דור;
יאללה טיפה'לה רציני עכשיו
--
אתה וסניזל מגיעים אל חורשת פטלבורג הגדולה והנינוחה, ומחליטים להיכנס אליה.
במהרה מאוד אתה שומע רשרושים מתוך אחד השיחים, סניזל קופצת לעבר השיח- וממנו יוצא פוקימון שחום.
"ליף!" הוא קורא ומכה את סניזל.
אייס;
טיילו מצליח להתחמק מאקדח מים נוסף של ווינגאל, ותוקף בעזרת מכת כנף- גם ווינגאל תוקף עם מכת כנף.
הם מכים זה בזה עם כנפיהם, שווים בכוחם.
ווינגאל משתמש בסופר-על קולי, וצווח בחזקה אל טיילו. טיילו, ששועט אל עבר ווינגאל במטרה לפגוע שוב עם מכת הכנף- מתחיל להתבלבל, ולאבד שליטה. ווינגאל עף לעברו עם מכת כנף
מליפאן;
רהיהורן שועט אל עבר שילדון, כשהקרן על צמחו גודלת וזוהרת באור לבן, והשניים נתקלים זה בזה.
השניים נראים שווים בכוחם, כשפתאום רהיהורן מחליט להוריד מעט את הקרן, ולהעיף את שילדון אחורה, דבר אשר מצליח ושילדון מועף ונחבט באדמה- מתקשה לעמוד ונושם בכבידות.
מגל;
וואלה אני השה"מ, עושה מה שבאלי.
אתה מתעסק אתה מתרסק שמעת אותי?
---
אתה ציני קצת יותר מידי, וחשילד מעניש אותך עם אגרוף לביצים. דבר הגורם לך לא להתעסק איתו עד סוף המ"ת
"ובכן, ניצחת." אומר המאמן, ומוכר החנות מביט מהצד, מחזיק בשקית.
"הנה שישה פוכדורים, שני תרסיסים, מרפא-כל.."
"-וכדור אפילה, כדור בעל אחוזי תפיסה גבוהים ביותר במקומות חשוכים" אומר בעל החנות ומגיש לך אותם.

שון;
אתה מוציא את ליטוויק אל מול סקאטברג, שמצליח להבחין בה.
ליטוויק תוקפת בגחלת, ומצליחה לפגוע חלקית בסקטרבאג, סקאטרבאג שועט אל עבר ליטוויק- אך מפספס, מכיוון והיא לא מושפעת ממתקפות נורמל כמו בלימה.
לפתע סקאטרבאג פולט אבקה שחורה הפוגעת בליטוויק- שמשתתקת במגע איתה, ומיד לאחר מכן דואג לקשור אותה עם ירי חוטים, דבר אשר לגמרי לא מאפשר לה לזוז.
סקאטרבאג מנצל את זה ומתחיל לנשוך את ליטוויק בחזקה, אשר צווחת בכאב, ובקושי מצליחה לזוז.
מייק;
אתה וקורה מתחילים לרוץ אל עבר החורשה, ונכנסים אליה. "יאללה בוא כבר!" היא צוחקת ורצה
אתה רץ בעקבותיה, כשלפתע אתה נופל על הפרצוף, אתה מסתכל ורואה שדרכת על פוקימון.
הוא ממלמל "פאראס."
הפוקימון נראה כעוס, ומפזר לעבריכם אבקה זהובה.
סטיבן;
איווי מסתכלת עליך ומחייכת, כשלפתע היא קופצת באוויר והזנב שלה זוהר בצהוב- יורה כוכבים זוהרים שחוסמים את התקפתו של נידורן, וגורמים ל'ביטול' שתי ההתקפות. -איווי למדה זריזות-
"איווי!" היא קוראת בשמחה, ושולחת עוד כמה התקפות זריזות אל נידורן, המנסה להתחמק מכולן, אך לבסוף נפגע ונופל.
יאללה שניכם רשומים
וטל בטח שישלך פרוטקציות רק הישמרי לך.
התחלה ללוקאס;
אתחיל בזה שחובה עלייך להפעיל את הסרטון לפני קריאת ההודעה.
https://www.youtube.com/watch?v=LB5PWnM6AlA
----
אתה קם מוקדם מאוד בבוקר, כמה ציפורים מנעימות את זמנך בזמן שאתה מתארגן ליום הגדול.
אתה יורד למטה בזריזות ומביט בהורים שלך ואחותך הקטנה, הם מחכים לך. אביך מחזיק חבילה
"זה הגיע מהפרופסור" הוא אומר ומושיט לך.
על החבילה כתוב:
אתה פותח את החבילה, בתוכה יחידה דיגיטלית אדומה הנראית כמו פלאפון ומשמשת לזיהוי פוקימונים, ושישה פוכדורים- חמישה קטנים וריקים ועוד אחד קצת יותר גדול.
אתה מניח את חמישתם בחגורתך, ושם את הפוקידע בכיס. נותר על החבילה רק הפוכדור של הפוקימון ההתחלתי
"נו תוציא אותו!" מאיצה בך אחותך, ואתה לוחץ על הכפתור של הכדור.. ממנו יוצא פוקימון זעיר דמוי שועל.
"קקקקקין!" הוא מפהק, כאילו שרק התעורר. ואז מביט סביבו, קצת בביישנות
התחלה ללילי;
אתחיל בזה שחובה עלייך להפעיל את הסרטון לפני קריאת ההודעה.
https://www.youtube.com/watch?v=Ah6h6xMMUvw
----
"יאללה בואי כבר!" מאיץ בך קאיטו, את מביטה מהחלון ורואה אותו עומד שם, מוכן למסע שלכם. הוא לובש את הג'ינס ההוא שנראה טוב על כל אחד, ואת הג'קט האדום הייחודי לו. בידו פוכדור, ועל גבו התיק שארגנתם ביחד. את מבחינה בפוקימון קטן מאחורי הג'ינס, מציץ, ככל הנראה הפוקימון הראשון שלו סופסוף הגיע.
את ממהרת לסדר את השיער, ויורדת ללמטה, נפרדת מהורייך. "שמרי על עצמך!" אומר אבא, "ואל תשכחי להתקשר כל יום!" אומרת אמא כשדמעות בעיניה. "לי לי לי!" קורא אחיך הקטן, שעוצר לרגע את הצפייה בדורה ואיפום, כדי לברך אותך לקראת מסעך הגדול. את מניחה את התיק על גבך, ונזכרת בכל מה שקיבלת מהפרופסור אתמול- חמישה פוכדורים על מנת לתפוס חברים חדשים לצוות, ופוקידע- יחידה דיגיטלית לזיהוי פוקימונים.
את ממהרת לבחוץ, כשלפתע אמא שלך קוראת, "לילי?", ומצביעה על הפוכדור.
כמובן, את הפוקימון הראשון שלך קיבלת רק היום ושכחת אותו, אופייני לך. את תופסת בפוכדור, הפוכדור המכיל בתוכו את הפוקימון הראשון שלך, ויוצאת לבחוץ אל קאיטו. "הגיע הזמן" הוא אומר, "מאז שעברתי לכאן אנחנו מחכים לרגע הזה, להתחיל את המסע. תשע שנים זה קצת הרבה!" הוא אומר ושניכם צוחקים. "אגב, תכירי את סאנדייל, הפוקימון הראשון שלי. אז מי הפוקימון שאת קיבלת מהפרופסור?" הוא שואל ומסתכל על הפוקימון הקטן דמוי התנין, הצמוד לרגלו. את מספרת שאת עוד לא יודעת מי ההתחלתי, "ובכן, זה הזמן לבדוק".
את אוחזת בפוכדור, ולוחצת על הכפתור. הפוכדור נפתח ואור אדום נורה ממנו, ומתחיל לקבל צורה- שהופכת במהרה לפוקימון, פוקימון כחול ועגלגל, עם חיוך גדול מרוח על פניו. "פיל פיל פיל!" הוא קורא, ומוחה כפיים.