Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 20 ראשוןראשון ... 81617181920 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 295
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu 4 Ever צפה בהודעה
    ג'וני:
    "צא שינקס, תשתמש על החרק הגדול בניצוץ. הילדה תלכי על הסלע עם הידיים כי אשוואט שלך חזק מבחינת אפקטיביות עליו ואילו שינקס שלי חלש ממנו מבחינת אפקטיביות." אתה אומר להילדה בחיוך וסורק את שני הפוקימונים בפוקדע.
    שינקס משתמש בניצוץ שפוגע בחרק הגדול וגורם לו לנזק משמעותי וגדול אך המאמן שלו והוא מסרבים לוותר "סייטר תשתמש בגל ואקום!" פוקד המאמן וסייטר שולח גל עוצמתי שפוגע בשינקס ועודף אותו אחורה.
    הילדה משתמשת באושוואט נגד פוקימון האבן ופוקדת עליו "תשתמש באקדח מים!" ואושוואט משגר אקדח מים עוצמתי לכיוון פוקימון האבן שנפגע וסופג נזק משמעותי "גרבלר תשתמש ברעידת אדמה!" פוקד עליו המאמן שלו וגרבלר מרעיד את האדמה, דבר הפוגע גם בשינקס וגם באושוואט וגורם להם לנזק רב.
    בנתיים אתה סורק את שני הפוקימונים בפוקידע:
    "סייטר ( ), סייטר קורע וחותך את הטרף שלו עם הלהבים החדים שלו, נדיר שהוא פורס את כנפיו בכדי לעוף"
    "גרבלר ( ), גרבלר מתגלגל בהרים בלי להתחשב במה מולו, הוא דורס כל דבר הנקרה בדרכו"
    מה תעשה?
    "הילדה אל תתני לגרבלר להתקיף בכלל, תקחי את הקרב שליטה שלך." אני אומר לה בשקט. "עכשיו שינקס טעינה ואז ניצוץ על סייטר, תקח את הקרב,לקרב יותר פיזי." אני צועק לו ומקווה שהוא הבין.
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

2. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    [B][U][COLOR=#ff0000]אייס:
    "פיפלאפ תשתמש בנהמה ואז קרן בועות על בלדום, ויוילון השתמשי באבקה ואז בפרץ רוח על סייטר, טדיאורסה תצא בעיני בובה ואז בכפות זעם על קקניה, אוניקס עכשיו כריכה ואז קבר לבנים על מגנמייט." אתה אומר להם ומסתכל על רביעיית הפוקימונים שנראית כאילו היא רק הולכת ומתחזקת "אם תמשיכו להלחם ככה, העתיד שלנו יהיה ורוד, אל תוותרו עד השנייה האחרונה!" אתה צועק להם.
    פיפלאפ משתמש בנהמה ואז משגר קרח בועות עוצמתית על בלדום שנפגע שוב אך נשאר עומד ומשתמש בהורדה עוצמתית שגורמת גם וגם לפיפלאפ לנזק.
    אתה רואה שפיפלאפ מתחיל לזהור באור לבן בוהק ומשנה את צורתו לצורת פוקימון חדש ( )!
    בנתיים ויוילון משתמש במתקפת אבקה שמכסה את סייטר ואז בפרץ רוח עוצמתי ששוב פעם גורם לנזק עוצמתי לסייטר והפעם גם מפיל אותו על הרצפה חסר כוחות.
    טדיאורסה משתמש בעיני בובה ואז בכפות זעם שוב פעם על קקניאה שפוגעות בו 5 פעמים ומפילות אותו לרצפה חסר כוחות.
    אוניקס בנתיים כורך את עצמו סביב מגנמייט ואז משתמש בקבר אבנים שגורם לנזק משמעותי למגנמייט ומשאיר גם אותו חסר כוחות.
    מה תעשה?
    "וואו! רגע מה... מה קרה פה עכשיו?! פיפלאפ אתה התפתחת! מזל טוב!" אומר בפה פעור לאור הפעם הראשונה שאני רואה התפתחות במציאות "גרמתי לפוקימון להתפתח. ולא סתם לפוקימון, לפוקימון שלי, לפיפלאפ שלי." אחשוב לעצמי, אעלה חיוך בלתי מוסבר ואסרוק אותו בצורתו החדשה "נשארת רק אתה עכשיו תחסל את בלדום בעוד קרן בועות, צא!
    ויוילון, אוניקס, טדיאורסה עשיתם עבודה יפה, כל הכבוד על הניצחון!" לאחר הקרב יגמר אתקדם.

3. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי the rock צפה בהודעה
    "הילדה אל תתני לגרבלר להתקיף בכלל, תקחי את הקרב שליטה שלך." אני אומר לה בשקט. "עכשיו שינקס טעינה ואז ניצוץ על סייטר, תקח את הקרב,לקרב יותר פיזי." אני צועק לו ומקווה שהוא הבין.
    ג'וני:
    "הילדה אל תתני לגרבלר להתקיף בכלל, תקחי את הקרב שליטה שלך." אתה אומר לה בשקט.
    "עכשיו שינקס טעינה ואז ניצוץ על סייטר, תקח את הקרב,לקרב יותר פיזי." אתה צועק לו ומקווה שהוא הבין.
    "אל תדאג ג'וני אבל רעידת אדמה זה התקפה שפוגעת בכמה יריבים!" אומרת לך הילדה וחוזרת לקרב שלה.
    בנתיים שינקס מתחיל לטעון אנרגיה ואז אתה שם לב שהוא מתחיל לזהור בהילה לבנה ומשנה את צורתו עד שפוקימון חדש מופיע לפניך. ( )
    הפוקימון שניצב במקום שינקס משתמש בניצוץ עוצמתי ומעלף את סייטר באותו זמן שאושוואט מעלף את גרבלר.
    "יפה ג'וני שינקס יתפתח!" אומרת לך הילדה.
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי totodile צפה בהודעה
    "וואו! רגע מה... מה קרה פה עכשיו?! פיפלאפ אתה התפתחת! מזל טוב!" אומר בפה פעור לאור הפעם הראשונה שאני רואה התפתחות במציאות "גרמתי לפוקימון להתפתח. ולא סתם לפוקימון, לפוקימון שלי, לפיפלאפ שלי." אחשוב לעצמי, אעלה חיוך בלתי מוסבר ואסרוק אותו בצורתו החדשה "נשארת רק אתה עכשיו תחסל את בלדום בעוד קרן בועות, צא!
    ויוילון, אוניקס, טדיאורסה עשיתם עבודה יפה, כל הכבוד על הניצחון!" לאחר הקרב יגמר אתקדם.
    אייס:
    "וואו! רגע מה... מה קרה פה עכשיו?! פיפלאפ אתה התפתחת! מזל טוב!" אתה אומר בפה פעור לאור הפעם הראשונה שאתה רואה התפתחות במציאות. '
    גרמתי לפוקימון להתפתח. ולא סתם לפוקימון, לפוקימון שלי, לפיפלאפ שלי.' אתה חושב לעצמך, מעלה חיוך בלתי מוסבר וסורק אותו בצורתו החדשה "נשארת רק אתה עכשיו תחסל את בלדום בעוד קרן בועות, צא!" אתה פוקד עליו
    ויוילון, אוניקס, טדיאורסה עשיתם עבודה יפה, כל הכבוד על הניצחון!" אתה אומר לשלושת הפוקימונים.
    אתה שולף את הפוקידע האומר "פרינפלאפ, בדרך כלל חיים בנפרד אחד מהשני, מאמינים שכל אחד מהם הכי טוב מהשאר" אומר הפוקידע ומשתתק.
    בנתיים פרינפלאפ משתמש בקרן בועות עוצמתית שפוגעת בבלדום המותש ומעלפת אותו.
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ג'וני:
    "הילדה אל תתני לגרבלר להתקיף בכלל, תקחי את הקרב שליטה שלך." אתה אומר לה בשקט.
    "עכשיו שינקס טעינה ואז ניצוץ על סייטר, תקח את הקרב,לקרב יותר פיזי." אתה צועק לו ומקווה שהוא הבין.
    "אל תדאג ג'וני אבל רעידת אדמה זה התקפה שפוגעת בכמה יריבים!" אומרת לך הילדה וחוזרת לקרב שלה.
    בנתיים שינקס מתחיל לטעון אנרגיה ואז אתה שם לב שהוא מתחיל לזהור בהילה לבנה ומשנה את צורתו עד שפוקימון חדש מופיע לפניך. ( )
    הפוקימון שניצב במקום שינקס משתמש בניצוץ עוצמתי ומעלף את סייטר באותו זמן שאושוואט מעלף את גרבלר.
    "יפה ג'וני שינקס יתפתח!" אומרת לך הילדה.
    מה תעשה?
    "גדול." אני אומר להילדה וסורק את הצורה החדשה של זנב כוכב. "זנב כוכב ענק התפתחת עכשיו בואו הילדה וזנב כוכב נמשיך לעיר הבאה." אני אומר והולך איתם לכיוון העיר הבאה.

5. משתמש מנוסה
    [B][U][COLOR=#ff0000]אייס:
    "וואו! רגע מה... מה קרה פה עכשיו?! פיפלאפ אתה התפתחת! מזל טוב!" אתה אומר בפה פעור לאור הפעם הראשונה שאתה רואה התפתחות במציאות. '
    גרמתי לפוקימון להתפתח. ולא סתם לפוקימון, לפוקימון שלי, לפיפלאפ שלי.' אתה חושב לעצמך, מעלה חיוך בלתי מוסבר וסורק אותו בצורתו החדשה "נשארת רק אתה עכשיו תחסל את בלדום בעוד קרן בועות, צא!" אתה פוקד עליו
    ויוילון, אוניקס, טדיאורסה עשיתם עבודה יפה, כל הכבוד על הניצחון!" אתה אומר לשלושת הפוקימונים.
    אתה שולף את הפוקידע האומר "פרינפלאפ, בדרך כלל חיים בנפרד אחד מהשני, מאמינים שכל אחד מהם הכי טוב מהשאר" אומר הפוקידע ומשתתק.
    בנתיים פרינפלאפ משתמש בקרן בועות עוצמתית שפוגעת בבלדום המותש ומעלפת אותו.
    מה תעשה?
    "אז מהיום אתה פרינפלאפ, שינוי משמעותי" אחשוב ואצחקק לעצמי. "כל הכבוד על הניצחון בקרב וגם על ההתפתחות, אני גאה בך ובדרך שבה התקדמת. צא פוקדור!" אומר ואזרוק על סייטר מהקרב נגד ויוילון. "הוא נראה כמו פוקימון מאוד חזק שיוכל לעזור לנו בהמשך." לאחר מכן אמשיך להתקדם.

6. משתמש מנוסה
    "גדול." אני אומר להילדה וסורק את הצורה החדשה של זנב כוכב. "זנב כוכב ענק התפתחת עכשיו בואו הילדה וזנב כוכב נמשיך לעיר הבאה." אני אומר והולך איתם לכיוון העיר הבאה.
    ג'וני:
    "גדול." אתה אומר להילדה וסורק את הצורה החדשה של זנב כוכב.
    מהפוקידע נשמע קול רובוטי האומר "לאקסיו, זרם חשמלי חזק עובר בטפרים שלו, שריטה קלה עלולה לגרום להתעלפות אצל בני אדם" הקול משתתק.
    "זנב כוכב ענק התפתחת עכשיו בואו הילדה וזנב כוכב נמשיך לעיר הבאה." אאתה אומר ומתחיל ללכת איתם לכיוון העיר הבאה.
    כאשר אתם יוצאים סוף סוף מהיער אתה רואה את העיר טרנה, מעל הכל מתנוסס פסל ענק של פוקימון.
    אתה רואה שהאנשים מטיילים להם פה חופשיים בלי יותר מידי הגבלות.
    "ג'וני אני הולכת לעשות לעצמי קצת קניות, אתה חופשי לעשות מה שבראש שלך" אומרת הילדה והולכת לחנות הפוקימונים.
    מה תעשה?

"אז מהיום אתה פרינפלאפ, שינוי משמעותי" אחשוב ואצחקק לעצמי. "כל הכבוד על הניצחון בקרב וגם על ההתפתחות, אני גאה בך ובדרך שבה התקדמת. צא פוקדור!" אומר ואזרוק על סייטר מהקרב נגד ויוילון. "הוא נראה כמו פוקימון מאוד חזק שיוכל לעזור לנו בהמשך." לאחר מכן אמשיך להתקדם.
    אייס:
    'אז מהיום אתה פרינפלאפ, שינוי משמעותי' אתה חושב וצוחק לעצמך.
    "כל הכבוד על הניצחון בקרב וגם על ההתפתחות, אני גאה בך ובדרך שבה התקדמת. צא פוקדור!" אתה אומר ואזרוק על סייטר מהקרב נגד ויוילון. "הוא נראה כמו פוקימון מאוד חזק שיוכל לעזור לנו בהמשך." אתה אומר.
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ג'וני:
    "גדול." אתה אומר להילדה וסורק את הצורה החדשה של זנב כוכב.
    מהפוקידע נשמע קול רובוטי האומר "לאקסיו, זרם חשמלי חזק עובר בטפרים שלו, שריטה קלה עלולה לגרום להתעלפות אצל בני אדם" הקול משתתק.
    "זנב כוכב ענק התפתחת עכשיו בואו הילדה וזנב כוכב נמשיך לעיר הבאה." אאתה אומר ומתחיל ללכת איתם לכיוון העיר הבאה.
    כאשר אתם יוצאים סוף סוף מהיער אתה רואה את העיר טרנה, מעל הכל מתנוסס פסל ענק של פוקימון.
    אתה רואה שהאנשים מטיילים להם פה חופשיים בלי יותר מידי הגבלות.
    "ג'וני אני הולכת לעשות לעצמי קצת קניות, אתה חופשי לעשות מה שבראש שלך" אומרת הילדה והולכת לחנות הפוקימונים.
    מה תעשה?
    'וואו ההתפתחויות האלה מעניינות אותי מעניין אם אוכל למצוא רמז שיגיד לי איך הפוקימונים שלי מתפתחים ואם הם בכלל מתפתחים, שמעתי שנוזליף לדוגמה צריך אבן דשא,אולי אני אוכל למצוא אותה בעיר.' אני חושב ומתחיל לחפש אחר רמז למקורות של אבן דשא ובדרך אפילו עוצר להתבונן בפסל.

8. משתמש מנוסה
    [COLOR=#ff0000][B][U]אייס:
    'אז מהיום אתה פרינפלאפ, שינוי משמעותי' אתה חושב וצוחק לעצמך.
    "כל הכבוד על הניצחון בקרב וגם על ההתפתחות, אני גאה בך ובדרך שבה התקדמת. צא פוקדור!" אתה אומר ואזרוק על סייטר מהקרב נגד ויוילון. "הוא נראה כמו פוקימון מאוד חזק שיוכל לעזור לנו בהמשך." אתה אומר.
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?
    "עוד חבר לצוות..." אחשוב לעצמי ואסתכל על פרינפלאפ ואשמח מאיך שהוא גדל והשתפר. "קדימה בוא נתקדם ליער" אומר לו "היי אתם, זאת שרוקדת ואתה עם המקל הליכה, אתם מעוניים בקרב כפול?" אשאל אותם ואסמן לפרינפלאפ להתכונן.

9. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)

דני:
    אתה עומד המום מעובדה שטרטוויג כרגע נמחץ בין כל כך הרבה אבנים ולא מוציא מילה כשפתאום אור לבן בוקע מתוך הסלעים, 'יכול להיות שזה טרטוויג שמנסה לצאת?' אתה חושב לעצמך וממשיך לצפות בדממה והתרגשות עד שהקרב נגמר בניצחון שלך על אוניקס. "עבודה מצויינת!" אתה אומר בשמחה שמהולה בבהלה 'אם טרטוויג לא היה מתפתח יש סיכוי גדול שהייתי מפסיד סוזן בהחלטת התחזקה ואני צריך ללכת בעיקבותיה.' אתה מחליט ובודק מידע על הפוקימון החדש שלי.
    מהפוקידע נשמע קול רובוטי האומר "גרוטל, גרוטל יודע למצוא היכן נמצאים מים טהורים, הוא סוחב על גבו פוקימונים עייפים" הפוקידע נכבה.
    בזמן המהומה הרגשית שלך אתה שם לב לפוקימון החדש של סוזן "יכול להיות שגם אברה שלך התפתח??" אתה שואל בתדהמה, 'אברה היה מספיק חזק כבר קודם עכשיו זה היה פשוט סיוט להלחם נגדו אבל אני מאמין בגרוטל הוא יכול לעשות את זה! ' אתה מחליט ומתפנה לקרב.
    "אז איך קוראים לאברה עכשיו?" אתה שואל אותה ומתפנה לחשוב על אסטרטגיית קרב 'נראה שגרוטל מלא בעשבים בגבו אז אולי זה אומר שהוא יוכל להשתמש בעלי תער לכול הכיוונים?' אתה תוהה לעצמך ומנסה זאת.
    "גרוטל תשתמש בעלי תער ותנסה ליצור עיגול מסביבך כדי שאברה לי יוכל להתקרב ואת הוא קרוב תשתמש בשיאבת מגה שלמדת!" אתה אומר לו בתקווה שיצליח לבצע את המטלה המסובכת.
    "לאברה שלי קוראים עכשיו קדברה!" אומרת סוזן בגאווה "עכשיו אני כבר לא צריכה לפקוד עליו בקול כי הקשר העל חושי שלנו חזק מאי פעם!" היא מוסיפה ובנתיים גרוטל מתחיל לשגר עלי תער לכל הכיוונים אך קדברה נעלם!
    "עכשיו קדברה" לוחשת סוזן וקדברה מגיח מאחורי גרוטל שלא מספיק להגיב בזמן ונפגע מאגרוף קרח עוצמתי ואז קדברה שוב נעלם!
    מה תעשה?
    'טוב שום דבר לא השתנה עם קדברה מהקרב האלרון עד כמה שאני מבין עד עכשיו, אומנם הקשר בין סוזן וקדברה הוא בלי מילים עכשיו אבל אני יכול לנחש שהם ימשיכו להתחמק מההתקפות שלי ולתקוף באגרוף קרח כדי לעשות הרבה נזק כמו עכשיו.' אני מחליט בראשי ומקבל רעיון מהמידע שקיבלתי על גרוטל מהפוקידע "גרוטל תנסה לחפש את המים שיש בגוף של קדברה כשהוא נעלם וכשתמצא אותו תשתמש בשאיבת מגה לכיוון שלו ומייד אחר כך עלי תער לכל הכיוונים!" 'ככה אם קדברה יתחמק שוב וינסה לתקוף הוא עלול להיפגע!" אני חושב בתקווה ובחשש 'אם זה לא יצליח יכול להיות שגרוטל פשוט לא מתאים לקרב נגד קדברה, או שאני לא מצליח להוציא את הטוב ביותר ממנו.'
    "סוזן אני שמח שהתחזקת כל כך את בהחלט עוזרת לי להתחיל לחשוב מחוץ לקופסה עם הפוקימונים שלי." אני משבח את סוזן בעודי מסתכל איך גרוטול מגיב להוראותי.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

10. משתמש מנוסה
    'וואו ההתפתחויות האלה מעניינות אותי מעניין אם אוכל למצוא רמז שיגיד לי איך הפוקימונים שלי מתפתחים ואם הם בכלל מתפתחים, שמעתי שנוזליף לדוגמה צריך אבן דשא,אולי אני אוכל למצוא אותה בעיר.' אני חושב ומתחיל לחפש אחר רמז למקורות של אבן דשא ובדרך אפילו עוצר להתבונן בפסל.
    ג'וני:
    'וואו ההתפתחויות האלה מעניינות אותי מעניין אם אוכל למצוא רמז שיגיד לי איך הפוקימונים שלי מתפתחים ואם הם בכלל מתפתחים, שמעתי שנאזליף לדוגמה צריך אבן דשא,אולי אני אוכל למצוא אותה בעיר.' אתה חושב לעצמך ומתחיל לחפש אחר רמז למקורות של אבן דשא ובדרך אפילו עוצר להתבונן בפסל.
    בזמן חיפושך כשאתה מסתכל על הפסל אתה שומע קול מאחוריך האומר "זהו פאלקיה, פוקימון המרחב, הוא פוקימון אגדי כאן בסינו ולא נדיר כל כך לראות פסלים שלו, אבל לא תמצא פסל יותר יפה מזה!" ואתה מסתובב ורואה אדם עפ סינר לבן, חולצה מכופתרת ושיער כחול ().
    אתה שואל אותו על מקום שאפשר למצוא בו אבן עלה והוא עונה לך "לא תוכל למצוא בתוך העיר אותה אלא רק בווילסטון בקניון או שתחפש אותה ביער אטרנה אך הסיכוי מאוד נמוך" הוא מסביר לך והולך לדרכו.
    מה תעשה?

