Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 20 ראשוןראשון ... 61415161718 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 295
  1. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu 4 Ever צפה בהודעה

דני:
    "מיסי תשתמשי בגל על חושי על הריצפה כדי להתחמק מהנשיכה ואז בהדהמה על האונדור וארון תשתמש בראש ברזל כנגד שבירת הלבנים ותנסה להקשיח את עצמך עד כמה שאתה יכול תוך כדי!" אתה פוקד על שניהם במהירות.
    'עכשיו היה לי הזדמנות לראות עד כמה השניים האלו יכולים לפעול גם יחד!' אתה חושב לעצמך ועובר לחשוב על ההתקפה הבאה.
    מיסי משתמשת בגל על חושי על הרצפה ומתיחה להתחמק מהנשיכה של האונדור ואז משתמש בהדמה וגורמת להאונדור לקפוא לרגע במקום המום.
    בנתיים ארון משתמשת בראש ברזל כנגד שבירת הלבנים של קרוגאנק אך אינה חזקה מספיק ונהדפת אחורה, לפני שקרוגאנק ממשיך לתקוף אותה היא מקשיחה את עצמה מספר פעמיים ובכך נמנעת מלקבל נזק קריטי.
    "האונדור עכשיו תשתמש בלהביור!" פוקדת רוז על האונדור "קרוגאנק תמשיך בשבירת לבנים!" מורה גרין.
    מה תעשה?
    "שינכן תתחמקו ותתקרבו אחת לשנייה ובסופות של דבר מיסי תרחפי מעל סטייל!" אני אומר לשניהן כהכנה לתוכנית ההתקפה החדשה.
    "סטייל תשתמשי בנגיחה ואז טופר מתכת על קרוגנק מיסי תשתמשי בעל חושי על קרוגנק או האונדור אם הם נמסים לתקוף את סטייל או אותך!" אני אומר בהחלטיות.
    'נראה שסטייל מתקשה כנגד קרוגנק לבדה ואני יצתרך לגרום למיסי לחפות עלייה אבל עם היתרון הגובה והתקפה שפועלת מרחוק אני יודע שמיסי מסוגלת לזה!, אני אומר לעצמי וצופה בקרב וזורק מבט לכיוון סוזן כדי לדעת למה היא כל כך שקטה.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

2. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי the rock צפה בהודעה
    "יופי פוליוואג תחזור." אני מחזיר אותו. "אז שנמשיך לעיר הבאה?" אני שואל את הילדה.
    ג'וני:
    "יופי פוליוואג תחזור." אתה משבח את פוליוואג ומחזיר אותו לפוכדור.
    "אז שנמשיך לעיר הבאה?" אתה שואל את הילדה וזו מגיבה בציניות "אתה מעדיף להישאר ולעמוד פה?" ואתם מתקדמים לכיוון העיר פלוארומה.
    ככל שאתם מתקדמים אתה רואה יותר ויותר פרחים, דבר המושך את תשומת ליבה של הילדה וקצת מעכב את ההתקדמות שלכם אך לבסוף אתם מגיעים לעיר פלוארומה.
    אתה רואה עיר במצב טוב יחסית, אנשים מחייכים והמון פרחים.
    "תראה איזה יופי של עיר!" אומרת לך הילדה עם עיניים נוצצות אבל אז נשמע פיצוץ עז ממזרח לעיר ואתה שומע אנשים מדברים על תחנת הרוח שנמצאת שם ועל כך שבלעדיה לא יהיה חשמל לעיר.
    מה תעשה?

[QUOTE=totodile;1471679]
    [B][U][COLOR=#ff0000]

"היית גדולה ויוילון, מזל טוב על הניצחון הראשון שלך איתי אה סליחה, איתנו." אחייך לה חיוך רחב "חזרי כל הכבוד לך" אלחש לה כשהיא כבר בתוך הפוקדור "את רואה שאף פעם אסור לזלזל באף מאמן?!" אלגלג על סטפני למרות שאני יודע שהקרב עוד לא נגמר "וואו מה זה הפוקימון הזה, בחיים לא ראיתי אותו. אולי מהמחוז של ויוילון" אחשוב לעצמי ואסרוק אותו "מאיפה הפוקימון הזה?" אשאל את סטפני "אוקיי סליחה פיפלאפ, אני יודע שאתה ואני התאמנו הרבה, אבל לפי מה שהבנתי היא מומחית לפוקימוני רעל, לכן אני בוחר באוניקס!" אומר ואזרוק את הפוקדור שלו
    "אוניקס, זריקת אבנים ואז התקלה!"
    אייס:
    "היית גדולה ויוילון, מזל טוב על הניצחון הראשון שלך איתי אה סליחה, איתנו." אתה מחייך אליה חיוך רחב.
    "חזרי כל הכבוד לך" אתה לוחש לה כשהיא כבר בתוך הפוקדור.
    "את רואה שאף פעם אסור לזלזל באף מאמן?!" אתה מלגלג על סטפני למרות שאתה יודע שהקרב עוד לא נגמר וזו עונה לך "חכה ותראה".
    "וואו מה זה הפוקימון הזה, בחיים לא ראיתי אותו. אולי מהמחוז של ויוילון" אתה חושב לעצמך ואסרוק אותו אך ללא הצלחה.
    "מאיפה הפוקימון הזה?" אתה שואל את סטפני וזו עונה "ממחוז יונובה, קיבלתי אותו מ"המושיע" בכבודו ובעצמו" היא אומרת בגאווה.
    "אוקיי סליחה פיפלאפ, אני יודע שאתה ואני התאמנו הרבה, אבל לפי מה שהבנתי היא מומחית לפוקימוני רעל, לכן אני בוחר באוניקס!" אתה אומר לפיפלאפ וזורק את הפוכדור של אוניקס.
    "אוניקס, זריקת אבנים ואז התקלה!" אתה פוקד עליו.
    אוניקס מתחיל לזרוק מלא אבנים לכיוון הםוקימון של סטפני וזו אומרת "ווירליפד תתגלגל משם ותחמוק" וכך הוא עושה לכל האבנים שאוניקס זורק וגם להתקלה שלו.
    "אוניקס אולי חזק מבחינת סוג, אבל איטי מידי מכדי לפגוע בפוקימון שלי" היא אומרת בחיוך "ווירליפד תשתמש בזנב רעל!" אומרת סטפני ווירליפד פוגע באוניקס עם זנב רעל וגורם לו לחלות.
    "עכשיו מביחנת אוניקס שלך זה די גמור, הוא לא יחזיק הרבה זמן מעמד כשהרעל של ווירליפד משפיע עליו!" אומרת סטפני עם חיוך רחב של ניצחון.
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי מונקי צפה בהודעה
    "שינכן תתחמקו ותתקרבו אחת לשנייה ובסופות של דבר מיסי תרחפי מעל סטייל!" אני אומר לשניהן כהכנה לתוכנית ההתקפה החדשה.
    "סטייל תשתמשי בנגיחה ואז טופר מתכת על קרוגנק מיסי תשתמשי בעל חושי על קרוגנק או האונדור אם הם נמסים לתקוף את סטייל או אותך!" אני אומר בהחלטיות.
    'נראה שסטייל מתקשה כנגד קרוגנק לבדה ואני יצתרך לגרום למיסי לחפות עלייה אבל עם היתרון הגובה והתקפה שפועלת מרחוק אני יודע שמיסי מסוגלת לזה!, אני אומר לעצמי וצופה בקרב וזורק מבט לכיוון סוזן כדי לדעת למה היא כל כך שקטה.
    דני:
    "שינכן תתחמקו ותתקרבו אחת לשנייה ובסופות של דבר מיסי תרחפי מעל סטייל!" אתה אומר לשניהן כהכנה לתוכנית ההתקפה החדשה.
    "סטייל תשתמשי בנגיחה ואז טופר מתכת על קרוגנק מיסי תשתמשי בעל חושי על קרוגנק או האונדור אם הם נמסים לתקוף את סטייל או אותך!" אתה אומר בהחלטיות.
    'נראה שסטייל מתקשה כנגד קרוגנק לבדה ואני אצתרך לגרום למיסי לחפות עלייה אבל עם היתרון הגובה והתקפה שפועלת מרחוק אני יודע שמיסי מסוגלת לזה!' אני חושב לעצמי וצופה בקרב וזורק מבט לכיוון סוזן כדי לדעת למה היא כל כך שקטה.
    מיסי וסטייל מצליחות לחמוק מההתקפות של האונדור וקרוגאנק ולהגיע למצב שמיסי מחפה על סטייל מלמעלה.
    סטייל משתמש בנגיחה ובטופר מתכת על קרוגאנק ומעיפה אותו מחסור הכרה על גרין ובזמן הזה מיסי משתמשת בגל על חושי על האונדור אך ללא הצלחה מכיוון שמתקפת מסוג על חושי לא משפיעות עליו.
    אתה מסתכל מה סוזן עושה שהיא כל כך בשקט ואתה רואה שהיא גוררת את הפועל מתחת לאפם של גרין ורוז ומכינה פוכדור ביד וצועקת "צאי אוניקס ותשתמשי בזריקת לבנים על האונדור" היא פוקדת על הפוקימונית שלה וזו מתחילה לזרוק אבנים על האונדור ולהבריח אותו, את רוז ואת גרין מהקרב.
    "אנחנו עוד נתנקם בכם!" שניהם צועקים ונמלטים על נפשם.
    אתה רואים שהאיש שאותו הם חקרו סובל מפצעים רבים ודימומים.
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    [QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471681][B][U]
    ציטוט פורסם במקור על ידי totodile צפה בהודעה
    אייס:
    "היית גדולה ויוילון, מזל טוב על הניצחון הראשון שלך איתי אה סליחה, איתנו." אתה מחייך אליה חיוך רחב.
    "חזרי כל הכבוד לך" אתה לוחש לה כשהיא כבר בתוך הפוקדור.
    "את רואה שאף פעם אסור לזלזל באף מאמן?!" אתה מלגלג על סטפני למרות שאתה יודע שהקרב עוד לא נגמר וזו עונה לך "חכה ותראה".
    "וואו מה זה הפוקימון הזה, בחיים לא ראיתי אותו. אולי מהמחוז של ויוילון" אתה חושב לעצמך ואסרוק אותו אך ללא הצלחה.
    "מאיפה הפוקימון הזה?" אתה שואל את סטפני וזו עונה "ממחוז יונובה, קיבלתי אותו מ"המושיע" בכבודו ובעצמו" היא אומרת בגאווה.
    "אוקיי סליחה פיפלאפ, אני יודע שאתה ואני התאמנו הרבה, אבל לפי מה שהבנתי היא מומחית לפוקימוני רעל, לכן אני בוחר באוניקס!" אתה אומר לפיפלאפ וזורק את הפוכדור של אוניקס.
    "אוניקס, זריקת אבנים ואז התקלה!" אתה פוקד עליו.
    אוניקס מתחיל לזרוק מלא אבנים לכיוון הםוקימון של סטפני וזו אומרת "ווירליפד תתגלגל משם ותחמוק" וכך הוא עושה לכל האבנים שאוניקס זורק וגם להתקלה שלו.
    "אוניקס אולי חזק מבחינת סוג, אבל איטי מידי מכדי לפגוע בפוקימון שלי" היא אומרת בחיוך "ווירליפד תשתמש בזנב רעל!" אומרת סטפני ווירליפד פוגע באוניקס עם זנב רעל וגורם לו לחלות.
    "עכשיו מביחנת אוניקס שלך זה די גמור, הוא לא יחזיק הרבה זמן מעמד כשהרעל של ווירליפד משפיע עליו!" אומרת סטפני עם חיוך רחב של ניצחון.
    מה תעשה?
    "מחוז יונובה. שמעתי על המחוז הזה פעם, אבל בחיים לא ראיתי אף פוקימון ממנו ואם הוא נראה כמו ווירליפד אז גם אין כל כך מה לראות" אומר ואצחק. "תיזהר אוניקס!" אצעק בבהלה "אל תדאג אנחנו עוד ננצח בקרב פה, פשוט נשתמש במהירות שהוא מתגלגל, נגדו. תשתמש בזריקת אבנים כך שתיצור מעגל סביבו שלא יוכל לברוח ואז תשתמש בקבר אבן, הוא פשוט ינעל שם כך שזאת תהיה פגיעה בטוחה!"

4. משתמש מנוסה
    ג'וני:
    "יופי פוליוואג תחזור." אתה משבח את פוליוואג ומחזיר אותו לפוכדור.
    "אז שנמשיך לעיר הבאה?" אתה שואל את הילדה וזו מגיבה בציניות "אתה מעדיף להישאר ולעמוד פה?" ואתם מתקדמים לכיוון העיר פלוארומה.
    ככל שאתם מתקדמים אתה רואה יותר ויותר פרחים, דבר המושך את תשומת ליבה של הילדה וקצת מעכב את ההתקדמות שלכם אך לבסוף אתם מגיעים לעיר פלוארומה.
    אתה רואה עיר במצב טוב יחסית, אנשים מחייכים והמון פרחים.
    "תראה איזה יופי של עיר!" אומרת לך הילדה עם עיניים נוצצות אבל אז נשמע פיצוץ עז ממזרח לעיר ואתה שומע אנשים מדברים על תחנת הרוח שנמצאת שם ועל כך שבלעדיה לא יהיה חשמל לעיר.
    מה תעשה?
    "שנעזור?" אני שואל את הילדה בחיוך ומפנה לברר היכן תחנת הרוח.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

5. משתמש מנוסה
    [QUOTE=totodile;1471682]
    [COLOR=#ff0000][B][U]

"מחוז יונובה. שמעתי על המחוז הזה פעם, אבל בחיים לא ראיתי אף פוקימון ממנו ואם הוא נראה כמו ווירליפד אז גם אין כל כך מה לראות" אומר ואצחק. "תיזהר אוניקס!" אצעק בבהלה "אל תדאג אנחנו עוד ננצח בקרב פה, פשוט נשתמש במהירות שהוא מתגלגל, נגדו. תשתמש בזריקת אבנים כך שתיצור מעגל סביבו שלא יוכל לברוח ואז תשתמש בקבר אבן, הוא פשוט ינעל שם כך שזאת תהיה פגיעה בטוחה!"
    אייס:
    "מחוז יונובה. שמעתי על המחוז הזה פעם, אבל בחיים לא ראיתי אף פוקימון ממנו ואם הוא נראה כמו ווירליפד אז גם אין כל כך מה לראות" אתה אומר לסטפני וצוחק.
    "תיזהר אוניקס!" אתה צועק בבהלה, "אל תדאג אנחנו עוד ננצח בקרב פה, פשוט נשתמש במהירות שהוא מתגלגל, נגדו. תשתמש בזריקת אבנים כך שתיצור מעגל סביבו שלא יוכל לברוח ואז תשתמש בקבר אבן, הוא פשוט ינעל שם כך שזאת תהיה פגיעה בטוחה!" אתה אומר לאוניקס שלך וזה מצליח לסגור את ווירליפד בתוך חומת אבנים ואז משתמש בקבר אבנים כדי לפגוע בו."
    "לא כל כך מהר!" אומרת סטפני עם חיוך "ווירליפד הגנת ברזל ואז קרן סולארית!" היא פוקדת עליו ואתה רואה שווירליפד הופך את עצמו לברזל ובכך נמנע מלקבל יותר מידי נזק וטוען קרן עוצמתית שפוגעת באוניקס ומעיפה אותו מעולף כמעט עלייך.
    "אוניקס לא יכול להלחם, ווירליפד מנצח!" מכריז השופט.
    "ווירליפד שלי יודע מתקפות רבות ומגוונות, דאגתי שהוא יוכל להתמודד במצב של חיסרון!" אומרת לך סטפני בגאווה.
    מה תעשה?

"שנעזור?" אני שואל את הילדה בחיוך ומפנה לברר היכן תחנת הרוח.
    ג'וני:
    "אתה שואל ברצינות או בציניות?" שואלת אותך הילדה מופתעת לגמרי "ברור שנעזור! זה חובה שלנו בתור אנשים!" היא מציינת בעצבנות וגוררת אותך איתה לכיוון תחנת הרוח של פלוארומה.
    כאשר אתם מגיעים לשם אתה ניתקל בשתי דמויות מוכרות ( ) העושות שם כל יני דברים עם מכשירים מוזרים שגורמים לפוקימונים בצורת בלון ( ) להשתגע ולתקוף כל מה שבסביבתם.
    "אנחנו חייבים לעצור אותם!" אומרת הילדה ומתחילה לרוץ לשם עם פוכדור בידה.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה

ג'וני:
    "אתה שואל ברצינות או בציניות?" שואלת אותך הילדה מופתעת לגמרי "ברור שנעזור! זה חובה שלנו בתור אנשים!" היא מציינת בעצבנות וגוררת אותך איתה לכיוון תחנת הרוח של פלוארומה.
    כאשר אתם מגיעים לשם אתה ניתקל בשתי דמויות מוכרות ( ) העושות שם כל יני דברים עם מכשירים מוזרים שגורמים לפוקימונים בצורת בלון ( ) להשתגע ולתקוף כל מה שבסביבתם.
    "אנחנו חייבים לעצור אותם!" אומרת הילדה ומתחילה לרוץ לשם עם פוכדור בידה.
    מה תעשה?
    אני רץ אל השניים שהפוכדור של נוזליף ומונפרנו בידי. "אתם שוב?" אני שואל ומחייך אל הדמויות המוכרות.

7. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Pikachu 4 Ever;1471684]
    אייס:
    "מחוז יונובה. שמעתי על המחוז הזה פעם, אבל בחיים לא ראיתי אף פוקימון ממנו ואם הוא נראה כמו ווירליפד אז גם אין כל כך מה לראות" אתה אומר לסטפני וצוחק.
    "תיזהר אוניקס!" אתה צועק בבהלה, "אל תדאג אנחנו עוד ננצח בקרב פה, פשוט נשתמש במהירות שהוא מתגלגל, נגדו. תשתמש בזריקת אבנים כך שתיצור מעגל סביבו שלא יוכל לברוח ואז תשתמש בקבר אבן, הוא פשוט ינעל שם כך שזאת תהיה פגיעה בטוחה!" אתה אומר לאוניקס שלך וזה מצליח לסגור את ווירליפד בתוך חומת אבנים ואז משתמש בקבר אבנים כדי לפגוע בו."
    "לא כל כך מהר!" אומרת סטפני עם חיוך "ווירליפד הגנת ברזל ואז קרן סולארית!" היא פוקדת עליו ואתה רואה שווירליפד הופך את עצמו לברזל ובכך נמנע מלקבל יותר מידי נזק וטוען קרן עוצמתית שפוגעת באוניקס ומעיפה אותו מעולף כמעט עלייך.
    "אוניקס לא יכול להלחם, ווירליפד מנצח!" מכריז השופט.
    "ווירליפד שלי יודע מתקפות רבות ומגוונות, דאגתי שהוא יוכל להתמודד במצב של חיסרון!" אומרת לך סטפני בגאווה.
    מה תעשה?

[/COLOR]
    "לאאא אוניקס! היית גדול, תחזור. ויוילון אני יודע שאת עייפה ופגועה כבר מהקרב, אבל הכל תלוי בך, צאי ותשתמשי באבקת שינה ולאחר מכן בפרץ רוח! הוא לכוד וצריך להטען כך שהאבקת שינה חייבת לפגוע זה קריטי, אני מאמין בך!"

8. משתמש מנוסה
    אני רץ אל השניים שהפוכדור של נוזליף ומונפרנו בידי. "אתם שוב?" אני שואל ומחייך אל הדמויות המוכרות.
    ג'וני:
    אתה רץ לכיוון השניים עם הפוכדורים של נאזליף ומונפרנו בידך ושואל בחיוך "אתם שוב?" את שני הדמויות.
    "עוד פעם אתה?" אומרת רוז בעצבים "אתה ממש קוץ בישבן!" היא מוסיפה ושולפת פוכדור, "צא האונדור" היא אומרת ופוקימון דמוי כלב שחור ( ) יוצא מהפוכדור שלה.
    "תשאיר אותה לי!" אומרת הילדה ושולפת פוכדור משלה "צא אושוואט!" היא אומרת ומוציא את אושוואט לקרב.
    "צא קרוגאנק!" אומר גרין ומוציא את קרוגאנק שלו.
    מה תעשה?

[QUOTE=totodile;1471686]

"לאאא אוניקס! היית גדול, תחזור. ויוילון אני יודע שאת עייפה ופגועה כבר מהקרב, אבל הכל תלוי בך, צאי ותשתמשי באבקת שינה ולאחר מכן בפרץ רוח! הוא לכוד וצריך להטען כך שהאבקת שינה חייבת לפגוע זה קריטי, אני מאמין בך!"
    אייס:

"לאאא אוניקס!" אתה צועק, "היית גדול, תחזור. ויוילון אני יודע שאת עייפה ופגועה כבר מהקרב, אבל הכל תלוי בך, צאי ותשתמשי באבקת שינה ולאחר מכן בפרץ רוח! הוא לכוד וצריך להטען כך שהאבקת שינה חייבת לפגוע זה קריטי, אני מאמין בך!" אתה אומר לויוילון ומוציא אותה לקרב.
    ויוילון מתחילה לנופף בכנפיה ואבקה ירוקה עפה ממנה, מכסה את ווירליפד ואתה רואה שהוא מתמוטט על הרצפה ישן.
    ויוילון לא מסתפקת בזה ומשתמשת בפרץ רוח שגורם לנזק סופר אקטיבי כנגד ווירליפד של סטפני שנשאר לישון.
    "ווירליפד תתעורר!" צועקת סטפני אך ללא הצלחה.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    ג'וני:
    אתה רץ לכיוון השניים עם הפוכדורים של נאזליף ומונפרנו בידך ושואל בחיוך "אתם שוב?" את שני הדמויות.
    "עוד פעם אתה?" אומרת רוז בעצבים "אתה ממש קוץ בישבן!" היא מוסיפה ושולפת פוכדור, "צא האונדור" היא אומרת ופוקימון דמוי כלב שחור ( ) יוצא מהפוכדור שלה.
    "תשאיר אותה לי!" אומרת הילדה ושולפת פוכדור משלה "צא אושוואט!" היא אומרת ומוציא את אושוואט לקרב.
    "צא קרוגאנק!" אומר גרין ומוציא את קרוגאנק שלו.
    מה תעשה?
    "אוקיי כדאי להחליף ביניהם." אני אומר ומחליף בין רייהורן ונוזליף. "צא רייהורן מתקפת קרן." אני אומר לו תוך כדי שאני גם מסתכל איך הולך להילדה.

10. משתמש מנוסה
    [B][U][COLOR=#ff0000]אייס:

"לאאא אוניקס!" אתה צועק, "היית גדול, תחזור. ויוילון אני יודע שאת עייפה ופגועה כבר מהקרב, אבל הכל תלוי בך, צאי ותשתמשי באבקת שינה ולאחר מכן בפרץ רוח! הוא לכוד וצריך להטען כך שהאבקת שינה חייבת לפגוע זה קריטי, אני מאמין בך!" אתה אומר לויוילון ומוציא אותה לקרב.
    ויוילון מתחילה לנופף בכנפיה ואבקה ירוקה עפה ממנה, מכסה את ווירליפד ואתה רואה שהוא מתמוטט על הרצפה ישן.
    ויוילון לא מסתפקת בזה ומשתמשת בפרץ רוח שגורם לנזק סופר אקטיבי כנגד ווירליפד של סטפני שנשאר לישון.
    "ווירליפד תתעורר!" צועקת סטפני אך ללא הצלחה.
    מה תעשה?
    "יופי ויוילון, רק עוד קצת, שוב פעם תשתמשי בפרץ רוח, את יכולה לגמור אותו!" אומר לה ואביט בה בעיניים מלאות תקווה לעתיד ורוד.

11. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)

דני:
    "שינכן תתחמקו ותתקרבו אחת לשנייה ובסופות של דבר מיסי תרחפי מעל סטייל!" אתה אומר לשניהן כהכנה לתוכנית ההתקפה החדשה.
    "סטייל תשתמשי בנגיחה ואז טופר מתכת על קרוגנק מיסי תשתמשי בעל חושי על קרוגנק או האונדור אם הם נמסים לתקוף את סטייל או אותך!" אתה אומר בהחלטיות.
    'נראה שסטייל מתקשה כנגד קרוגנק לבדה ואני אצתרך לגרום למיסי לחפות עלייה אבל עם היתרון הגובה והתקפה שפועלת מרחוק אני יודע שמיסי מסוגלת לזה!' אני חושב לעצמי וצופה בקרב וזורק מבט לכיוון סוזן כדי לדעת למה היא כל כך שקטה.
    מיסי וסטייל מצליחות לחמוק מההתקפות של האונדור וקרוגאנק ולהגיע למצב שמיסי מחפה על סטייל מלמעלה.
    סטייל משתמש בנגיחה ובטופר מתכת על קרוגאנק ומעיפה אותו מחסור הכרה על גרין ובזמן הזה מיסי משתמשת בגל על חושי על האונדור אך ללא הצלחה מכיוון שמתקפת מסוג על חושי לא משפיעות עליו.
    אתה מסתכל מה סוזן עושה שהיא כל כך בשקט ואתה רואה שהיא גוררת את הפועל מתחת לאפם של גרין ורוז ומכינה פוכדור ביד וצועקת "צאי אוניקס ותשתמשי בזריקת לבנים על האונדור" היא פוקדת על הפוקימונית שלה וזו מתחילה לזרוק אבנים על האונדור ולהבריח אותו, את רוז ואת גרין מהקרב.
    "אנחנו עוד נתנקם בכם!" שניהם צועקים ונמלטים על נפשם.
    אתה רואים שהאיש שאותו הם חקרו סובל מפצעים רבים ודימומים.
    מה תעשה?
    "סוזן תעלי על סוזן ותלכו למרכז הפוקימונים במהירות האפשרית!" אני אומר בבהלה ממראה הדם. "אנחנו נלך לשם ברגל ונפגוש אותך שם!" אני אומר ומתחיל לרוץ לכיוון העיר.
    "מיסי סטייל תחזרו" אני אומר ומחזיר את שתיהן לפוכדורים "שתכן עשיתן עבודה מעולה!" אני אומר בעודי רץ.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

12. משתמש מנוסה
    "אוקיי כדאי להחליף ביניהם." אני אומר ומחליף בין רייהורן ונוזליף. "צא רייהורן מתקפת קרן." אני אומר לו תוך כדי שאני גם מסתכל איך הולך להילדה.
    ג'וני:
    "אוקיי כדאי להחליף ביניהם." אתה אומר לעצמך ומחליף בין רייהורן ונאזליף.
    "צא רייהורן מתקפת קרן." אתה אומר לו תוך כדי שאתה גם מסתכל איך הולך להילדה.
    רייהורן יוצא לקרב ומשתמש במתקפת קרן על קרוגאנק ובגלל עוצמתו המטורפת הוא מעיף אותו באוויר בעוצמה.
    "קרוגאנק שבירת לבנים!" אומר גרין לקרוגאנק שנוחת בעוצמה על רייהורן ומשתמש בשבירת לבנים וגורם לו לנזק סופר אפקטיבי.
    אתה מתכל על הקרב של הילדה ורואה שידה על העליונה.
    מה תעשה?

"יופי ויוילון, רק עוד קצת, שוב פעם תשתמשי בפרץ רוח, את יכולה לגמור אותו!" אומר לה ואביט בה בעיניים מלאות תקווה לעתיד ורוד.
    אייס:
    "יופי ויוילון, רק עוד קצת, שוב פעם תשתמשי בפרץ רוח, את יכולה לגמור אותו!" אתה אומר לה ומביט בה בעיניים מלאות תקווה לעתיד ורוד.
    ויוילון משתמשת בפרץ רוח נוסף על ווירליפד הישן ומעיף אותו בעוצמה על האבנים שאוניקס זרק מקודם ויוצר מסך אבק.
    לאחר שהאבק מתפזר השופט מכריז "ווירליפד לא יכול להמשיך להלחם, המנצחת היא ויוילון, דבר האומר שהמנצח בקרב הוא המתמודד!" ונעלם.
    "איך הפסדתי? זה לא יכול להיות, אני הכי טובה שיש!" סטפני מתחילה לבכות ואז תושבי העיר שנשארו תופסים אותה כשבראשם השוטרת ג'ני ( ) "זהו סטפני, שלטון הטרור שלך נגמר!" היא מכריזה ואוזקת אותה "אנחנו לוקחים את העיר חזרה לידינו!" היא אומרת לה ואז פונה אלייך "תודה רבה לך ילד, בתור אות הוקרה תן לי להניק לך את התג שיוכיח שניצחת במכון פה וגם 1000$ פרס כספי!" היא אומרת ומגישה לך כסף ותג ( ).
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי מונקי צפה בהודעה
    "סוזן תעלי על סוזן ותלכו למרכז הפוקימונים במהירות האפשרית!" אני אומר בבהלה ממראה הדם. "אנחנו נלך לשם ברגל ונפגוש אותך שם!" אני אומר ומתחיל לרוץ לכיוון העיר.
    "מיסי סטייל תחזרו" אני אומר ומחזיר את שתיהן לפוכדורים "שתכן עשיתן עבודה מעולה!" אני אומר בעודי רץ.
    דני:
    "סוזן תעלי על אוניקס ותלכו למרכז הפוקימונים במהירות האפשרית!" אתה אומר בבהלה ממראה הדם.
    "אנחנו נלך לשם ברגל ונפגוש אותך שם!" אתה אומר לה ומתחיל לרוץ לכיוון העיר.
    "מיסי סטייל תחזרו" אתה מוסיף ומחזיר את שתיהן לפוכדורים "שתכן עשיתן עבודה מעולה!" אתה אומר להן בעודך רץ.
    כאשר אתה מגיע למרכז הפוקימונים אתה רואה שסוזן עומדת ליד האיש כשהוא כולו חבוש, מונשם ומורדם ואז האחור ג'וי ניגשת אליכם ואומרת בקול עצוב "זהו החוקר שעובד בעיר שלנו, קרואים לי ג'ואי, הוא חוקר על הפוקימונים האגדיים של סינו ולפי מה שידוע לי הוא גילה תגלית מרעישה והיה בדרך לספר לפרופסור רואן אך כנראה הותקף לפני" והולכת.
    "דני, מה אתה אומר, נשאר פה לשמוע מפיו של ג'ואי את הסיפור או שנמשיך בדרכינו לכיוון העיר אטרנה לקראת הקרב מול המושל הבא?" שואלת אותך סוזן.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    [B][U]אייס:
    "יופי ויוילון, רק עוד קצת, שוב פעם תשתמשי בפרץ רוח, את יכולה לגמור אותו!" אתה אומר לה ומביט בה בעיניים מלאות תקווה לעתיד ורוד.
    ויוילון משתמשת בפרץ רוח נוסף על ווירליפד הישן ומעיף אותו בעוצמה על האבנים שאוניקס זרק מקודם ויוצר מסך אבק.
    לאחר שהאבק מתפזר השופט מכריז "ווירליפד לא יכול להמשיך להלחם, המנצחת היא ויוילון, דבר האומר שהמנצח בקרב הוא המתמודד!" ונעלם.
    "איך הפסדתי? זה לא יכול להיות, אני הכי טובה שיש!" סטפני מתחילה לבכות ואז תושבי העיר שנשארו תופסים אותה כשבראשם השוטרת ג'ני ( ) "זהו סטפני, שלטון הטרור שלך נגמר!" היא מכריזה ואוזקת אותה "אנחנו לוקחים את העיר חזרה לידינו!" היא אומרת לה ואז פונה אלייך "תודה רבה לך ילד, בתור אות הוקרה תן לי להניק לך את התג שיוכיח שניצחת במכון פה וגם 1000$ פרס כספי!" היא אומרת ומגישה לך כסף ותג ( ).
    מה תעשה?
    "יש! את גדולה ויוילון, עשית את זה! אני גאה בך כל כך." אצעק לה בגאווה עצומה. "סטפני, את חייבת להבין שאסור לך לזלזל באף מאמן ואף פוקימון, אם לא היית מזלזלת אולי היית מנצחת." "וואו היא הייתה מאמנת חזקה" אחשוב לעצמי. "קחו אותה מפה אנשים, תבנו את חייכם מחדש. תודה השוטרת ג'ני על התג ועל הכסף." "פיפלאפ תראה, התג הראשון שלנו!" אומר לו ואתחיל לרקוד איתו. "קדימה בוא נלך לרפא את ויוילון ואוניקס ונתקדם מפה." לאחר שנגיע למרכז הפוקימונים אתן לאחות ג'וי את הפוקידורים של שני הפצועים ואחכה.

14. משתמש מנוסה
    ג'וני:
    "אוקיי כדאי להחליף ביניהם." אתה אומר לעצמך ומחליף בין רייהורן ונאזליף.
    "צא רייהורן מתקפת קרן." אתה אומר לו תוך כדי שאתה גם מסתכל איך הולך להילדה.
    רייהורן יוצא לקרב ומשתמש במתקפת קרן על קרוגאנק ובגלל עוצמתו המטורפת הוא מעיף אותו באוויר בעוצמה.
    "קרוגאנק שבירת לבנים!" אומר גרין לקרוגאנק שנוחת בעוצמה על רייהורן ומשתמש בשבירת לבנים וגורם לו לנזק סופר אפקטיבי.
    אתה מתכל על הקרב של הילדה ורואה שידה על העליונה.
    מה תעשה?
    'אוקי דאגה אחת פחות.' "עכשיו רייהורן שוב מתקפת קרן וכאשר הוא בא במתקפה תגיב בדריכה." אני צועק אליו

15. משתמש מנוסה
    "יש! את גדולה ויוילון, עשית את זה! אני גאה בך כל כך." אצעק לה בגאווה עצומה. "סטפני, את חייבת להבין שאסור לך לזלזל באף מאמן ואף פוקימון, אם לא היית מזלזלת אולי היית מנצחת." "וואו היא הייתה מאמנת חזקה" אחשוב לעצמי. "קחו אותה מפה אנשים, תבנו את חייכם מחדש. תודה השוטרת ג'ני על התג ועל הכסף." "פיפלאפ תראה, התג הראשון שלנו!" אומר לו ואתחיל לרקוד איתו. "קדימה בוא נלך לרפא את ויוילון ואוניקס ונתקדם מפה." לאחר שנגיע למרכז הפוקימונים אתן לאחות ג'וי את הפוקידורים של שני הפצועים ואחכה.
    אייס:
    "יש! את גדולה ויוילון, עשית את זה! אני גאה בך כל כך." אתה צועק לויוילון בגאווה עצומה.
    "סטפני, את חייבת להבין שאסור לך לזלזל באף מאמן ואף פוקימון, אם לא היית מזלזלת אולי היית מנצחת." אתה אומר לה לפני שהיא מלחקת למעצר.
    'וואו היא הייתה מאמנת חזקה' אתה חושב לעצמך.
    "קחו אותה מפה אנשים, תבנו את חייכם מחדש. תודה השוטרת ג'ני על התג ועל הכסף." אתה אומר לתושבי העיר והשוטרת ג'ני ואז פונה לפיפלאפ, "פיפלאפ תראה, התג הראשון שלנו!" אתה אומר לו ומתחיל לרקוד איתו. "קדימה בוא נלך לרפא את ויוילון ואוניקס ונתקדם מפה." אתה אומר לפיפלאפ.
    לאחר שאתה מגיע למרכז הפוקימונים אתה נותן לאחות ג'וי את הפוכדורים של שני הפצועים ומחכה.
    כעבור שעה אתה מקבל את הפוקימונים שלך חזרה בריאים ושלמים ואתם מתחילים לחזור לכיוון העיר ג'ובילייף.
    אתה יוצא מהעיר אורבורג ורואה עיר שמתחילה להשתקם לאט לאט, יותר אנשים יוצאים לרחוב, משאיות מזון מגיעות לחנויות ועוד.
    כאשר אתה מגיע לעיר ג'ובילייף בערב אתה רואה שמסיבה נערכת לשם לאור מפלתה של סטפני ואנשים גם עושים שם קרבות פוקימונים במעין טורניר קטן כזה שאירגן האחראי עליהם ובצפון העיר בדרך 204 אתה רואה מספר פוקימוני לילה מטיילים להם ( ).
    מה תעשה?

'אוקי דאגה אחת פחות.' "עכשיו רייהורן שוב מתקפת קרן וכאשר הוא בא במתקפה תגיב בדריכה." אני צועק אליו
    ג'וני:
    'אוקי דאגה אחת פחות.' אתה חושב לעצמך לאחר ההתבוננות על הקרב של הילדה מול רוז.
    "עכשיו רייהורן שוב מתקפת קרן וכאשר הוא בא במתקפה תגיב בדריכה." אתה צועק אליו ורייהורן מהנהן.
    רייהורן מתחיל להסתער לכיוון קרוגאנק במהירות עצומה וגרין צועק לו "קרוגאנק תחמוק הצידה" וקרוגאנק מצליח מכיוון שהרגליים הקצרות של רייהורן מקשות עליו לבצע פניות בזמן ריצה.
    "עכשיו שוב שבירת לבנים!" פוקד עליו גרין וקרוגאנק מתחיל לרוץ לכיוון רייהורן שמגיב בדריכה מול שבירת הלבנים.
    שני הפוקימונים נהדפים אחורה אך יכולים להמשיך בקרב.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

עמוד 16 מתוך 20 ראשוןראשון ... 61415161718 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •