Pokemon GO
עמוד 59 מתוך 100 ראשוןראשון ... 949575859606169 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 871 עד 885 מתוך 1488
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Snivy Boy צפה בהודעה
    רון;
    ״אה, פרי מיוחד?״ שואלת האישה בפליאה.
    ״רוסרייד, יש לנו פרי כזה?״ היא שואלת אל הפוקימון, שמניד בראשו, והיא מצחקקת קלות. ״חושתתני שלא, אבל אתה מוזמן לקחת קצת מאלה״ היא אומרת ומצביעה על פרי שסנטרט שם עליו עין.
    "אקח שלושה כאלה" אומר לה. לאחר שאקנה אותם אזרוק לסנטרט אחד.
    Spoiler ספוילר

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אייס;
    נראה כי הרעיון שלך מצליח, נידורן משתמשת בעוקץ רעל לכיוון גולד, וגראוליט משתמש בגחלת לכיוון סילבר.
    שני האיווי מתחמקים, נראה שהם לא ציפו למתקפה. "תיצמדו זה אל זה!" קוראת אליסון, והאיווים נעמדים זה לצד זה, בצורה כזו שגורמת לנידורינה ולגראוליט לחשוב שוב לפני שהם מתכוונים 'להתקיף את האחד שהם אוהבים'. "כדור צל, זריזות!" מורה אליסון.

רון;
    אתה מבקש מהפירות, ורוסרייד מביא לך שלושה, אתה מכניס לתיק ואחד מהם מביא לסנטרט שאוכל בתיאבון.
    השעה כבר 3 בצהריים

3. היזהרו מחיקויים!

רון;
    אתה מבקש מהפירות, ורוסרייד מביא לך שלושה, אתה מכניס לתיק ואחד מהם מביא לסנטרט שאוכל בתיאבון.
    השעה כבר 3 בצהריים
    אשאל את איימי:"את רוצה לעשות עוד משהו בחנות או שאפשר להתחיל להתקדם?". אם היא רוצה להישאר בחנות אשב על שרפרף או כיסא או כל משהו שאפשר לשבת עליו ואחכה שיהא תסיים. אם היא סיימה אתחיל לצעוד לכיוון הגשר. כשאגיע אליו אעצור ואומר:"וורמפל, נסי לחפש פוקימון במים, ואז תמשכי את תשומת לבו עם ירי חוטים אל תוך המים!" אומר לה בחיפוש אחר פוקימון מים יעיל שילווה אותי בהמשך המסע.
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    אייס;
    נראה כי הרעיון שלך מצליח, נידורן משתמשת בעוקץ רעל לכיוון גולד, וגראוליט משתמש בגחלת לכיוון סילבר.
    שני האיווי מתחמקים, נראה שהם לא ציפו למתקפה. "תיצמדו זה אל זה!" קוראת אליסון, והאיווים נעמדים זה לצד זה, בצורה כזו שגורמת לנידורינה ולגראוליט לחשוב שוב לפני שהם מתכוונים 'להתקיף את האחד שהם אוהבים'. "כדור צל, זריזות!" מורה אליסון.

רון;
    השעה כבר 3 בצהריים
    "נידורינה עוקץ רעל על הכוכבים של הזריזות! תום, תורה על גראוליט לפוצץ את כדור הצל כך שיצור מסך עשן ואז נידורינה, תרוצי ותקפי בזמן העשן בשריטות זעם!"

5. לא ברור בכלל
    רון;
    לאן אתה רץ? חחח אחי אתה רק במכון הראשון
    --
    אתם עוזבים את המקום, ומנופפים לשלום לגברת ורוסרייד, בעודכם יוצאים מהחנות.
    אתם מתחילים להתקדם, ולאחר כרבע שעה מגיעים אל הבריכה. אתה ואיימי עומדים על הגשר, כשכל הפוקימונים שלכם בחוץ (פרט למאנדיבאז) ומביטים אל המים, כשלפתע ווארמפל מבחינה במספר בועות.
    היא שולחת חוט, ופוגעת בפוקימון, סנטרט ופאראס עוזרים לה למשוך אותו החוצה, ופוקימון דמוי דג נמשך החוצה מהמים.

אייס;
    אתה מורה לנידורינה לתקוף, ונראה שאפקט האהבה משפיעה והיא לא מצליחה לשלוט על עצמה.
    גראוליט קופץ מלפניה, ותוקף בגחלת שמפוצצת את כדור הצל, ועשרות כוכבים נשלחים לעברהם.
    הוא ממשיך עם הגחלת, שמתחזקת והופכת ללהביור, שמצליח להגן על נידורינה גם מהזריזות.
    נידורינה מנערת את ראשה, נראה שהיא התעוררה מהאפקט בו הייתה נתונה.

Spoiler ספוילר

6. היזהרו מחיקויים!
    רון;
    --
    אתם מתחילים להתקדם, ולאחר כרבע שעה מגיעים אל הבריכה. אתה ואיימי עומדים על הגשר, כשכל הפוקימונים שלכם בחוץ (פרט למאנדיבאז) ומביטים אל המים, כשלפתע ווארמפל מבחינה במספר בועות.
    היא שולחת חוט, ופוגעת בפוקימון, סנטרט ופאראס עוזרים לה למשוך אותו החוצה, ופוקימון דמוי דג נמשך החוצה מהמים.
    כמה צפוי... רוצה פוקיומן מים למכון הראשון. קלטת את החכה המאולתרת?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אה, נקבל את זה. וורמפל, עוקץ רעל על מג'יקארפ!" אומר ואסרוק אותו בפוקדקס לראות מה יש לו להגיד עליו.
    Spoiler ספוילר

7. לא ברור בכלל
    רון;
    לא חושב שתסתדר עם ארון ופאראס?
    בכל אופן, נגמרו לך הפוכדורים. קיבלת חמישה, בזבזת שניים ואז עוד שלושה על פאראס
    --
    אתה מורה לווארמפל לתקוף בעוקץ רעל, והיא שולחת מטח של חודים-סגולים מפיה, שפוגעים במג'יקרפ ופוצעים אותו מעט.
    הפוקידע מכריז:

"מג'יקרפ, פוקימון הדג.
    מג'יקרפ די חסר תועלת בקרבות, כשהוא יכול בסך הכל להשתכשך ולהתיז מים, אך לא לעשות נזק רב. כתוצאה מכך, הוא נחשב חלש. למרות זאת, הוא פוקימון קשוח ביותר שיכול לשרוד בכל חלקת מים, לא משנה עד כמה עכורה היא"

מג'יקרפ קופץ במקום, משכשך את גופו, אך לא באמת עושה דבר.
    ווארמפל מביטה בו בחוסר הבנה, ותוקפת בעוד עוקץ רעל- מג'יקרפ לא יכול להילחם יותר.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    רון;
    --

אייס;
    אתה מורה לנידורינה לתקוף, ונראה שאפקט האהבה משפיעה והיא לא מצליחה לשלוט על עצמה.
    גראוליט קופץ מלפניה, ותוקף בגחלת שמפוצצת את כדור הצל, ועשרות כוכבים נשלחים לעברהם.
    הוא ממשיך עם הגחלת, שמתחזקת והופכת ללהביור, שמצליח להגן על נידורינה גם מהזריזות.
    נידורינה מנערת את ראשה, נראה שהיא התעוררה מהאפקט בו הייתה נתונה.
    "תודה גראוליט, הצלת את נידורינה". אודה לפוקימון החמוד
    "נידורינה עכשיו אחרי שיצאת מההשפעה תתקפי את גולד בכל הכוח בשריטות זעם, תשתמשי בעוקצי רעל לכל התקפה שתבוא אלייך."

9. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    לילי;
    קאיטו שולף מפה קטנה מהכיס שלו, ואת מביטה לתוכה. מפה של העיר רסטבורו
    "את מבינה, אמא שלי הביאה לי את זה לפני שיצאנו היום. כאן אנחנו נמצאים.." הוא אומר ומצביעה על הנקודה התחתונה.
    "כאן מכון העיר, כאן בניין החברה DEVON.. כאן מרכז הפוקימונים.. כאן אולם תחרויות סרט.." הוא אומר ומראה לך, בזמן שצ'רובי ושאר הפוקימונים משחקים בהמשך הדרך, "ולפי מה שהבנתי, יש עכשיו פסטיבל" הוא אומר בשמחה.
    את שואלת מה הוא הפסטיבל, והוא מסביר לך. (*יש תיאור באחת התגובות בדף הראשי של המשחק)
    את מביטה אל העיר ורואה הרבה אורות, קישוטים ודוכנים. אי שם, במרכז העיר, שני מאמנים נלחמים במתחם קרבות.

"אמ... בוא נלך לראות את הבניין של Devon ואז נשתתף בתחרות שהחבר אליט פור שופט!" אומר לקאיטו בהתלהבות. 'וואוו, לפגוש מישהו מהאליט פור יהיה מדהים!' אחשוב לעצמי בהתלהבות. תוך כדי שנלך לראות את הבניין של דבון (ונראה אם יש אופצייה לסיור) אסתכל סביב בעיר ואראה אם יש בה פוקימונים פראיים
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. היזהרו מחיקויים!
    רון;
    לא חושב שתסתדר עם ארון ופאראס?
    בכל אופן, נגמרו לך הפוכדורים. קיבלת חמישה, בזבזת שניים ואז עוד שלושה על פאראס
    --
    אתה מורה לווארמפל לתקוף בעוקץ רעל, והיא שולחת מטח של חודים-סגולים מפיה, שפוגעים במג'יקרפ ופוצעים אותו מעט.
    הפוקידע מכריז:

"מג'יקרפ, פוקימון הדג.
    מג'יקרפ די חסר תועלת בקרבות, כשהוא יכול בסך הכל להשתכשך ולהתיז מים, אך לא לעשות נזק רב. כתוצאה מכך, הוא נחשב חלש. למרות זאת, הוא פוקימון קשוח ביותר שיכול לשרוד בכל חלקת מים, לא משנה עד כמה עכורה היא"

מג'יקרפ קופץ במקום, משכשך את גופו, אך לא באמת עושה דבר.
    ווארמפל מביטה בו בחוסר הבנה, ותוקפת בעוד עוקץ רעל- מג'יקרפ לא יכול להילחם יותר.
    לא רוצה אותו, סתם אימון
    ~~~~~~~~~~~~~
    "כל הכבוד וורמפל!" אומר ואחזיר את גופו אל המים. "נסי למצוא פוקימון קצת פחות חלש עם ירי החוטים של פעם הבאה!" אומר לה ואבקש ממנה לעשות את תרגיל החכה הזה שוב.
    Spoiler ספוילר

11. קיסר מאדים
    שם: אביזי, ארכימדס
    מליפאן;
    זואי מצחקקת למשמע הסיפור על צ'ינגלינג. "צ'ינגלינג קטנה גרמה לכל כך הרבה צרות?" היא שואלת, ואתה מאשר.
    שניכם מחליטים לגשת אל העיר, אבל אתם לא רואים שום שלט או דוכן.
    אתה פונה בבלבול לאחד האנשים באזור, "מה, פסטיבל העיר? הוא מתרחש.. אממ..", הוא אומר ומגרש בראשו.
    "כן.. חושב שבעוד יומיים, או מחר? אני לא בטוח בדיוק.." הוא אומר, ואתם מודים לו.
    Spoiler ספוילר

ערכתי את התגובה. בספויילר התגובה הקודמת.
    --
    "טוב אז מתברר שאני טועה. . ." אמלמל קצת, ואחשוב מה לעשות עכשיו, ולאחר מחשבה קצת אני אומר. "אה אני יודע מה אני צריך לעשות. אין לי הרבה פוכדורים. ובטח צ'ינגלינג היא לא הפוקימון העקשן והמעצבן האחרון שאני אתקל בו, לא שזה דבר רע, כל פוקימון שמעצבן אותי יעצבן גם את היריב בידיים שלי. אז אני חושב שכדאי לי ללכת לחנות לפני שהם סוגרים." ואם היא לא תתנגד באופן עקרוני, אלך לשם.
    ארכימדס מדבר.
    משגיח פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' מה-12/05/11 עד ל-05/07/12.
    מנהל את המשחק Medieval Ages
    ניהלתי בעבר את המשחקיםJourney to The Past, ו- Agaisnt the Jammuza
    גם היה לי סיפור, שמת קצת, Martin's Story.
    אנא אל תשלחו אליי הודעות פרטיות שלא מכוונות אליי באופן פרטי.
    חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
    Spoiler ספוילר

רשימת לוחמי האור והאמת המתמטיים:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    רון;
    ״אה, פרי מיוחד?״ שואלת האישה בפליאה.
    ״רוסרייד, יש לנו פרי כזה?״ היא שואלת אל הפוקימון, שמניד בראשו, והיא מצחקקת קלות. ״חושתתני שלא, אבל אתה מוזמן לקחת קצת מאלה״ היא אומרת ומצביעה על פרי שסנטרט שם עליו עין.

לוקאס;
    ״אם כך, מעולה. אני מצפה לקרב נהדר!״ היא אומרת, "אל תשכח שעליך להביא שני פוקימונים לפחות. ובכן, להתראות, לילה טוב.״
    רוקסן מתחילה ללכת מהמקום, כשלפתע אתה מבין- רוקסן היא מנהיגת מכוו העיר רסטבורו. (לא הזכרתי את זה קודם או משהו נכון?)
    לא אבל ידעתי והתנהגתי כאילו אני לא יודע, נשארתי בדמות
    ~~~
    "אוקיי בואי ננוח טוב כדי שנהיה בשיא שלנו מחר" אומר לניקי ונלך לכיוון המרכז לשכור חדר (1? ) השקם בבוקר אלך לכיוון המכון כדי להילחם ראשון

13. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    אוקיי חברהההה,
    אז אחרי די הרבה זמן שלא הגבתי, מצאתי זמן.
    וגםםםםם, ערכתי את כל דף הרשומים, לכו תראו. כמו כן, גם את הדף עם מרכז הפוקימונים והEVENTS מתחת.
    לקח לי מלא זמן לעשות את זה, כל מיני בעיות עם הספוילרים והצבעים.. אבל הצלחתי בסוף.
    אגב, חיכיתי עם זה קצת כדי שכל אחד יספיק להתקדם במסע- אבל בשביל החג שהיה לנו, כל אחד מהפוקימונים ההתחלתיים שלכם למד מתקפה, אתם מוזמנים ללכת לבדוק מה היא.
    (חוץ ממך אדם! רק הרגע צ'רמנדר למד)
    יאללה, תהנו מהיום האחרון של החופש, אנסה להגיב היום בערב כמה שאוכל, אז אם יש כאן כמה חיות לילה..

רון;

פאראס משתמשת בחתך זעם כנגד טופר המתכת של ארון, והם שניהם מועפים אחורה, מותשים. פאראס מעט יותר
    ארון מיד מתעשת על עצמו, ומתחיל לרוץ בכעס לעברה. היא בתגובה נושפת אבקה כתומה של נבגי הלם

אייס;
    המאמן מתעלם ממך, וממשיך ללכת אל עבר היציאה מהיער.
    --
    זהו. פעם הבאה תגיב עוד משהו בנוסף לדיבורים עמית'לה

דור;
    שני הפוקימונים עייפים, ומתנשפים בכבדות. זנבו של וורטרטל מתחיל להתנענע (וויגל וויגל), וסביבו סובבים הרבה מים, הוא מתחיל לרוץ אל עבר סניזל ומטיח בה את זנבו, היא לא מצליחה להתחמק ונפגעת קשה, נופלת על הרצפה, ולא יכולה להלחם.
    --
    עונש על זה שלא הגבת

מליפאן;
    הממ.. פחות או יותר צ'ינגלינג, שתופסת בקרן של רהיהורן עם שני הפעמונים שלה ולא מרפה. זה התיאור הכי טוב שלי
    --
    רהיהורן מנסה לאתר עץ קרוב, ומתחיל לרוץ, נכנס בו עם כל גופו העליון וגורם לו לקרוס, עוצמתי למדי.
    הוא צועד אחורה, וצ'ינגלינג עוד על הקרן שלו, אך נפגעה בעוצמה ולכן מרפה ונופלת על הרצפה.
    רהיהורן נוהם עליה בכוח, ונראה כי צ'ינגלינג עייפה מכדי להילחם, כשלפתע גופה קורן אנרגיה בהירה, ופצעיה מתרפאים.
    היא חוזרת לרחף, ומצייצת בחזקה, נראה שהיא נרפאה כמעט לגמרי.
    היא פותחת את פיה, ויוצרת רעשי פעמונים חזקים ובלתי נסבלים, שפוגעים ומשגעים את רהיהורן. (round)

לוקאס;
    אפשרי
    --
    אתה רץ ביחד עם סייטר אל עבר החלון, מחפשים אחר הבחורה וכלי התעופה שלה.
    אתה מופתע לראות שצדקת, היא לא סתם תקפוץ. אבל כלי התעפה שונה ממה שציפית לו, ציפור גדולה ושחורה מחכה לה בחלון, והבחורה עולה עליה, ומדרבנת אותה לצאת. אתה מורה לסייטר לקפוץ ולעצור אותם, והוא מנסה- מרים את להבו, וחותך את הפוקימון בחזקה, ובנוסף גם מצליח לחתוך כמה מהדפים של האישה, היא מקללת, אבל ממשיכה בדרכה.
    רוקסן וניקי יוצאות, "לאן היא נעלמה?" שואלת רוקסן בדאגה.

מייק;
    "מעולה! אז ניפגש מחר!" הוא אומר, לוחץ את ידך, ואתם נפרדים מהחבורה.
    קורה קוראת לך ומתיחלה לרוץ אל עבר דרך 116, ביציאה המערבית מהעיר. "בוא כבר!" היא אומרת בהתלהבות, ואתה רץ אחריה. אתם מגיעים אל דרך ירוקה, עם גבעה גדולה, מספר עצים והר גדול בסוף השביל, בתוכו מערה.
    "איזה מתוקים!" אומרת קורה למראה שני פוקימונים אוכלים מעט עשב.

לילי;
    קאיטו שולף מפה קטנה מהכיס שלו, ואת מביטה לתוכה. מפה של העיר רסטבורו
    "את מבינה, אמא שלי הביאה לי את זה לפני שיצאנו היום. כאן אנחנו נמצאים.." הוא אומר ומצביעה על הנקודה התחתונה.
    "כאן מכון העיר, כאן בניין החברה DEVON.. כאן מרכז הפוקימונים.. כאן אולם תחרויות סרט.." הוא אומר ומראה לך, בזמן שצ'רובי ושאר הפוקימונים משחקים בהמשך הדרך, "ולפי מה שהבנתי, יש עכשיו פסטיבל" הוא אומר בשמחה.
    את שואלת מה הוא הפסטיבל, והוא מסביר לך. (*יש תיאור באחת התגובות בדף הראשי של המשחק)
    את מביטה אל העיר ורואה הרבה אורות, קישוטים ודוכנים. אי שם, במרכז העיר, שני מאמנים נלחמים במתחם קרבות.

סטיבן;
    אתה ממשיך ללכת ברחבי היער, כשלפתע מרקרוו יוצא מהפוכדור, נראה שהוא רוצה להיות קצת בחוץ.
    אתה מתחיל להתקדם כשמרקרוו מעופף לצדך, ולאחר כחצי שעה- אתה נעצר.
    אתה מסתכל סביבך, ורואה שהגעת לאותו מקום. אתה מנסה להבין איך זה ייתכן, כשלפתע מרקרוו קורא ומצביע ימינה.
    אתה מביט לשם, ורואה פוקימון קטן מצחקק, כנראה האחראי לטעות שלכם.

סהר;
    אתה קם במהרה, ומביט במבוכה באמה.
    "היי למי אתה קורא ילד?!" אתה קורא לעבר הנער, והוא מסובב את גבו אליכם.
    "טימ טימבור!" קורא טימבור ומתקדם קדימה, "טים טים!" הוא ממשיך וקורא. אתה רואה שהמאמן מסתובב.
    "זה הפוקימון שלך? מסכן.." הוא מסנן, וממשיך לצעוד.
    "בוררר!" טימבור נוהם לעברו, גם פיקאצ'ו מתקדמת כעוסה מעט. "עזבו אותו, סתם עוד ערס.." מעירה אמה.

"את צודקת..." אני משיב לאמה ונושם טיפה כדי להירגע "אין צורך להתעצבן טימבור, פיקאצ׳ו, הוא סתם נער מפגר, במקום לעזור לאנשים הוא צוחק עליהם, קדימה בואו נתקדם לכיוון במכון!" אני אומר ומתקדם לתוך העיר
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

14. מנהל ראשי
    שם: אדם
    מייק;
    "מעולה! אז ניפגש מחר!" הוא אומר, לוחץ את ידך, ואתם נפרדים מהחבורה.
    קורה קוראת לך ומתיחלה לרוץ אל עבר דרך 116, ביציאה המערבית מהעיר. "בוא כבר!" היא אומרת בהתלהבות, ואתה רץ אחריה. אתם מגיעים אל דרך ירוקה, עם גבעה גדולה, מספר עצים והר גדול בסוף השביל, בתוכו מערה.
    "איזה מתוקים!" אומרת קורה למראה שני פוקימונים אוכלים מעט עשב.
    "וואו הם האמת נראים פוקימונים נחמדים, מה דעתך שנתםוס אותם יחד בקרב כפול? אני בטוח שנוכל לעזור אחד לשני?" אשאל את קורה ואוציא את הפוקדור של אזוריל "אזוריל מתוק, בוא אליי. אני רוצה שתצפה בקרב ותלמד איך נלחמים. ככה תגדל להיות פוקימון חזק כמו צ׳ארמנדר. מוכן צ׳ארמנדר?" אשלח את צ׳ארמנדר לקרב.

15. לא ברור בכלל
    אייס;
    חבטות זעם*
    --
    אתה מודה לגראוליט, שנובח מעט בהסכמה, נידורינה מהנהנת.
    נידורינה רצה אל גולד, ומתחילה לחבוט בה עם כפותיה, סילבר בתגובה משתמש בזנב ברזל ונידורינה מתחמקת, וחוזרת מעט אחורה. גראוליט שולח להביור, שפוגע באיווים ויוצר פיצוץ, אך לאחר תזוזת העשן אתה רואה שהאיווים הקשוחים יצאו ללא פגע, ע"י שימוש בהגנה. "סילבר, גולד, קלף מנצח!" קוראת אליסון, ואתה ותום מביטים בה בהפתעה.
    שני האיווי שולחים קלפים, ליטרלי קלפים. של סילבר בוהקים בכחול, ושל גולד באדום.
    הם שולחים את הקלפים שפוגעים בפוקימונים שלכם בחזקה, ומתעלפים מהפגיעה הישירה. האיווים חוזרים לעמוד, מתנשפים בכבידות, המתקפה אימצה אותם לגמרי. "נהדר איווים! סופסוף שלטתם במתקפה!" אומרת אליסון.

לילי;
    למה שיהיו פוקימונים פראיים בעיר 0:
    אגב, קצת שכחנו את שון XD
    --
    את מתחילה ללכת ברחבי העיר, מתפעלת מכמה נקייה היא, והקישוטים המרובים.
    אתם מגיעים לבסוף אל צומת שמובילה אל בניין החברה, ומרחוק מבחינים שהוא סגור, קאיטו מקלל בשקט.
    לפתע שון מושך בידך, "לילי, בואו נלך לראות את הקרב!" הוא אומר, ומצביע על זירה מרובת אנשים.
    הוא מתחיל לרוץ בהתלהבות לעבר הזירה.

רון;
    אתה בועט את מג'יקרפ המעולף חזרה למים, כשלפתע ווארמפל זוהרת באור לבן ומסתורי, ומתחילה לגדול- הופכת אל תוך פוקימון מעוגל ולבן. "קון..." היא ממלמלת, ומנסה לזוז, ללא הצלחה.

מליפאן;
    הממ.. מכיוון שהיום הזה נמשך כבר די יותר מידי זמן, אני חושב שנתקדם כמה שעות טובות.
    חח פשוט תלך לישון מתי שתרצה אעשה כאילו זה לילה
    --
    אתה ממשיך אל עבר מרכז הפוקימונים ביחד עם זואי, כשלפתע צץ בראשך הרעיון לקנות פוכדורים חדשים.
    "האמת שלי יש.. אבל קדימה, יהיה נחמד לראות את חנות העיר" אומרת זואי, ואתם נכנסים אל המרכז. אתה מתחיל להתקדם אל עבר הקומה העליונה, שם נמצאת החנות, כשלפתע אתה מבחין באדוארד יושב לו מול המפה.
    הוא מבחין בכם, ומתהלך לו במהרה. "מליפאן! לא הייתה לי דרך להודות לך קודם.. והנחתי שאמצא אותך כאן, לצערי האחות ג'ואי לא בדיוק ידעה לומר לי אם אתה ישן או שיצאת.. אבל לפחות עכשיו אתה פה!" הוא אומר, בחיוך.
    "הנה לך, מתנה ממני.. ומהחברה" הוא אומר, ומביא לך שקית עם ארבעה פוכדורים אדומים ובוהקים, ואחד מעט שונה, בצבע כחלחל חשוך. [כבר מעדכן]

לוקאס;
    אה נהדר, שחקן נהדר.
    --
    אתם נכנסים אל מרכז הפוקימונים, והאחות ג'ואי מובילה אתכם אל מעבר לדלפק.
    אתם נכנסים אל תוך המסדרון, ואתה וניקי נכנסים אל חדרים נפרדים [תצטרך לעבוד קשה יותר
    ], ומברכים זה את זה בברכת לילה טוב מסורתית.
    אתה נכנס אל החדר שלך, ומיד מותח את עצמך מעט, היה לכם יום ארוך.
    אתה מחליף לבגדים נוחים יותר לשינה, מצחצח שיניים ומסדר את המיטה לשינה. כשלפתע טורצ'יק יוצא מהפוכדור.
    הוא קורא באושר, וקופץ על ברכיך.

סהר;
    אתה מתקדם אל עבר העיר רסטבורו. מרחוק אתה יכול לראות שמתרחש שם אירוע כלשהוא, הרבה קישוטים ואנשים ברחובות, דלפקים ודוכנים רבים ברחבי העיר. "מה זה?" אתה שואל את אמה
    "הו, זה פסטיבל העיר!" היא אומרת בהתלהבות, ורצה קדימה, "לא חשבתי שהוא כבר התחיל!" היא אומרת וממשיכה לרוץ אל תוך העיר הגדולה. "יש כאן מלא דברים.. דוכני משחק, דוכני קניות, בגדים.. אפילו קרבות!" היא אומרת בהתלבות.
    "והכי מגניב, השופט הוא מישהו מהאלייט פור!" היא מוסיפה.

מייק;

"הממ.. האמת שנשמע לי רעיון חמוד, בהחלט פוקימון מתוק!" היא אומרת, ושולפת את הפוכדור של ונילייט.
    אתה מוציא את צ'רמנדר, שקורא בחזקה ויורה מעט גחלת אל מעלה. אזוריל יוצא גם הוא מהפוכדור, וקופץ על זנבו.
    "זוריל זוריל!" הוא אומר בקול מתוק, מביט בכם בחוסר הבנה.
    אתה מסביר לו כי אתה רוצה שהוא יילמד להילחם, ונראה שהוא מבין, מקפצץ לו מאחוריכם.
    "ונילייט, אבקת שלג!" קוראת קורה, ונילייט שואף אוויר, ושולח רוח קפואה אל שני הפוקימונים, שמתפצלים מעט.
    "דירלינג!" הם קוראים, ורצים לכיוון הפוקימון שלכם.

Spoiler ספוילר

עמוד 59 מתוך 100 ראשוןראשון ... 949575859606169 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •