דני:
"כל הכבוד צ'אם למדת מתקפה חדשה ובדיוק בזמן! עכשיו תשתמש בכוח חבוי נגד הסיכות ותרוץ אחרי הקרן כדי להשתמש בהתקלה!" אתה פוקד על צ'אם עם ביטחון ביכולות שלו וברצון שלו לנצח. 'אני חייב להתאמן בעוד כמה קרבות אם אני הולך להביס את סטאפני הרי ג'ון לא סובל את החוצפנית הקטנה והקרב נגדו ממש קשה כלומר שהקרב איתה היה אפילו גרוע יותר.' אתה חושב לעצמך בלחץ ומודה גם לסוזן על האהדה שלה מהצד תוך כדי שאתה מנסה לשכוח מקרב המכון המתקרב ובא.
צ'אם משתמש שוב פעם בכוח חבוי והודף את טיל הסיכות של סקורופי, "לא ייאמן!" אומר לך ג'ון בזמן שצ'אם מתקיל את סקורופי ומעלף אותו.
"טוב סקורופי עשית עבודה טובה, חזור" הוא מברך את סקורופי ומחזיר אותו לפוכדור שלו.
"רייהורן צא עכשיו ותשתמש בהפלה!" ג'ון אומר לפוכדור שלו וממנו יוצא פוקימון גדול עם קרן קטנה בקצה ושריון גדול
) ומתחיל לרוץ במהירות לעבר צ'אם הפגוע מהקרב האחרון עקב כל טילי הסיכות שחטף.
מה תעשה?
דני:
"צ'אם חזור!" אני אומר ומחזיר את צ'אם לפוכדור שלו. "עשית עבודה מעולה צ'אם ורוח הלחימה שלך עזרה מאוד בקרב הזה אני צופה לשנינו עתיד מבטיח!" אני אומר לפוכדור ושולף מיד לאחר מכן את הפוכדור של טרטוויג "צא טרטוויג!" אני מוראה בביטחון לאחר הניצחון של אחד מתוך שני הפוקימונים של ג'ון.
'אוקי רייהורן הוא פוקימון גדול עם המסה שלו התקלה רגילה לא ממש תעשה נזק אם כך כדי לי להשתמש במסה שלו נגדו!' אני מחליט על אסטרטיה בראשי ומביא אותה לישום בהוראותי לטרטוויג.
"טרטוויג תקפוץ על הראש של רייהורן ותשתמש בהתקלה על הגב שלו במלוא הכוח אני יודע שאתה מסוגל!" אני אומר לטרטוויג הקטן ברוח של עידוד וביטחון.
"ג'ון אתה והפוקימונים שלך הם צוות ממש חזק אני מתפלא שאם כל השנאה שלך לסטפני עוד לא הפלת אותה מהשלטון!" אני אומר לג'ון בחצי מחמאה חצי עקיצה.