'פוקימוני אגדיים, פוקימוני הזמן והמרחב, איזה פוקימונים יכולים לשלוט בזמן בכלל?' אני חושב בזמן שג'וי מדברת.
"תודה על המידע הג'וי." אני אומר לה במהירות ועובר שוב לנדוד במחשבותי 'פוקימון שיכול לשלוט בזמן זה יכול להיות מעולה! אם פוקימון שכזה אני יוכל לחזור לעבר ולהיות עם כולם בחווה שוב.'
"אני די שונא לחכות ולא לעשות אבל המקום הזה נראה טוב יחסית לעיר הקודמת אז אני חושב שנוכל לחכות פה עד שג'ואי יחזור להכרה אבל מה דעתך לעשות קרב בקרבת מקום? הרי אני צריך להכין את כולם לקרב הבאה ומאז הקרב עם סטאפני בקושי הייתי בקרבות פוקימונים." אני שואל אותה בהתלהבות.
Iספוילר
המבין יבין.
אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
המלך
ג'וני:
"רייהורן אסור לוותר עכשיו צא במתקפת קרן בכל הכוח שלך." אתה פוקד על רייהורן ומצביע על קרוגאנק.
רייהורן מתחיל לרוץ לכיוון קרוגאנק במהירות אך קרוגאנק מנצל את החולשה של רייהרון ומתגלגל ימינה כדי להימנע מהמתקפה, אך רייהורן לא מוותר ומתחיל לזרוק סלעים על קרוגאנק המופתע ולעלף אותו.
"זוהי זריקת אבנים!" אומר גרין מופתע ואז אתה שומע שרוז צורחת מכיוון שהפסידה להילדה "איך זה יכול לקרות שוב?!".
"טוב נמאס לי מכם" אומרת לכם רוז ומוציא את המכשיר שהיה בידם קודם ואומרת "דריפולון, דריפלבים תשתמש בכדור צל!" ושני הפוקימונים דמוי הבלונים () שראיתם מקודם תוקפים אתכם ואת הפוקימונים שלכם "עכשיו תשתמשו בהיפנוזה!" אומר גרין ושני הפוקימונים משתמשים בהיפנוזה ומרדימים אתכם.
אתם קמים למחרת וכבר אין זכר לרוז וגרין ולא לשני פוקימוני הבלון.
מה תעשה?
דני:
'פוקימוני אגדיים, פוקימוני הזמן והמרחב, איזה פוקימונים יכולים לשלוט בזמן בכלל?' אתה חושב בזמן שג'וי מדברת.
"תודה על המידע הג'וי." אתה אומר לרופאה במהירות ועובר שוב לנדוד במחשבותך 'פוקימון שיכול לשלוט בזמן זה יכול להיות מעולה! אם פוקימון שכזה אני יוכל לחזור לעבר ולהיות עם כולם בחווה שוב.'
"אני די שונא לחכות ולא לעשות אבל המקום הזה נראה טוב יחסית לעיר הקודמת אז אני חושב שנוכל לחכות פה עד שג'ואי יחזור להכרה אבל מה דעתך לעשות קרב בקרבת מקום? הרי אני צריך להכין את כולם לקרב הבאה ומאז הקרב עם סטאפני בקושי הייתי בקרבות פוקימונים." אתה שואל את סוזן בהתלהבות.
"בוא נעשה את זה!" היא אומרת לך ואתם יוצאים לזירה מאחורי מרכז הפוקימונים בעיר פלוארומה.
"אוניקס בואי תעזרי לי!" אומרת סוזן וזורקת את הפוכדור של אוניקס שמוכנה לקרב.
"דני לך יהיה הכבוד להתקיף ראשון!" אומרת לך סוזן.
מה תעשה?
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
"זו החלטה אמיצה!" אני אומר לה וצוחק מהתרגשות "צא טרטוויג תשתמש בעלי תער על אוניקס!" אני פוקד עליו את התקפתו הראשונה שניתנה לי במתנה ע"י סוזן.
"טרטוויג תשמור על מרחק מאוניקס הוא פוקימון גדול והתקפה פיזית תעשה לך הרבה נזק תשתמש בעלי תער כדי להרחיק אותו ותשתמש במהירות שלך כדי להתקרב מדי פעם ולהשתמש בשאיבה!" אני אומר לו את אסטרטגיית הקרב לבנתיים.
"אני מקווה שאת תתני לי קרב טוב סוזן! תקשיבי להוראות שאני נותן לטרטוויג ותנסי להקשות עלינו!" אני אומר לה ברצינות.
'רק אם היא תתן את הכל ותלחם בחוכמה כנגד האסטרטגיות שלי טרטוויג ואני נוכל להתקדם אם זה היה קל מדי עדיף לי כבר ללכת לחפש אימון אחר.' אני חושב לעצמי ומסתכל על תוצאות הקרב.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
ג'וני:
"הם ברחו." אתה צוער ומתיישב חסר אונים על הרצפה.
"הם ישלמו על זה, הילדה בואי נמשיך הלאה, אנחנו צריכים לתפוס אותם." אתה אומר לה ושניכם מתקדמים בדרך 205 ונכנסים ליער אטרנה.
היער מספק לכם טמפרטורה נוחה ונעימה והמון צל.
ככל שאתם מתקדמים ביער אתם רואים יותר פוקימונים (![]()
) ויותר מאמנים (
) אבל אין זכר לרוז וגרין.
מה תעשה?
דני:
"זו החלטה אמיצה!" אתה אומר לסטפני וצוחק מהתרגשות, "צא טרטוויג תשתמש בעלי תער על אוניקס!" אתה פוקד עליו את התקפתו הראשונה שניתנה לך במתנה ע"י סוזן.
"טרטוויג תשמור על מרחק מאוניקס הוא פוקימון גדול והתקפה פיזית תעשה לך הרבה נזק תשתמש בעלי תער כדי להרחיק אותו ותשתמש במהירות שלך כדי להתקרב מדי פעם ולהשתמש בשאיבה!" אתה אומר לו את אסטרטגיית הקרב לבנתיים.
"אני מקווה שאת תתני לי קרב טוב סוזן! תקשיבי להוראות שאני נותן לטרטוויג ותנסי להקשות עלינו!" אתה אומר לה ברצינות.
'רק אם היא תתן את הכל ותלחם בחוכמה כנגד האסטרטגיות שלי טרטוויג ואני נוכל להתקדם אם זה היה קל מדי עדיף לי כבר ללכת לחפש אימון אחר.' אתה חושב לעצמך ומסתכל על תוצאות הקרב.
טרטוויג מנדנד את ראשו ומשגר עלי תער רבים לכיוון אוניקס של סוזן, "אם אתה חושב שאני לא יודעת להלחם תחשוב שנית" אומרת סוזן עם חיוך "אוניקס מתוקה תשתמשי בחפירה!" היא פוקדת עליה ואוניקס מתחפרת באדמה ובכך מתחמקת מעלי התער של טרטוויג.
"עכשיו תצאי!" היא אומרת לה ואוניקס יוצאת מתחת לטרטוויג ומעיפה אותו לאוויר לאחר שהוא ספג נזק לא קטן.
"בזמן שאתה היית עסוק בקרב מכון שלך ובלהפחיד אותי במסיבה בג'ובילייף אני אימנתי את הפוקימונים שלי ולימדתי אותם מתקפות חדשות!" אומרת לך סוזן בחיוך רחב.
טרטוויג ממשיך להשתמש בעלי תער אך אוניקס ממשיכה באותה שיטה שלה להתחמקות וכבר יצרה אינספור מחילות ותעלות בשדה הקרב והשאירה את טרטוויג מתנשף ומיואש.
מה תעשה?
אייס:
"כמה כיף לראות את העיר חוזרת לקדמותה לפני השליטה של סטפני, לא נפריע להם לחגוג, קדימה פיפלאפ בוא נתקדם לעיר באה דרך דרך 204." אתה אומר לפיפלאפ ושניכם מתקדמים בדרך 204 לכיוון העיר לפוארומה שם אתם נחים בלילה.
לאחר שאתם קמים בבוקר אתם רואים את כל היופי השורר בעיר פלוארומה, כולה מכוסה פרחים, האנשים נראים שמחים ולא מדוכאים.
אתה רואה שמצפון לעיר יש מקום עבודה לאנשי שמתעסקים עם ברזל ומתכת ושם יש מספר פוקימוני מתכת שונים () וממזרח לעיר נמצאת דרך 205 ובה נמצאים פוקימונים שיותר אוהבים אזורים פתוחים עם פרחים ודשא (
![]()
).
מה תעשה?
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
'הקרב הזה יותר טוב משציפיתי סוזן ממש השתפרה!' אני חושב ומעלה חיוך של התרגשות וחשש. "אני יודע שאת יודעת להילחם עוד מהקרב הראשון שלנו פשוט לא רציתי שתקלי עלי!" אני אומר בחיוך למרות שבהתחלה לא חשבתי שסוזן תהווה אתגר.
"טרטוויג אנחנו הולכים להחליף אסטרטגיה! תקפוץ אל המנהרה ותרוץ בין המעברים וכשאוניקס לא רחוק מדי תשתמש בשאיבה ואחר כך תרוץ לאחור ותשתמש בעלי תער! אני יודע שאתה יכול לעשות את זה!" אני אומר לו בנחישות כדי לגרום לו לתת מאמץ למרות העייפות והיאוש.
"אם התקדמת כל כך עם אוניקס אני ממש מפחד לנסות להילחם נגד אברה." אני אומר בצחוק מנסה להוריד את ההגנה של סוזן והתקשורת שלה עם אוניקס.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
"בוקר טוב פיפלאפ, תראה באיזו עיר יפה אנחנו נמצאים, כיף לראות שיש ערים כאלה במחוז שלנו. קדימה בוא נצא להתאמן יש לך כוח?" אשאל אותו.
"אוקיי צאו טדיאורסה, אוניקס, ויוילון. היום כל אחד מכם הולך להלחם בפוקימון אחר, 4 קרבות של אחד על אחד בו זמנית, פיפלאפ תצא על הפוקימון הכחול המרחף בקרן בועות, אוניקס צא על המגנט בזריקת אבנים, טדיאורסה תצא מול הקקטוס בכפות זעם ואחרונה חביבה ויוילון צאי מול הפוקימון בעל הלהבים במתקפת פרץ רוח." אומר להם ובינתיים אסרוק את הפוקימונים החדשים בפוקידקס.
ג'וני:
"הילדה אולי נלחם בקרב זוגות נגד שני מאמנים פה, אני אתן ךף לבחור מול מי." אתה אומר להילדה בחיוך והיא מהנהנת בהסכמה והולכת לדבר עם שני מאמנים, אחד עם הזקן והמקל ואחד עם רשת ושניהם מסכימים לקרב כפול שלכל אחד מותר להשתמש בשני פוקימונים ללא חילופים.
"צא אושוואט!" אומרת הילדה ומוציא את אושוואט שלה.
"צא סייטר!" אומר הילד עם הרשת ומוציא מהפוכדור שלו פוקימון ירוק עם להבים במקום ידיים (), "צא גרוולר!" אומר המאמן עם הזקן ומוציא פוקימון בצורת כדור אבן עם 4 ידיים (
).
מה תעשה?
דני:
'הקרב הזה יותר טוב משציפיתי סוזן ממש השתפרה!' אתה חושב ומעלה חיוך של התרגשות וחשש.
"אני יודע שאת יודעת להילחם עוד מהקרב הראשון שלנו פשוט לא רציתי שתקלי עלי!" אתה אומר בחיוך לסוזן למרות שבהתחלה לא חשבת שסוזן תהווה אתגר.
"טרטוויג אנחנו הולכים להחליף אסטרטגיה! תקפוץ אל המנהרה ותרוץ בין המעברים וכשאוניקס לא רחוק מדי תשתמש בשאיבה ואחר כך תרוץ לאחור ותשתמש בעלי תער! אני יודע שאתה יכול לעשות את זה!" אתה אומר לו בנחישות כדי לגרום לו לתת מאמץ למרות העייפות והיאוש.
"אם התקדמת כל כך עם אוניקס אני ממש מפחד לנסות להילחם נגד אברה." אתה צוחק ומנסה להוריד את ההגנה של סוזן והתקשורת שלה עם אוניקס.
"חכה שאברה הקטן שלי ייצא ותראה" היא אומרת בחיוך ובנתיים טרטוויג מכניס את האסטרטגיה שלך לפועל.
טרטוויג מזנק לתוך אחד מהתעלות ומתחיל להתחקות אחרי אוניקס ומשתמש עליה בשאיבה שגורמת לה המון נזק ומחזירה לטרטוויג המון אנרגיה אבל לפני שהוא מספיק להשתמש בעלי תער סוזן פוקדת על אוניקס שלה "קבר אבנים!" ואוניקס קוברת את טרטוויג בתוך התעלה בלי יכולת לברוח.
אתם מחכים מספר רגעים ואז הילה לבנה בוקעת מתוך הסלעים ופוקימון חדש לגמרי מופיעה משם ().
"טרטוויג התפתח!" אומרת סוזן בשמחה ואז הפוקימון החדש מתחיל לשאוב בעוצמה קבה מאוניקס את האנרגיה שלה "זוהי שאיבת מגה!" אומרת סוזן בדאגה ואוניקס נופלת חסרת הכרה.
"אוניקס חזרי" סוזן פוקדת ושולפת את הפוכדור של אברה "צא חמוד שלי!" היא אומרת ופוקימון חדש שלא ראית לפני יוצא מהפוכדור ().
מה תעשה?
אייס:
"בוקר טוב פיפלאפ, תראה באיזו עיר יפה אנחנו נמצאים, כיף לראות שיש ערים כאלה במחוז שלנו. קדימה בוא נצא להתאמן יש לך כוח?" אתה שואל אותו ופיפלאפ מהנהן בחיוב.
"אוקיי צאו טדיאורסה, אוניקס, ויוילון. היום כל אחד מכם הולך להלחם בפוקימון אחר, 4 קרבות של אחד על אחד בו זמנית, פיפלאפ תצא על הפוקימון הכחול המרחף בקרן בועות, אוניקס צא על המגנט בזריקת אבנים, טדיאורסה תצא מול הקקטוס בכפות זעם ואחרונה חביבה ויוילון צאי מול הפוקימון בעל הלהבים במתקפת פרץ רוח." אתה אומר להם ובינתיים סורק את הפוקימונים החדשים בפוקידקס.
פיפלאפ משתמש בקרן בועות על הפוקימון הכחול המרחף ופוגע בו בעוצמה, אך הפוקימון לא נשאר חייב ומשתמש בגל על חושי והודף את פיפלאפ לאחור.
אוניקס משתמש על פוקימון המגנט בזריקת לבנים וגורם לו לנזק רב, הוא מנסה להשתמש עליו בניצוץ אך זה לא משפיע על אוניקס.
טדיאורסה הולך לכיוון הקקטוס הקטן ומתחיל לחבוט בו עם כפותיו בזעם 4 פעמים וגורם לו להמון נזק אך הוא בתגובה משתמש בטיל סיכות שפוגע בטדיאורסה והודף אותו לאחור.
ויוילון משתמש בפרץ רוח על הפוקימון עם הלהבים בתור ידיים וגורם לו לנזק סופר אפקטיבי אך זה מחזיר במתקפת כנף שגם כן גורמת לנזק סופר אפקטיבי.
אתה שולף את הפוקידע ומתחיל לסרוק את הפוקימונים:
"סייטר (), סייטר קורע וחותך את הטרף שלו עם הלהבים החדים שלו, נדיר שהוא פורס את כנפיו בכדי לעוף"
"קקניאה (), קקניאה יכול לשרוד 30 יום מבלי לשתות בעזרת המים שבגופו, הפרח הצהוב שעל ראשו פורח פעם בשנה"
"מגנמייט (), המגנטים שבצידו משחררים אנרגיה חשמלית שנוגדת את המשיכה ומאפשרת לו לעוף"
"בלדום (), האנרגיה המגנטית שנוצרת בגופו נוגדת את הארץ וגורמת לו לרחף"
מה תעשה?
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
אני עומד המום מעובדה שטרטוויג כרגע נמחץ בין כל כך הרבה אבנים ולא מוציא מילה כשפתאום אור לבן בוקע מתוך הסלעים 'יכול להיות שזה טרטוויג שמנסה לצאת?' אני חושב לעצמי וממשיך לצפות בדממה והתרגשות כשמסיימת בניצחון שלי על אוניקס "עבודה מצויינת!" אני אומר בשמחה שמהולה בבהלה 'אם טרטוויג לא היה מתפתח יש סיכוי גדול שהייתי מפסיד סוזן בהחלטת התחזקה ואני צריך ללכת בעיקבותיה.' אני מחליט ובודק מידע על הפוקימון החדש שלי.
בזמן המהומה הרגשית שלי אני שם לב לפוקימון החדש של סוזן "יכול להיות שגם אברה שלך התפתח??" אני שואל בתדהמה. 'אברה היה מספיק חזק כבר קודם עכשיו זה היה פשוט סיוט להלחלם נגדו אבל אני מאמין בגרוטל הוא יכול לעשות את זה! ' אני מחליט ומתפנה לקרב.
"אז איך קוראים לאברה עכשיו?" אני שואל אותה ומתפנה לחשוב על אסטרטגיית קרב 'נראה שגרוטל מלא בעשבים בגבו אז אולי זה אומר שהוא יוכל להשתמש בעלי תער לכול הכייונים?' אני שואל את עצמי ומנסה זאת.
"גרוטל תשתמש בעלי תער ותנסה ליצור עיגול מסביבך כדי שאברה לי יוכל להתקרב ואת הוא קרוב תשתמש בשיאבת מגה שלמדת!" אני אומר לו בתקווה שיצליח לבצע את המטלה המסובכת.
Iספוילר
המבין יבין.
המלך
"פיפלאפ תשתמש בנהמה ואז קרן בועות על בלדום, ויוילון השתמשי באבקה ואז בפרץ רוח על סייטר, טדיאורסה תצא בעיני בובה ואז בכפות זעם על קקניה, אוניקס עכשיו כריכה ואז קבר לבנים על מגנמייט." אומר ואסתכל על רביעיית הפוקימונים שנראית כאילו היא רק הולכת ומתחזקת "אם תמשיכו להלחם ככה, העתיד שלנו יהיה ורוד, אל תוותרו עד השנייה האחרונה!" אצעק להם.
ג'וני:
"צא שינקס, תשתמש על החרק הגדול בניצוץ. הילדה תלכי על הסלע עם הידיים כי אשוואט שלך חזק מבחינת אפקטיביות עליו ואילו שינקס שלי חלש ממנו מבחינת אפקטיביות." אתה אומר להילדה בחיוך וסורק את שני הפוקימונים בפוקדע.
שינקס משתמש בניצוץ שפוגע בחרק הגדול וגורם לו לנזק משמעותי וגדול אך המאמן שלו והוא מסרבים לוותר "סייטר תשתמש בגל ואקום!" פוקד המאמן וסייטר שולח גל עוצמתי שפוגע בשינקס ועודף אותו אחורה.
הילדה משתמשת באושוואט נגד פוקימון האבן ופוקדת עליו "תשתמש באקדח מים!" ואושוואט משגר אקדח מים עוצמתי לכיוון פוקימון האבן שנפגע וסופג נזק משמעותי "גרבלר תשתמש ברעידת אדמה!" פוקד עליו המאמן שלו וגרבלר מרעיד את האדמה, דבר הפוגע גם בשינקס וגם באושוואט וגורם להם לנזק רב.
בנתיים אתה סורק את שני הפוקימונים בפוקידע:
"סייטר (), סייטר קורע וחותך את הטרף שלו עם הלהבים החדים שלו, נדיר שהוא פורס את כנפיו בכדי לעוף"
"גרבלר (), גרבלר מתגלגל בהרים בלי להתחשב במה מולו, הוא דורס כל דבר הנקרה בדרכו"
מה תעשה?
דני:
אתה עומד המום מעובדה שטרטוויג כרגע נמחץ בין כל כך הרבה אבנים ולא מוציא מילה כשפתאום אור לבן בוקע מתוך הסלעים, 'יכול להיות שזה טרטוויג שמנסה לצאת?' אתה חושב לעצמך וממשיך לצפות בדממה והתרגשות עד שהקרב נגמר בניצחון שלך על אוניקס. "עבודה מצויינת!" אתה אומר בשמחה שמהולה בבהלה 'אם טרטוויג לא היה מתפתח יש סיכוי גדול שהייתי מפסיד סוזן בהחלטת התחזקה ואני צריך ללכת בעיקבותיה.' אתה מחליט ובודק מידע על הפוקימון החדש שלי.
מהפוקידע נשמע קול רובוטי האומר "גרוטל, גרוטל יודע למצוא היכן נמצאים מים טהורים, הוא סוחב על גבו פוקימונים עייפים" הפוקידע נכבה.
בזמן המהומה הרגשית שלך אתה שם לב לפוקימון החדש של סוזן "יכול להיות שגם אברה שלך התפתח??" אתה שואל בתדהמה, 'אברה היה מספיק חזק כבר קודם עכשיו זה היה פשוט סיוט להלחם נגדו אבל אני מאמין בגרוטל הוא יכול לעשות את זה! ' אתה מחליט ומתפנה לקרב.
"אז איך קוראים לאברה עכשיו?" אתה שואל אותה ומתפנה לחשוב על אסטרטגיית קרב 'נראה שגרוטל מלא בעשבים בגבו אז אולי זה אומר שהוא יוכל להשתמש בעלי תער לכול הכיוונים?' אתה תוהה לעצמך ומנסה זאת.
"גרוטל תשתמש בעלי תער ותנסה ליצור עיגול מסביבך כדי שאברה לי יוכל להתקרב ואת הוא קרוב תשתמש בשיאבת מגה שלמדת!" אתה אומר לו בתקווה שיצליח לבצע את המטלה המסובכת.
"לאברה שלי קוראים עכשיו קדברה!" אומרת סוזן בגאווה "עכשיו אני כבר לא צריכה לפקוד עליו בקול כי הקשר העל חושי שלנו חזק מאי פעם!" היא מוסיפה ובנתיים גרוטל מתחיל לשגר עלי תער לכל הכיוונים אך קדברה נעלם!
"עכשיו קדברה" לוחשת סוזן וקדברה מגיח מאחורי גרוטל שלא מספיק להגיב בזמן ונפגע מאגרוף קרח עוצמתי ואז קדברה שוב נעלם!
מה תעשה?
אייס:
"פיפלאפ תשתמש בנהמה ואז קרן בועות על בלדום, ויוילון השתמשי באבקה ואז בפרץ רוח על סייטר, טדיאורסה תצא בעיני בובה ואז בכפות זעם על קקניה, אוניקס עכשיו כריכה ואז קבר לבנים על מגנמייט." אתה אומר להם ומסתכל על רביעיית הפוקימונים שנראית כאילו היא רק הולכת ומתחזקת "אם תמשיכו להלחם ככה, העתיד שלנו יהיה ורוד, אל תוותרו עד השנייה האחרונה!" אתה צועק להם.
פיפלאפ משתמש בנהמה ואז משגר קרח בועות עוצמתית על בלדום שנפגע שוב אך נשאר עומד ומשתמש בהורדה עוצמתית שגורמת גם וגם לפיפלאפ לנזק.
אתה רואה שפיפלאפ מתחיל לזהור באור לבן בוהק ומשנה את צורתו לצורת פוקימון חדש ()!
בנתיים ויוילון משתמש במתקפת אבקה שמכסה את סייטר ואז בפרץ רוח עוצמתי ששוב פעם גורם לנזק עוצמתי לסייטר והפעם גם מפיל אותו על הרצפה חסר כוחות.
טדיאורסה משתמש בעיני בובה ואז בכפות זעם שוב פעם על קקניאה שפוגעות בו 5 פעמים ומפילות אותו לרצפה חסר כוחות.
אוניקס בנתיים כורך את עצמו סביב מגנמייט ואז משתמש בקבר אבנים שגורם לנזק משמעותי למגנמייט ומשאיר גם אותו חסר כוחות.
מה תעשה?
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)