"עוד חבר לצוות..." אחשוב לעצמי ואסתכל על פרינפלאפ ואשמח מאיך שהוא גדל והשתפר. "קדימה בוא נתקדם ליער" אומר לו "היי אתם, זאת שרוקדת ואתה עם המקל הליכה, אתם מעוניים בקרב כפול?" אשאל אותם ואסמן לפרינפלאפ להתכונן.
    אייס:
    "עוד חבר לצוות..." אתה חושב לעצמך ומסתכל על פרינפלאפ במבט שמח מאיך שהוא גדל והשתפר.
    "קדימה בוא נתקדם ליער" אתה אומר לו ואתם נכנסים לתוך היער.
    "היי אתם, זאת שרוקדת ואתה עם המקל הליכה, אתם מעוניים בקרב כפול?" אתה שואל אותם ומסמן לפרינפלאפ להתכונן.
    "אני אשמח לקרב" אומר הגבר המזוקן עם המקל והאישה עונה "אם אתה רוצה אז אין בעיה!"
    האיש שולף פוכדור וזורק אותו לקרב בצעקה "צא נוספאס!" ומהפוכדור יוצא פוקימון אבן עם אף אדום גדול ().
    האישה שלידו זורקת את הפוכדור שלה ואומר "ליפיאון צא לקרב!" ומהפוכדור יוצא פוקימון ההולך על ארבע עם עלה על הראש ().
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי מונקי צפה בהודעה
    'טוב שום דבר לא השתנה עם קדברה מהקרב האלרון עד כמה שאני מבין עד עכשיו, אומנם הקשר בין סוזן וקדברה הוא בלי מילים עכשיו אבל אני יכול לנחש שהם ימשיכו להתחמק מההתקפות שלי ולתקוף באגרוף קרח כדי לעשות הרבה נזק כמו עכשיו.' אני מחליט בראשי ומקבל רעיון מהמידע שקיבלתי על גרוטל מהפוקידע "גרוטל תנסה לחפש את המים שיש בגוף של קדברה כשהוא נעלם וכשתמצא אותו תשתמש בשאיבת מגה לכיוון שלו ומייד אחר כך עלי תער לכל הכיוונים!" 'ככה אם קדברה יתחמק שוב וינסה לתקוף הוא עלול להיפגע!" אני חושב בתקווה ובחשש 'אם זה לא יצליח יכול להיות שגרוטל פשוט לא מתאים לקרב נגד קדברה, או שאני לא מצליח להוציא את הטוב ביותר ממנו.'
    "סוזן אני שמח שהתחזקת כל כך את בהחלט עוזרת לי להתחיל לחשוב מחוץ לקופסה עם הפוקימונים שלי." אני משבח את סוזן בעודי מסתכל איך גרוטול מגיב להוראותי.
    דני:
    'טוב שום דבר לא השתנה עם קדברה מהקרב האחרון עד כמה שאני מבין עד עכשיו, אומנם הקשר בין סוזן וקדברה הוא בלי מילים עכשיו אבל אני יכול לנחש שהם ימשיכו להתחמק מההתקפות שלי ולתקוף באגרוף קרח כדי לעשות הרבה נזק כמו עכשיו.' אתה מחליט בראשך ומקבל רעיון מהמידע שקיבלתי על גרוטל מהפוקידע "גרוטל תנסה לחפש את המים שיש בגוף של קדברה כשהוא נעלם וכשתמצא אותו תשתמש בשאיבת מגה לכיוון שלו ומייד אחר כך עלי תער לכל הכיוונים!" אתה פוקד עליו, 'ככה אם קדברה יתחמק שוב וינסה לתקוף הוא עלול להיפגע!" אתה חושב בתקווה ובחשש 'אם זה לא יצליח יכול להיות שגרוטל פשוט לא מתאים לקרב נגד קדברה, או שאני לא מצליח להוציא את הטוב ביותר ממנו.'
    "סוזן אני שמח שהתחזקת כל כך את בהחלט עוזרת לי להתחיל לחשוב מחוץ לקופסה עם הפוקימונים שלי." אתה משבח את סוזן בעודך מסתכל איך גרוטול מגיב להוראותי.
    "תודה רבה דני, אני לומדת מהבוננות מהקרבות שלך וזה עוזר לי!" היא אומרת לך עם חיוך.
    אתה מסתכל על גרוטל ובודק איך גרוטל מגיב להוראותך, אתה שם לב שהוא עוצם את עיניו ומחפש בעזרת אפו היכן נמצא קדברה אך מהירותו של קדברה גבוה מידי בשביל גרוטל והוא לא מצליח לפגוע בו בזמן.
    "קדברה עכשיו שוב אגרוף קרח!" אומרת סוזן וקדברה משתגר ליד הרגליים של גרוטל ופוגע בו ברגליו ומקיפא אותם, אתה שם לב שגרוטל זז הרבה יותר לאט מאשר איך שהוא זז כטרטוויג.
    "קדברה עכשיו תשתמש שוב פעם באגרוף קרח לפניו הפעם!" אומרת סוזן וקדברה מושיט את ידו אחורה ואתה רואה את הקרח הונצר על כף ידו.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    דני:
    'טוב שום דבר לא השתנה עם קדברה מהקרב האחרון עד כמה שאני מבין עד עכשיו, אומנם הקשר בין סוזן וקדברה הוא בלי מילים עכשיו אבל אני יכול לנחש שהם ימשיכו להתחמק מההתקפות שלי ולתקוף באגרוף קרח כדי לעשות הרבה נזק כמו עכשיו.' אתה מחליט בראשך ומקבל רעיון מהמידע שקיבלתי על גרוטל מהפוקידע "גרוטל תנסה לחפש את המים שיש בגוף של קדברה כשהוא נעלם וכשתמצא אותו תשתמש בשאיבת מגה לכיוון שלו ומייד אחר כך עלי תער לכל הכיוונים!" אתה פוקד עליו, 'ככה אם קדברה יתחמק שוב וינסה לתקוף הוא עלול להיפגע!" אתה חושב בתקווה ובחשש 'אם זה לא יצליח יכול להיות שגרוטל פשוט לא מתאים לקרב נגד קדברה, או שאני לא מצליח להוציא את הטוב ביותר ממנו.'
    "סוזן אני שמח שהתחזקת כל כך את בהחלט עוזרת לי להתחיל לחשוב מחוץ לקופסה עם הפוקימונים שלי." אתה משבח את סוזן בעודך מסתכל איך גרוטול מגיב להוראותי.
    "תודה רבה דני, אני לומדת מהבוננות מהקרבות שלך וזה עוזר לי!" היא אומרת לך עם חיוך.
    אתה מסתכל על גרוטל ובודק איך גרוטל מגיב להוראותך, אתה שם לב שהוא עוצם את עיניו ומחפש בעזרת אפו היכן נמצא קדברה אך מהירותו של קדברה גבוה מידי בשביל גרוטל והוא לא מצליח לפגוע בו בזמן.
    "קדברה עכשיו שוב אגרוף קרח!" אומרת סוזן וקדברה משתגר ליד הרגליים של גרוטל ופוגע בו ברגליו ומקיפא אותם, אתה שם לב שגרוטל זז הרבה יותר לאט מאשר איך שהוא זז כטרטוויג.
    "קדברה עכשיו תשתמש שוב פעם באגרוף קרח לפניו הפעם!" אומרת סוזן וקדברה מושיט את ידו אחורה ואתה רואה את הקרח הונצר על כף ידו.
    מה תעשה?
    'זה לא טוב לפני ההתפתחות טרטוויג היה הרבה יותר מהיר והיה קל להשיג יתרון בגלל המהירות שלו אבל עכשיו אני יהיה חייב לתת לו תוכניות בו הוא ניצב ופגיע מאוד ועם אגרוף הקרח של קדברה זה מסוכן לגרוטל!' אני חושב בלחץ כאשר אני רואה את גרוטל מתקשה לאתר את קדברה המהיר.
    "מהר תשתמש בשאיבת מגה כל עוד קדברה קדברה קרוב!" אני אומר לו בתקווה שיצליח לפחות להתחזק מאט למרות שהותקף באגרוף הקרח.
    'אם אין לי ברירה ולקבל את העובדה שגרוטל לא יוכל להתחמק מההתקפות של קדברה הכל פעם שהוא יתקרב יהיה עלי לעשות לו נזק!' אני מחליט על אסטרטגיה ואומר לגרוטל
    "כל פעם שקדברה יתקרב אני יסמן לך על הגוף שלי, פשוט תסתכל לכיוני כל הזמן ותשתמש בהתקלה לכיוון האזור בגוף שלך שהיד שלי מסמלת על הגוף שלי!" אני אומר לגרוטל בתקווה שיצליח לפגוע בקדברה בצורה משמעותית.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

12. משתמש מנוסה
    [B][U]אייס:
    "עוד חבר לצוות..." אתה חושב לעצמך ומסתכל על פרינפלאפ במבט שמח מאיך שהוא גדל והשתפר.
    "קדימה בוא נתקדם ליער" אתה אומר לו ואתם נכנסים לתוך היער.
    "היי אתם, זאת שרוקדת ואתה עם המקל הליכה, אתם מעוניים בקרב כפול?" אתה שואל אותם ומסמן לפרינפלאפ להתכונן.
    "אני אשמח לקרב" אומר הגבר המזוקן עם המקל והאישה עונה "אם אתה רוצה אז אין בעיה!"
    האיש שולף פוכדור וזורק אותו לקרב בצעקה "צא נוספאס!" ומהפוכדור יוצא פוקימון אבן עם אף אדום גדול ().
    האישה שלידו זורקת את הפוכדור שלה ואומר "ליפיאון צא לקרב!" ומהפוכדור יוצא פוקימון ההולך על ארבע עם עלה על הראש ().
    מה תעשה?
    "שלום קוראים לי אייס ואיך קוראים לכם? אני מקווה שאתם מוכנים לקרב! אוקיי לפי הצורות שלהם אני מבין שנוספאס הוא פוקימון אבן וליפיאון הוא פוקימון עשב ככה שטדיאורסה צא לקרב, פרינפלאפ אתה תהיה השותף שלו." לאחר מכן אסרוק את נוספאס וליפיאון. "טדיאורסה דמעות מזויפות ואז כפות זעם על ליפיאון, פרינפלאפ נהמה ואחר כך קרן בועות, צאו!"

13. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מונקי צפה בהודעה
    'זה לא טוב לפני ההתפתחות טרטוויג היה הרבה יותר מהיר והיה קל להשיג יתרון בגלל המהירות שלו אבל עכשיו אני יהיה חייב לתת לו תוכניות בו הוא ניצב ופגיע מאוד ועם אגרוף הקרח של קדברה זה מסוכן לגרוטל!' אני חושב בלחץ כאשר אני רואה את גרוטל מתקשה לאתר את קדברה המהיר.
    "מהר תשתמש בשאיבת מגה כל עוד קדברה קדברה קרוב!" אני אומר לו בתקווה שיצליח לפחות להתחזק מאט למרות שהותקף באגרוף הקרח.
    'אם אין לי ברירה ולקבל את העובדה שגרוטל לא יוכל להתחמק מההתקפות של קדברה הכל פעם שהוא יתקרב יהיה עלי לעשות לו נזק!' אני מחליט על אסטרטגיה ואומר לגרוטל
    "כל פעם שקדברה יתקרב אני יסמן לך על הגוף שלי, פשוט תסתכל לכיוני כל הזמן ותשתמש בהתקלה לכיוון האזור בגוף שלך שהיד שלי מסמלת על הגוף שלי!" אני אומר לגרוטל בתקווה שיצליח לפגוע בקדברה בצורה משמעותית.
    דני:
    'זה לא טוב לפני ההתפתחות טרטוויג היה הרבה יותר מהיר והיה קל להשיג יתרון בגלל המהירות שלו אבל עכשיו אני יהיה חייב לתת לו תוכניות בו הוא ניצב ופגיע מאוד ועם אגרוף הקרח של קדברה זה מסוכן לגרוטל!' אתה חושב בלחץ כאשר אאתה רואה את גרוטל המתקשה לאתר את קדברה המהיר.
    "מהר תשתמש בשאיבת מגה כל עוד קדברה קרוב!" אתה פוקד עליו בתקווה שיצליח לפחות להתחזק מאט למרות שהותקף באגרוף הקרח.
    'אם אין לי ברירה ולקבל את העובדה שגרוטל לא יוכל להתחמק מההתקפות של קדברה הכל פעם שהוא יתקרב יהיה עלי לעשות לו נזק!' אתה מחליט על אסטרטגיה ואומר לגרוטל
    "כל פעם שקדברה יתקרב אני יסמן לך על הגוף שלי, פשוט תסתכל לכיוני כל הזמן ותשתמש בהתקלה לכיוון האזור בגוף שלך שהיד שלי מסמלת על הגוף שלי!" אתה אומר לגרוטל בתקווה שיצליח לפגוע בקדברה בצורה משמעותית.
    "כמו שאמרתי לי מקודם אני אנצל את מה שאתה פוקד עליו!" אומרת סוזן בחיוך "לא יודעת אם שמת לב אבל באגרוף הקרח הקודם קדברה הקפיא את הרגליים של גרוטל לרצפה, הוא לא יכול לנוע עכשיו" אומרת סוזן "קדברה קרן על חושית!" פוקדת סוזן וקדברה משגר קרן עוצמתית שצבעה ככל הצבעים שאתה מכיר ואף יותר שפוגעת בגרוטל חסר התנועה ועלפת אותו.
    "קדימה דני, מי הפוקימון הבא?" שואלת סוזן להוטה לקרב.
    מה תעשה?

"שלום קוראים לי אייס ואיך קוראים לכם? אני מקווה שאתם מוכנים לקרב! אוקיי לפי הצורות שלהם אני מבין שנוספאס הוא פוקימון אבן וליפיאון הוא פוקימון עשב ככה שטדיאורסה צא לקרב, פרינפלאפ אתה תהיה השותף שלו." לאחר מכן אסרוק את נוספאס וליפיאון. "טדיאורסה דמעות מזויפות ואז כפות זעם על ליפיאון, פרינפלאפ נהמה ואחר כך קרן בועות, צאו!"
    אייס:
    "שלום קוראים לי אייס ואיך קוראים לכם?" אתה מציג את עצמך ושואל את שני האנשים שעונים לך "אני סטיב" אומר הבחור "אני ירדן" אומרת האישה.
    "אני מקווה שאתם מוכנים לקרב! אוקיי לפי הצורות שלהם אני מבין שנוספאס הוא פוקימון אבן וליפיאון הוא פוקימון עשב ככה שטדיאורסה צא לקרב, פרינפלאפ אתה תהיה השותף שלו." אתה אומר לטדיאורסה ופיפלאפ ושולף את הפוקידע בכדי לסרוק את נוספאס וליפיאון.
    מהפוקידע נשמע קול רובוטי האומר "נוספאס, האף המגנטי שלו תמיד פונה לכיוון צפון, הוא מושך אליו חפצי ברזל הכדי לשפר את הגנתו"
    "ליפיאון, ממש כמו צמח הוא עושה פוטוסינתזה וכתוצאה מכך האוויר סביבו תמיד נקי" הפוקידע משתתק
    "טדיאורסה דמעות מזויפות ואז כפות זעם על ליפיאון, פרינפלאפ נהמה ואחר כך קרן בועות, צאו!" אתה פוקד על שני הפוקימונים.
    טדיאורסה מתחיל לזייף בכי ובכך להוריד את ההגנה המיוחדת של ליפיאון ומשתמש בכפות זעם שפוגעות 3 פעמים בו וגורמות לו לנזק.
    פיפלאפ משתמש בנהמה שמחלישה את ההתקפה של נוספאס ואז משגר עליו קרן בועות עוצמתית הגורמת לנזק סופר אפקיטיבי.
    "נוספאס קבל אבנים על טדיאורסה" אומר סטיב ונוספאס קובר את טדיאורסה שלך תחת המון אבנים, "ליפיאון עלי תער על פרניפלאפ!" פוקדת ירדן וליפיאון משגר עלי תער סופר אפקטיבים ופוגע בעוצמה בפרינפלאפ.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    [B][U][COLOR=#008000]אייס:
    "שלום קוראים לי אייס ואיך קוראים לכם?" אתה מציג את עצמך ושואל את שני האנשים שעונים לך "אני סטיב" אומר הבחור "אני ירדן" אומרת האישה.
    "אני מקווה שאתם מוכנים לקרב! אוקיי לפי הצורות שלהם אני מבין שנוספאס הוא פוקימון אבן וליפיאון הוא פוקימון עשב ככה שטדיאורסה צא לקרב, פרינפלאפ אתה תהיה השותף שלו." אתה אומר לטדיאורסה ופיפלאפ ושולף את הפוקידע בכדי לסרוק את נוספאס וליפיאון.
    מהפוקידע נשמע קול רובוטי האומר "נוספאס, האף המגנטי שלו תמיד פונה לכיוון צפון, הוא מושך אליו חפצי ברזל הכדי לשפר את הגנתו"
    "ליפיאון, ממש כמו צמח הוא עושה פוטוסינתזה וכתוצאה מכך האוויר סביבו תמיד נקי" הפוקידע משתתק
    "טדיאורסה דמעות מזויפות ואז כפות זעם על ליפיאון, פרינפלאפ נהמה ואחר כך קרן בועות, צאו!" אתה פוקד על שני הפוקימונים.
    טדיאורסה מתחיל לזייף בכי ובכך להוריד את ההגנה המיוחדת של ליפיאון ומשתמש בכפות זעם שפוגעות 3 פעמים בו וגורמות לו לנזק.
    פיפלאפ משתמש בנהמה שמחלישה את ההתקפה של נוספאס ואז משגר עליו קרן בועות עוצמתית הגורמת לנזק סופר אפקיטיבי.
    "נוספאס קבל אבנים על טדיאורסה" אומר סטיב ונוספאס קובר את טדיאורסה שלך תחת המון אבנים, "ליפיאון עלי תער על פרניפלאפ!" פוקדת ירדן וליפיאון משגר עלי תער סופר אפקטיבים ופוגע בעוצמה בפרינפלאפ.
    מה תעשה?
    "נעים להכיר סטיב וירדן" אומר בחיוך רחב "קדימה פרינפלאפ הפעם תשתמש בנהימה על ליפיאון ובקרן בועות על נוספאס, טידאורסה תמשיך בכפות זעם ואז בשריטה על ליפיאון!"

15. משתמש מנוסה
    "נעים להכיר סטיב וירדן" אומר בחיוך רחב "קדימה פרינפלאפ הפעם תשתמש בנהימה על ליפיאון ובקרן בועות על נוספאס, טידאורסה תמשיך בכפות זעם ואז בשריטה על ליפיאון!"
    אייס:
    "נעים להכיר סטיב וירדן" אתה אומר בחיוך רחב והשם משיבים בחיוך גם כן.
    "קדימה פרינפלאפ הפעם תשתמש בנהימה על ליפיאון ובקרן בועות על נוספאס, טידאורסה תמשיך בכפות זעם ואז בשריטה על ליפיאון!" אתה פוקד על הפוקימונים שלך.
    פרינפלאפ משתמש בנהימה על ליפיאון ומחליש את העוצמה הפיזית שלו ואז משגר קרן בועות עוצמתית הפוגעת בנוספאס בעוצמה קריטית ומעלפת אותו.
    טדיאורסה מתחיל לחבוט את דרכו אל מחוץ לקבר האבנים של נוספאס ואז תוקף בכפות זעם את ליפיאון חמש פעמים ומעלף גם אותו.
    ירדן וסטיב מחזירים את הפוקימונים שלהם חזרה לפוכדורים שלהם ונפרדים ממך לפני כל אחד הולך לדרכו.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

עמוד 18 מתוך 20 ראשוןראשון ... 81617181920 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •