Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 20 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 295
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu 4 Ever צפה בהודעה

ג'וני:
    "אני חושב שזה הזמן לקרב קטן בינינו הילדה." אתה אומר לה בחיוך. "אני באמת רוצה לאמן את הפוקימונים שלי בקרבות." אתה מוסיף ומחכה לתשובה שלה.
    "אין בעיה ג'וני" היא אומרת עם חיוך ומכינה פוכדור בידה "צאי מיסדריווס!" היא אומרת ומהפוכדור יוצאת הרוח שהיא לכדה מקודם (
    ).
    "לך יהיה הכבוד להתקיף ראשון!" היא אומרת לך בחיוך.
    מה תעשה?
    סורק את הפוקימון מיסדריווס. 'פוקימון רוח אין לי משהוא טוב אז אני אנסה משהו אחר' "צא פוליווג תשתמש בהיפנוזה ואז אקדח מים." אני מצווה ומקווה שיתרגל לרעיון של מאמן.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

2. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    [QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471609]
    ציטוט פורסם במקור על ידי totodile צפה בהודעה
    אייס:
    "וואו, היית גדול אוניקס בקרב הראשון שלך, חזור. שלום רוני, אני אייס נעים להכיר, תוכלי לספר לי עוד על המחוז הזה שקרוי קאלוס?" אתה אומר לך אחרי ההצעה שלה "אשמח לאמן את ויוילון, לאחר הקרב שהיה פה ראיתי פוקימון חזק ועוצמתי, אשמח שהוא יהיה חלק מהצוות אתה מסכים איתי פיפלאפ? אשמח גם לשמור איתך על קשר ולעדכן אותך בכל הנוגע לויוילון ולמסע שלי אם תרצי לשמוע" אתה מוסיף בחיוך.
    "מחוז קאלוס הוא מחוז די רחוק מפה שאפשר להגיע אליו רק עם מטוס, יש שם המון סוגי פוקימונים שלא ראית מעולם!" היא אומרת בעיניים נוצצות ואז משיבה למה שאמרת לה "אשמח לשמור איתך על קשר, הנה המספר שלי" היא אומרת ומוסיפה את עצמה לפלאפון שלך ומגישה לך את הפוכדור של ויוילון.
    מה תעשה?
    [/COLOR]
    "וואו המחוז הזה נשמע כל כך מדהים, אני אשמח להיות שם במסע ולהכיר פוקימונים ואנשים חדשים, אבל את האמת שאני מאמן צעיר יחסית ככה שיש לי גם פה לעבור מלא מקומות ולהכיר אנשים מעניינים ונחמדים." אומר לה ואז אנופף לשלום. "קדימה פיפךאפ בוא נתקדם למרכז הפוקימונים לנוח קצת ומחר על הבוקר נתקדם לכיוון המכון של סטפני!" אומר בהחלטיות.
    לאחר שננוח נקום בבוקר ואוציא את כולם "צאו טדיאורסה, אוניקס. תכירו את החבר החדש שלנו בצוות ויוילון, ויוילון לא נמצא במחוז הזה ואני שמח שיצא לי הכבוד לאמן אותו ולהתחבר איתו ומקווה שגם אתם תתחברו איתו. עכשיו קדימה, בואו נתקדם לכיוון המכון הראשון!"

3. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    דני:
    'זה היה פשוט קורע!' אתה חושב לעצמך ומשתדל שלא לפרוץ בצחוק עקב המבט העצבני של סוזן.
    "כן זוהי הפוקימונית החחדשה שלי מייסי. היא ממש שובבה ואוהבת לעשות תעלולים אז חשבתי שהיה נחמד לעשות אחד במסיבה." אתה אומר ומוציא את הלשון בצורה ילדותית.
    "אני יודע שעד עכשיו הייתי רציני אבל גם לי מגיע להנות קצת לא?" אתה שואל עדיין עם הלשון בחוץ.
    "אז איך המסיבה עד עכשיו?" אתה מנסה להעביר את הנושא כדי שסוזן לא תתעצבן יותר מדי.
    "ברור שמותר לך להנות, לא על חשבוני!" היא אומרת בפנים זעופות "המסיבה הייתה טובה עד עכשיו!" היא ממשיכה בטון העצבני.
    לאחר חגיגה של לילה שלם אתם נחים קצת במרכז הפוקימונים ומתקדמים בדרך 204 לכיוון העיר פלוארומה.
    ככל שאתם מתקרבים אתם רואים יותר ויותר פרחים צבעוניים ומרהיבים "תראה דני כמה יפים הפרחים!" אומרת לך סוזן בעיניים בורקות.
    כשאתם מגיעים לעיר פלוארומה אתם רואים עיר יחסית במצב בסדר, התושבים שם חיים ברמת חיים רגילה למדי וכל העיר מכוסה פרחים.
    סוזן ואתה נהנים מהנוף עד שאתם שומעים פיצוץ ומתחילים לראות אש מצפון לעיר!
    אתה וסוזן רצים לראות מה קורה שם ורואים שני "מכרים" ותיקים שלכם ( ) מאיימים על עובד ( ) הנמצא במקום "אנחנו יודעים שאתה יודע משהו על מקום הימצאם של פוקימוני הזמן והמרחב, תגיד לנו!" הם צועקים עליו.
    מה תעשה?
    'היא מגיבה בדיוק כמו שחברים שלי בחווה היו מגיבים!, אני חושב לעצמי ומתחיל לצחוק בצורה מטופשת "אני שמח שנהנת עד עכשיו ואני מקווה שלא הרסתי לך את הערב." אני אומר לאחר שאני נרגע מהצחוק.
    'איזה עיר נחמדה, אני שמח שלפחות חלק מהערים במצב טוב' אני חושב כאשר אני פתאום שומע את הפיצוץ ורואה את האש ואת רוז וגרין.
    "כבר ממש נמאס לי ממכם!" אני אומר בעצבנים וזורק את הפוכדורים של מיסי וארון.
    'אם כבר שני הלוזרים פה כדי שאני יראה מה מיסי יכולה לעשות בקרב.' אני חושב בעצבים ומורה על אורון ומיסי "מיסי תשתמשי בגל על-חושי על רוז ואורון ראש ברזל על גרין!" אני אומר ומצביע על שניהם.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

4. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי the rock צפה בהודעה
    סורק את הפוקימון מיסדריווס. 'פוקימון רוח אין לי משהוא טוב אז אני אנסה משהו אחר' "צא פוליווג תשתמש בהיפנוזה ואז אקדח מים." אני מצווה ומקווה שיתרגל לרעיון של מאמן.
    ג'וני:
    אתה סורק את הפוקימון מיסדריווס בפוקידע, מהפוקידע נשמע קול רובוטי האומר "מיסדריווס, מיסדריווס אוהבת לעשות טריקים מרושעים לאנשים כמו לצעוק או ליילל לידם בחושך".
    'פוקימון רוח אין לי משהוא טוב אז אני אנסה משהו אחר' אתה חושב לעצמך ואומר "צא פוליווג תשתמש בהיפנוזה ואז אקדח מים." אתה פוקד עליו ומקווה שיתרגל לרעיון של מאמן.
    פוליוואג משתמש בהיפנוזה אך מפספס את מיסדריווס אבל פוגע באקדח המים שלו.
    "מיסדריווס תשתמש הגל על-חושי!" פוקדת הילדה ומיסדריווס משתמש במתקפה על חושית שהודפת את פוליוואג ומעיף אותו מרחק של כמה מטרים אחורה.
    מה תעשה?

[QUOTE=totodile;1471664]

"וואו המחוז הזה נשמע כל כך מדהים, אני אשמח להיות שם במסע ולהכיר פוקימונים ואנשים חדשים, אבל את האמת שאני מאמן צעיר יחסית ככה שיש לי גם פה לעבור מלא מקומות ולהכיר אנשים מעניינים ונחמדים." אומר לה ואז אנופף לשלום. "קדימה פיפךאפ בוא נתקדם למרכז הפוקימונים לנוח קצת ומחר על הבוקר נתקדם לכיוון המכון של סטפני!" אומר בהחלטיות.
    לאחר שננוח נקום בבוקר ואוציא את כולם "צאו טדיאורסה, אוניקס. תכירו את החבר החדש שלנו בצוות ויוילון, ויוילון לא נמצא במחוז הזה ואני שמח שיצא לי הכבוד לאמן אותו ולהתחבר איתו ומקווה שגם אתם תתחברו איתו. עכשיו קדימה, בואו נתקדם לכיוון המכון הראשון!"
    אייס:
    "וואו המחוז הזה נשמע כל כך מדהים, אני אשמח להיות שם במסע ולהכיר פוקימונים ואנשים חדשים, אבל את האמת שאני מאמן צעיר יחסית ככה שיש לי גם פה לעבור מלא מקומות ולהכיר אנשים מעניינים ונחמדים." אתה אומר לה והולך.
    "קדימה פיפלאפ בוא נתקדם למרכז הפוקימונים לנוח קצת ומחר על הבוקר נתקדם לכיוון המכון של סטפני!" אתה מוסיף בהחלטיות.
    לאחר מנוחה במרכז הםוקימונים אתה קם בבוקר ומוציא את כולם "צאו טדיאורסה, אוניקס. תכירו את החבר החדש שלנו בצוות ויוילון, ויוילון לא נמצא במחוז הזה ואני שמח שיצא לי הכבוד לאמן אותו ולהתחבר איתו ומקווה שגם אתם תתחברו איתו. עכשיו קדימה, בואו נתקדם לכיוון המכון הראשון!" אתה אומר להם ואז אתם מתקדמים לעבר המכון.
    כאשר אתם נכנסים למכון אתה שומע קול ילדותי האומר "באת לאתגר אותי? עשית טעות גדולה!"הקול אומר ואז אור נדלק בצד השני של הזירה ואתה רואה נערה עם שיער חום ותלבושת בית ספר ( ) "אני היא המושלת סטפני, ולך אין מה לחפש פה" היא אומרת ואז מגיע שופט רובוטי מהצד.
    "הקרב יהיה 2 על 2 כאשר רק למתמודד מותר להחליף פוקימונים באמצע" מתחיל השופט להסביר את החוקים "הקרב בין המושלת סטפני למתמודד יתחיל עכשיו!" הוא אומר וסטפני מכינה פוכדור בידה "צא עכשיו אקנס!" היא אומרת ומהפוכדור שלה יוצא הנחש שמוכר לך ( ).
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי מונקי צפה בהודעה
    'היא מגיבה בדיוק כמו שחברים שלי בחווה היו מגיבים!, אני חושב לעצמי ומתחיל לצחוק בצורה מטופשת "אני שמח שנהנת עד עכשיו ואני מקווה שלא הרסתי לך את הערב." אני אומר לאחר שאני נרגע מהצחוק.
    'איזה עיר נחמדה, אני שמח שלפחות חלק מהערים במצב טוב' אני חושב כאשר אני פתאום שומע את הפיצוץ ורואה את האש ואת רוז וגרין.
    "כבר ממש נמאס לי ממכם!" אני אומר בעצבנים וזורק את הפוכדורים של מיסי וארון.
    'אם כבר שני הלוזרים פה כדי שאני יראה מה מיסי יכולה לעשות בקרב.' אני חושב בעצבים ומורה על אורון ומיסי "מיסי תשתמשי בגל על-חושי על רוז ואורון ראש ברזל על גרין!" אני אומר ומצביע על שניהם.
    דני:
    'היא מגיבה בדיוק כמו שחברים שלי בחווה היו מגיבים!' אתה חושב לעצמך ומתחיל לצחוק בצורה מטופשת.
    "אני שמח שנהנת עד עכשיו ואני מקווה שלא הרסתי לך את הערב." אתה אומר לאחר שאתה נרגע מהצחוק.
    'איזה עיר נחמדה, אני שמח שלפחות חלק מהערים במצב טוב' אתה חושב כאשר לפתע אתה שומע את הפיצוץ ורואה את האש ואת רוז וגרין.
    "כבר ממש נמאס לי ממכם!" אתה אומר בעצבנות וזורק את הפוכדורים של מיסי וארון.
    'אם כבר שני הלוזרים פה כדי שאני יראה מה מיסי יכולה לעשות בקרב.' אתה חושב בעצבים ומורה על אורון ומיסי "מיסי תשתמשי בגל על-חושי על רוז ואורון ראש ברזל על גרין!" אתה פוקד ומצביע על שניהם.
    מיסי וארון פוגעים ברוןז וגרין ומעצבנים אותם מאוד, "זה שוב פעם הילד המעצבן הזה!" אומרת רוז ומכינה פוכדור ביד "צא האונדור!" אומרת רוז ופוקימון חדש יוצא מהפוכדור (
    ) "קרוגאנק גם אתה) אומר גרין ושולח את קרוגאנק לקרב.
    "האונדור תשתמש בנשיכה על מיסדריווס" פוקדת רוז על האונדור שמתחיל לרוץ לכיוון מיסדריווס "קרוגאנק שבירת לבנים על ארון!" מוסיף גרין.
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471666][B][U]
    אייס:
    "וואו המחוז הזה נשמע כל כך מדהים, אני אשמח להיות שם במסע ולהכיר פוקימונים ואנשים חדשים, אבל את האמת שאני מאמן צעיר יחסית ככה שיש לי גם פה לעבור מלא מקומות ולהכיר אנשים מעניינים ונחמדים." אתה אומר לה והולך.
    "קדימה פיפלאפ בוא נתקדם למרכז הפוקימונים לנוח קצת ומחר על הבוקר נתקדם לכיוון המכון של סטפני!" אתה מוסיף בהחלטיות.
    לאחר מנוחה במרכז הםוקימונים אתה קם בבוקר ומוציא את כולם "צאו טדיאורסה, אוניקס. תכירו את החבר החדש שלנו בצוות ויוילון, ויוילון לא נמצא במחוז הזה ואני שמח שיצא לי הכבוד לאמן אותו ולהתחבר איתו ומקווה שגם אתם תתחברו איתו. עכשיו קדימה, בואו נתקדם לכיוון המכון הראשון!" אתה אומר להם ואז אתם מתקדמים לעבר המכון.
    כאשר אתם נכנסים למכון אתה שומע קול ילדותי האומר "באת לאתגר אותי? עשית טעות גדולה!"הקול אומר ואז אור נדלק בצד השני של הזירה ואתה רואה נערה עם שיער חום ותלבושת בית ספר ( ) "אני היא המושלת סטפני, ולך אין מה לחפש פה" היא אומרת ואז מגיע שופט רובוטי מהצד.
    "הקרב יהיה 2 על 2 כאשר רק למתמודד מותר להחליף פוקימונים באמצע" מתחיל השופט להסביר את החוקים "הקרב בין המושלת סטפני למתמודד יתחיל עכשיו!" הוא אומר וסטפני מכינה פוכדור בידה "צא עכשיו אקנס!" היא אומרת ומהפוכדור שלה יוצא הנחש שמוכר לך ( ).
    מה תעשה?
    "אנחנו עוד נראה מי פה עשה את הטעות, את הולכת להפסיד!" אומר בהתברברות "וואו אקנס... כמה התגעגעתי לפוקימון הזה" אומר בציניות "צא לקרב ויוילון! תתקוף בגל על חושי ואז תשתמש באבקת שיתוק (אם יש לו). קדימה אתה יותר חזק מהאקנס הזה."

6. משתמש מנוסה
    ג'וני:
    אתה סורק את הפוקימון מיסדריווס בפוקידע, מהפוקידע נשמע קול רובוטי האומר "מיסדריווס, מיסדריווס אוהבת לעשות טריקים מרושעים לאנשים כמו לצעוק או ליילל לידם בחושך".
    'פוקימון רוח אין לי משהוא טוב אז אני אנסה משהו אחר' אתה חושב לעצמך ואומר "צא פוליווג תשתמש בהיפנוזה ואז אקדח מים." אתה פוקד עליו ומקווה שיתרגל לרעיון של מאמן.
    פוליוואג משתמש בהיפנוזה אך מפספס את מיסדריווס אבל פוגע באקדח המים שלו.
    "מיסדריווס תשתמש הגל על-חושי!" פוקדת הילדה ומיסדריווס משתמש במתקפה על חושית שהודפת את פוליוואג ומעיף אותו מרחק של כמה מטרים אחורה.
    מה תעשה?
    "עכשיו בועות כדי להסיח את דעתה, תקפוץ קרוב אליה ותשתמש בהיפנוזה ואז אקדח מים." אני מצווה

7. משתמש מנוסה
    [QUOTE=totodile;1471667]
    [B][U][COLOR=#ff0000]

"אנחנו עוד נראה מי פה עשה את הטעות, את הולכת להפסיד!" אומר בהתברברות "וואו אקנס... כמה התגעגעתי לפוקימון הזה" אומר בציניות "צא לקרב ויוילון! תתקוף בגל על חושי ואז תשתמש באבקת שיתוק (אם יש לו). קדימה אתה יותר חזק מהאקנס הזה."
    אייס:
    אופס שכחתי לעדכן את ויוילון אצלך חח
    ----------------------------
    "אנחנו עוד נראה מי פה עשה את הטעות, את הולכת להפסיד!" אתה אומר בהתברברות "וואו אקנס... כמה התגעגעתי לפוקימון הזה" אצה מוסיף בציניות "צא לקרב ויוילון! תתקוף בגל על חושי ואז תשתמש באבקת שיתוק. קדימה אתה יותר חזק מהאקנס הזה." אתה אומר לויוילון שלך.
    ויוילון משתמש בגל על חושי שפוגע בעוצמה רבה מאוד באקנס אך לפני שהוא מספיק להשתמש באבקת שיתוק סטפני פוקדת על אקנס "מבט חודר עכשיו!", אקנס משתק את ויוילון בעזרת המבט החודר שלו ומונע את התנועה החופשית שלו.
    "עכשיו תשתמש בחומצה!" היא אומרת לו ואקנס מכסה את ויוילון עם כדור חומצה וגורם לו לכאב רב.
    מה תעשה?

"עכשיו בועות כדי להסיח את דעתה, תקפוץ קרוב אליה ותשתמש בהיפנוזה ואז אקדח מים." אני מצווה
    ג'וני:
    "עכשיו בועות כדי להסיח את דעתה, תקפוץ קרוב אליה ותשתמש בהיפנוזה ואז אקדח מים." אני פוקד על פוליוואג.
    פוליאווג מוציא מפיו המון בועות קטנות שמתפוצצות על מיסדריווס ומסיחות את דעתה ואז קופץ קרוב אליה ומשתמש בהיפנוזה שמרדימה אותה ואקדח מים שמעיף אותה בעוצמה על אחד העצים.
    מיסדריוויס קמה בגלל אקדח המים והילדה פוקדת עליה "תשתמשי בהדמה ואז בגל על חושי!", מיסדריוויס מדהימה את פוליוואג ואז משתמש בגל על חושי שמעיף גם אותו בעוצמה על אחד העצים באזור.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471669]
    אייס:
    אופס שכחתי לעדכן את ויוילון אצלך חח
    ----------------------------
    "אנחנו עוד נראה מי פה עשה את הטעות, את הולכת להפסיד!" אתה אומר בהתברברות "וואו אקנס... כמה התגעגעתי לפוקימון הזה" אצה מוסיף בציניות "צא לקרב ויוילון! תתקוף בגל על חושי ואז תשתמש באבקת שיתוק. קדימה אתה יותר חזק מהאקנס הזה." אתה אומר לויוילון שלך.
    ויוילון משתמש בגל על חושי שפוגע בעוצמה רבה מאוד באקנס אך לפני שהוא מספיק להשתמש באבקת שיתוק סטפני פוקדת על אקנס "מבט חודר עכשיו!", אקנס משתק את ויוילון בעזרת המבט החודר שלו ומונע את התנועה החופשית שלו.
    "עכשיו תשתמש בחומצה!" היא אומרת לו ואקנס מכסה את ויוילון עם כדור חומצה וגורם לו לכאב רב.
    מה תעשה?
    [/COLOR]
    חחח אני לא יודע מה ההתקפות שלו זה קצת מגביל אותי.
    ---------------------------------------------
    "כל הכבוד ויוילון עכשיו תשתמש באבקת שי...ט, שיט! קדימה ויוילון אתה יותר חזק מהשיתוק הזה, תחזור לאוויר ותנסה להשתמש עליו שוב באבקת שיתוק, ומיד לאחר מכן תשתמש בגל על חושי!" אומר בנחישות אך אחזיק בינתיים את הפוקדור של אוניקס ביד כאשר אני מתלבט בינו לבין פיפלאפ ומקווה שפיפלאפ יראה סימני נחישות לכניסה.

9. משתמש מנוסה
    [QUOTE=totodile;1471670]

חחח אני לא יודע מה ההתקפות שלו זה קצת מגביל אותי.
    ---------------------------------------------
    "כל הכבוד ויוילון עכשיו תשתמש באבקת שי...ט, שיט! קדימה ויוילון אתה יותר חזק מהשיתוק הזה, תחזור לאוויר ותנסה להשתמש עליו שוב באבקת שיתוק, ומיד לאחר מכן תשתמש בגל על חושי!" אומר בנחישות אך אחזיק בינתיים את הפוקדור של אוניקס ביד כאשר אני מתלבט בינו לבין פיפלאפ ומקווה שפיפלאפ יראה סימני נחישות לכניסה.
    אייס:
    אל תדאג עדכנתי אתמול הכל
    ----------------------
    "כל הכבוד ויוילון עכשיו תשתמש באבקת שי...ט, שיט! קדימה ויוילון אתה יותר חזק מהשיתוק הזה, תחזור לאוויר ותנסה להשתמש עליו שוב באבקת שיתוק, ומיד לאחר מכן תשתמש בגל על חושי!" אתה אומר בנחישות אך מחזיק בינתיים את הפוקדור של אוניקס ביד כאשר אתה מתלבט בינו לבין פיפלאפ ומקווה שפיפלאפ יראה סימני נחישות לכניסה.
    ויוילון מתחיל להתרומם מעט ומשתמש גם הוא בנבג שיתוק שמשתק את אקנס במקום אך לא מצליח להשתמש בגל על חושי.
    "אקנס עכשיו נשיכה!" אומרת סטפני ואקנס מצליח להגיע לכיוון ויוילון ולהשתמש בנשיכה שגורמת לויולון עוד סבל רב.
    אתה מסתכל על פיפלאפ ורואה שהוא מודאג ממה שקורה בקרב.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה

ג'וני:
    "עכשיו בועות כדי להסיח את דעתה, תקפוץ קרוב אליה ותשתמש בהיפנוזה ואז אקדח מים." אני פוקד על פוליוואג.
    פוליאווג מוציא מפיו המון בועות קטנות שמתפוצצות על מיסדריווס ומסיחות את דעתה ואז קופץ קרוב אליה ומשתמש בהיפנוזה שמרדימה אותה ואקדח מים שמעיף אותה בעוצמה על אחד העצים.
    מיסדריוויס קמה בגלל אקדח המים והילדה פוקדת עליה "תשתמשי בהדמה ואז בגל על חושי!", מיסדריוויס מדהימה את פוליוואג ואז משתמש בגל על חושי שמעיף גם אותו בעוצמה על אחד העצים באזור.
    מה תעשה?
    "עכשיו תשתמש בבועות, ואז תשתמש באקדח מים, לאחר מכן תנסה לנצל את הפגיעה של המכה כדי להתשמש בהיפנוזה ואז שוב אקדח מים." 'אני מקווה שפוליווג יתרגל מהר לרעיון של כמה פקודות' אני חושב לעצמי.

11. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471671]
    אייס:
    אל תדאג עדכנתי אתמול הכל
    ----------------------
    "כל הכבוד ויוילון עכשיו תשתמש באבקת שי...ט, שיט! קדימה ויוילון אתה יותר חזק מהשיתוק הזה, תחזור לאוויר ותנסה להשתמש עליו שוב באבקת שיתוק, ומיד לאחר מכן תשתמש בגל על חושי!" אתה אומר בנחישות אך מחזיק בינתיים את הפוקדור של אוניקס ביד כאשר אתה מתלבט בינו לבין פיפלאפ ומקווה שפיפלאפ יראה סימני נחישות לכניסה.
    ויוילון מתחיל להתרומם מעט ומשתמש גם הוא בנבג שיתוק שמשתק את אקנס במקום אך לא מצליח להשתמש בגל על חושי.
    "אקנס עכשיו נשיכה!" אומרת סטפני ואקנס מצליח להגיע לכיוון ויוילון ולהשתמש בנשיכה שגורמת לויולון עוד סבל רב.
    אתה מסתכל על פיפלאפ ורואה שהוא מודאג ממה שקורה בקרב.
    מה תעשה?
    "ויוילון עכשיו כשגם הוא משותק זה הכל עניין של מי רוצה יותר לנצח פה ואני בטוח שאת רוצה יותר" ואסתכל עלייה בעיניים מלאות ביטחון "רגע, תזהרי מהנשיכה שלו!" אצעק לה "שיט שיט שיט, צריך לחשוב ומהר. אוקיי יש לי רעיון" אחשוב לעצמי. "קדימה תשתמשי בנשיקה שואבת, זה יעזור לך מבחינת החיים ואז בגל על חושי כדי לחסל אותו" אומר לה כשאוניקס ופיפלאפ מוכנים בכל רגע להכנס לקרב.

12. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)

דני:
    'היא מגיבה בדיוק כמו שחברים שלי בחווה היו מגיבים!' אתה חושב לעצמך ומתחיל לצחוק בצורה מטופשת.
    "אני שמח שנהנת עד עכשיו ואני מקווה שלא הרסתי לך את הערב." אתה אומר לאחר שאתה נרגע מהצחוק.
    'איזה עיר נחמדה, אני שמח שלפחות חלק מהערים במצב טוב' אתה חושב כאשר לפתע אתה שומע את הפיצוץ ורואה את האש ואת רוז וגרין.
    "כבר ממש נמאס לי ממכם!" אתה אומר בעצבנות וזורק את הפוכדורים של מיסי וארון.
    'אם כבר שני הלוזרים פה כדי שאני יראה מה מיסי יכולה לעשות בקרב.' אתה חושב בעצבים ומורה על אורון ומיסי "מיסי תשתמשי בגל על-חושי על רוז ואורון ראש ברזל על גרין!" אתה פוקד ומצביע על שניהם.
    מיסי וארון פוגעים ברוןז וגרין ומעצבנים אותם מאוד, "זה שוב פעם הילד המעצבן הזה!" אומרת רוז ומכינה פוכדור ביד "צא האונדור!" אומרת רוז ופוקימון חדש יוצא מהפוכדור (
    ) "קרוגאנק גם אתה) אומר גרין ושולח את קרוגאנק לקרב.
    "האונדור תשתמש בנשיכה על מיסדריווס" פוקדת רוז על האונדור שמתחיל לרוץ לכיוון מיסדריווס "קרוגאנק שבירת לבנים על ארון!" מוסיף גרין.
    מה תעשה?
    "מיסי תשתמשי בגל על חושי על הריצפה כדי להתחמק מהנשיכה ואז בהדהמה על האונדור וארון תשתמש בראש ברזל כנגד שבירת הלבנים ותנסה להקשיח את עצמך עד כמה שאתה יכול תוך כדי!" אני פוקד על שניהם במהירות.
    'עכשיו היה לי הזדמנות לראות עד כמה השניים האלו יכולים לפעול גם יחד!' אני יחשוב לעצמי ויעבור לחשוב על ההתקפה הבאה.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

13. משתמש מנוסה
    "עכשיו תשתמש בבועות, ואז תשתמש באקדח מים, לאחר מכן תנסה לנצל את הפגיעה של המכה כדי להתשמש בהיפנוזה ואז שוב אקדח מים." 'אני מקווה שפוליווג יתרגל מהר לרעיון של כמה פקודות' אני חושב לעצמי.
    ג'וני:
    "עכשיו תשתמש בבועות, ואז תשתמש באקדח מים, לאחר מכן תנסה לנצל את הפגיעה של המכה כדי להתשמש בהיפנוזה ואז שוב אקדח מים." אתה פוקד על פוליוואג 'אני מקווה שפוליווג יתרגל מהר לרעיון של כמה פקודות' אני חושב לעצמך.
    פוליוואג משתמש בבועות ובאקדח מים ופוגע בעוצמה במיסדריווס ומנצל את חוסר ערנותה כדי להשתמש בהיפנוזה שמרדימה אותה ואז מוסיף לזה אקדח מים שמעיף את מיסדריווס ומעלף אותה.
    "קרב טוב ג'וני" אומרת לך הילדה "אני חושבת שזה מספיק כי שני הפוקימונים האחרים שלי עייפים וצריכים מנוחה" היא אומרת לך ומחזירה את מיסדריווס לפוכדור שלה.
    מה תעשה?

[QUOTE=totodile;1471673]

"ויוילון עכשיו כשגם הוא משותק זה הכל עניין של מי רוצה יותר לנצח פה ואני בטוח שאת רוצה יותר" ואסתכל עלייה בעיניים מלאות ביטחון "רגע, תזהרי מהנשיכה שלו!" אצעק לה "שיט שיט שיט, צריך לחשוב ומהר. אוקיי יש לי רעיון" אחשוב לעצמי. "קדימה תשתמשי בנשיקה שואבת, זה יעזור לך מבחינת החיים ואז בגל על חושי כדי לחסל אותו" אומר לה כשאוניקס ופיפלאפ מוכנים בכל רגע להכנס לקרב.
    אייס:
    "ויוילון עכשיו כשגם הוא משותק זה הכל עניין של מי רוצה יותר לנצח פה ואני בטוח שאת רוצה יותר" אתה אומר לה ומסתכל עלייה בעיניים מלאות ביטחון "רגע, תזהרי מהנשיכה שלו!" אתה צועק לה 'שיט שיט שיט, צריך לחשוב ומהר. אוקיי יש לי רעיון' אחשוב לעצמי. "קדימה תשתמשי בנשיקה שואבת, זה יעזור לך מבחינת החיים ואז בגל על חושי כדי לחסל אותו" אתה פוקד עליה כשאוניקס ופיפלאפ מוכנים בכל רגע להכנס לקרב.
    ויוילון מצליחה להשתמש בנשיקה שואבת ולוקחת מאקנס אנרגיה שעוברת אליה ומחזירה לה מעט כוח ואז מוסיפה לזה גל על חושי שמעיף את אקנס ממנה בעוצמה מעולף.
    "אקנס לא יכול להלחם יותר, המנצחת היא ויוילון!" מכריז השופט הרובוטי.
    "אוקיי הגיע הזמן לאס שלי!" אומרת סטפני וזורקת פוכדור שלה למגרש ממנו יוצא פוקימון עגול כמו צמיג ( ).
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי מונקי צפה בהודעה
    "מיסי תשתמשי בגל על חושי על הריצפה כדי להתחמק מהנשיכה ואז בהדהמה על האונדור וארון תשתמש בראש ברזל כנגד שבירת הלבנים ותנסה להקשיח את עצמך עד כמה שאתה יכול תוך כדי!" אני פוקד על שניהם במהירות.
    'עכשיו היה לי הזדמנות לראות עד כמה השניים האלו יכולים לפעול גם יחד!' אני יחשוב לעצמי ויעבור לחשוב על ההתקפה הבאה.
    דני:
    "מיסי תשתמשי בגל על חושי על הריצפה כדי להתחמק מהנשיכה ואז בהדהמה על האונדור וארון תשתמש בראש ברזל כנגד שבירת הלבנים ותנסה להקשיח את עצמך עד כמה שאתה יכול תוך כדי!" אתה פוקד על שניהם במהירות.
    'עכשיו היה לי הזדמנות לראות עד כמה השניים האלו יכולים לפעול גם יחד!' אתה חושב לעצמך ועובר לחשוב על ההתקפה הבאה.
    מיסי משתמשת בגל על חושי על הרצפה ומתיחה להתחמק מהנשיכה של האונדור ואז משתמש בהדמה וגורמת להאונדור לקפוא לרגע במקום המום.
    בנתיים ארון משתמשת בראש ברזל כנגד שבירת הלבנים של קרוגאנק אך אינה חזקה מספיק ונהדפת אחורה, לפני שקרוגאנק ממשיך לתקוף אותה היא מקשיחה את עצמה מספר פעמיים ובכך נמנעת מלקבל נזק קריטי.
    "האונדור עכשיו תשתמש בלהביור!" פוקדת רוז על האונדור "קרוגאנק תמשיך בשבירת לבנים!" מורה גרין.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ג'וני:
    "עכשיו תשתמש בבועות, ואז תשתמש באקדח מים, לאחר מכן תנסה לנצל את הפגיעה של המכה כדי להתשמש בהיפנוזה ואז שוב אקדח מים." אתה פוקד על פוליוואג 'אני מקווה שפוליווג יתרגל מהר לרעיון של כמה פקודות' אני חושב לעצמך.
    פוליוואג משתמש בבועות ובאקדח מים ופוגע בעוצמה במיסדריווס ומנצל את חוסר ערנותה כדי להשתמש בהיפנוזה שמרדימה אותה ואז מוסיף לזה אקדח מים שמעיף את מיסדריווס ומעלף אותה.
    "קרב טוב ג'וני" אומרת לך הילדה "אני חושבת שזה מספיק כי שני הפוקימונים האחרים שלי עייפים וצריכים מנוחה" היא אומרת לך ומחזירה את מיסדריווס לפוכדור שלה.
    מה תעשה?
    "יופי פוליוואג תחזור." אני מחזיר אותו. "אז שנמשיך לעיר הבאה?" אני שואל את הילדה.

15. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471677][B][U]
    אייס:
    "ויוילון עכשיו כשגם הוא משותק זה הכל עניין של מי רוצה יותר לנצח פה ואני בטוח שאת רוצה יותר" אתה אומר לה ומסתכל עלייה בעיניים מלאות ביטחון "רגע, תזהרי מהנשיכה שלו!" אתה צועק לה 'שיט שיט שיט, צריך לחשוב ומהר. אוקיי יש לי רעיון' אחשוב לעצמי. "קדימה תשתמשי בנשיקה שואבת, זה יעזור לך מבחינת החיים ואז בגל על חושי כדי לחסל אותו" אתה פוקד עליה כשאוניקס ופיפלאפ מוכנים בכל רגע להכנס לקרב.
    ויוילון מצליחה להשתמש בנשיקה שואבת ולוקחת מאקנס אנרגיה שעוברת אליה ומחזירה לה מעט כוח ואז מוסיפה לזה גל על חושי שמעיף את אקנס ממנה בעוצמה מעולף.
    "אקנס לא יכול להלחם יותר, המנצחת היא ויוילון!" מכריז השופט הרובוטי.
    "אוקיי הגיע הזמן לאס שלי!" אומרת סטפני וזורקת פוכדור שלה למגרש ממנו יוצא פוקימון עגול כמו צמיג ( ).
    מה תעשה?
    "היית גדולה ויוילון, מזל טוב על הניצחון הראשון שלך איתי אה סליחה, איתנו." אחייך לה חיוך רחב "חזרי כל הכבוד לך" אלחש לה כשהיא כבר בתוך הפוקדור "את רואה שאף פעם אסור לזלזל באף מאמן?!" אלגלג על סטפני למרות שאני יודע שהקרב עוד לא נגמר "וואו מה זה הפוקימון הזה, בחיים לא ראיתי אותו. אולי מהמחוז של ויוילון" אחשוב לעצמי ואסרוק אותו "מאיפה הפוקימון הזה?" אשאל את סטפני "אוקיי סליחה פיפלאפ, אני יודע שאתה ואני התאמנו הרבה, אבל לפי מה שהבנתי היא מומחית לפוקימוני רעל, לכן אני בוחר באוניקס!" אומר ואזרוק את הפוקדור שלו
    "אוניקס, זריקת אבנים ואז התקלה!"

עמוד 15 מתוך 20 ראשוןראשון ... 51314151617 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •