Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1422232425263474 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 1488
  1. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charizard צפה בהודעה
    שון;
    אתה מנסה לעודד את ליטוויק שתתחמק מהמתקפה, היא מביטה בך ומסובבת מבטה על עבר גוט'יטה.
    "טהההההה!" גוט'יטה צועקת, שולחת את הקרן הורודה-כחולה על ליטוויק, ליטוויק לפתע מתכווצת במהירות, דבר העוזר לה לחמוק מהמתקפה ולשחרר את עצמה מהבלבול.
    גוט'יטה נראת מופתעת, וליטוויק משתמשת במהירות ברדיפה. לאחר כמה מכות ישירות, גוט'יטה נופלת על הרצפה מעולפת
    "טוויק." היא אומרת בהשווצה

מגל;
    אתה מבקש מהזקן הזקן להילחם בדרגת מתחיל, והוא מהנהן בראשו.
    "ובכן, בוא מכאן" אומר המוכר, מוביל אותך ואת מייקל אל חדר פנימי בחנות.
    החדר עצמו בנוי כזירת קרב מרובעת, שני צדדים לוחמים, אמנם הרצפה היא בטון. בקצה השני עומד בחור גבוה, "באיזו דרגה בחרת להילחם?" הוא שואל, ואתה אומר שמתחיל.
    "ובכן.. הקרב 1 על 1, לא ניתן להחליף פוקימונים באמצע, כשאחד הפוקימונים לא יוכל להילחם ייקבע המנצח" אומר המוכר.
    הבחור הגבוה שולף פוכדור, ממנו יוצא פוקימון דמוי חתול.

אייס;
    תציג את עצמך לבחור הנחמד, יא דוש.
    ---
    נידורן מסכימה, ותום מחייך.
    "ריולו, תהיה מוכן" אומר תום לפוקימון שלו, שעמד דרוך ומוכן לקרב. "באטרפרי, תורך!" הוא קורא, וזורק פוכדור, ממנו יוצא פוקימון דמוי פרפר. "פריייייייי" קורא הפרפר החמוד, ומעופף מעל לריולו. ריולו נראה שמח למראה הפוקימון לצידו

תומר;
    "ראער" הוא זועם, וממשיך בדרכו. נראה שהאונדור נפצע מעט, אך זה לא מעניין אותו.
    אתם ממשיכים בדרככם, ומגיעים אל העיירה אולדייל.
    עיירה קטנה ושקטה, בלי הרבה בתי מגורים. אתה מבחין בחנות קטנה, לצידה ניצב מרכז הפוקימונים, מבנה גדול ושקוף. מעל דלתות הכניסה כתוב באותיות אדומות ומעוצבות: Poke'mon Center. אתה רואה שלעיר עוד שתי יציאות, 102 ודרך 103. דרך 102 מובילה לעיר פטאלבורג בעוד דרך 103 מובילה לאזור קטן עם מדשאה ואגם.

מליפאן;
    רהיהורן וסרסקיט יוצאים מהפוכדורים שלהם, ומחכים להוראות שלך.
    אתה מביט סביבך- נראה שעקב השעה המוקדמת אין אנשים ברחובות, למעט אדם די מבוגר שמגיע לכיוון החנות, פותח אותה ונכנס לתוכה.
    אתה מבקש מפוקימוניך ללכת לכיוון העמוד, ולהישאר שם- והם עושים זאת. הפוקימון לידם נראה טיפה לחוץ למראה הפוקימונים ניגשים לעברו, אך נרגע כשהוא רואה שהם נעצרים ויושבים. הוא מסתכל עליך ונראה מפוחד ותשוש. סביר להניח שהוא נשאר כל הלילה בחוץ, בהתחשב בשעה המוקדמת. הפוקימון מתחיל לרוץ, מנסה לחתוך את החבל החונק אותו, אך נכשל. רהיהורן מסתכל על החבל ואז מביט עליך במבט תוהה.

סטיבן;
    "הו, כמובן" אומרת ג'ואי בדאגה, ומביטה באיווי הפצועה.
    "נראה כי אצטרך לטפל בה מעט זמן, אכפת לך להמתין?" היא שואלת, ואתה אומר שכלל לא.
    ג'ואי וצ'אנסי לוקחות את איווי אל חדר נוסף בתוך מרכז הפוקימונים, בו מניחים אותה על מיטה ונותנים לה לנוח, בעוד צ'אנסי דואגת לטפל באיווי. אתה מתיישב מחוץ לחדר, כשלפתע ילדה בגילך נעמדת לידך.
    "אל תדאג, איווי תהיה בסדר" היא אומרת בחיוך.
    שכחתי מעצמי
    -----------
    "כל הכבוד נידורן זאת הגישה. דרך אגב, אני אייס נעים להכיר." אומר לו ואלחץ את ידו לאחר מכן אומר: "צא טוטודייל השתמש באקדח מים על ריולו, נידורן תרוצי מצד לצד ותירי עוקצי רעל על באטרפרי, צאו!"

2. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

מגל;
    אתה מבקש מהזקן הזקן להילחם בדרגת מתחיל, והוא מהנהן בראשו.
    "ובכן, בוא מכאן" אומר המוכר, מוביל אותך ואת מייקל אל חדר פנימי בחנות.
    החדר עצמו בנוי כזירת קרב מרובעת, שני צדדים לוחמים, אמנם הרצפה היא בטון. בקצה השני עומד בחור גבוה, "באיזו דרגה בחרת להילחם?" הוא שואל, ואתה אומר שמתחיל.
    "ובכן.. הקרב 1 על 1, לא ניתן להחליף פוקימונים באמצע, כשאחד הפוקימונים לא יוכל להילחם ייקבע המנצח" אומר המוכר.
    הבחור הגבוה שולף פוכדור, ממנו יוצא פוקימון דמוי חתול.

'הממ.. הוא נראה כמו חתול אז התעופה של לדיבה יכולה להפריע לו... אבל אני חושב שאני אלך על בטוח ואשתמש בחשילד' אחשוב בקצרה איזה פוקימון יתאים נגד החתול, ובהתאם למחשבה שלי אוציא את חשילד היקר מהפוקדור.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    סטיבן;
    אתה מציג את עצמך. "היי, אני ניקי" היא מחייכת.
    "אני נולדתי בג'וטו, עברנו לא מזמן להואן, לעיירה אולדייל" היא מספרת, "איווי הוא אחד הפוקימונים האהובים עליי.. לאמי היה אספיאון! אני רוצה להיות רופאת פוקימונים כשאהיה גדולה, כמוה" היא מוסיפה.
    בעודה מדברת, האחות ג'ואי מסמנת לך שאיווי מרגישה יותר טוב. איווי קופצת מהמיטה ורצה אליך, מחייכת וקופצת לך על הברכיים. "היא כזו מתוקה.." ממלמלת ניקי.

אייס;
    אתה מציג את עצמך, ומוציא את טוטודייל מהכדור. הוא מסתכל על הפוקימונים העומדים מולו, ומתחיל לצחוק.
    אתה נוזף בו והוא שולח אקדח מים לכיוונך, נידורן מושכת בכתפיה.
    בינתיים, נידורן משתמשת בעוקץ רעל אל הבאטרפרי, "מהר, סופה!" קורא תום.
    באטרפרי משתמש בסופה, ומצליח להרוס את העוקץ רעל של נידורן.

מגל;
    אתה מוציא את חשילד מהפוכדור. "חש, חש ילד!" הוא קורא באיום.
    "מיאו, השתמש בחבטות זעם!" קורא המאמן בתקיפות, מיאו רץ אל חשילד ומתחיל לחבוט בו בעוצמה

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    סטיבן;
    "אני נולדתי בג'וטו, עברנו לא מזמן להואן, לעיירה אולדייל" היא מספרת, "איווי הוא אחד הפוקימונים האהובים עליי.. לאמי היה אספיאון! אני רוצה להיות רופאת פוקימונים כשאהיה גדולה, כמוה" היא מוסיפה.
    בעודה מדברת, האחות ג'ואי מסמנת לך שאיווי מרגישה יותר טוב. איווי קופצת מהמיטה ורצה אליך, מחייכת וקופצת לך על הברכיים. "היא כזו מתוקה.." ממלמלת ניקי.

אייס;
    אתה מציג את עצמך, ומוציא את טוטודייל מהכדור. הוא מסתכל על הפוקימונים העומדים מולו, ומתחיל לצחוק.

מגל;
    "מיאו, השתמש בחבטות זעם!" קורא המאמן בתקיפות, מיאו רץ אל חשילד ומתחיל לחבוט בו בעוצמה
    "שוב התחלנו עם השטויות טוטודייל?" אומר לו ואצחק. "שוב טוטודייל אקדח מים, רק שהפעם לכיוון ריולו, נידורן תמשיכי לרוץ מצד לצד ותירי עוקצי רעל גם כן לכיוון ריולו וכשתהיי מספיק קרובה אליו תשתמשי בבעיטה כפולה, צאו ותשתפו פעולה!"

5. לא ברור בכלל
    אייס;
    אתה צוחק וטוטודייל נראה שמח, הוא מקשיב לך ומשתמש באקדח מים.
    אקדח המים נורה אל ריולו, בעוד עוקצי הרעל גם הם, אך ריולו קופץ מעל שתי ההתקפות ויוצא ללא כל שריטה. "מעולה ריולו!" מעודד אותו תום, נידורן מתעצבנת.
    היא רצה אל ריולו בזריזות, וידיו זוהרות באדום- מנסה לחסום את המתקפה. נידורן בועטת את ריולו, והוא מועף מעט אחורה, אך מיד מגיב עם התקפת הנגד שלו (Counter), מעיף את נידורן בעוצמה כפולה. באטרפרי שולח קרן על חושית אל נידורן, שנראה כי לא תספיק להתחמק

Spoiler ספוילר

6. משתמש מתקדם
    שון;
    אתה מנסה לעודד את ליטוויק שתתחמק מהמתקפה, היא מביטה בך ומסובבת מבטה על עבר גוט'יטה.
    "טהההההה!" גוט'יטה צועקת, שולחת את הקרן הורודה-כחולה על ליטוויק, ליטוויק לפתע מתכווצת במהירות, דבר העוזר לה לחמוק מהמתקפה ולשחרר את עצמה מהבלבול.
    גוט'יטה נראת מופתעת, וליטוויק משתמשת במהירות ברדיפה. לאחר כמה מכות ישירות, גוט'יטה נופלת על הרצפה מעולפת
    "טוויק." היא אומרת בהשווצה
    "וואו ליטוויק עבודה נהדרת. ניצחנו!" אומר בשמחה רבה ואחכה לתגובת המאמנת היריבה.

7. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    מגל;
    "חשילד, תתחמק ותחזיר לו בעזרת מתקפה מהירה! לאחר מכן תפזול אליו ותשתמש בהלם רעם!" אצעק פקודות בביטחון לחשילד למרות שתכל'ס הוא אמור להפסיד כי אני נמצא איתו יום אחד וזה בטח מאמן מנוסה שנלחם יותר פעמים עם המיאו שלו.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

8. קיסר מאדים
    שם: אביזי, ארכימדס
    מליפאן;
    רהיהורן וסרסקיט יוצאים מהפוכדורים שלהם, ומחכים להוראות שלך.
    אתה מביט סביבך- נראה שעקב השעה המוקדמת אין אנשים ברחובות, למעט אדם די מבוגר שמגיע לכיוון החנות, פותח אותה ונכנס לתוכה.
    אתה מבקש מפוקימוניך ללכת לכיוון העמוד, ולהישאר שם- והם עושים זאת. הפוקימון לידם נראה טיפה לחוץ למראה הפוקימונים ניגשים לעברו, אך נרגע כשהוא רואה שהם נעצרים ויושבים. הוא מסתכל עליך ונראה מפוחד ותשוש. סביר להניח שהוא נשאר כל הלילה בחוץ, בהתחשב בשעה המוקדמת. הפוקימון מתחיל לרוץ, מנסה לחתוך את החבל החונק אותו, אך נכשל. רהיהורן מסתכל על החבל ואז מביט עליך במבט תוהה.
    אני אתקרב לסינדקוויל, ואני מניח שאני לא אמצא שום דבר חשוד, כמו שהפוקימונים שלי לא מצאו.
    'טוב, מה הסיכוי שזה יעבוד?' אני אזרוק פוכדור על סינדקוויל.
    ארכימדס מדבר.
    משגיח פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' מה-12/05/11 עד ל-05/07/12.
    מנהל את המשחק Medieval Ages
    ניהלתי בעבר את המשחקיםJourney to The Past, ו- Agaisnt the Jammuza
    גם היה לי סיפור, שמת קצת, Martin's Story.
    אנא אל תשלחו אליי הודעות פרטיות שלא מכוונות אליי באופן פרטי.
    חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
    Spoiler ספוילר

רשימת לוחמי האור והאמת המתמטיים:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. Surgeon of Death
    סטיבן;

אייס;

מגל;
    "כן היא בהחלט מאוד חמודה" אומר לניקי,לפני שאשל "אספאיון היא הצורה המפותחת של אייוי? הידע שלי אינו רב בתחום הפוקימונים אז אני לא יודע דברים כאלו"

10. מנהל ראשי
    שם: אדם
    איבדתי שוב חח
    _
    "צ׳ארמנדר, מה שלא קרה לך עשוי לעזור לך! עצור את צ׳ימצ׳אר!" אצעק בכל הכח. דואג טיפה.

11. משתמש מנוסה
    אייס;
    אתה צוחק וטוטודייל נראה שמח, הוא מקשיב לך ומשתמש באקדח מים.
    אקדח המים נורה אל ריולו, בעוד עוקצי הרעל גם הם, אך ריולו קופץ מעל שתי ההתקפות ויוצא ללא כל שריטה. "מעולה ריולו!" מעודד אותו תום, נידורן מתעצבנת.
    היא רצה אל ריולו בזריזות, וידיו זוהרות באדום- מנסה לחסום את המתקפה. נידורן בועטת את ריולו, והוא מועף מעט אחורה, אך מיד מגיב עם התקפת הנגד שלו (Counter), מעיף את נידורן בעוצמה כפולה. באטרפרי שולח קרן על חושית אל נידורן, שנראה כי לא תספיק להתחמק
    "טוטודייל, תשתמש בזריזות באקדח מים על באטרפרי ותנסה להזיז את ההתקפה של באטרפרי לכיוון ריולו כך שנידורן לא תיפגע, מהר! באטרפרי מרוכז/ת בהתקפה ולא תברח!"

12. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    [QUOTE=The Charizard;1480161]סבבה סהריקו רשום.
    לך אתן התחלה קצת יותר מתקדמת, כדי שתצמצם פערים.

התחלה לסהר;
    אתה קם מוקדם מאוד בבוקר, כמה ציפורים מנעימות את זמנך בזמן שאתה מתארגן ליום הגדול.
    אתה יורד למטה בזריזות ומביט בהורים שלך ואחותך הקטנה, הם מחכים לך. אביך מחזיק חבילה
    "זה הגיע מהפרופסור" הוא אומר ומושיט לך.
    על החבילה כתוב:

אתה פותח את החבילה, בתוכה יחידה דיגיטלית אדומה הנראית כמו פלאפון, ושישה פוכדורים- חמישה קטנים וריקים ועוד אחד קצת יותר גדול.
    אתה מניח את חמישתם בחגורתך, ושם את הפוקידע בכיס. נותר על החבילה רק הפוכדור של הפוקימון ההתחלתי
    "נו תוציא אותו!" מאיצה בך אחותך, ואתה לוחץ על הכפתור של הכדור.. ממנו יוצא פוקימון קטן דמוי בונה.
    "בור בור!" הוא קורא במהירות, ומביט סביבו.
    Spoiler ספוילר

אני מגיב מהפלפון כי אני סוגר השבוע לכן זה יהיה טיפה קצר, סליחה
    לאחר שקיבלתי את המידע מהפוקידע אני נפרד ממשפחתי בחיבוק חם ויוצא לדרך שלי עם הפוקימון לידי ובחוץ מכריז "תתכונן עולם, אני בא!!" בהתרגשות רבה
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

13. לא ברור בכלל
    שון;
    אתה מעודד את ליטוויק בשמחה, מאושר מהנצחון הראשון. אך היא לא נראת מורשמת מידי
    גוט'יטה נעמדת על רגליה ומסתכלת על המאמנת בעצב, אך היא ניגשת אליה ואומרת "זה בסדר, היית מעולה!" מרימה אותה על ידיה והולכת לכיוונך. "אני קייטי" היא אומרת בחיוך, "התחלתי את המסע לא מזמן עם גוט'יטה הנהדרת שלי, החלום שלי הוא להיות מציגת פוקימונים!" היא אומרת בהתרגשות.

מגל;
    למעשה כבר 4-5 ימים, אני סתם לא מעדכן אותך שהחשיך.
    וכן, אתה עם יכולת מיוחדת שאתה לא חייב לישון
    ---
    חשילד חוטף מספר מכות מחבטות הזעם של מיאו, אך מצליח להתחמק בעזרת מתקפה מהירה.
    לפני שמיאו מצליח להבין איפה חשילד, חשילד שולח הלם רעם עוצמתי אל מיאו, ופוגע בו ישירות.
    מיאו משתמש בצוות כפול, מקיף את חשילד. "מיאו, גל הלם!" קורא המאמן.
    כל המיאו משתמשים בגל הלם שנירה לכיוון חשילד.

מליפאן;
    אתה מתקרב אל סינדקוויל בשקט, הוא נלחץ ומכסה את ראשו עם ידיו הקצרות. גבו של סינדקוויל מתחיל לבעור באש קטנה.
    אתה נרתע מעט מהסינקוויל, אך מוציא פוכדור ריק וזורק אותו על סינדקוויל.
    סינדקוויל נשאב אל הכדור, המחל להסתובב מצד לצד.. ולבסוף נעצר. הפוקימונים שלך עומדים שקטים
    אתה תופס בפוכדור, ומיד סינדקוויל יוצא ממנו. הוא מסתכל על כולכם בחשש, ואז מתחיל לבכות.

סטיבן;

"יאפ" אומרת ניקי בחיוך. "לאיווי יש 8 התפתחויות שונות! כל אחת מהן שונה באופייה ובסוגה, אני אוהבת את כולם!" היא מוסיפה, איווי מתלהבת למשמע ניקי.
    "אני יכולה להצטרף אליכם?" היא שואלת ועיניה נוצצות, בעודה מלטפת את איווי.

מייק;
    Spoiler ספוילר

שנייה של חיפוש(-:
    ---
    אתה מבקש מצ'רמנדר לעצור את צ'ימצ'אר, אך למעשה נראה כי הוא לא מקשיב לך.
    צ'רמנדר מתחיל להתהלך מוזר, הוא הולך לאט ובכבדות אל עבר צ'ימצ'אר. צ'ימצ'אר נראה מבוהת למראה צ'רמנדר, השולח גחלת עוצמתית אל עבר צ'ימצ'אר, שנפגע בחזקה ומועף אחורה. צ'רמנדר מחייך חיוך קטן, ונראה כי מפחיד את הצ'ימצ'אר
    -צ'רמנדר למד פרצוף מפחיד-
    הלהבה על זנבו של צ'ימצ'אר דועכת, ונראה שהוא נרגע. אך הלהבה על זנבו של צ'רמנדר רק הולכת וגוברת, הוא מתחיל לשרוט את צ'ימצ'אר בחזקה, ומכה בו עם זנבו, צ'ימצ'ר מנסה להתגונן ולא יכול להילחם עוד, אך צ'רמנדר ממשיך לתקוף.

אייס;
    רק שיהיה ברור,
    לטוטודייל שלך אין דיוק של כיפת ברזל שעשתה מגה איבולב.
    אין סיבה שהוא יצליח לחשב את אקדח המים
    ---
    טוטודייל משתמש באקדח מים, שמצליחה לגרום לפיצוץ קטן בין הקרן העל חושית לאקדח המים.
    נוצר עשן קטן, כשלפתע אתה רואה את באטרפרי ועליו ריולו.
    באטרפרי שועט במהירות אל נידורן, וריולו קופץ- מתחיל לחבוט בנידורן בחזקה. נידורן צווחת בכאב

סהר;
    אם זו הייתה תגובה קצרה אז אני צנובר.
    מה שלא הגיוני, כי אני אגוז מלך
    ----
    אתה מתרשם מהפוקימון שלך, ומתכופף אליו.
    "שלום אליך, אני סהר" אתה מציג את עצמך, ומגיש את ידך. הוא מסתכל עליך ומבט זעום בפניו, מסרב ללחוץ את ידך
    הפוקימון תופס את בול העץ, ומשחק איתו, ואתה מוציא את הפוקידע החדשה שלך על מנת לברר מידע עליו, אור קטן נדלק בפוקידע, אשר מתחיל לדבר בקול אישה מתכתי: (דמיין אוריאנה)

טימבור, הפוקימון השרירי.
    טימבור תמיד נושאים בול עץ מרובע איתם, אשר עוזר להם בקרבות ובבנייה. טימבור בדרך כלל מופיעים לרוב באתרי בניה,

אתה נפרד ממשפחתך, ויוצא לבחוץ. השמש זורחת בשמיים, ורוח קלה נושבת, סה"כ יום יפה
    אתה מתחיל לצאת לכיוון דרך 104, המובילה לחורשת פטאלבורג. אתה עובר בחוף הים הקרוב, כשאתה מוביל את החורשה אל היער לצד טימבור.
    אתה רואה פוקימון קטן בצד הדרך, אוכל בהנאה. כשלפתע טימבור מחליט לתקוף, הוא רץ אל הפוקימון וחובט בו בחזקה עם בול העץ שלו, הפוקימון מחליט לנוס מהמקום. טימבור מחייך וממשיך ללכת

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שון;
    אתה מעודד את ליטוויק בשמחה, מאושר מהנצחון הראשון. אך היא לא נראת מורשמת מידי
    גוט'יטה נעמדת על רגליה ומסתכלת על המאמנת בעצב, אך היא ניגשת אליה ואומרת "זה בסדר, היית מעולה!" מרימה אותה על ידיה והולכת לכיוונך. "אני קייטי" היא אומרת בחיוך, "התחלתי את המסע לא מזמן עם גוט'יטה הנהדרת שלי, החלום שלי הוא להיות מציגת פוקימונים!" היא אומרת בהתרגשות.

מגל;
    למעשה כבר 4-5 ימים, אני סתם לא מעדכן אותך שהחשיך.
    וכן, אתה עם יכולת מיוחדת שאתה לא חייב לישון
    ---
    חשילד חוטף מספר מכות מחבטות הזעם של מיאו, אך מצליח להתחמק בעזרת מתקפה מהירה.
    לפני שמיאו מצליח להבין איפה חשילד, חשילד שולח הלם רעם עוצמתי אל מיאו, ופוגע בו ישירות.
    מיאו משתמש בצוות כפול, מקיף את חשילד. "מיאו, גל הלם!" קורא המאמן.
    כל המיאו משתמשים בגל הלם שנירה לכיוון חשילד.

מליפאן;
    אתה מתקרב אל סינדקוויל בשקט, הוא נלחץ ומכסה את ראשו עם ידיו הקצרות. גבו של סינדקוויל מתחיל לבעור באש קטנה.
    אתה נרתע מעט מהסינקוויל, אך מוציא פוכדור ריק וזורק אותו על סינדקוויל.
    סינדקוויל נשאב אל הכדור, המחל להסתובב מצד לצד.. ולבסוף נעצר. הפוקימונים שלך עומדים שקטים
    אתה תופס בפוכדור, ומיד סינדקוויל יוצא ממנו. הוא מסתכל על כולכם בחשש, ואז מתחיל לבכות.

סטיבן;

"יאפ" אומרת ניקי בחיוך. "לאיווי יש 8 התפתחויות שונות! כל אחת מהן שונה באופייה ובסוגה, אני אוהבת את כולם!" היא מוסיפה, איווי מתלהבת למשמע ניקי.
    "אני יכולה להצטרף אליכם?" היא שואלת ועיניה נוצצות, בעודה מלטפת את איווי.

מייק;
    Spoiler ספוילר

שנייה של חיפוש(-:
    ---
    אתה מבקש מצ'רמנדר לעצור את צ'ימצ'אר, אך למעשה נראה כי הוא לא מקשיב לך.
    צ'רמנדר מתחיל להתהלך מוזר, הוא הולך לאט ובכבדות אל עבר צ'ימצ'אר. צ'ימצ'אר נראה מבוהת למראה צ'רמנדר, השולח גחלת עוצמתית אל עבר צ'ימצ'אר, שנפגע בחזקה ומועף אחורה. צ'רמנדר מחייך חיוך קטן, ונראה כי מפחיד את הצ'ימצ'אר
    -צ'רמנדר למד פרצוף מפחיד-
    הלהבה על זנבו של צ'ימצ'אר דועכת, ונראה שהוא נרגע. אך הלהבה על זנבו של צ'רמנדר רק הולכת וגוברת, הוא מתחיל לשרוט את צ'ימצ'אר בחזקה, ומכה בו עם זנבו, צ'ימצ'ר מנסה להתגונן ולא יכול להילחם עוד, אך צ'רמנדר ממשיך לתקוף.

אייס;
    רק שיהיה ברור,
    לטוטודייל שלך אין דיוק של כיפת ברזל שעשתה מגה איבולב.
    אין סיבה שהוא יצליח לחשב את אקדח המים
    ---
    טוטודייל משתמש באקדח מים, שמצליחה לגרום לפיצוץ קטן בין הקרן העל חושית לאקדח המים.
    נוצר עשן קטן, כשלפתע אתה רואה את באטרפרי ועליו ריולו.
    באטרפרי שועט במהירות אל נידורן, וריולו קופץ- מתחיל לחבוט בנידורן בחזקה. נידורן צווחת בכאב

סהר;
    אם זו הייתה תגובה קצרה אז אני צנובר.
    מה שלא הגיוני, כי אני אגוז מלך
    ----
    אתה מתרשם מהפוקימון שלך, ומתכופף אליו.
    "שלום אליך, אני סהר" אתה מציג את עצמך, ומגיש את ידך. הוא מסתכל עליך ומבט זעום בפניו, מסרב ללחוץ את ידך
    הפוקימון תופס את בול העץ, ומשחק איתו, ואתה מוציא את הפוקידע החדשה שלך על מנת לברר מידע עליו, אור קטן נדלק בפוקידע, אשר מתחיל לדבר בקול אישה מתכתי: (דמיין אוריאנה)

טימבור, הפוקימון השרירי.
    טימבור תמיד נושאים בול עץ מרובע איתם, אשר עוזר להם בקרבות ובבנייה. טימבור בדרך כלל מופיעים לרוב באתרי בניה,

אתה נפרד ממשפחתך, ויוצא לבחוץ. השמש זורחת בשמיים, ורוח קלה נושבת, סה"כ יום יפה
    אתה מתחיל לצאת לכיוון דרך 104, המובילה לחורשת פטאלבורג. אתה עובר בחוף הים הקרוב, כשאתה מוביל את החורשה אל היער לצד טימבור.
    אתה רואה פוקימון קטן בצד הדרך, אוכל בהנאה. כשלפתע טימבור מחליט לתקוף, הוא רץ אל הפוקימון וחובט בו בחזקה עם בול העץ שלו, הפוקימון מחליט לנוס מהמקום. טימבור מחייך וממשיך ללכת
    לא חשבתי ככה גם, סתם מנסה אסטרטגיות
    ---------
    "טוטודייל תרוץ במהירות לעבר נידורן ותשתמש בשריטות על ריולו כדי שישחרר את נידורן. נידורן, אם טוטודייל יצליח תשתמשי בבעיטה כפולה על ריולו."

15. לא ברור בכלל
    אייס;
    טוטודייל מנסה להגיע במהירות אל עבר נידורן, ומתחיל לשרוט את ריולו בחזקה. ריולו מצליח לסגת מהאזור, ולחזור אחורה
    אתה מביט לכיוון נידורן, נראה שהיא לא מסוגלת להילחם יותר.
    באטרפרי, נידורן וטוטודייל מתנשפים בכבדות. נראה שכולם עייפים

Spoiler ספוילר

עמוד 24 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1422232425263474 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •