ג'וני:
"שינקס תתקיף בניצוץ את הפוקימון עם הספירלה בבטנו,מונפרנו גלגל להבה על הפוקימון עם העלה על ראשו." אתה פוקד על שני הפוקימונים שלך.
אתה מתסכל על מהלך הקרב ורואה שהפוקימון עם הספירלה בבטנו נפגע בצורה סופר אפקטיבית ממתקפת הניצוץ של זנב כוכב ומחזיר לו עם מתקפת בועות שפוגעת והודפת את זנב כוכב מעט אחורה, מונפרנו משתמש בגלגל להבה על הפוקימון עם העלה על ראשו וגורם לו נזק סופר אפקטיבי, הפוקימון מתעצבן ומשתמש בעלי תער שפוגעים במונפרנו אך לא גורמים לו נזק רב.
בזמן הזה אתה שולף את הפוקידע שלך וסורק את שני הפוקימונים
"נאזליף, נאזליף חי עמוק בתוך יערות, המנגינות שהוא יוצר עם העלים גורמות לשומעים להרגיש לא בנוח"
"פוליוואג, כיוון הספרילה שעל בטנו של פוליוואג תלוי במקום בו גדל, הוא יותר בנוי לשחייה מאשר הליכה"
מה תעשה?
דני:
'אני חייב להשאר רגוע הייתי עושה דברים כאלה להורים שלי כל הזמן.' אתה חושב לעצמך בניסון להשיאר בשליטה אך לא מצליח, "אם אתה רוצה קרב אתה תקבל אחד טרטוויג תשתמש בשאיבה!" אתה פוקד על טרטוויג וזה מתחיל לשאוב קצת אנרגיה ממיסדריווס שלא נשארת חייבת ומחזירה בגל על חושי שהודף את טרטוויג אחורה.
"זה אנחנו יכולים להנות מקרב!" אתה אומר למיסדריווס עם לשון בחוץ והיא מחזירה לך גם לשון.
טרטוויג מתחיל להתעצבן על ההתנהגות הילדותית של מיסדריווס ומתחיל לנענע את ראשו ולשלוח עלים חדים כתער לכיוון מיסדריווס ופוגע בה בעוצמה ואתה מבין שטרטוויג למד עלי תער.
מה תעשה?