אייס;
נראה כי הרעיון שלך מצליח, נידורן משתמשת בעוקץ רעל לכיוון גולד, וגראוליט משתמש בגחלת לכיוון סילבר.
שני האיווי מתחמקים, נראה שהם לא ציפו למתקפה. "תיצמדו זה אל זה!" קוראת אליסון, והאיווים נעמדים זה לצד זה, בצורה כזו שגורמת לנידורינה ולגראוליט לחשוב שוב לפני שהם מתכוונים 'להתקיף את האחד שהם אוהבים'. "כדור צל, זריזות!" מורה אליסון.
רון;
אתה מבקש מהפירות, ורוסרייד מביא לך שלושה, אתה מכניס לתיק ואחד מהם מביא לסנטרט שאוכל בתיאבון.
השעה כבר 3 בצהריים
אשאל את איימי:"את רוצה לעשות עוד משהו בחנות או שאפשר להתחיל להתקדם?". אם היא רוצה להישאר בחנות אשב על שרפרף או כיסא או כל משהו שאפשר לשבת עליו ואחכה שיהא תסיים. אם היא סיימה אתחיל לצעוד לכיוון הגשר. כשאגיע אליו אעצור ואומר:"וורמפל, נסי לחפש פוקימון במים, ואז תמשכי את תשומת לבו עם ירי חוטים אל תוך המים!" אומר לה בחיפוש אחר פוקימון מים יעיל שילווה אותי בהמשך המסע.
ספוילר
רון;
לאן אתה רץ? חחח אחי אתה רק במכון הראשון
--
אתם עוזבים את המקום, ומנופפים לשלום לגברת ורוסרייד, בעודכם יוצאים מהחנות.
אתם מתחילים להתקדם, ולאחר כרבע שעה מגיעים אל הבריכה. אתה ואיימי עומדים על הגשר, כשכל הפוקימונים שלכם בחוץ (פרט למאנדיבאז) ומביטים אל המים, כשלפתע ווארמפל מבחינה במספר בועות.
היא שולחת חוט, ופוגעת בפוקימון, סנטרט ופאראס עוזרים לה למשוך אותו החוצה, ופוקימון דמוי דג נמשך החוצה מהמים.
אייס;
אתה מורה לנידורינה לתקוף, ונראה שאפקט האהבה משפיעה והיא לא מצליחה לשלוט על עצמה.
גראוליט קופץ מלפניה, ותוקף בגחלת שמפוצצת את כדור הצל, ועשרות כוכבים נשלחים לעברהם.
הוא ממשיך עם הגחלת, שמתחזקת והופכת ללהביור, שמצליח להגן על נידורינה גם מהזריזות.
נידורינה מנערת את ראשה, נראה שהיא התעוררה מהאפקט בו הייתה נתונה.
ספוילר
רון;
לא חושב שתסתדר עם ארון ופאראס?
בכל אופן, נגמרו לך הפוכדורים. קיבלת חמישה, בזבזת שניים ואז עוד שלושה על פאראס
--
אתה מורה לווארמפל לתקוף בעוקץ רעל, והיא שולחת מטח של חודים-סגולים מפיה, שפוגעים במג'יקרפ ופוצעים אותו מעט.
הפוקידע מכריז:
"מג'יקרפ, פוקימון הדג.
מג'יקרפ די חסר תועלת בקרבות, כשהוא יכול בסך הכל להשתכשך ולהתיז מים, אך לא לעשות נזק רב. כתוצאה מכך, הוא נחשב חלש. למרות זאת, הוא פוקימון קשוח ביותר שיכול לשרוד בכל חלקת מים, לא משנה עד כמה עכורה היא"
מג'יקרפ קופץ במקום, משכשך את גופו, אך לא באמת עושה דבר.
ווארמפל מביטה בו בחוסר הבנה, ותוקפת בעוד עוקץ רעל- מג'יקרפ לא יכול להילחם יותר.
ספוילר
לילי;
קאיטו שולף מפה קטנה מהכיס שלו, ואת מביטה לתוכה. מפה של העיר רסטבורו
"את מבינה, אמא שלי הביאה לי את זה לפני שיצאנו היום. כאן אנחנו נמצאים.." הוא אומר ומצביעה על הנקודה התחתונה.
"כאן מכון העיר, כאן בניין החברה DEVON.. כאן מרכז הפוקימונים.. כאן אולם תחרויות סרט.." הוא אומר ומראה לך, בזמן שצ'רובי ושאר הפוקימונים משחקים בהמשך הדרך, "ולפי מה שהבנתי, יש עכשיו פסטיבל" הוא אומר בשמחה.
את שואלת מה הוא הפסטיבל, והוא מסביר לך. (*יש תיאור באחת התגובות בדף הראשי של המשחק)
את מביטה אל העיר ורואה הרבה אורות, קישוטים ודוכנים. אי שם, במרכז העיר, שני מאמנים נלחמים במתחם קרבות.
"אמ... בוא נלך לראות את הבניין של Devon ואז נשתתף בתחרות שהחבר אליט פור שופט!" אומר לקאיטו בהתלהבות. 'וואוו, לפגוש מישהו מהאליט פור יהיה מדהים!' אחשוב לעצמי בהתלהבות. תוך כדי שנלך לראות את הבניין של דבון (ונראה אם יש אופצייה לסיור) אסתכל סביב בעיר ואראה אם יש בה פוקימונים פראיים
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ספוילר
ערכתי את התגובה. בספויילר התגובה הקודמת.
--
"טוב אז מתברר שאני טועה. . ." אמלמל קצת, ואחשוב מה לעשות עכשיו, ולאחר מחשבה קצת אני אומר. "אה אני יודע מה אני צריך לעשות. אין לי הרבה פוכדורים. ובטח צ'ינגלינג היא לא הפוקימון העקשן והמעצבן האחרון שאני אתקל בו, לא שזה דבר רע, כל פוקימון שמעצבן אותי יעצבן גם את היריב בידיים שלי. אז אני חושב שכדאי לי ללכת לחנות לפני שהם סוגרים." ואם היא לא תתנגד באופן עקרוני, אלך לשם.
ארכימדס מדבר.
משגיח פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' מה-12/05/11 עד ל-05/07/12.
מנהל את המשחק Medieval Ages
ניהלתי בעבר את המשחקיםJourney to The Past, ו- Agaisnt the Jammuza
גם היה לי סיפור, שמת קצת, Martin's Story.
אנא אל תשלחו אליי הודעות פרטיות שלא מכוונות אליי באופן פרטי.
חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
ספוילר
רשימת לוחמי האור והאמת המתמטיים:
ספוילר
ספוילר
ספוילר
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
"וואו הם האמת נראים פוקימונים נחמדים, מה דעתך שנתםוס אותם יחד בקרב כפול? אני בטוח שנוכל לעזור אחד לשני?" אשאל את קורה ואוציא את הפוקדור של אזוריל "אזוריל מתוק, בוא אליי. אני רוצה שתצפה בקרב ותלמד איך נלחמים. ככה תגדל להיות פוקימון חזק כמו צ׳ארמנדר. מוכן צ׳ארמנדר?" אשלח את צ׳ארמנדר לקרב.מייק;
"מעולה! אז ניפגש מחר!" הוא אומר, לוחץ את ידך, ואתם נפרדים מהחבורה.
קורה קוראת לך ומתיחלה לרוץ אל עבר דרך 116, ביציאה המערבית מהעיר. "בוא כבר!" היא אומרת בהתלהבות, ואתה רץ אחריה. אתם מגיעים אל דרך ירוקה, עם גבעה גדולה, מספר עצים והר גדול בסוף השביל, בתוכו מערה.
"איזה מתוקים!" אומרת קורה למראה שני פוקימונים אוכלים מעט עשב.
אייס;
חבטות זעם*
--
אתה מודה לגראוליט, שנובח מעט בהסכמה, נידורינה מהנהנת.
נידורינה רצה אל גולד, ומתחילה לחבוט בה עם כפותיה, סילבר בתגובה משתמש בזנב ברזל ונידורינה מתחמקת, וחוזרת מעט אחורה. גראוליט שולח להביור, שפוגע באיווים ויוצר פיצוץ, אך לאחר תזוזת העשן אתה רואה שהאיווים הקשוחים יצאו ללא פגע, ע"י שימוש בהגנה. "סילבר, גולד, קלף מנצח!" קוראת אליסון, ואתה ותום מביטים בה בהפתעה.
שני האיווי שולחים קלפים, ליטרלי קלפים. של סילבר בוהקים בכחול, ושל גולד באדום.
הם שולחים את הקלפים שפוגעים בפוקימונים שלכם בחזקה, ומתעלפים מהפגיעה הישירה. האיווים חוזרים לעמוד, מתנשפים בכבידות, המתקפה אימצה אותם לגמרי. "נהדר איווים! סופסוף שלטתם במתקפה!" אומרת אליסון.
לילי;
למה שיהיו פוקימונים פראיים בעיר 0:
אגב, קצת שכחנו את שון XD
--
את מתחילה ללכת ברחבי העיר, מתפעלת מכמה נקייה היא, והקישוטים המרובים.
אתם מגיעים לבסוף אל צומת שמובילה אל בניין החברה, ומרחוק מבחינים שהוא סגור, קאיטו מקלל בשקט.
לפתע שון מושך בידך, "לילי, בואו נלך לראות את הקרב!" הוא אומר, ומצביע על זירה מרובת אנשים.
הוא מתחיל לרוץ בהתלהבות לעבר הזירה.
רון;
אתה בועט את מג'יקרפ המעולף חזרה למים, כשלפתע ווארמפל זוהרת באור לבן ומסתורי, ומתחילה לגדול- הופכת אל תוך פוקימון מעוגל ולבן. "קון..." היא ממלמלת, ומנסה לזוז, ללא הצלחה.
מליפאן;
הממ.. מכיוון שהיום הזה נמשך כבר די יותר מידי זמן, אני חושב שנתקדם כמה שעות טובות.
חח פשוט תלך לישון מתי שתרצה אעשה כאילו זה לילה
--
אתה ממשיך אל עבר מרכז הפוקימונים ביחד עם זואי, כשלפתע צץ בראשך הרעיון לקנות פוכדורים חדשים.
"האמת שלי יש.. אבל קדימה, יהיה נחמד לראות את חנות העיר" אומרת זואי, ואתם נכנסים אל המרכז. אתה מתחיל להתקדם אל עבר הקומה העליונה, שם נמצאת החנות, כשלפתע אתה מבחין באדוארד יושב לו מול המפה.
הוא מבחין בכם, ומתהלך לו במהרה. "מליפאן! לא הייתה לי דרך להודות לך קודם.. והנחתי שאמצא אותך כאן, לצערי האחות ג'ואי לא בדיוק ידעה לומר לי אם אתה ישן או שיצאת.. אבל לפחות עכשיו אתה פה!" הוא אומר, בחיוך.
"הנה לך, מתנה ממני.. ומהחברה" הוא אומר, ומביא לך שקית עם ארבעה פוכדורים אדומים ובוהקים, ואחד מעט שונה, בצבע כחלחל חשוך. [כבר מעדכן]
לוקאס;
אה נהדר, שחקן נהדר.
--
אתם נכנסים אל מרכז הפוקימונים, והאחות ג'ואי מובילה אתכם אל מעבר לדלפק.
אתם נכנסים אל תוך המסדרון, ואתה וניקי נכנסים אל חדרים נפרדים [תצטרך לעבוד קשה יותר], ומברכים זה את זה בברכת לילה טוב מסורתית.
אתה נכנס אל החדר שלך, ומיד מותח את עצמך מעט, היה לכם יום ארוך.
אתה מחליף לבגדים נוחים יותר לשינה, מצחצח שיניים ומסדר את המיטה לשינה. כשלפתע טורצ'יק יוצא מהפוכדור.
הוא קורא באושר, וקופץ על ברכיך.
סהר;
אתה מתקדם אל עבר העיר רסטבורו. מרחוק אתה יכול לראות שמתרחש שם אירוע כלשהוא, הרבה קישוטים ואנשים ברחובות, דלפקים ודוכנים רבים ברחבי העיר. "מה זה?" אתה שואל את אמה
"הו, זה פסטיבל העיר!" היא אומרת בהתלהבות, ורצה קדימה, "לא חשבתי שהוא כבר התחיל!" היא אומרת וממשיכה לרוץ אל תוך העיר הגדולה. "יש כאן מלא דברים.. דוכני משחק, דוכני קניות, בגדים.. אפילו קרבות!" היא אומרת בהתלבות.
"והכי מגניב, השופט הוא מישהו מהאלייט פור!" היא מוסיפה.
מייק;
"הממ.. האמת שנשמע לי רעיון חמוד, בהחלט פוקימון מתוק!" היא אומרת, ושולפת את הפוכדור של ונילייט.
אתה מוציא את צ'רמנדר, שקורא בחזקה ויורה מעט גחלת אל מעלה. אזוריל יוצא גם הוא מהפוכדור, וקופץ על זנבו.
"זוריל זוריל!" הוא אומר בקול מתוק, מביט בכם בחוסר הבנה.
אתה מסביר לו כי אתה רוצה שהוא יילמד להילחם, ונראה שהוא מבין, מקפצץ לו מאחוריכם.
"ונילייט, אבקת שלג!" קוראת קורה, ונילייט שואף אוויר, ושולח רוח קפואה אל שני הפוקימונים, שמתפצלים מעט.
"דירלינג!" הם קוראים, ורצים לכיוון הפוקימון שלכם.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)