Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. מייסד האתר והפורום
    רציתי לשמוע מה דעתכם על כל הסיפור עם המחאה וההפגנה.
    היום גם ראיתי את הסרטון של המורה שאמרה דברים קשים לשמיעה בקישור הזה והזדעזעתי עוד יותר.

מה אתם חושבים?

2. מנהל ראשי
    לא צריכים להיות מורים כאלה במערכת החינוך, באמת שאני לא מבין...

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    לדעתי הכל מוגזם
    נניח
    התקרית שהייתה עם החייל שהרביצו לו
    בכלל לא שמתי לב שהוא אתיופי בהתחלה [לפני שהכל התחיל], וזה ממש החליא אותי
    רק היום אמרו לי שזה קשור ושהוא היה אתיופי, וזה בכלל לא משנה לי תדעה.
    כולם יצאו נגד האלימות שקרתה אז בלי שום קשר לזה שהוא אתיופי, אני חושב שזו סתם הגזמה שלהם או אפילו חשש שיקרה בעתיד מה שקרה בארהב (עם הפושע שירו בו כי הוא שחור למרות שבכלל לא היה מסוכן ויכלו להשתלט עליו בקלות)
    בכמ, אני באמת לא יודע מה לומר על זה
    ראיתי גזענות כלפי אתיופים, אבל זה כבר ממש בקטע של שניים שרבים, סתם ככה... כלום, נאדה, אולי זה פשוט לא שכיח במקום שלי.
    אני מדבר בתור אחד שלמד עם אתיופים, מכיר אתיופים, ועושה מחויבות אישית בבצפר עם (מלא) אתיופים.
    מתייחסים אליהם כרגיל, שום דבר לא שונה

Spoiler ספוילר

4. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי t_Alon צפה בהודעה
    לדעתי הכל מוגזם
    נניח
    התקרית שהייתה עם החייל שהרביצו לו
    בכלל לא שמתי לב שהוא אתיופי בהתחלה [לפני שהכל התחיל], וזה ממש החליא אותי
    רק היום אמרו לי שזה קשור ושהוא היה אתיופי, וזה בכלל לא משנה לי תדעה.
    כולם יצאו נגד האלימות שקרתה אז בלי שום קשר לזה שהוא אתיופי, אני חושב שזו סתם הגזמה שלהם או אפילו חשש שיקרה בעתיד מה שקרה בארהב (עם הפושע שירו בו כי הוא שחור למרות שבכלל לא היה מסוכן ויכלו להשתלט עליו בקלות)
    בכמ, אני באמת לא יודע מה לומר על זה
    ראיתי גזענות כלפי אתיופים, אבל זה כבר ממש בקטע של שניים שרבים, סתם ככה... כלום, נאדה, אולי זה פשוט לא שכיח במקום שלי.
    אני מדבר בתור אחד שלמד עם אתיופים, מכיר אתיופים, ועושה מחויבות אישית בבצפר עם (מלא) אתיופים.
    מתייחסים אליהם כרגיל, שום דבר לא שונה
    ביום יום קשה לראות את הגזענות, אבל יש לא מעט אנשים עם דעות גזעניות שהם מרגישים 'טובים יותר' מאתיופים ולא מסתירים את זה אפילו כמו הגברת בסרטון.
    בת'כלס, הגזענות היא לרק כנגד האתיופים אלא גם כנגד המזרחים (לא בא להתבכיין) אבל האתיופים כנראה הם כמעט בתחתית שרשרת המזון בארץ. הכי למטה זה הערבים. :\

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    ביום יום קשה לראות את הגזענות, אבל יש לא מעט אנשים עם דעות גזעניות שהם מרגישים 'טובים יותר' מאתיופים ולא מסתירים את זה אפילו כמו הגברת בסרטון.
    בת'כלס, הגזענות היא לרק כנגד האתיופים אלא גם כנגד המזרחים (לא בא להתבכיין) אבל האתיופים כנראה הם כמעט בתחתית שרשרת המזון בארץ. הכי למטה זה הערבים. :\
    איזו גזענות יש נגד מזרחים?
    הם די טורפי-על בלולאה הזו. אולי זו גם סוג של גזענות <<
    אבל אם אתה שואל אותי המזרחים לא משחקים בכלל במשחק הזה, וגם לא האשכנזים. לפחות לא כהכללה שלהם ביחד

תראה, כלפי כולם יש גזענות.
    ילדים מהכיתה שלי חופשי זורקים תימני/פרסי כשאתה לא מביא משהו, כורדי כשאתה מתבלבל, מרוקאי רוסי ועוד
    אבל כן, אתיופים וערבים הם הכי למטה, כשהשימוש בהם כקללה או גנאי הוא עם קצת יותר משקל מסתם עוד 'איזה תימני תביא רגע תאייפון'
    מבחינתי השיא של הגזענות כלפי אתיופים שאני אישית ראיתי היה באח הגדול בכלל
    בתקופה עם טהוניה והקופיף הזקן ההוא והבן שלו

6. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי t_Alon צפה בהודעה
    איזו גזענות יש נגד מזרחים?
    הם די טורפי-על בלולאה הזו. אולי זו גם סוג של גזענות <<
    אבל אם אתה שואל אותי המזרחים לא משחקים בכלל במשחק הזה, וגם לא האשכנזים. לפחות לא כהכללה שלהם ביחד

תראה, כלפי כולם יש גזענות.
    ילדים מהכיתה שלי חופשי זורקים תימני/פרסי כשאתה לא מביא משהו, כורדי כשאתה מתבלבל, מרוקאי רוסי ועוד
    אבל כן, אתיופים וערבים הם הכי למטה, כשהשימוש בהם כקללה או גנאי הוא עם קצת יותר משקל מסתם עוד 'איזה תימני תביא רגע תאייפון'
    מבחינתי השיא של הגזענות כלפי אתיופים שאני אישית ראיתי היה באח הגדול בכלל
    בתקופה עם טהוניה והקופיף הזקן ההוא והבן שלו
    יש גזענות בהרבה תחומים נגד מזרחים. אני אישית לא שמתי לב לזה עד שהתגייסתי לצבא ואז אתה נתקל בכל מיני יצורים ^^

7. bbuuuii
    שם: עידן
    גועל נפש.

Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •