Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 20 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 295
  1. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pikachu 4 Ever צפה בהודעה
    אייס:
    "נעים להכיר רוג'ר. אתה גם מאמן מתחיל?" אתה שואל את רוג'ר בסקרנות וזה עונה "לא ממש, אני מאמן כבר שנה פוקימונים ובאתי לפה ממחוז קנטו כדי לאתגר את ליגת סינו" הוא אומר לך בחיוך, "וואו הפוקימון שלך נראה כל כך חזק! מעניין אם הוא גם נלחם בצורה חזקה או שהוא רק נראה ככה" אתה אומר לו בעוקצנות ורוג'ר עונה "בוא ותראה בעצמך!".
    אתה סורק את הפוקימון בפוקידע שלך, מהפוקידע נשמע קול רובוטי האומר "דודו, דודו הוא פוקימון בעל שתי ראשים שהתגלה כמוטציה, הוא מסוגל לרוץ במהירות של 60 קמ"ש" הקול משתתק.
    "פיפלאפ תרוץ ותקפוץ על דודו ותחבוט בו כשאתה עליו" אתה פוקד על פיפלאפ וזה רץ, קופץ על דודו וחובט בשני ראשיו "לאחר מכן תרד ממנו כשאתה מאחוריו תשתמש בנהמה ואז בחבטה!" אתה ממשיך ופיפלאפ יור מאחורי דודו, משתמש בנהמה שמחלישה את רמת ההתקפה של דודו ואז חובט בו שוב.
    "דודו תשתמשי עכשיו בניקור!" אומר רוג'ר ודודו מתחיל לנקר את פיפלאפ בראשו אך לא בעוצמה כל כך חזקה בגלל שהיא נחלשה בעקבות הנהמה.
    מה תעשה?
    "עבודה טובה פיפלאפ" אחייך ואסמן לו כל הכבוד. "תמשיך באותה שיטה שאנחנו עובדים עלייה מאז הקרב הראשון מול אקנס, תתחיל בנהמה ותסיים בחבטה!"

2. משתמש מנוסה
    ג'וני:
    'אוקיי אקנס הזה חזק והוא מסוג רעל אני אשתמש בבירדו ואני אוכל לנצח את המהירות שלו.' אתה חושב לעצמך ומחליט להשתמש בבירדו.
    "צא עכשיו בירדו ותשתמש במתקפה מהירה!" אתה פוקד על בירדו שיוצא מהפוכדור וטס במהירות לעבר אקנס מבלי לבזבז שנייה.
    "עכשוי מבט חודר!" פוקדת סטפני ברוגע על אקנס שלה וזה מביט על בירדו שלך ולפתע בירדו צונח מהתעופה שלו מבלי היכולת לזוז כמעט ואתה שומע את סטפני בלעג "מבט חודר זו מתקפה שמשתקת את היריב" ואז עוברת לאקנס "עכשיו תשתמש בחומצה!" ואקנס יורה מפיו כדור חומצה שמחסה את כל בירדו וגורם לנזק רב.
    מה תעשה?
    'אוי, מתקפה שמצליחה לשתק.' "את תשלמי על זה" אני צועק לעברה. "בירדו תשתחרר עכשיו, אני מאמין בך!" אני צועק לו. "תשתחרר ותשתמש במתקפה מהירה כדי לעוף במעגל מהר תנסה ליצור סוג של סופה מהמהירות שלך." אני אומר ומקווה מאד שהוא ישתחרר ויתקיף. ' אני מאמין בך, בבקשה אל תאכזב אותי.'
    [URL=http://xn--hebd1ah.ws/ink/][/URL

3. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי totodile צפה בהודעה
    "עבודה טובה פיפלאפ" אחייך ואסמן לו כל הכבוד. "תמשיך באותה שיטה שאנחנו עובדים עלייה מאז הקרב הראשון מול אקנס, תתחיל בנהמה ותסיים בחבטה!"
    אייס:
    אתה אומר לפיפלאפ שהוא עושה עבודה טובה עם חיוך ומוסיף "תמשיך באותה שיטה שאנחנו עובדים עלייה מאז הקרב הראשון מול אקנס, תתחיל בנהמה ותסיים בחבטה!" אתה פוקד עליו ופיפלאפ נוהם על דודו ומחליש אותה עוד יותר ואז חובט בה ומעיף אותה אחורה על האדמה מחוסרת הכרה.
    "דודו חזרי!" אומר רוג'ר "עשית עבודה טובה מאוד דודו, וגם אתה אייס" הוא ומר והולך חזרה לעיר סאנדג'ם לרפא את הפוקימונים שלו.
    אתה מעיף מבט למתרחש סבביך ורואה מספר פוקימונים שונים (
    ) אך לא מאמנים.
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי the rock צפה בהודעה
    'אוי, מתקפה שמצליחה לשתק.' "את תשלמי על זה" אני צועק לעברה. "בירדו תשתחרר עכשיו, אני מאמין בך!" אני צועק לו. "תשתחרר ותשתמש במתקפה מהירה כדי לעוף במעגל מהר תנסה ליצור סוג של סופה מהמהירות שלך." אני אומר ומקווה מאד שהוא ישתחרר ויתקיף. ' אני מאמין בך, בבקשה אל תאכזב אותי.'
    ג'וני:
    'אוי, מתקפה שמצליחה לשתק.' אתה חושב לעצמך "את תשלמי על זה" אתה צועק לסטפני והיא צוחקת "בירדו תשתחרר עכשיו, אני מאמין בך!" אתה צועק לו "תשתחרר ותשתמש במתקפה מהירה כדי לעוף במעגל מהר תנסה ליצור סוג של סופה מהמהירות שלך." אתה אומר לו וחושב לעצמך בתקווה 'אני מאמין בך, בבקשה אל תאכזב אותי.'
    אתה מסתכל על הקרב ורואה שבירדו מצליח להשתמש במתקפה מהירה ופוגע באקנס אך לא מצליח לעשות מה שביקשת ממנו עם הסופה בגלל שהשיתוק מפריע לו לזוז כמו שצריך.
    "אוקיי פגעת באקנס, יפה אבל לא מספיק טוב!" אומרת סטפני עם חיוך "אקנס עוקץ רעל!" היא פוקדת עליו ומפיו של אקנס עפים מאות חיצי רעל קטנים וזוהרים ופוגעים בבירדו ללא הפסקה.
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    דני:
    "צאם תשתמש בכוח חבוי שוב אתה מסוגל ואם אקנס מנסה לפגוע בך שוב תנסה להתחמק או להשתמש בסליל הגנה מה שיותר קל לך!" אתה פוקד על צ'אם.
    'זה מצב מסוכן אולי כדי שאני יתן לצ'אם לנוח?' אתה חושב לעצמך ומביט באיך מתנהל הקרב.
    " אני לא יודע מה היה איפה שגדלת אבל פה לא צוחקים על אנשים מוכשרים יפים וחכמים... זה נשמע יותר כאילו היית החולייה החלשה והמושיע השתמש בחולשה ברגשית שלך בשביל שתהפכי לבובה שלו ותעשי כדברי!" אתה אומר לסטפני כדי להרגיז אותה ולגרום לה לעשות טעויות ואז עונה לסוזן "אני פשוט צריך להראות לה שהדרך שהיא בחרה היא לא נכונה נראה שהיא נפגעה כילדה ובגלל זה כל המצב הזה נראה לה תקין שטיפת מוח לאדם חלש יכול להיות דבר מסוכן."
    צ'אם טוען את הכוח החבוי שוב ופוגע באקנס ומעיף אותו לאחור על סלע, דבר הגורם לאקנס סבל רב. "אקנס תשתמש בעוקץ רעל!" פוקדת סטפני בעצבים ואקנס יורה המון חיצים קטנים, סגולים ובוהקים לכיוון צ'אם שמבין שלהתחמק הוא לא יוכל ולכן עובר למצב של סליל הגנה כדי להגן על עצמו.
    צ'אם סופג המון נזק למרות הסליל הגנה, מנסה לקום אך צונח מעולף.
    "מאנצ'לאקס לא יכול להמשיך ולהלחם, אקנס מנצח, למתמודד נותר עוד פוקימון אחד להשתמש בקרב!" מכריז השופט הרובוטי.
    מה תעשה?
    "עשית עבודה טובה צ'אם אקנס היה יריב חזק מידי בשבילך." אני אומר לפוכדור שלו בעצב.
    'אולי היא חלשה נפשית אבל הכישורים שלה בקרב עולים על שלי בקלות ועם מתקפה שמשתקת את האויב אני לא יכול לתכנן יותר מידי אסטרטגיות כדי לפצות על כך' אני חושב בלחץ.
    "צא ארון" אני קורא וזורק את הפוכדור של הפוקימון החדש שלי " תשתמש בהתקשות מספר פעמים ותעצום את העניים שלך באותו זמן!" אני קורא לעבר ארון "ובשנייה שאתה שומע את אקנס מתקרב או שהוא תוקף אותך פיזית תשתמש טופר מתכת!" אני אומר לו בהחלטיות.
    'העובדה שאורון חיי במערה ודאי אומרת שהוא רגיל להלחם באות נמוכה ומתקפת מבט חודר לא אמורה לעבוד אלא אם יש קשר עין.' אני אומר לעצמי ומנסה את האסטרטגיה החדשה.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

5. משתמש מנוסה

ג'וני:
    'אוי, מתקפה שמצליחה לשתק.' אתה חושב לעצמך "את תשלמי על זה" אתה צועק לסטפני והיא צוחקת "בירדו תשתחרר עכשיו, אני מאמין בך!" אתה צועק לו "תשתחרר ותשתמש במתקפה מהירה כדי לעוף במעגל מהר תנסה ליצור סוג של סופה מהמהירות שלך." אתה אומר לו וחושב לעצמך בתקווה 'אני מאמין בך, בבקשה אל תאכזב אותי.'
    אתה מסתכל על הקרב ורואה שבירדו מצליח להשתמש במתקפה מהירה ופוגע באקנס אך לא מצליח לעשות מה שביקשת ממנו עם הסופה בגלל שהשיתוק מפריע לו לזוז כמו שצריך.
    "אוקיי פגעת באקנס, יפה אבל לא מספיק טוב!" אומרת סטפני עם חיוך "אקנס עוקץ רעל!" היא פוקדת עליו ומפיו של אקנס עפים מאות חיצי רעל קטנים וזוהרים ופוגעים בבירדו ללא הפסקה.
    מה תעשה?
    "בירדו אני יודע תשתמש במתקפה מהירה אך תתקוף רק את גבו ככה שהוא לא יוכל להשתמש במתקפות תשתמש במתקפה מהירה כדי לתקוף את גבו פעם אחר פעם." אני צועק לו. 'זה חייב להצליח נגמרים לי הרעיוניות.'

6. משתמש מנוסה
    אייס:
    אתה אומר לפיפלאפ שהוא עושה עבודה טובה עם חיוך ומוסיף "תמשיך באותה שיטה שאנחנו עובדים עלייה מאז הקרב הראשון מול אקנס, תתחיל בנהמה ותסיים בחבטה!" אתה פוקד עליו ופיפלאפ נוהם על דודו ומחליש אותה עוד יותר ואז חובט בה ומעיף אותה אחורה על האדמה מחוסרת הכרה.
    "דודו חזרי!" אומר רוג'ר "עשית עבודה טובה מאוד דודו, וגם אתה אייס" הוא ומר והולך חזרה לעיר סאנדג'ם לרפא את הפוקימונים שלו.
    אתה מעיף מבט למתרחש סבביך ורואה מספר פוקימונים שונים (
    ) אך לא מאמנים.
    מה תעשה?
    [/COLOR]
    "פיפלאפ תבחר אל מי אתה רוצה ללכת? לקוף הסגול או לדובי הקטן? אני רוצה לצרף חבר לצוות במי אתה בוחר?" אשאל אותו ואחכה לתשובתו.
    אחרי שיבחר אומר "אוקיי, תרוץ אליו במתקפת חבטה הכי חזקה שאתה רק יכול!" ובינתיים אסרוק אותו.

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מונקי צפה בהודעה
    "עשית עבודה טובה צ'אם אקנס היה יריב חזק מידי בשבילך." אני אומר לפוכדור שלו בעצב.
    'אולי היא חלשה נפשית אבל הכישורים שלה בקרב עולים על שלי בקלות ועם מתקפה שמשתקת את האויב אני לא יכול לתכנן יותר מידי אסטרטגיות כדי לפצות על כך' אני חושב בלחץ.
    "צא ארון" אני קורא וזורק את הפוכדור של הפוקימון החדש שלי " תשתמש בהתקשות מספר פעמים ותעצום את העניים שלך באותו זמן!" אני קורא לעבר ארון "ובשנייה שאתה שומע את אקנס מתקרב או שהוא תוקף אותך פיזית תשתמש טופר מתכת!" אני אומר לו בהחלטיות.
    'העובדה שאורון חיי במערה ודאי אומרת שהוא רגיל להלחם באות נמוכה ומתקפת מבט חודר לא אמורה לעבוד אלא אם יש קשר עין.' אני אומר לעצמי ומנסה את האסטרטגיה החדשה.
    דני:
    "עשית עבודה טובה צ'אם אקנס היה יריב חזק מידי בשבילך." אתה אומר לצ'אם ומחזיר אותו לפכודור עצוב.
    'אולי היא חלשה נפשית אבל הכישורים שלה בקרב עולים על שלי בקלות ועם מתקפה שמשתקת את האויב אני לא יכול לתכנן יותר מידי אסטרטגיות כדי לפצות על כך' אתה חושב לעצמךבלחץ.
    "צא ארון" אתה אומר וזורק את הפוכדור של ארון "השתמשי בהתקשות מספר פעמים ותעצמי את העניים שלך באותו זמן!" אתה מדריך את ארון "ובשנייה שאת שומעת את אקנס מתקרב או שהוא תוקף אותך פיזית תשתמשי טופר מתכת!" אתה אומר לה בהחלטיות וחושב לעצמך 'העובדה שארון חיה במערה ודאי אומרת שהיא רגילה להילחם ללא הרבה אור ולפי שמיעה ומתקפת מבט חודר לא אמורה לעבוד אלא אם יש קשר עין.'.
    ארון מהנהנת לכיוונך, עוצמת את עיניה ומתחילה להתקשח צספר פעמים ומעלה כך את רמת ההגנה שלה כמעט למקסימום שהיא יכולה.
    "אקנס תשתמש בחניקה!" פוקדת סטפני ואקנס טופס את ארון שלך ומסתובב סביבה ומתחיל לחנוק אך ארון כמעט ולא מרגישה דבר בזכות ההתקשחות שלה ומשתמשת בטופר מתכת בעוצמה קריטית ובכך מעלפת את אקנס.
    "אקנס לא יכול להמשיך להלחם, המנצחת היא ארון של המתמודד" אומר השופט.
    "אקנס חזור" אומר סטפני ברוגז "זה עוד לא נגמר כל עוד יש לי את הפוקימון הבא!" היא מוסיפה וזורקת פוכדור "צא ווירליפד!" היא אומרת ומהפוכדור יוצא פוקימון עגול וסגול (
    ).
    מה תעשה?

"בירדו אני יודע תשתמש במתקפה מהירה אך תתקוף רק את גבו ככה שהוא לא יוכל להשתמש במתקפות תשתמש במתקפה מהירה כדי לתקוף את גבו פעם אחר פעם." אני צועק לו. 'זה חייב להצליח נגמרים לי הרעיוניות.'
    ג'וני:
    "בירדו אני יודע תשתמש במתקפה מהירה אך תתקוף רק את גבו ככה שהוא לא יוכל להשתמש במתקפות תשתמש במתקפה מהירה כדי לתקוף את גבו פעם אחר פעם." אתה צועק לבירדו וחושב לעצמך בלחץ 'זה חייב להצליח נגמרים לי הרעיוניות.'
    בירדו מצליח לפגוע פעמיים באקנס בעזרת המתקפה המהירה ולגרום לו לנזק רב אך הוא עדיין משותק והתנועה שלו מוגבלת וקשה.
    "אקנס קפוץ ותחנוק את סטרלי שלו!" םוקדת סטפני ואקנס זוחל במהירות על אחד מסלעי הזירה, מזנק וחונק את סטרלי "עכשיו תיפול איתו על אחד הסלעים!" היא פוקדת בחיוך מרושע ואקנס מטיח את סטרלי לתוך אחד הסלעים וענן עבק עולה.
    כשהענן מתפזר אתה רואה שבירדו מעולף ואקנס מתנשף כי גם הוא ספג לא מעט נזק במהלך הזה.
    "סטרלי לא יכול להמשיך להלחם, אקנס של סטפני מנצח!" מכריז השופט הרובוטי.
    מה תעשה?

"פיפלאפ תבחר אל מי אתה רוצה ללכת? לקוף הסגול או לדובי הקטן? אני רוצה לצרף חבר לצוות במי אתה בוחר?" אשאל אותו ואחכה לתשובתו.
    אחרי שיבחר אומר "אוקיי, תרוץ אליו במתקפת חבטה הכי חזקה שאתה רק יכול!" ובינתיים אסרוק אותו.
    אייס:
    "פיפלאפ תבחר אל מי אתה רוצה ללכת? לקוף הסגול או לדובי הקטן? אני רוצה לצרף חבר לצוות במי אתה בוחר?" אתה שואל את פיפלאפ, פיפלאפ בוחן את שני הפוקימונים, מתלבט לעצמו מי כדי, הקוף או הדובי ולבסוף מחליט לתקוף את הדובי.
    "אוקיי, תרוץ אליו במתקפת חבטה הכי חזקה שאתה רק יכול!" אתה פוקד עליו ושולף את הפוקידע לקבלת מידע על הדובי, "טדיאורסה, לפני שהמזון נהיה מצרך נדיר בחורף טדיארוסה נוהג להחביא לעצמו במספר מקומות שונים מזון על מנת לשרוד את החורף" הפוקידע משתתק.
    פיפלאפ רץ בשיא המהירות שלו לכיוון טדיאורסה וחובט בו בעוצמה ובהפתעה!
    טדיארוסה מסתובב לכיוון פיפלאפ, שולף את טפריו ומתחיל לחבוט בו 4 פעמים בעוצמה.
    פיפלאפ נסוג מעט לאחור אך הוא עדיין כשיר מאוד להלחם.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    [B][U][COLOR=#008000]אייס:
    "פיפלאפ תבחר אל מי אתה רוצה ללכת? לקוף הסגול או לדובי הקטן? אני רוצה לצרף חבר לצוות במי אתה בוחר?" אתה שואל את פיפלאפ, פיפלאפ בוחן את שני הפוקימונים, מתלבט לעצמו מי כדי, הקוף או הדובי ולבסוף מחליט לתקוף את הדובי.
    "אוקיי, תרוץ אליו במתקפת חבטה הכי חזקה שאתה רק יכול!" אתה פוקד עליו ושולף את הפוקידע לקבלת מידע על הדובי, "טדיאורסה, לפני שהמזון נהיה מצרך נדיר בחורף טדיארוסה נוהג להחביא לעצמו במספר מקומות שונים מזון על מנת לשרוד את החורף" הפוקידע משתתק.
    פיפלאפ רץ בשיא המהירות שלו לכיוון טדיאורסה וחובט בו בעוצמה ובהפתעה!
    טדיארוסה מסתובב לכיוון פיפלאפ, שולף את טפריו ומתחיל לחבוט בו 4 פעמים בעוצמה.
    פיפלאפ נסוג מעט לאחור אך הוא עדיין כשיר מאוד להלחם.
    מה תעשה?
    "קדימה פיפלאפ הקרב הזה שלנו אל תוותר!" אצעק לו בביטחון. "חבל שאתה מוגבל בינתיים בהתקפות..." אחשוב לעצמי. "תמשיך לחבוט בו עד שתקרב אותו לעץ או משהו אחר גבוה באיזור, תעלה על העץ ותקפוץ עליו מלמעלה במתקפת חבטה."

9. משתמש מנוסה

ג'וני:
    "בירדו אני יודע תשתמש במתקפה מהירה אך תתקוף רק את גבו ככה שהוא לא יוכל להשתמש במתקפות תשתמש במתקפה מהירה כדי לתקוף את גבו פעם אחר פעם." אתה צועק לבירדו וחושב לעצמך בלחץ 'זה חייב להצליח נגמרים לי הרעיוניות.'
    בירדו מצליח לפגוע פעמיים באקנס בעזרת המתקפה המהירה ולגרום לו לנזק רב אך הוא עדיין משותק והתנועה שלו מוגבלת וקשה.
    "אקנס קפוץ ותחנוק את סטרלי שלו!" םוקדת סטפני ואקנס זוחל במהירות על אחד מסלעי הזירה, מזנק וחונק את סטרלי "עכשיו תיפול איתו על אחד הסלעים!" היא פוקדת בחיוך מרושע ואקנס מטיח את סטרלי לתוך אחד הסלעים וענן עבק עולה.
    כשהענן מתפזר אתה רואה שבירדו מעולף ואקנס מתנשף כי גם הוא ספג לא מעט נזק במהלך הזה.
    "סטרלי לא יכול להמשיך להלחם, אקנס של סטפני מנצח!" מכריז השופט הרובוטי.
    מה תעשה?
    "בירדו עבודה מעולה" אני אומר לו ומחזיר לפוכדור. "את תשלמי על זה, לכלכ תכנית שלי יש תכנית גיבוי, קיוויתי לא להגיע לזה אבל צא צ'ימצ'אר." אני אומר ומוציא את צ'ימצ'אר לזירה. 'אני חייב להביס אותה' "צ'ימצ'אר גחלת תקיף אותו ואז תסיים אם גחלת לתוך הפרצוץ שלו תוך כדי שאתה שומר על מרחק ויורה את הגחלת כאשר אתה עומד על האבנים כדי לשמור על מרחק ועל גובה." אני צועק לו ומקווה שיצליח להביס את אקנס.

10. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    דני:
    "עשית עבודה טובה צ'אם אקנס היה יריב חזק מידי בשבילך." אתה אומר לצ'אם ומחזיר אותו לפכודור עצוב.
    'אולי היא חלשה נפשית אבל הכישורים שלה בקרב עולים על שלי בקלות ועם מתקפה שמשתקת את האויב אני לא יכול לתכנן יותר מידי אסטרטגיות כדי לפצות על כך' אתה חושב לעצמךבלחץ.
    "צא ארון" אתה אומר וזורק את הפוכדור של ארון "השתמשי בהתקשות מספר פעמים ותעצמי את העניים שלך באותו זמן!" אתה מדריך את ארון "ובשנייה שאת שומעת את אקנס מתקרב או שהוא תוקף אותך פיזית תשתמשי טופר מתכת!" אתה אומר לה בהחלטיות וחושב לעצמך 'העובדה שארון חיה במערה ודאי אומרת שהיא רגילה להילחם ללא הרבה אור ולפי שמיעה ומתקפת מבט חודר לא אמורה לעבוד אלא אם יש קשר עין.'.
    ארון מהנהנת לכיוונך, עוצמת את עיניה ומתחילה להתקשח צספר פעמים ומעלה כך את רמת ההגנה שלה כמעט למקסימום שהיא יכולה.
    "אקנס תשתמש בחניקה!" פוקדת סטפני ואקנס טופס את ארון שלך ומסתובב סביבה ומתחיל לחנוק אך ארון כמעט ולא מרגישה דבר בזכות ההתקשחות שלה ומשתמשת בטופר מתכת בעוצמה קריטית ובכך מעלפת את אקנס.
    "אקנס לא יכול להמשיך להלחם, המנצחת היא ארון של המתמודד" אומר השופט.
    "אקנס חזור" אומר סטפני ברוגז "זה עוד לא נגמר כל עוד יש לי את הפוקימון הבא!" היא מוסיפה וזורקת פוכדור "צא ווירליפד!" היא אומרת ומהפוכדור יוצא פוקימון עגול וסגול (
    ).
    מה תעשה?
    'הפוקימון השני שלא נראה מאיים מאוד אבל המבנה שלו נותן לי רעיון' אני חושב ובודק מידע על ווירליפד שלה בפוקידע.
    "עבודה טובה אורן את עושה עבודה מעולה!" אני אומר לה בשמחה ועוקצנות לכיוון סטפני. "עכשיו תשתמשי בנגיחה הכי חזקה שלך בצידו של וורליפד כדי לגרום לו להתגלגל בזירה ואז בטופר מתכת כדי להתיח אותו באחד הסלעים בזירה!" אני אומר לה בהחלטיות.
    'נראה שסטייל עושה עבודה מצויינת כנגד פוקימונים מסוג רעל.' אני חושב לעצמי ונזכר שמעולם לא שאלתי את סטייל אם היא תרצה את הכינוי שלה 'אני ישאל אותה אחר כך בנתיים אורן הוא כיוני מספיק טוב.' אני חושב ומסתכל לכיוון הזירה.
    Spoiler ספוילר
    I

המבין יבין.
    אשימת כנויים קודמים(כי צריך להתחיל ממשהו) :
    המלך

11. משתמש מנוסה
    "קדימה פיפלאפ הקרב הזה שלנו אל תוותר!" אצעק לו בביטחון. "חבל שאתה מוגבל בינתיים בהתקפות..." אחשוב לעצמי. "תמשיך לחבוט בו עד שתקרב אותו לעץ או משהו אחר גבוה באיזור, תעלה על העץ ותקפוץ עליו מלמעלה במתקפת חבטה."
    אייס:
    "קדימה פיפלאפ הקרב הזה שלנו אל תוותר!" אתה צועק לפיפלאפ בביטחון 'חבל שאתה מוגבל בינתיים בהתקפות...' אתה חושב לעצמך ואז ממשיך לתת פקודות לפיפלאפ "תמשיך לחבוט בו עד שתקרב אותו לעץ או משהו אחר גבוה באיזור, תעלה על העץ ותקפוץ עליו מלמעלה במתקפת חבטה."
    פיפלאפ מהנהן ומתחיל לחבוא מספר פעמים בטדיאורסה אך גם לספוג ממנו שריטות וחבלות עד שהם מגיעים לעץ גבוה.
    פיפלאפ מזנק לאחד מענפי העץ וקופץ למטה לכיוון טדיאורסה כדי לחבוט בו אך טדיאורסה חומק בזמן ופיפלאפ מתנגש בעוצמב באדמה.
    פיפלאפ קם לאט לאט ועם קצת דמעות בעיניים הוא משגר מפיו המון בועות קטנות שעפות לאט לכיוון טדיאורסה התמים ומתפוצצות עליו.
    טדיאורסה נופל כמעט חסר אנרגיה לרצפה ואתה מבין שפיפלאפ למד בועות!
    מנ תעשה?

"בירדו עבודה מעולה" אני אומר לו ומחזיר לפוכדור. "את תשלמי על זה, לכלכ תכנית שלי יש תכנית גיבוי, קיוויתי לא להגיע לזה אבל צא צ'ימצ'אר." אני אומר ומוציא את צ'ימצ'אר לזירה. 'אני חייב להביס אותה' "צ'ימצ'אר גחלת תקיף אותו ואז תסיים אם גחלת לתוך הפרצוץ שלו תוך כדי שאתה שומר על מרחק ויורה את הגחלת כאשר אתה עומד על האבנים כדי לשמור על מרחק ועל גובה." אני צועק לו ומקווה שיצליח להביס את אקנס.
    ג'וני:
    "בירדו עבודה מעולה" אתה אומר לבירדו ומחזיר אותו לפוכדור.
    "את תשלמי על זה, לכל תכנית שלי יש תכנית גיבוי, קיוויתי לא להגיע לזה אבל צא צ'ימצ'אר." אתה אומר לסטפני ומוציא את צ'ימצ'אר לקרב 'אני חייב להביס אותה' אתה חושב לעצמך בלחץ. "צ'ימצ'אר גחלת תקיף אותו ואז תסיים אם גחלת לתוך הפרצוץ שלו תוך כדי שאתה שומר על מרחק ויורה את הגחלת כאשר אתה עומד על האבנים כדי לשמור על מרחק ועל גובה." אתה מסביר לצ'ימצ'אר את התכנית שלך.
    צ'ימצ'אר מטפס על אחת מהאבנים ויורה מספר גחלות סביב אקנס ויוצר מעגל אש ואז משגר מתחיל להתגלגל והופך למעין כדור אש ופוגע באקנס בעוצמה ובכך מעלף אותו.
    "הוא יודע גלגל להבה?!" שואלת סטפני בפליאה אך מיד חוזרת לאישיות הרגילה שלה "אקנס חזור" היא אומרת ושולפת פוכדור חדש "צא ווירליפד!" היא אומרת ומהפוכדור יוצא פוקימון עגול וסגול ( ).
    מה תעשה?

ציטוט פורסם במקור על ידי מונקי צפה בהודעה
    'הפוקימון השני שלא נראה מאיים מאוד אבל המבנה שלו נותן לי רעיון' אני חושב ובודק מידע על ווירליפד שלה בפוקידע.
    "עבודה טובה אורן את עושה עבודה מעולה!" אני אומר לה בשמחה ועוקצנות לכיוון סטפני. "עכשיו תשתמשי בנגיחה הכי חזקה שלך בצידו של וורליפד כדי לגרום לו להתגלגל בזירה ואז בטופר מתכת כדי להתיח אותו באחד הסלעים בזירה!" אני אומר לה בהחלטיות.
    'נראה שסטייל עושה עבודה מצויינת כנגד פוקימונים מסוג רעל.' אני חושב לעצמי ונזכר שמעולם לא שאלתי את סטייל אם היא תרצה את הכינוי שלה 'אני ישאל אותה אחר כך בנתיים אורן הוא כיוני מספיק טוב.' אני חושב ומסתכל לכיוון הזירה.
    דני:
    'הפוקימון השני שלא נראה מאיים מאוד אבל המבנה שלו נותן לי רעיון' אתה חושב לעצמך ושולף את הפוקידע לקבלת מידע, "אין מידע זמין לגביי הפוקימון" אומר הפוקידע וסטפני אומרת לך "הפוקידע של מחוז סינו לא מכיל מידע על פוקימונים ממחוזות אחרים, ווירליפד הוא מיונובה, קיבלתי אותו מ"המושיע" הווא מאומן היטב" היא מסבירה לך בחיוך.
    "עבודה טובה אורן את עושה עבודה מעולה!" אתה אומר לארון בשמחה ועוקצנות לכיוון סטפני. "עכשיו תשתמשי בנגיחה הכי חזקה שלך בצידו של וורליפד כדי לגרום לו להתגלגל בזירה ואז בטופר מתכת כדי להתיח אותו באחד הסלעים בזירה!" אני אומר לה בהחלטיות.
    'נראה שסטייל עושה עבודה מצויינת כנגד פוקימונים מסוג רעל.' אתה חושב לעצמך ואז נזכר שמעולם לא שאלת את סטייל אם היא תרצה את הכינוי שלה 'אני אשאל אותה אחר כך בנתיים ארון הוא כיוני מספיק טוב.' אתה חושב ומסתכל לכיוון הזירה.
    ארון מתחילה לרוץ לכיוון ווירליפד על מנת לנגוח אותו על אחד מהסלעים הנותרים בזירה, "ווירליפד הגנת ברזל!" פוקדת סטפני וורליפד הופך לברז ובכך לא זז כמעט מהנגיחה של ארון.
    "עכשיו זנב רעל!" ממשיכה סטפני בפקודות שלה וווירלפד משתמש בזנבו ופוגע בארון שלך בעוצמה עם זנב רעל וגורם לה ליסוג מעט אחורה.
    "אין לך סיכוי מול ווירליפד שלי!" אומרת לך סטפני בלעג ועוקצנות.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה

ג'וני:
    "בירדו עבודה מעולה" אתה אומר לבירדו ומחזיר אותו לפוכדור.
    "את תשלמי על זה, לכל תכנית שלי יש תכנית גיבוי, קיוויתי לא להגיע לזה אבל צא צ'ימצ'אר." אתה אומר לסטפני ומוציא את צ'ימצ'אר לקרב 'אני חייב להביס אותה' אתה חושב לעצמך בלחץ. "צ'ימצ'אר גחלת תקיף אותו ואז תסיים אם גחלת לתוך הפרצוץ שלו תוך כדי שאתה שומר על מרחק ויורה את הגחלת כאשר אתה עומד על האבנים כדי לשמור על מרחק ועל גובה." אתה מסביר לצ'ימצ'אר את התכנית שלך.
    צ'ימצ'אר מטפס על אחת מהאבנים ויורה מספר גחלות סביב אקנס ויוצר מעגל אש ואז משגר מתחיל להתגלגל והופך למעין כדור אש ופוגע באקנס בעוצמה ובכך מעלף אותו.
    "הוא יודע גלגל להבה?!" שואלת סטפני בפליאה אך מיד חוזרת לאישיות הרגילה שלה "אקנס חזור" היא אומרת ושולפת פוכדור חדש "צא ווירליפד!" היא אומרת ומהפוכדור יוצא פוקימון עגול וסגול ( ).
    מה תעשה?
    "גדול צ'ימצ'אר למדת גלגל להבה." אני אומר לו בשמחה. "וזה לא הסוף" אני פונה לסטפני. 'הוא ינצח,אני מאמין בו' "עכשיו צ'ימצ'אר אותו דבר תלכד אותו בגחלת ותשתמש בגלגל להבה." אני צועק לצ'ימצ'אר כדי שיכה בו בחוזקה תוך כדי שאני מסמל לו תנועות עם אגרופיי כדי להמחיש עוצמה.

13. משתמש מנוסה
    אייס:
    "קדימה פיפלאפ הקרב הזה שלנו אל תוותר!" אתה צועק לפיפלאפ בביטחון 'חבל שאתה מוגבל בינתיים בהתקפות...' אתה חושב לעצמך ואז ממשיך לתת פקודות לפיפלאפ "תמשיך לחבוט בו עד שתקרב אותו לעץ או משהו אחר גבוה באיזור, תעלה על העץ ותקפוץ עליו מלמעלה במתקפת חבטה."
    פיפלאפ מהנהן ומתחיל לחבוא מספר פעמים בטדיאורסה אך גם לספוג ממנו שריטות וחבלות עד שהם מגיעים לעץ גבוה.
    פיפלאפ מזנק לאחד מענפי העץ וקופץ למטה לכיוון טדיאורסה כדי לחבוט בו אך טדיאורסה חומק בזמן ופיפלאפ מתנגש בעוצמב באדמה.
    פיפלאפ קם לאט לאט ועם קצת דמעות בעיניים הוא משגר מפיו המון בועות קטנות שעפות לאט לכיוון טדיאורסה התמים ומתפוצצות עליו.
    טדיאורסה נופל כמעט חסר אנרגיה לרצפה ואתה מבין שפיפלאפ למד בועות!
    מנ תעשה?

[/COLOR]
    "פיפלאפ כל הכבוד אני גאה בך שלמדת בועות! עכשיו מתקפת בועות אחת אחרונה אתה יכול לעשות את זה!" אצעק בגאווה על ההתקפה הראשונה שלמד בזמן שהוא איתי. אחר כך אזרוק פוקדור ואקווה שטדיאורסה ייתפס.

14. משתמש מנוסה
    "גדול צ'ימצ'אר למדת גלגל להבה." אני אומר לו בשמחה. "וזה לא הסוף" אני פונה לסטפני. 'הוא ינצח,אני מאמין בו' "עכשיו צ'ימצ'אר אותו דבר תלכד אותו בגחלת ותשתמש בגלגל להבה." אני צועק לצ'ימצ'אר כדי שיכה בו בחוזקה תוך כדי שאני מסמל לו תנועות עם אגרופיי כדי להמחיש עוצמה.
    ג'וני:
    "גדול צ'ימצ'אר למדת גלגל להבה." אתה אומר לצ'ימצ'אר בשמחה ואז פונה לסטפני "וזה לא הסוף".
    'הוא ינצח,אני מאמין בו' אתה חושב לעצך באמונה מלאה ופוקד על צ'ימצ'אר "עכשיו צ'ימצ'אר אותו דבר תלכד אותו בגחלת ותשתמש בגלגל להבה."
    אתה אומר לו ומסמן לו עם אגרופייך שיכה חזק, צ'ימצ'אר מהנהן ומתחיל לירות מתקפות גחלת לכיוון ווירליפד על מנת ללכוד אותו.
    "לא יעזור" אומרת סטפני בלעג "ווירליפד שמירה" היא פוקדת עליו ומסביב לווירליפד נוצר מעין כיפה מגנה שעצרה את מתקפותיו של צ'ימצ'אר.
    "עכשיו זנב רעל!" היא פוקדת בחיוך ווירליפד פוגע בזנבו המורעל בצ'ימצ'אר וגורם לו לנזק רב.
    מה תעשה?

"פיפלאפ כל הכבוד אני גאה בך שלמדת בועות! עכשיו מתקפת בועות אחת אחרונה אתה יכול לעשות את זה!" אצעק בגאווה על ההתקפה הראשונה שלמד בזמן שהוא איתי. אחר כך אזרוק פוקדור ואקווה שטדיאורסה ייתפס.
    אייס:
    "פיפלאפ כל הכבוד אני גאה בך שלמדת בועות! עכשיו מתקפת בועות אחת אחרונה אתה יכול לעשות את זה!" אתה צועק לצ'ימצ'אר בגאווה בגללל שזוהי המתקפה הראשונה שהוא למד בזמן שהוא איתך.
    פיפלאפ משגר עוד מתקפת בועות שפוגעות בטדיאורסה המותש ואתה זורק עליו פוכדור שהכנת בידך בזמן ההתקפה של פיפלאפ וטדיאורסה נכנסה לתוכו בתוך הילה אדומה.
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    Spoiler ספוילר

מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    ג'וני:
    "גדול צ'ימצ'אר למדת גלגל להבה." אתה אומר לצ'ימצ'אר בשמחה ואז פונה לסטפני "וזה לא הסוף".
    'הוא ינצח,אני מאמין בו' אתה חושב לעצך באמונה מלאה ופוקד על צ'ימצ'אר "עכשיו צ'ימצ'אר אותו דבר תלכד אותו בגחלת ותשתמש בגלגל להבה."
    אתה אומר לו ומסמן לו עם אגרופייך שיכה חזק, צ'ימצ'אר מהנהן ומתחיל לירות מתקפות גחלת לכיוון ווירליפד על מנת ללכוד אותו.
    "לא יעזור" אומרת סטפני בלעג "ווירליפד שמירה" היא פוקדת עליו ומסביב לווירליפד נוצר מעין כיפה מגנה שעצרה את מתקפותיו של צ'ימצ'אר.
    "עכשיו זנב רעל!" היא פוקדת בחיוך ווירליפד פוגע בזנבו המורעל בצ'ימצ'אר וגורם לו לנזק רב.
    מה תעשה?
    "צ'ימצ'אר כפות זעם ואז גלגל להבה אם הוא משתמש בהגנה פשוט תשתמש בגלגל להבה בהמשכיות ואם הוא בא להתקיף תתגלגל הצידה ותתקוף אותו מהצד, הוא נראה כמו כדור כך שתנסה להשתמש במהירות שלך כדי להעיף אותו על האבנים שבזירה."

עמוד 9 מתוך 20 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •