Pokemon GO
עמוד 57 מתוך 100 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 841 עד 855 מתוך 1488
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    רון;
    אתה תופס את הפוכדור של פאראס, ומכניס אותו לחגורתך.
    אתה ואיימי מתחילים להתקדם בשביל, כשלפתע אתה מבחין בפוקימונים רבים מתאספים בצידי הדרך.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Snivy Boy צפה בהודעה
    רון;
    אתה מוציא את ווארמפל, ששולחת מיד עוקץ רעל, פוגעת בפאראס בחזקה.
    פאראס שועטת לעברו, אך ווארמפל מתחמקת במהרה. ווארמפל תוקפת בבלימה, והורגת את פאראס.
    אני אעשה את זה מהיר, אז נניח שזרקת פוכדור, בום. פאראס נלכדה. מזל טוב

אייס;

וואלה מתאים לי מרתון אם לך מתאים
    --
    הילדה נראת מעט נבוכה, ואתם שואלים אותה על האיווי. "אה.. כן הם באמת חמודים! אבל הם לא שלי, הם של אחותי.. היא נמצאת בחנות.. אני שומרת עליהם.." ממלמלת הילדה.
    מהחנות יוצאת נערה, נראה שהיא קצת יותר מבוגרת מכם. "היי, מה פשר ההתאספות?" היא שואלת, ושני האיווי מיד רצים לכיוונה, קופצים עליה ומלקקים את פניה.
    "אתם משהו מיוחד!" היא אומרת, וצוחקת לה.
    אתה מכיר אותי בתור בחור זורם ספונטני רגיש עם חוש הומור אז כן מרתון קטלני עכשיו
    ----------
    "איך קוראים לכן? אני אייס וזה שלידי הוא תום. אתן מעוניינות בקרב זוגות, שנינו על שתיכן? ולמה איווי אחד הוא בצבע לא רגיל?"

3. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    רון;
    אתה תופס את הפוכדור של פאראס, ומכניס אותו לחגורתך.
    אתה ואיימי מתחילים להתקדם בשביל, כשלפתע אתה מבחין בפוקימונים רבים מתאספים בצידי הדרך.
    אומר לוורמפל:"אוקיי וורמפלף תקשיבי. תמשכי אחד מהם אלייך, ואז תקפי אותו בעוקץ רעל, בניסיון לגרום לו כמה שיותר נזק
    Spoiler ספוילר

4. לא ברור בכלל
    אייס;
    למה לא למה לא
    --
    "אני אליסון, וזאת תמי" מציגה את עצמה האחות הגדולה.
    "איווי, את רוצה להילחם?" שואלת אליסון את האיווי הרגילה, שמהנהנת. "אני מניחה שלך לא אכפת" היא שואלת את האחד הכסוף, והוא מניד בראשו.
    "אם כך, אז הבא נילחם" אומרת אליסון, ואתה שואל אותה לגבי הצבעים.
    "אה כמובן.. שואלים אותי הרבה, מצאתי את סילבר שלי כאן, בשדות. למצוא פוקימון בצבעים שונים זה דבר נדיר, חלק מכנים אותם פוקימונים זוהרים, חלקם מוזרים, יש כאלו שאפילו מגזימים ואומרים שהם לא קיימים!" היא אומרת, מתחילה בטון חלש שגובר, ולבסוף מצחקקת. "אבל כפי שאתם רואים, זה קיים. וסילבר שלי הוא איווי מצויין! נכון גולד?", והאיווי הנקבה מהנהנת.

רון;

ווארמפל לא כלכך מבינה מה זאת אומרת למשוך אחד מהם אליה, ומבחינתה היא משתמשת בעוקץ רעל.
    המתקפה פוגעת באחד הפוקימונים, שמתחיל לקרוא באיום, במהרה מאוד כולכם מוקפים בפוקימוני הפטרייה המוזרים.
    ווארמפל ממלמלת בלחץ, גם ליטלאו מסתתר מאחורי איימי. "אממ.. רון?" היא שואלת, "מה נעשה?"

Spoiler ספוילר

5. היזהרו מחיקויים!
    [B]

רון;

ווארמפל לא כלכך מבינה מה זאת אומרת למשוך אחד מהם אליה, ומבחינתה היא משתמשת בעוקץ רעל.
    המתקפה פוגעת באחד הפוקימונים, שמתחיל לקרוא באיום, במהרה מאוד כולכם מוקפים בפוקימוני הפטרייה המוזרים.
    ווארמפל ממלמלת בלחץ, גם ליטלאו מסתתר מאחורי איימי. "אממ.. רון?" היא שואלת, "מה נעשה?"
    "איימי, יש לך פוקימון אש, תשרפי את כולם חוץ מאחד, אותו נשמור לוורמפל. וורמפל, עוקץ רעל נוסף, על אותו אחד!"
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    אייס;
    למה לא למה לא
    --
    "אני אליסון, וזאת תמי" מציגה את עצמה האחות הגדולה.
    "איווי, את רוצה להילחם?" שואלת אליסון את האיווי הרגילה, שמהנהנת. "אני מניחה שלך לא אכפת" היא שואלת את האחד הכסוף, והוא מניד בראשו.
    "אם כך, אז הבא נילחם" אומרת אליסון, ואתה שואל אותה לגבי הצבעים.
    "אה כמובן.. שואלים אותי הרבה, מצאתי את סילבר שלי כאן, בשדות. למצוא פוקימון בצבעים שונים זה דבר נדיר, חלק מכנים אותם פוקימונים זוהרים, חלקם מוזרים, יש כאלו שאפילו מגזימים ואומרים שהם לא קיימים!" היא אומרת, מתחילה בטון חלש שגובר, ולבסוף מצחקקת. "אבל כפי שאתם רואים, זה קיים. וסילבר שלי הוא איווי מצויין! נכון גולד?", והאיווי הנקבה מהנהנת.

רון;

"אוקיי אז שני האיווים נגדי ונגד תום, אני מוכן! צאי נידורינה" אומר ואחכה לפוקימון שיצטרף אליה לקרב מצד תום.

7. לא ברור בכלל
    רון;
    אתה מבקש מאיימי לעשות משהו, אך ליטלאו נראה מפוחד. הוא משחרר גחלת קטנה, שמרחיקה מעט את השרומיש, שמיד חוזרים באיום.
    "ברלום!" קורא פוקימון, וקופץ לכיוונכם. "ברל ברלום?!" הוא שואל ברוגז, ומאיים עליכם עם זנבו הגדול.
    ברגע בו הוא מתקדם אליכם, כל השרומיש הולכים מעט אחורה, מפוחדים ממנו.

אייס;
    "אם ככה, אני אשתמש בגראווליט!" קורא תום, וזורק את הפוכדור של גראוליט, הוא יוצא ממנו ונובח מעט בשמחה, קופץ ומלקק את תום.
    "אני רואה שגם גראוליט ואתה חברים טובים!" אומרת אליסון, ומצחקקת, תום מהנהן.
    נידורינה יוצאת מהפוכדור, ומתיישבת לה על האדמה, נרגעת קצת לפני הקרב.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    רון;
    אתה מבקש מאיימי לעשות משהו, אך ליטלאו נראה מפוחד. הוא משחרר גחלת קטנה, שמרחיקה מעט את השרומיש, שמיד חוזרים באיום.
    "ברלום!" קורא פוקימון, וקופץ לכיוונכם. "ברל ברלום?!" הוא שואל ברוגז, ומאיים עליכם עם זנבו הגדול.

אייס;
    "אם ככה, אני אשתמש בגראווליט!" קורא תום, וזורק את הפוכדור של גראוליט, הוא יוצא ממנו ונובח מעט בשמחה, קופץ ומלקק את תום.
    "אני רואה שגם גראוליט ואתה חברים טובים!" אומרת אליסון, ומצחקקת, תום מהנהן.
    נידורינה יוצאת מהפוכדור, ומתיישבת לה על האדמה, נרגעת קצת לפני הקרב.
    "נידורינה, אני רוצה שתרוצי תקפיצי את גולד לאוויר עם הקרן שעל הראש שלך ואז תקפצי ותשתמשי בבעיטה כפולה, אם את יודעת שלא תצליחי פשוט תרוצי ותשתמשי בבעיטה כפולה עליה."

9. לא ברור בכלל
    אייס;
    אין לנידורינה קרן.
    --
    גראוליט משתמש בפרץ להבה ושולח כדור אש עוצמתי אל עבר גולד ואילו נידורינה רצה אל גולד במהרה, ולבסוף קופצת- מטיחה את רגליה בגופה.
    במהירות, סילבר מגיע ומשתמש בהגנה. שני האיווים לא חוטפים נזק, ואילו נידורינה מועפת מעט אחורה כתוצאה מההתקלות במגן. פרץ האש פוגע במגן, ומתפוצץ לרסיסי אש קטנים, שפוגעים בנידורינה שנמצאת קרוב. שני האיווים מחייכים, "סילבר, גולד, יד עוזרת!" קוראת אליסון, וכפותיהם של האיווים זוהרות.
    הם מחזיקים ידיים, ועיניהם בוהקות באור בהיר, נראה כי התחזקו. "עכשיו, סילבר- כדור צל, גולד- זריזות!" היא מורה להם.
    סילבר שולחת כדור צל עוצמתי אל עבר גראוליט, ואילו גולד חובט בזנבו, ועשרות כוכבים מהירים מועפים אל עבר נידורינה. נראה כי כוחם התחזק בעקבות היד העוזרת

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    אייס;
    אין לנידורינה קרן.
    --
    גראוליט משתמש בפרץ להבה ושולח כדור אש עוצמתי אל עבר גולד ואילו נידורינה רצה אל גולד במהרה, ולבסוף קופצת- מטיחה את רגליה בגופה.
    במהירות, סילבר מגיע ומשתמש בהגנה. שני האיווים לא חוטפים נזק, ואילו נידורינה מועפת מעט אחורה כתוצאה מההתקלות במגן. פרץ האש פוגע במגן, ומתפוצץ לרסיסי אש קטנים, שפוגעים בנידורינה שנמצאת קרוב. שני האיווים מחייכים, "סילבר, גולד, יד עוזרת!" קוראת אליסון, וכפותיהם של האיווים זוהרות.
    הם מחזיקים ידיים, ועיניהם בוהקות באור בהיר, נראה כי התחזקו. "עכשיו, סילבר- כדור צל, גולד- זריזות!" היא מורה להם.
    סילבר שולחת כדור צל עוצמתי אל עבר גראוליט, ואילו גולד חובט בזנבו, ועשרות כוכבים מהירים מועפים אל עבר נידורינה. נראה כי כוחם התחזק בעקבות היד העוזרת
    שיט איזה פדיחה
    --------
    "נידורינה תשתמשי בצעקה ואז תתרחקי קצת ותתחילי לירות עוקצי רעל אל עבר סילבר."

11. לא ברור בכלל
    אייס;
    קורה לטובים ביותר
    --
    נידורינה צועקת בחזקה, וגורמת למספר כוכבים ליפול, וחלקם היא שורטת ומעיפה לצדדים, אך נפגעת מהשאר ונדחפת שוב הצידה.
    בינתיים גראוליט מצליח להשתלט על כדור הצל בעזרת גחלת, וגורם לו להתפרק בעת השיגור, יוצא גיצים בצבע כתום וסגול חשוך.
    נידורינה שולחת עוקץ רעל אל עבר סילבר, גולד רואה את זה וזנבה בוהק באור לבן, היא קופצת מעל סילבר ומצליפה בעוקצי הרעל, מעיפה אותם הצידה.
    "איוו איווי!" גולד מודה לסילבר, וסילבר מחייך. לא עוברות מספר שניות, ושניהם נפגעים מפרץ להבה עוצמתי של גראוליט, שמתפוצץ ופוגע בהם בחזקה, חלק מהגיצים פוגעים גם בנידורינה, אך לא מסבים לה הרבה נזק.

Spoiler ספוילר

12. היזהרו מחיקויים!
    רון;

"ברלום, לא התכוונו לפגוע במשפחה שלך!" אסיק לרגל מה שראיתי. "אנחנו רק עברנו בדרך וורמפל שלי תקפה אותם. אני ממש מצטער". אומר לו ואלטף את וורמפל, אלחש לה:" תעזרי לנו לצאת מזה".
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    אייס;
    קורה לטובים ביותר
    --
    נידורינה צועקת בחזקה, וגורמת למספר כוכבים ליפול, וחלקם היא שורטת ומעיפה לצדדים, אך נפגעת מהשאר ונדחפת שוב הצידה.
    בינתיים גראוליט מצליח להשתלט על כדור הצל בעזרת גחלת, וגורם לו להתפרק בעת השיגור, יוצא גיצים בצבע כתום וסגול חשוך.
    נידורינה שולחת עוקץ רעל אל עבר סילבר, גולד רואה את זה וזנבה בוהק באור לבן, היא קופצת מעל סילבר ומצליפה בעוקצי הרעל, מעיפה אותם הצידה.
    "איוו איווי!" גולד מודה לסילבר, וסילבר מחייך. לא עוברות מספר שניות, ושניהם נפגעים מפרץ להבה עוצמתי של גראוליט, שמתפוצץ ופוגע בהם בחזקה, חלק מהגיצים פוגעים גם בנידורינה, אך לא מסבים לה הרבה נזק.
    "נידורינה תתרחקי ותהיי ליד גראוליט, הקרבה לגולד וסילבר לא עושה טוב ואתם צריכים לעבוד ביחד כדי לנצח, כמו שגולד וסילבר עובדים." תום, אתה חושב שתוכל לשגר להביור/גחלת/מסך עשן לכיוונם?" במידה וכן אורה בזמן אחת ההתקפות האלה על נידורינה להשתמש בבעיטה כפולה על שניהם (בעיטה לכל אחד) במידה ולא יעבוד שתירה עוקצי רעל מרחוק.

14. היזהרו מחיקויים!
    רון;
    ברלום בוחן אתכם, ולבסוף נראה כי החליט. הוא מצביע על עצמו, ואז על ליטלאו, נראה שהוא רוצה קרב.
    "אבל.." איימי ממלמלת, "ובכן, בסדר, אל תדאג ליטלאו, אתה לא תלחם."
    היא מוציאה פוכדור, ומתנשפת בכבדות. "אוקיי.. אני מקווה שזה יצליח.." היא ממלמלת, "צאי מאנדיבאז!".
    מהפוכדור של איימי יוצא פוקימון דמוי נשר, שמיד מעופפת אל אחד הענפים הקרובים, ומכסה את עצמה בכנפיה.
    "מאנדיבאז, אני זקוקה לעזרתך!" קוראת איימי, אך מנדיבאז בשלה.
    "היי מאנדיבאז!" אצעק לעבר הנשרה המתסכלת. "המאמנת שלך צריכה עזרה עם ברלום, תעזרי לה!". אומר לאיימי "גשי אליה בגישה שאת קרובה אליה, אך מעליה
    Spoiler ספוילר

15. לא ברור בכלל
    אייס;
    "כמובן, גראוליט גחלת!" קורא תום, והוא ושלח גחלת אל עבר שני הפוקימונים.
    נידורינה רצה באותו הזמן, אך כמעט ונפגעת מהגחלת. היא נוהמת אל עבר גראוליט בכעס

רון;

מאנדיבאז מתעלמת קלילות מהבקשה שלך, ויושבת שם.
    שניכם עומדים, אבודי עצות, כשלפתע ברלום קופצת ובועט בחזקה בענף עליו מאנדיבאז יושבת.
    מאנדיבאז חוטפת מכה קלילה, ומוציאה את ראשה, מעוצבנת. היא שועטת אל עבר ברלום, שמתחמק בקלות, ואז חוזר במהירות ופוגעת בו מאחור, מפילה אותו.
    היא מתחילה לנקר אותו בחזקה, וברלום מבין שהוא אבוד, מתחיל לברוח, כשהשרומיש בעקבותיו.
    מאנדיבאז רואה שהם נעלמים, ומחליטה להתקדם הצידה, ולשבת.

Spoiler ספוילר

עמוד 57 מתוך 100 ראשוןראשון ... 747555657585967 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •