Pokemon GO
עמוד 39 מתוך 100 ראשוןראשון ... 2937383940414989 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 571 עד 585 מתוך 1488
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charizard צפה בהודעה
    מייק;
    עזוב את קורה מה רצתה המסכנה רק לרחרח מעט פרחים?
    --
    אתה וקורה ממשיכים במהירות אל עבר העיר, חולפים על הגשר ומביטים על פוקימוני מים קטנים ששוחים בו.
    כמובן, שאתה מתעקש להגיע כמה שיותר מהר, וממשיך לרוץ אל עבר העיר.
    אתם נכנסים אל העיר פטאלבורג, נראה כי מתקיים שם פסטיבל או משהו. העיר זוהרת במלא אורות, ודוכנים רבים נמצאים ברחובות העיר.

לוקאס;
    הקרב בין הסייטרים מתחיל, הזירה היא זירת צמחית עם עצים רבים מסביבכם.
    אתה מורה לסייטר להתחיל במתקפה מהירה, וסייטר שועט אל עבר השני, מכה בו, אך נראה כי זה לא עושה יותר מידי.
    סייטר תוקף עם חיתוך, והשני משתמש בחתך זעם [fury cutter], והודף אותו אחורה.
    הסייטר השני צוחק על הסייטר הזקן שלך

מליפאן;

במשחקים הראשיים אתם שכנים של הפרופסור, הגיוני 0:
    ---
    "חמישה זנים שונים של פטריות?" שואלת זואי, בבלבול. "אהההה.. כמובן!" היא ממהרת להוסיף.
    אתה מסכים לקרב, והיא אומרת "נהדר! אני אחכה לך כאן!".
    אתה הולך אל עבר האחות ג'ואי וצ'אנסי, שלוקחות את הפוכדורים ומכניסות אותן למכונה, בזמן שאתה מנקה את פניך.
    אתה חוזר, והאחות ג'ואי מגישה לך את שלושת הפוכדורים בחיוך. "בבקשה"
    מתרגש בטירוף. ארוץ מדוכן לדוכן לראות מה קורה... מקווה לראות אם יש משהו שווה לקנייה או על מה המהומה...
    ~
    סורי אני נרגש לעיר התחרפנתי עם העלילה הנגררת קצת

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    מליפאן;
    זהו, שאני בדיוק עובד על רקע.
    החלטתי שמוטב שהוא ייכנס לדמויות חשובות מאשר סתם שותפים.
    ---
    "הו, אני אשמח, מעולם לא עשיתי קרב כפול!" אומרת זואי בהתלהבות.
    לאחר כ10 דקות הליכה, אתם מגיעים לאזור בעיר המיועד לקרבות. רחבת בטון גדולה, בצידי הזירה ספסלים.
    "אני אוציא את הפוקימונים שלי קודם, מסקריין, מאריל, קדימה!" היא קוראת ושולפת שני פוכדורים מבריקים, מהם יוצאים שני הפוקימונים.

לוקאס;

אתה מעודד את סייטר, שמשתמש בפזילה. הסייטר הנגדי טיפה נלחץ, אך מתעשת על עצמו במהרה
    סייטר עף לשמיים, כנפיו ולהביו זוהרות באור מבריק, הסייטר השני מעופף אחריו, ומתחיל להכות בו באוויר.
    לאחר שהוא חוטף מספר מכות, סייטר שלך שולח חתכי רוח חזקים אל עבר סייטר שמועף אחורה, אך עדיין מעופף.
    "סאיי!" הוא קורא באיום, סייטר שלך נראה לחוץ, מוטב שתחשוב על משהו.

מייק;
    אתה מתחיל להתהלך ביריד, ואחת הנשים המבוגרות קוראות לך להסתכל.
    על הושלחן שלה מונחות אבנים רבות, כל אחת מהן בצבע אחרת. "אלה הן אבני פיתוח!" מספרת לך האישה.
    מאחוריך, קורה מתעניינת בצעיפים מיוחדים שמותאמים אישית לפוקימונים

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    אוקיי אוקיי
    ערכתי מעט את הרקע של המשחק, שיהיה יותר ברור- לכם, ולי.
    אתם מוזמנים לגשת לראות.
    ----
    אגב, עוד הערה קטנה.

פוקימונים לא מתרפאים רגע אחרי הקרב.. אין טעם בלעלף אחד, ללכוד אותו, ואז להוציא אותו מחדש לקרב.
    לעומת זאת, אם הוא ינוח מספיק זמן בפוכדור, הוא כן יהיה כשיר לקרב.

לוקאס;
    אתה מורה לטורצ'יק לתקוף בגחלת, מאדקיפ משתמש באקדח מים.
    נוצר פיצוץ קטן, ואתם מתחילים לרוץ. חלק מהסייטרים מתעכבים, אמנם החלק האחר בעקבותיכם.
    הסייטר הגדול רץ לכיוון טורצ'יק, ומניף את להבו- כשלפתע, סייטר יוצא מהפוכדור שלו, ומקנטר את ההתקפה עם הלהב שלו בעצמו. "סיי סייטר!" הוא קורא בכעס, והסייטר הגדול מביט בו. "סייטסיי!" הוא מגיב.
    הם מדברים בעצמם קצת, ונראה ששאר הסייטר מתרחקים מעט, בזמן ששני הסייטרים נעמדים זה מול זה.
    "לוקאס? אני חושבת שהם הולכים לעשות דו קרב.." אומרת ניקי.

מליפאן;
    אתה נפרד מאדוארד, שמודה לך שוב על העזרה, ומתחיל ללכת לכיוון בניין החברה הגדול. (המוזיאון)
    בינתיים, אתה מתקשר אל אמא שלך ומתחיל לצעוד לכיוון מרכז הפוקימונים. אמא שלך עונה, ואתה שואל למיקומו של בנדודך- "טיילר... הוא בבית הספר לפוקימונים, זה ממוקם היכן שהוא בעיר, אני אומר לו שהגעת. תשמור על עצמך!", והיא מנתקת.
    השעה כבר 2 בצהריים. אתה נכנס למרכז הפוקימונים, כשלפתע אתה מבחין בפרצוף מוכר.
    "היי מליפאן, אני רואה שהגעת!" קוראת זואי, וקמה מהכיסא עליה היא ישבה. "כבר חשבתי שהברזת לקרב שלנו", מוסיפה.

אייס;
    סולח.
    ---
    אתה מתפלא, ומביט בנידורן. שנוהמת בשמחה
    אתה מורה לה להשתמש בחבטות זעם, והיא ממשיכה לחבוט בבאנלבי, ולבסוף מעיפה אותו הצידה.
    באנלבי נוחת מעולף על הקרקע

מייק;
    אתה קורא לקורה להמשיך איתך אל עבר העיר רסטבורו, ואתם ממהרים אל היציאה.
    לבסוף, לאחר הליכה של עשר דקות ביער הקריפי ומלא החרקים, אתם יוצאים מהיער.
    מולכם נפרש שדה פרחים, שבפתחו עומדת חנות ישנה. קורה מיד מתרגשת ורצה להביט בהם
    לצד החנות עומד אגם שקט, שעליו מונח גשר קצר המוביל אל פתח העיר.

לילי;
    את מתעצבנת על שון, ומיד מבינה כמה גדול הוא יצא.
    את מביטה מבט חטוף במיכל, ומכוונת את המתג ללמטה, הפוקימון הזהוב הופך חזרה לרגיל- ופוקח את עיניו, מסתכל עליכם.
    "אט?" הוא שואל, מביט עלייך.
    "סקראפטי, דופק אפל!" המאמן קורא, מורגז. סקרפטי קופץ ושולח טבעות חשוכות ועוצמתיות לכיוונכם, אך הפוקימון המיסתורי מרחף- ומכוון את הפרח שלו אל עבר ההתקפה. הפרח זוהר באור סגול, וקרן אור עוצמתית פוגעת במתקפה, גורמת לפיצוץ.
    "ארררררג... לא משנה! סקרפטי, בוא נלך מפה!" את שומעת את הגנב קורא, ונמלט בזמן העשן עקב הפיצוץ.

סהר;
    אמה צופה בך מהצד, נלחם בנחישות עם טימבור.
    טימבור מנסה להשתמש במיקוד אנרגיה, אך לא מצליח להתפקס בעוד הסופה מפריעה לו.
    הוא עוזב את זה, ושועט אל עבר פידג'י, מנסה להצליף בו. פידג'י מתחמק בקלות

תומר;
    אתה זורק את הפוכדור, ממנו יוצאת טפיג.
    "פיג?" היא שואלת אותה, ומביטה סביבה בלחץ. "שנילחם או שנברח?" שואלת אותך ג'מה, בלבאזור שלה נראה מוכן לקרב גם הוא, ומחייך אל עבר טפיג.

סטיבן;
    אתה קורא לנידורן לעקוב אחריך, אל מחוץ לאובך, ושניכם מתחילים לרוץ למקום מרוחק.
    אתם מסתכלים על ענן האובך מרחוק, שנעלם בעזרת רוח שמרקרוו יוצר עם כנפיו.
    הוא מתנשף, עוד נחוש להילחם, ומתחיל לשעוט אל עבר נידורן.

רון;
    אתה נפרד מהמשפחה שלך, והרוח הקרירה נושבת על צווארך.
    ארון לצידך, מסתכל סביבו, מתחיל לחקור את העיר.
    לאחר כרבע שעה הליכה אתם מגיעים אל היציאה מהעיר, שלט עליו כתוב "דרך 104" עומד לצידכם.
    אתה ממשיך להתקדם, מולך נפרש חוף ים קטן, שבהמשכו מדשאה המובילה אל יער, אתה מחפש אחר פוקימונים, ומבחין בפוקימון קטן מתהלך על זנבו, בצד הדרך.
    "באנלבי הזה היה חזק מאוד, עבודה יפה נידורינה." אומר ואחזיר אותה. לאחר מכן אזרוק פוקדור על באנלבי.

4. קיסר מאדים
    שם: אביזי, ארכימדס
    מליפאן;
    ---
    לאחר כ10 דקות הליכה, אתם מגיעים לאזור בעיר המיועד לקרבות. רחבת בטון גדולה, בצידי הזירה ספסלים.
    "אני אוציא את הפוקימונים שלי קודם, מסקריין, מאריל, קדימה!" היא קוראת ושולפת שני פוכדורים מבריקים, מהם יוצאים שני הפוקימונים.
    'המממ.. אני בהחלט צריך למצוא אחרי זה פוקימון שטוב נגד מים. אבל בינתיים נסתדר עם מה שיש. סינדקוויל ורייהורן יכולים להיות סבירים נגד מסקריין, אבל אני חושב שרייהורן יהיה איטי מדי לקרב כזה. סרסקיט יכול להיות די עמיד בפניהם, אז ננסה את סינדקוויל וסרסקיט. אני אנסה שוב את טקטיקת מסך העשן ממקודם.' אנתח את המצב.
    "טוב על זה. צאו, סינדקוויל וסרסקיט! עמדו בקו אחד, סרסקיט מקדימה."
    ארכימדס מדבר.
    משגיח פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' מה-12/05/11 עד ל-05/07/12.
    מנהל את המשחק Medieval Ages
    ניהלתי בעבר את המשחקיםJourney to The Past, ו- Agaisnt the Jammuza
    גם היה לי סיפור, שמת קצת, Martin's Story.
    אנא אל תשלחו אליי הודעות פרטיות שלא מכוונות אליי באופן פרטי.
    חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
    Spoiler ספוילר

רשימת לוחמי האור והאמת המתמטיים:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס;
    אתה מעודד את סייטר, שמשתמש בפזילה. הסייטר הנגדי טיפה נלחץ, אך מתעשת על עצמו במהרה
    סייטר עף לשמיים, כנפיו ולהביו זוהרות באור מבריק, הסייטר השני מעופף אחריו, ומתחיל להכות בו באוויר.
    לאחר שהוא חוטף מספר מכות, סייטר שלך שולח חתכי רוח חזקים אל עבר סייטר שמועף אחורה, אך עדיין מעופף.
    "סייטר תרגע" אומר בקול מרגיע "אל תדאג אנחנו ננצח, תסתובב ותשתמש בחיתוך! תעשה טורנדו של חיתוכים! ותיכנס בו איתו!"

6. מנהל ראשי
    מליפאן;
    ---

לוקאס;

מייק;
    אתה מתחיל להתהלך ביריד, ואחת הנשים המבוגרות קוראות לך להסתכל.
    על הושלחן שלה מונחות אבנים רבות, כל אחת מהן בצבע אחרת. "אלה הן אבני פיתוח!" מספרת לך האישה.
    מאחוריך, קורה מתעניינת בצעיפים מיוחדים שמותאמים אישית לפוקימונים
    "אבני פיתוח! וואו, יש לכם אבנים שמפתחים כל פוקימון שהוא? יש לכם אבן שמפתחת ביצה? יש לכם אבן מים?" אמתיר עליה שאלות

7. לא ברור בכלל
    אייס;
    אתה מחזיר את נידורינה לפוכדור, ומחפש פוכדור ריק.
    לפתע אתה מבחין בנער בגילך, לצידו עומד פוקימון מוזר. הוא מוציא פוכדור וזורק אותו על הבאנלבי.
    הפוכדור מסתובב, ולאחר מספר נדנודים- נעצר. "תודה לך, טמבל" הוא אומר, ורץ לתוך היער.

מליפאן;
    אתה מוציא את סינדקוויל וסרסקיט, שקוראים בקול, ונראים הרבה יותר טוב ממקודם.
    "סרסקיט!" הוא צווח, ונעמד מלפני סינדקוויל. "שנתחיל?" שואלת זואי, אתה מסכים.
    "מאריל, אקדח מים, מסקריין סופת-מערבולת, תחזק את אקדח המים!" קוראת זואי. מאריל פותח את פיו ומתחיל לירות אקדח מים ששועט אל עבר הפוקימונים שלך, במהרה מסקריין שולח סופה שגורם לאקדח המים להיות מהיר בהרבה יותר, ולפגוע ישירות בסרסקיט לפני שאתם מספיקים להגיב. הודות לסרסקיט, סינדקוויל נפגע פחות

מייק;
    "פרה פרה." אומרת הזקנה, ומראה לך את האבנים.
    אתה בינתיים תופס במיכל עם הביצה שלך.
    "לצערי אין לנו אבן שמפתחת אבנים, אבל כן, יש אבן מים. גם אבן עשב, אבן אש ואבן חשמל" היא אומרת ומראה לך.
    "הממ.. וזו עוד אבן, די נדירה, שיש לנו פה" היא אומרת ומראה לך, "היא נקראת אבן-נצח ומונעת מפוקימון להתפתח" מספרת.

לוקאס;
    אתה מרגיש את סייטר, ומורה לו לתקוף בחיתוך.
    סייטר שועט אל עבר השני, ולהביו גודלות ובוהקות, הוא מתחיל להמטיר עליו מלא חתכים, ונראה שהסייטר השני מצליח לחסום הכל עם להבים משלו.
    סייטר שלך מתעצבן, ומעופף חזרה לקרקע. הסייטר השני ממהר לתקוף אותו במתקפה מהירה, וסייטר שלך לא זז

Spoiler ספוילר

8. מנהל ראשי
    אייס;
    לפתע אתה מבחין בנער בגילך, לצידו עומד פוקימון מוזר. הוא מוציא פוכדור וזורק אותו על הבאנלבי.
    הפוכדור מסתובב, ולאחר מספר נדנודים- נעצר. "תודה לך, טמבל" הוא אומר, ורץ לתוך היער.

מליפאן;
    "מאריל, אקדח מים, מסקריין סופת-מערבולת, תחזק את אקדח המים!" קוראת זואי. מאריל פותח את פיו ומתחיל לירות אקדח מים ששועט אל עבר הפוקימונים שלך, במהרה מסקריין שולח סופה שגורם לאקדח המים להיות מהיר בהרבה יותר, ולפגוע ישירות בסרסקיט לפני שאתם מספיקים להגיב. הודות לסרסקיט, סינדקוויל נפגע פחות

מייק;
    "לצערי אין לנו אבן שמפתחת אבנים, אבל כן, יש אבן מים. גם אבן עשב, אבן אש ואבן חשמל" היא אומרת ומראה לך.
    "הממ.. וזו עוד אבן, די נדירה, שיש לנו פה" היא אומרת ומראה לך, "היא נקראת אבן-נצח ומונעת מפוקימון להתפתח" מספרת.

לוקאס;
    סייטר שועט אל עבר השני, ולהביו גודלות ובוהקות, הוא מתחיל להמטיר עליו מלא חתכים, ונראה שהסייטר השני מצליח לחסום הכל עם להבים משלו.
    סייטר שלך מתעצבן, ומעופף חזרה לקרקע. הסייטר השני ממהר לתקוף אותו במתקפה מהירה, וסייטר שלך לא זז
    "כמה עולה אבן מים למשל?" אשאל. שיפטרי בטוח יהיה גדול עלי כרגע, צ׳ארמנדר יתפתח בזמנו שלו. רק אזוריל מרגיש צ׳ונג...

9. לא ברור בכלל
    מייק;
    אבן מים לא מפתחת אזוריל אבל אוקיי
    ----
    "אבן מים... אם תצליח לנצח את הנכדה שלי בקרב אחד על אחד, אביא לך אותה!" היא אומרת בחיוך.
    מאחוריה עומדת ילדה עם פוכדור-מתקדם, בצבע כחול. "סבתא, יש מאתגר חדש?" היא שואלת

Spoiler ספוילר

10. קיסר מאדים
    שם: אביזי, ארכימדס
    מליפאן;
    "סינדקוויל, השתמש במסך עשן, נסה לכוון אותו לכיוון מריל. סרסקיט, צא להתקפה מהירה על מסקריין. לאחר מכן חזור למקום שלך! כשהוא זז, סינדקוויל, תקוף בגחלת!"
    ארכימדס מדבר.
    משגיח פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' מה-12/05/11 עד ל-05/07/12.
    מנהל את המשחק Medieval Ages
    ניהלתי בעבר את המשחקיםJourney to The Past, ו- Agaisnt the Jammuza
    גם היה לי סיפור, שמת קצת, Martin's Story.
    אנא אל תשלחו אליי הודעות פרטיות שלא מכוונות אליי באופן פרטי.
    חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
    Spoiler ספוילר

רשימת לוחמי האור והאמת המתמטיים:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    לילי;
    את מתעצבנת על שון, ומיד מבינה כמה גדול הוא יצא.
    את מביטה מבט חטוף במיכל, ומכוונת את המתג ללמטה, הפוקימון הזהוב הופך חזרה לרגיל- ופוקח את עיניו, מסתכל עליכם.
    "אט?" הוא שואל, מביט עלייך.
    "סקראפטי, דופק אפל!" המאמן קורא, מורגז. סקרפטי קופץ ושולח טבעות חשוכות ועוצמתיות לכיוונכם, אך הפוקימון המיסתורי מרחף- ומכוון את הפרח שלו אל עבר ההתקפה. הפרח זוהר באור סגול, וקרן אור עוצמתית פוגעת במתקפה, גורמת לפיצוץ.
    "ארררררג... לא משנה! סקרפטי, בוא נלך מפה!" את שומעת את הגנב קורא, ונמלט בזמן העשן עקב הפיצוץ.

"היי אתה בסדר?" אגש אל הפוקימון ואשאל אותו בחשש. "אני לילי, נתקלתי במאמן המוזר הזה שכלא אותך ושחררתי אותך. אני מקווה שהוא לא פגע בך" אוסיף.
    אקרא לפוקימונים שלי להציג את עצמם לפני הפוקימון, בזמן שאסרוק אותו בפוקדע.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס;
    "סייטר תשתמש בחיתוך כדי לעצור אותו! עם שני הלהבים!" אומר לו "ואז רוח טער מטווח אפס!"

13. מנהל ראשי
    מייק;
    אבן מים לא מפתחת אזוריל אבל אוקיי
    ----
    "אבן מים... אם תצליח לנצח את הנכדה שלי בקרב אחד על אחד, אביא לך אותה!" היא אומרת בחיוך.
    מאחוריה עומדת ילדה עם פוכדור-מתקדם, בצבע כחול. "סבתא, יש מאתגר חדש?" היא שואלת
    "ברינג איט און..." אחייך בהתרגשות.

14. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    אייס;

מליפאן;

מייק;

לוקאס;
    "מ...מהההה?! מה זה היה? קדימה תום בוא נרוץ אחריו, גנב זבל"

15. לא ברור בכלל
    מליפאן;
    סינדקוויל שואף אוויר, וממלא את הזירה במסך עשן. אף אחד לא יכול לראות מה קורה עם מאריל כרגע, לעומת זאת, מסקריין מעופף מעל לעשן.
    "מסקריין, מתקפה מהירה גם אתה!" קוראת זואי, שניהם פוגעים זה בזה, אך כוחו של מסקריין רב משל סרסקיט, וסרסקיט מוטח אחורה על הזירה. כשנייה לאחר מכן, סינדקוויל שולח גחלת אל עבר מסקריין המופתע, שנפצע קשה. "מסקריין, סופת-מערבולת, תעיף את העשן!" קוראת זואי, ומסקריין מתחיל לנפנף בכנפיו, מעיף את כל העשן מהזירה.
    מאריל משתעל קצת, אך עומד יציב.

לילי;
    "פלו פלופטה" הפוקימון עונה בנועם, ומרחפת אל עבר באטרפרי, מחייכת לעברו ומודה.
    פלואט, פוקימון הפייה, והצורה המפותחת של פלבבה.
    היא מרחפת מעל שדות של פרחים ודואגת לפרחים שמתחילים לנבול. היא משתמשת בכוח הנסתר של הפרחים לקרבות

--
    את יכולה לראות כי בפוקידע מופיעות צורות שונות של פלואט, ואילו הפלואט שמולך נחשבת לנדירה.

לוקאס;

סייטר לא זז, למרות ההוראות שלך.
    הוא מביט בך לשנייה, ואז ממשיך להביט בסייטר, מחכה לו.. לפתע, סייטר שלך נעלם מהמקום, והסייטר השני מוטח ברצפה.
    מול הסייטר השני נעמדים פתאום עשר כפילים של סייטר שלך, וכולם מתקדמים לעברו. סייטר נראה מבולבל
    סייטר שלך רץ עם מתקפה מהירה, וחותך אותו בחזקה. סייטר השני מוטח הצידה בעוצמה חזקה, נפצע קשה מאוד.

מייק;
    אתה נענה לאתגר, ומתקדם אל עבר נכדתה של המוכרת.
    "צא, סטאריו!" היא אומרת, לאחר שאתם מגיעים לזירת קרב בתוך העיר.
    מהפוכדור יוצא פוקימון דמוי כוכב

אייס;
    מאמין שלא ראית את זה בא.
    ---
    אתה מתחיל לרוץ עם תום אחר הנער, ואתם נכנסים ליער בעקבותיו.
    אתם מתחילים לחפש אחריו, אך הוא נעלם.

Spoiler ספוילר

עמוד 39 מתוך 100 ראשוןראשון ... 2937383940414989 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •