהתחבר עם סטייל.
בזמן שטרטוויג מדבר עם הפוקימון הקטן אתה סורק אותו בפוכדור "מיסדריווס, מיסדריווס אוהבת לעשות טריקים מרושעים לאנשים כמו לצעוק או ליילל לידם בחושך" הפוקידע משתתק.
בזמן שטרטוויג מדבר עם מיסדריווס אתה שומע צעקה מכיוונם ורואה שטרטוויג פוחד ממשהו ומיסדריווס צוחקת, כנראה שכמו שהפוקידע אמר היא עשתה עליו סוג של טריק שהבהיל אותו.
״אני מתנצל שרצתי ככה פתאום סוזן. אתה צועק לעברה בתקווה שתשמע אותך והיא מסנת לך שזה בסדר עם היד וממשיכה לחגוג.
מה תעשה?
ג'וני:
"אם אני לא טועה לדרך המהירה ביותר לעיר ארטנה, אז את באה?" אתה שואל את הילדה בחיוך והיא עונה "יאללה בוא נזוז כבר לפני שירד החושך!" ואתם מתחילים לרוץ לכיוון העיר ג'ובילייף.
כאשר אתם מגיעים לשם אתם רואים שהעיר חוגגת את מפלתה של סטפני, מסיבה גדולה, זיקוקים, אוכל ועוד!
אתם בודקים דרך מרכז הפוקימונים את הדרך המהירה יותר לעיר אטרנה ורואים שעליכם לעבור דרך דרך מספר 204, העיר פלוארומה, דרך 205, יער אטרנה ודרך 206.
אתם מתחילים לצעוד בדרך 204 ורואים מספר פוקימוני רוח () "ג'וני חכה לי דקה אני הולכת לתפוס לי את הרוח הקטנה הזו ששם!" היא אומרת ומצביע על אחד מהפוקימונים (
).
מה תעשה?
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
אני מסתכל לכיוון טרטוויג בבהלה ואז רואה שהוא רק נבהל מאחד הטריקים של מיסדריווס ומתחיל לצחוק ״אין לך מה לדאוג טרטוויג היא רק מנסה לשחק.״ אני אומר לו בשעשוע.
׳היא מזכירה לי קצת את עצמי שהייתי צעיר. אני מניח שכל אחד שלבד לגמרי ינסה להסיג צומת לב ושעשוע ע״י מתיחות או ההתנהגות בעייתית.׳ אני חושב לעצמי בשעשוע מהול בעצב.
״קיבלת את צומת ליבי המלאה מיסדריווס אני רוצה שתהיי חלק מהצוות שלי מה דעתך?״ אני שואל עם חיוך רחב על הפנים.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
"כל הכבוד פיפלאפ, צא אוניקס! אתה תישאר בלי כינוי, תכיר את פיפלאפ וטדיאורסה, החברים החדשים שלך. פוקימון מים יש, פוקימון נורמל יש ועכשיו גם פוקימון אבן. הצוות שלנו מתחזק מרגע לרגע אתה לא חושב ככה פיפלאפ?" אשאל אותו ולאחר שיכירו את החבר החדש אומר "קדימה אוניקס וטדיאורסה חזרו, פיפלאפ בוא נמשיך להתאמן באיזור, יש לך עוד כוח?"
ג'וני:
"מגניב אני אחפש עוד פוקימונים בינתיים." אתה אומר להילדה וחושב לעצמך 'יש לי אש,לחימה,אבן,אדמה,מעופף וחשמל חסר לי פוקימון עשב או מים, זה מה שאני צריך לחפש.'
אתה מוציא את זנב כוכב ומונפרנו ומתחיל לחפש בשעת לילה מאוחרת אחר פוקימונים מים ועשב.
בזמן החיפושים שלכם אתם נתקלים במספר פוקימונים מהסוגים שרצית ().
מה תעשה?
אייס:
כל הכבוד פיפלאפ, צא אוניקס! אתה תישאר בלי כינוי, תכיר את פיפלאפ וטדיאורסה, החברים החדשים שלך. פוקימון מים יש, פוקימון נורמל יש ועכשיו גם פוקימון אבן. הצוות שלנו מתחזק מרגע לרגע אתה לא חושב ככה פיפלאפ?" אתה אומר לאוניקס ולפוקימונים שלך והם נראים מאושרים.
"קדימה אוניקס וטדיאורסה חזרו, פיפלאפ בוא נמשיך להתאמן באיזור, יש לך עוד כוח?" אתה שואל את פיפלאפ בזמן שאתה מחזיר את טדיאורסה ואוניקס לפוכדורים והוא מסמן לך דרך הפגנת שרירים שיש לו עוד המון כוח ומרץ.
אתם ממשיכים לחפש אחר מאמנים שונים באזור ורואים כמה ().
מה תעשה?
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
אייס:
"יופי פיפלאפ תשמור את המצב רוח הלוחמני הזה לקרב המכון הראשון שיהיה עוד מעט נגד המנהיג/ה. בוא נלך להלחם מול האישה הלבושה באדום, היא נראית מאמנת חזקה ולא רק זה היא גם יפה." אתה אומר לפיפלאפ וצוחק איתו.
שניכם ניגשים למאמנת ושואלים אותה אם היא מעוניינית בקרב וזו עונה "אין בעיה, רציתי כבר הרבה זמן לאמן את ויוילון שלי!" היא אומרת ומהפוכדור שלה יוצא פוקימון שעד עכשיו לא נתקלת בו אפילו לא בספרים ולא בטלויזיה ().
"אתה רשאי לתקוף ראשון!" אומרת לך האישה ומחייכת.
מה תעשה?
דני:
אתה מסתכל לכיוון טרטוויג בבהלה ואז רואה שהוא רק נבהל מאחד הטריקים של מיסדריווס ומתחיל לצחוק ״אין לך מה לדאוג טרטוויג היא רק מנסה לשחק.״ אתה אומר לו תוך כדי זה שאתה צוחק ׳היא מזכירה לי קצת את עצמי שהייתי צעיר. אני מניח שכל אחד שלבד לגמרי ינסה להסיג צומת לב ושעשוע ע״י מתיחות או ההתנהגות בעייתית.׳ אתה חושב לעצמך בשעשוע מעורב עם עצב.
״קיבלת את צומת ליבי המלאה מיסדריווס אני רוצה שתהיי חלק מהצוות שלי מה דעתך?״ אתה שואל אותה עם חיוך רחב על הפנים ומיסדיווס מסתכלת עלייך במבט של חוסר הבנה, מופתעת לגמרי מהבקשה שלך היא נסוגה מעט לאחור.
"מיס, מיסדריווס!" היא אומרת בעצבנות ופחד, הבקשה שלך הפתיעה אותה ואז היא משתמש בגל על חושי שפוגע בטרטוויג ובך וגורם לכם להיהדף אחורה מעט.
אתם מסתכלים על מיסדריווס ורואים שהיא שוב פעם צוחקת מהעבודה שנהדפתם אחורה ומוציאה לכם לשון במטרה לעצבן אתכם.
מה תעשה?
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
'אני חייב להשאר רגוע הייתי עושה דברים כאלה להורים שלי כל הזמן.' אני אומר לעצמי אך לא מצליח להישתלט על עצמי לגמרי "אם אתה רוצה קרב אתה תקבל אחד טרטוויג תשתמש בשאיבה!" אני אומר בחיוך מאט עצבני.
לאחר מכן אני נרגע קצת ואומר למיסדריווס עם לשון בחוץ "זה אנחנו יכולים להנות מקרב!"
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)