פורסם במקור על ידי
totodile
אייס:
"היית גדולה ויוילון, מזל טוב על הניצחון הראשון שלך איתי אה סליחה, איתנו." אתה מחייך אליה חיוך רחב.
"חזרי כל הכבוד לך" אתה לוחש לה כשהיא כבר בתוך הפוקדור.
"את רואה שאף פעם אסור לזלזל באף מאמן?!" אתה מלגלג על סטפני למרות שאתה יודע שהקרב עוד לא נגמר וזו עונה לך "חכה ותראה".
"וואו מה זה הפוקימון הזה, בחיים לא ראיתי אותו. אולי מהמחוז של ויוילון" אתה חושב לעצמך ואסרוק אותו אך ללא הצלחה.
"מאיפה הפוקימון הזה?" אתה שואל את סטפני וזו עונה "ממחוז יונובה, קיבלתי אותו מ"המושיע" בכבודו ובעצמו" היא אומרת בגאווה.
"אוקיי סליחה פיפלאפ, אני יודע שאתה ואני התאמנו הרבה, אבל לפי מה שהבנתי היא מומחית לפוקימוני רעל, לכן אני בוחר באוניקס!" אתה אומר לפיפלאפ וזורק את הפוכדור של אוניקס.
"אוניקס, זריקת אבנים ואז התקלה!" אתה פוקד עליו.
אוניקס מתחיל לזרוק מלא אבנים לכיוון הםוקימון של סטפני וזו אומרת "ווירליפד תתגלגל משם ותחמוק" וכך הוא עושה לכל האבנים שאוניקס זורק וגם להתקלה שלו.
"אוניקס אולי חזק מבחינת סוג, אבל איטי מידי מכדי לפגוע בפוקימון שלי" היא אומרת בחיוך "ווירליפד תשתמש בזנב רעל!" אומרת סטפני ווירליפד פוגע באוניקס עם זנב רעל וגורם לו לחלות.
"עכשיו מביחנת אוניקס שלך זה די גמור, הוא לא יחזיק הרבה זמן מעמד כשהרעל של ווירליפד משפיע עליו!" אומרת סטפני עם חיוך רחב של ניצחון.
מה תעשה?