Pokemon GO
עמוד 44 מתוך 100 ראשוןראשון ... 3442434445465494 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 646 עד 660 מתוך 1488
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    מייק;
    אתה מודה לבחורה ומחזיר את נאזליף לפוכדור, מכניס את האבן לתיקך.
    אתה מתחיל להתקדם בדוכנים, בעודך מחזיק את המיכל עם הביצה. (לא שכחתי אותה)
    אתה עובר בדוכנים אחד אחד, רובם צעיפים ובגדים חמודים לפוקימונים, חלקם אבני פיתוח- בדיוק כמו שרכשת כרגע.
    בדוכן האחרון יושב אדם זקן, לצידו פוקימון גדול ושרירי. על הדוכן יש שלט קטן שרשום עליו: "דוכן היכולת".
    Dafuk דוכל היכולת. אחשוב לעצמי ואתעניין.

~אהמ המשכון יבש ביותר!

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    לוקאס;
    הפרופסור נראה שוקל תשובה, אך לבסוף אומר "לא, לא.. הכל בסדר"
    "בכל אופן, אני אדבר איתך מאוחר יותר, עליי לטפל בעניין מסוים, להתראות לוקאס." הוא אומר ואתה מנתק.
    אתה רואה שניקי מוכנה ליציאה, לצידיה עומדים מאדקיפ ורוזליה, והיא החליפה את הכובע לכובע ירוק-בהיר.
    "שנתאמן לקראת המכון שלך?" היא שואלת בחיוך, רוזליה ומאדקיפ מצייצים בחיוב.

מייק;
    לא נכון, פשוט תגיד אם אתה רוצה ללכת לדוכן היכולת או לא..
    אולי פתאום תחליט שאתה רוצה מיד קרב מכון. חח שלך יבש, אפילו לא אמרת מה אתה עושה.
    --
    "כן? אני יכול לעזור?" שואל אותך האדם, ואתה מתעניין ושואל על הדוכן.
    "הו.. זה דוכן שאני ומצ'אמפ שלי נהגנו ללכת אליו כשהייתי ילד. כשהוא עוד היה מצ'ופ, ואני הייתי נער חטוב. יוסי, היה מגיע עם הלוקאריו שלו, אני לא אשכח את זה.." הוא מתחיל לספר. "לוקאריו שלו היה עוצמתי וחזק, וגם יוסי. הם נהגו ללמד אותי ואת מצ'ופ מלא, והם פיתחו את היכולות שלנו. מתישהוא, יוסי עזב, והתחלתי להתאמן עם מצ'ופ לבדי, לפי כל מה שהם עזרו לנו. מאז, אני ומצ'אמפ החלטנו לעשות את אותה מצווה ולעזור למאמנים מתחילים, לפתח את היכולות שלהם, ולשפר את ההתקפות שלהם."
    "בקיצור, אני ומצ'אמפ פה בשביל לעזור לפוקימונים לשפר התקפה מסוימת, ואפילו ללמוד אחת חדשה." מסכם הזקן.

Spoiler ספוילר

3. קיסר מאדים
    שם: אביזי, ארכימדס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hitman צפה בהודעה
    מליפאן;
    אתה מתקדם עם טיילר וזואי בעיר, ושם לב שהעיר הומה באנשים.
    במרכזה יש מזרקה גדולה, זוג ילדים משחקים עם איווי קטן לצידה, ועוד כמה אנשים מבוגרים יושבים וקוראים עיתון.
    לבסוף, אתם מגיעים אל רחוב רחב, שבפתחו עומד בניין ענקי.
    "זהו בית הספר לפוקימונים" מספר לכם טיילר, ומוביל אתכם פנימה. אתם נכנסים מיד למסדרון רחב.
    אתם עוצרים על יד הדלת הראשונה, "זוהי כיתה למי שטרם יצא למסע, ורוצה ללמוד על פוקימונים" הוא מסביר.
    אתם ממשיכים אל הדלת השנייה, "זוהי כיתה עבור מתאמים ולמידה על תחרווית סרט" הוא מסביר שוב, וזואי מתלהבת. "זה נשמע מגניב.." היא ממלמלת.
    אתם עוצרים על יד הדלת השלישית, "כאן זוהי כיתה עבור מגדלי פוקימונים, למידה עליהם ומה כל אחד אוהב, וכיצד לגדל אותם", הוא אומר ומוסיף "הייתי שם קודם. הרצאתי למספר תלמידים מתחילים, היה נחמד ביותר.", דדנה שעל כתפו מצייץ בחיוב.
    לבסוף אתם מגיעים אל הדלת האחרונה, "וכאן זוהי כיתה למאמנים, מה שלדעתי מדבר אליכם יותר."
    "ואיך בית הספר הזה בדיוק עובד? זה פשוט הרצאות פתוחות לקהל הרחב? או שזה שיעורים שיש ביניהם איזשהו קשר רעיוני? כלומר אנחנו יכולים סתם להיכנס עכשיו ולהקשיב למה שזה לא יהיה שהם מדברים עליו?"
    ארכימדס מדבר.
    משגיח פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' מה-12/05/11 עד ל-05/07/12.
    מנהל את המשחק Medieval Ages
    ניהלתי בעבר את המשחקיםJourney to The Past, ו- Agaisnt the Jammuza
    גם היה לי סיפור, שמת קצת, Martin's Story.
    אנא אל תשלחו אליי הודעות פרטיות שלא מכוונות אליי באופן פרטי.
    חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
    Spoiler ספוילר

רשימת לוחמי האור והאמת המתמטיים:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס;
    הפרופסור נראה שוקל תשובה, אך לבסוף אומר "לא, לא.. הכל בסדר"
    "בכל אופן, אני אדבר איתך מאוחר יותר, עליי לטפל בעניין מסוים, להתראות לוקאס." הוא אומר ואתה מנתק.
    אתה רואה שניקי מוכנה ליציאה, לצידיה עומדים מאדקיפ ורוזליה, והיא החליפה את הכובע לכובע ירוק-בהיר.
    "שנתאמן לקראת המכון שלך?" היא שואלת בחיוך, רוזליה ומאדקיפ מצייצים בחיוב.
    'מוזר' אחשוב ואז אסתכל לניקי בחצי חיוך ואגיד לה בקול מודאג קצת "כן, יאללה קרב אחד ונלך לישון, יש לנו יום ארוך מחר"

5. לא ברור בכלל
    מליפאן;
    "כידוע לי, בכל יום יש לפחות שיעור אחד בכל אחת מהכיתות, שבדרך כלל יתקשר לחומר שנלמד קודם לכן, מידי פעם מתקיימים גם קרבות לדוגמה, תחרויות בין הכיתות, טיולים קצרים ועוד." אומר טיילר, "השיעורים עצמם הם חינמיים, ופתוחים לכולם. כל עוד אתה עם רצון והיכולת לבוא וללמוד, אתה מוזמן. את התקציב בית הספר מקבל בעיקר מראש חברת devon, מר סטוון. הוא דוגל בכך שללמוד על פוקימונים זה חיוני ביותר ואין על אף נער או נערה לפספס את ההזדמנות הזו. אז כן, אנחנו יכולים להיכנס, אני מקווה רק שלא נפריע" הוא ממשיך.

לוקאס;
    אתה יוצא החוצה עם ניקי, הרוח הקרירה נושבת בפניך.
    אתם מתחילים להתהלך לכיוון דרך 115, שמשקיפה על ים גדול, המים כהים וחשוכים.
    אתה מבחין בפוקימון קטן חג מעליכם

Spoiler ספוילר

6. Because lizards can swim
    מליפאן;
    "כידוע לי, בכל יום יש לפחות שיעור אחד בכל אחת מהכיתות, שבדרך כלל יתקשר לחומר שנלמד קודם לכן, מידי פעם מתקיימים גם קרבות לדוגמה, תחרויות בין הכיתות, טיולים קצרים ועוד." אומר טיילר, "השיעורים עצמם הם חינמיים, ופתוחים לכולם. כל עוד אתה עם רצון והיכולת לבוא וללמוד, אתה מוזמן. את התקציב בית הספר מקבל בעיקר מראש חברת devon, מר סטוון. הוא דוגל בכך שללמוד על פוקימונים זה חיוני ביותר ואין על אף נער או נערה לפספס את ההזדמנות הזו. אז כן, אנחנו יכולים להיכנס, אני מקווה רק שלא נפריע" הוא ממשיך.

לוקאס;
    אתה יוצא החוצה עם ניקי, הרוח הקרירה נושבת בפניך.
    אתם מתחילים להתהלך לכיוון דרך 115, שמשקיפה על ים גדול, המים כהים וחשוכים.
    אתה מבחין בפוקימון קטן חג מעליכם

"בואי נתחיל" אומר לה "צא סייטר" אומר ואוציא את סייטר
    (אגב תעדכן לו צוות כפול)

7. לא ברור בכלל
    לוקאס;
    סבבה תכף.
    --
    אתה מוציא את סייטר, שקורא בהתלהבות.
    הפוקימון שולח גלים על קוליים אל עבר סייטר, הוא מחכה להוראה ממך

Spoiler ספוילר

8. קיסר מאדים
    שם: אביזי, ארכימדס
    מליפאן;

"אה, זה נחמד. אז אני מניח שיש תועלת בלהיכנס ולפחות לשמוע במה מדובר." ואם אף אחד לא יעשה משהו חריג, אז אני אכנס.
    ארכימדס מדבר.
    משגיח פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' מה-12/05/11 עד ל-05/07/12.
    מנהל את המשחק Medieval Ages
    ניהלתי בעבר את המשחקיםJourney to The Past, ו- Agaisnt the Jammuza
    גם היה לי סיפור, שמת קצת, Martin's Story.
    אנא אל תשלחו אליי הודעות פרטיות שלא מכוונות אליי באופן פרטי.
    חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
    Spoiler ספוילר

רשימת לוחמי האור והאמת המתמטיים:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. Because lizards can swim
    לוקאס;
    סבבה תכף.
    --
    אתה מוציא את סייטר, שקורא בהתלהבות.
    הפוקימון שולח גלים על קוליים אל עבר סייטר, הוא מחכה להוראה ממך
    היא לא נלחמת נגדי?
    ~~~
    "סייטר תשתמש ברוח תער כדי לבטל את המתקפה שלו" אומר "ואז תשתמש בצוות כפול וחיתוך! שלא ידע מאיפה אתה מגיע"

10. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [B]
    רון;
    אתה מתקדם בחזרה אל עבר העיר אולדייל, ונכנס למרכז הפוקימונים.
    את פניך מקבלת האחות ג'ואי, "כיצד אוכל לעזור?" שואלת, ואתה מגיש לה את הפוכדורים.
    היא מגישה אותם לפוקימון ורוד ועגלגל, שמכניס אותם לתבנית ומניח אותם במכונה.
    המכונה בוהקת באור לבן, ואז גם הפוכדורים- ולבסוף הוא מחזיר לך אותם.
    "טאף טאף טאף!" הוא אומר בחיוך.
    שו אולדייל? באתי מדרך 104 לכיוון פטאלבורג...
    ~~~~~~~~~~~~~
    אודה לאחות ג'וי ולאחר מכן אחזור לדרך 104. אוציא את ארון וסנטרט, ואומר לעבר סנטרט:" שלום לך אני רון. אני אהיה המאמן החדש שלך. זה ארון, למרות שאתם בטח מכירים." אחר כך אומר לשניהם:" עכשיו, אני רוצה ששניכם תילחמו בקרב אימונים ביניכם!" אומר ואצפה להתרגשות על פניו של ארון. כשהם יתחילו בקרב אצפה בטכניקות הקרב מהולדות של ארון וסנטרט
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    סהר;
    "אמה אולי בה לך להתלוות אליי בדרכי לעיר רסטבורו?" אתה שואל אותה, בעודך תופס בפוכדור של טימבור.
    "כן ברור! יהיה הרבה יותר כיף ללכת ביחד" היא אומרת בחיוך.
    פיקאצ'ו מסכימה
    אתם מתחילים ללכת ביער, פיקאצ'ו על כתפה של אמה וטימבור מוביל.
    אתה מבחין במספר פוקימונים שקטים עומדים בצידי הדרך ואוכלים מהצמחייה
    ''אני מסכים איתך!" אני אומר לאמה בחיוך גדול ומתחיל להתקדם הלאה כאשר טימבור מוביל עד שאני נתקל בקבוצת הפוקימונים שאוכלים 'במצב רגיל לדעתי הייתי נלחם בהם, אבל טימבור בטח מותש מהקרב ופידג׳י לא מסוגלת בטוח להילחם..' אני חושב לעצמי מאוכזב וחולף על פניהם.
    "תגידי אמה, מהיכן את?'' אני שואל את אמה על מנת להכיר אותה טוב יותר " והיכן פגשת את פיקאצ׳ו? אני חייב לציין שאני חובב פיקאצ׳ויים גדול!" אציין בפניה ואגש בניסיון ללטף את הפיקאצ׳ו שלה "ספרי לי קצת אודותייך בדרכינו לרוסטבורו" אני אומר לה תוך כדי ההליכה
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    לוקאס;
    "האמת.. שעוד לא תפסתי את הפוקימון הראשון שלי, ואני חושבת אולי לחפש" ממלמלת ניקי, קצת מתביישת.
    "אני חושבת שאמשיך אל שדה הפרחים, אחפש אחר פוקימון" היא אומרת, ואוחזת בחזקה בפוכדור של מאדקיפ.

מליפאן;
    הו, בוא נראה לאן זה יוביל.
    --
    סרסקיט ממשיך לתקוף את מאריל, בעוד מאסקריין שועט מעליו. לבסוף, הוא מזדרז לברוח מהמקום, אך מאריל מספיק לעצור אותו עם זנבו, 'דורך' על אחת מרגליו עם זנבו. מאסקריין פוגע בשניהם בעוד סינדקוויל יורה גחלת.
    פיצוץ קטן נוצר, ושלושת הפוקימונים נחשפים מבעד לעשן, מעולפים. רק סינדקוויל עוד עומד

אייס;
    בעודך לוחש לפוכדורים, טוטודייל יוצא.
    הוא משפריץ מים על פרצופף וצוחק, גם ריולו מחליט לצאת על דעת עצמו.
    "אתה רוצה לישון מיד, או שנעשה מדורה או משהו?" שואל אותך תום, בעודכם מרימים את האוהל.

דור;
    התרפאו במהלך ה40 דקות ביער
    --
    הבחורה לוחצת על הכפתור של הפוכדור בידה, וממנו יוצא וורטארטל.
    הוא נשכב על גבתו ומתחיל להסתובב, ומיד קופץ ועומד. "טל.." הוא ממלמל באיום לעברך.
    "בוא נעשה מדורה קטנה, האמת שאני גם טיפה רעב"

13. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    לילי;
    את מכוונת את הפוקידע אל עבר הפוקימון המוזר, והנורה זוהרת באור ירוק:

הפוקידע מספר, ואת מצטמררת, כמעט מפילה את הביצה שכרגע השגת. אם זה נכון- זה נורא קריפי, אפילו לך.
    "אתה מכיר אותי!" את אומרת לקאיטו, והוא מביט בך במבט מופתע.
    "אם כך, אנו צריכים לעשות בינינו קרב, המנצח זוכה ללכוד אותו!" הוא טוען.
    את מתלבטת, ומבחינה שהפוקימון מצחקק לו וממשיך בדרכו אל תוך היער.

"דיל" אומר בצחקוק ואקרא לזיגזגון להילחם. אחכה שקאיטו יבחר בפוקימון שלו ואז אומר "זיגזגון! חפירה!" בהתלהבות
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. Surgeon of Death
    דור;
    לא לפי האנימה 0:
    --
    ווארטרטל שועט אל עבר סניזל, שקופצת בקלות ומתחמקת.
    היא שולפת ציפורניים ומנסה לשרוט את וורטארטל, שנכנס לתוך השיריון שלו, והיא לא מצליחה לפגוע בו.
    הוא מתחיל להסתחרר ולהעיף את סניזל אחורנית

לוקאס;
    אתם מתחילים ללכת אל עבר העיר רסטבורו, וחולפים על פני אגם קטן. מספר ילדים קטנים משחקים בתוכו
    "קרב?" שואלת ניקי, מופתעת. "אני לא כלכך טובה.." היא מוסיפה.
    אתה שם לב שאתם כבר בכניסה לעיר רסטבורו, עיר גבוהה עם הרבה בניינים גבוהים.
    מרכז פוכדורים גדול ניצב בפתח העיר, לצידו חנות. מאחוריהם בניין שנראה כמו בצפר
    יש עוד שלט גדול עם מפה בכניסה לעיר, אתה מביט ורואה שגם קיים מכון פוקימונים, בניין ראשי של הברה הידועה-DEVON, ובית ספר למאמנים בעיר.

סטיבן;
    אתה רץ אל עבר החנות, תוך כדי שאתה נאבד בחגורה על מנת להכניס את הפוכדורים אליה.
    לבסוף אתה מגיע לחנות, ונכנס אליה.
    מקבל את פניך אדם זקן וחביב, ושואל "מה תרצה בני?", אתה מחפש אוכל לפוקימונים, ומוצא קצת על אחד המדפים.
    "זה בחינם, כחלק מהסיוע שלנו למאמנים" מספר.

מליפאן;
    "אני חושב שזה אומר שניצחת." אומר קול, ואתה מבחין באדם שישב על אחד הספסלים, לצידו פוקימון דמוי עכבר.
    "ובכן, נראה שהגחלת של סינדקוויל עשתה את שלה בהבסת פוקימוני החרק, הרי פוקימוני חרק מתקשים לשרוד באש עוצמתית. והמכה החזקה של מאסקריין כלפי השניים האחרים, בשילוב עם מאבק החרק גרמו לעילופו של מאריל. לבסוף רק סינדקוויל נותר, עייף, אך מסוגל להילחם" אומר הבחור, וקם על רגליו.
    "מליפאן, אמא שלך צדקה. באמת גדלת" הוא ניגש אליך בחיוך, "זוכר אותי?".

רון;
    אתה מתקדם בחזרה אל עבר העיר אולדייל, ונכנס למרכז הפוקימונים.
    את פניך מקבלת האחות ג'ואי, "כיצד אוכל לעזור?" שואלת, ואתה מגיש לה את הפוכדורים.
    היא מגישה אותם לפוקימון ורוד ועגלגל, שמכניס אותם לתבנית ומניח אותם במכונה.
    המכונה בוהקת באור לבן, ואז גם הפוכדורים- ולבסוף הוא מחזיר לך אותם.
    "טאף טאף טאף!" הוא אומר בחיוך.

מייק;
    אתה מודה לבחורה ומחזיר את נאזליף לפוכדור, מכניס את האבן לתיקך.
    אתה מתחיל להתקדם בדוכנים, בעודך מחזיק את המיכל עם הביצה. (לא שכחתי אותה)
    אתה עובר בדוכנים אחד אחד, רובם צעיפים ובגדים חמודים לפוקימונים, חלקם אבני פיתוח- בדיוק כמו שרכשת כרגע.
    בדוכן האחרון יושב אדם זקן, לצידו פוקימון גדול ושרירי. על הדוכן יש שלט קטן שרשום עליו: "דוכן היכולת".

סהר;

אתה מעודד את טימבור ורץ לחבק אותו, והוא דוחף אותך רגע אחרי, נבוך.
    אתה שולף פוכדור מחגורתך, ומביט אל פידג'י, שעומדת בקושי. "צא פוכדור!" אתה צועק בעודך זורק אותו לעברה
    הפוכדור פוגע בפידג'י, שנשאבת לתוכו באור אדום.
    הפוכדור מתנדנד מצד לצד.. עד שלבסוף עוצר
    "תודה רבה לך!" אקח קצת אוכל ואתחיל לרוץ חזרה אל עבר מרכז הפוקימונים כי האדם הזה נראה קריפי

15. מנהל ראשי
    שם: אדם
    מייק;
    לא נכון, פשוט תגיד אם אתה רוצה ללכת לדוכן היכולת או לא..
    אולי פתאום תחליט שאתה רוצה מיד קרב מכון. חח שלך יבש, אפילו לא אמרת מה אתה עושה.
    --
    "כן? אני יכול לעזור?" שואל אותך האדם, ואתה מתעניין ושואל על הדוכן.
    "הו.. זה דוכן שאני ומצ'אמפ שלי נהגנו ללכת אליו כשהייתי ילד. כשהוא עוד היה מצ'ופ, ואני הייתי נער חטוב. יוסי, היה מגיע עם הלוקאריו שלו, אני לא אשכח את זה.." הוא מתחיל לספר. "לוקאריו שלו היה עוצמתי וחזק, וגם יוסי. הם נהגו ללמד אותי ואת מצ'ופ מלא, והם פיתחו את היכולות שלנו. מתישהוא, יוסי עזב, והתחלתי להתאמן עם מצ'ופ לבדי, לפי כל מה שהם עזרו לנו. מאז, אני ומצ'אמפ החלטנו לעשות את אותה מצווה ולעזור למאמנים מתחילים, לפתח את היכולות שלהם, ולשפר את ההתקפות שלהם."
    "בקיצור, אני ומצ'אמפ פה בשביל לעזור לפוקימונים לשפר התקפה מסוימת, ואפילו ללמוד אחת חדשה." מסכם הזקן.
    אוקיי. אני חושב שהפוקימון שההי זקוק למתקפה טובה זה צ׳ארמנדר. עבר די זמן והוא עוד לא למד מתקפה טובה באמת. מה דעתך צ׳ארמנדר?" אוציא אותו. "יש מצב שתלמד אותו מתקפת אש איכותית כמו להביור או משהו כזה?" אשאל את הז.ן בציפיה.

עמוד 44 מתוך 100 ראשוןראשון ... 3442434445465494 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •