Pokemon GO
עמוד 68 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1858666768697078 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,006 עד 1,020 מתוך 1488
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    סהר;
    אתה מביט על פוקימוניך, ורואה שפידג'י מעט נפצעה בכנף שלה ולכן מודה לה ומחליט להחזיר אותה לפוכדור.
    אתה וטימבור רצים במהרה אחרי פנקין, שלבסוף עוצרת, נראה שהתעייפה.
    בעודה עומדת אתה מבחין בכמה חלשה ורעבה היא נראת, אתה תוהה אם יצא לה לאכול בזמן שהייתה קשורה.
    אתה רואה שהיא מחפשת אחר משהו, טימבור תוהה גם כן מה הדבר.
    לבסוף היא מוצאת מאחורי אחד השיחים פוכדור שבור. היא תופסת בו ביד, ובוחנת אותו. לאחר מספר בדיקות, היא מחליטה להשאיר אותו בצד, ומתרחקת מעט, מייללת בעצב ומסתירה את פניה מתחת לזנבה. 'יכול להיות שזה הפוכדור שלה?' אתה שואל את עצמך.

רון;
    לא נתת לסנטרט פקודה
    --
    ארון מקשיב לך לשם שינוי, והאור הלבן של הכוח העתיק מתפוגג במקום.
    סנטרט נעמד על שתי כפותיו הקטנות, ואז מתחיל לרוץ אל עבר ארון, מכה בו בחזקה עם זנבו.
    נראה שארון חטף נזק רב מהמתקפה, והוא מנער את ראשו, שולח כוח עתיק אל עבר סנטרט.
    סנטרט מצליח להתחמק מהמתקפה, וארון מתחיל לשעוט לעברו.

לוקאס;

אתה מודה לפנלופי על הקרב, ונפרד ממנה לשלום.
    אתם ממשיך בדרכך, השעה כבר 12 בצהריים, ומבחין מרחוק בניקי נלחמת בפידג'י קטן עם מאדקיפ, נראה כי הולך לה טוב.

אייס;
    נידורינה מתחילה לרוץ על ארבעת כפותיה, בעודה שולחת עוקץ רעל, נראה כי ביצוע שתי הפעולות בו זמנית מקשה עליה מעט, וסליפארף מתחמק מכל העוקצים.
    "חבטות זעם!" אתה מורה לה, "קנטר את זה עם רוח קסומה!" מורה ספנסר.
    נידורינה קופצת אל עבר סלירפארף, שיוצר את אותה סופה, מעיף אותה אחורנית בכל פעם שהיא מתקרבת.
    נידורינה מתנשפת, ומתחילה להתעייף.

Spoiler ספוילר

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי SKULL KID צפה בהודעה

רון;
    לא נתת לסנטרט פקודה
    --
    סנטרט נעמד על שתי כפותיו הקטנות, ואז מתחיל לרוץ אל עבר ארון, מכה בו בחזקה עם זנבו.
    אופס...
    ~~~~~
    "סנטרט! קפוץ לאוויר לע זנבך ופגע בו בחוזקה מלמעלה! ארון, תיפגע ותסבול את הכאב!" אומר לו. 'ככה, אני גם מחזק את סנטרט וגם מחשל את אורן, כולם מרוויחים!' אחשוב. אעיף מבט על איימי.
    Spoiler ספוילר

3. לא ברור בכלל
    רון;
    ארון רץ, וסנטרט קופץ- ארון אחריו.
    סנטרט מסתובב ומצליף עם זנבו בחזקה, בעוד ארון נוגח בו.
    שני פוקימוניך עפים אחורה מותשים, ונראה כי סנטרט לאט לאט גם מצליח ללמוד מתקפה חדשה על ידי השימוש בזנב שלו, אם כי איזו מתקפה עדיין לא ברור.
    שני הפוקימונים מתנשפים במהירות, ואתה מביט על איימי. "אני חושבת שזה מספיק להיום.." היא ממלמלת למראה הפוקימונים המותשים.

Spoiler ספוילר

4. היזהרו מחיקויים!
    רון;
    ארון רץ, וסנטרט קופץ- ארון אחריו.
    סנטרט מסתובב ומצליף עם זנבו בחזקה, בעוד ארון נוגח בו.
    שני פוקימוניך עפים אחורה מותשים, ונראה כי סנטרט לאט לאט גם מצליח ללמוד מתקפה חדשה על ידי השימוש בזנב שלו, אם כי איזו מתקפה עדיין לא ברור.
    שני הפוקימונים מתנשפים במהירות, ואתה מביט על איימי. "אני חושבת שזה מספיק להיום.." היא ממלמלת למראה הפוקימונים המותשים.

"אני מסכים. ארון, חזור!" אומר ואחזיר אותו לפוקדורו. אנוח עם סנטרט לצדי חצי שעה-שעה, עד שירגיש רענן. לאחר מכן אוציא את סילקון ואומר:"סנטרט, נסה בבקשה על סילקון את מתקפת הזנב הזו".
    Spoiler ספוילר

5. לא ברור בכלל
    רון;
    בואנה יא נרקסיסט מה זה הניסיונות על הפוקימונים שלך. יש עצים, יש אבנים ויש מלא דברים
    גם סילקון ופאראס נשארו בחוץ עוד ממקודם שהוצאת את כולם
    --
    אתה מבקש מסילקון לעמוד ולחטוף את מכת הזנב של סנטרט, אך נראה כי הוא לא רוצה להילחם בה.
    הוא מעט נבוך.
    סילקון לעומתו עומדת ונראה שלא בדיוק אכפת לה.

Spoiler ספוילר

6. היזהרו מחיקויים!
    רון;
    בואנה יא נרקסיסט מה זה הניסיונות על הפוקימונים שלך. יש עצים, יש אבנים ויש מלא דברים
    גם סילקון ופאראס נשארו בחוץ עוד ממקודם שהוצאת את כולם
    --
    אתה מבקש מסילקון לעמוד ולחטוף את מכת הזנב של סנטרט, אך נראה כי הוא לא רוצה להילחם בה.
    הוא מעט נבוך.
    סילקון לעומתו עומדת ונראה שלא בדיוק אכפת לה.
    'אממ.. מה נעשה.. מה נעשה..' אחשוב. "סנטריט, נזה את מתקפת הזנב הזו על עץ! עשה אותה יותר ברורה!" אומר לו.
    ~~~~~
    מה הקשר נרקסיסט חח.
    סילקון היא אבן לבנה עם קוצים בפועל.
    Spoiler ספוילר

7. לא ברור בכלל
    רון;
    גם לאבן עם קוצים יש רגשות.
    --
    אתה מורה לסנטרט לחבוט בעץ, והוא פוגע בו בחזקה עם זנבו אך זה לא עושה יותר מידי.
    לעומת זאת, הוא מנסה לשבור אבן עם הזנב, והוא אכן מצליח לשבור מעט ממנה. סנטרט מחייך בשמחה

Spoiler ספוילר

8. קיסר מאדים
    שם: אביזי, ארכימדס
    מליפאן;
    אתה מודה לרהיהורן, ונותר עם סרסקיט.
    "זה הקרב המכריע.." אתה מסביר לו, והוא מהנהן בהבנה.
    סרסקיט מנפח את פיו הקטן, ומתחיל לירות בועות אל עבר קראסטל. קראסטל כמובן לא זז
    הבועות מתפוצצות זו אחר זו בסלע הגדול על גבו, ונראה כי הן עושות את העבודה.
    הבועות פוגעות בגופו של קראסטל, מסבות לו נזק, עד שלבסוף הוא קורא בקול ומשתחרר.
    "מגלשת אבנים!" מורה רוקסן, וקראסטל נוהם. פתח נפתח מעל לסרסקיט, ואבנים מתחילות ליפול זו אחר זו.
    "סרסקיט, תקפוץ באויר ותירה בחזקה קרן בועות על האבנים הנופלות כדי להיהדף לכיוון השני ולהתרחק מהם! ואז תקוף את קרסטל במתקפה מהירה!" אאלתר מהר פתרון לבעיית האבנים.
    ארכימדס מדבר.
    משגיח פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' מה-12/05/11 עד ל-05/07/12.
    מנהל את המשחק Medieval Ages
    ניהלתי בעבר את המשחקיםJourney to The Past, ו- Agaisnt the Jammuza
    גם היה לי סיפור, שמת קצת, Martin's Story.
    אנא אל תשלחו אליי הודעות פרטיות שלא מכוונות אליי באופן פרטי.
    חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
    Spoiler ספוילר

רשימת לוחמי האור והאמת המתמטיים:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    סהר;
    אתה מביט על פוקימוניך, ורואה שפידג'י מעט נפצעה בכנף שלה ולכן מודה לה ומחליט להחזיר אותה לפוכדור.
    בעודה עומדת אתה מבחין בכמה חלשה ורעבה היא נראת, אתה תוהה אם יצא לה לאכול בזמן שהייתה קשורה.
    לבסוף היא מוצאת מאחורי אחד השיחים פוכדור שבור. היא תופסת בו ביד, ובוחנת אותו. לאחר מספר בדיקות, היא מחליטה להשאיר אותו בצד, ומתרחקת מעט, מייללת בעצב ומסתירה את פניה מתחת לזנבה. 'יכול להיות שזה הפוכדור שלה?' אתה שואל את עצמך.
    'טוב קודם כל אני צריך לתת לה אוכל' אני חושב לעצמי ומהתיק שלי שול אוכל פוקימונים ושם אותו לידה לאט לאט כדי שלא תפחד.
    'אני מניח שהפוכדור השבור שפה זה הפוכדור שלה, יכול להיות שהמאמן שלה נטש אותה או שמשהו קרה לו ובגלל זה הפוכדור שבור, אני אקח אותו איתי לבנתיים ואנסה לברר דרך מרכז הפוקימונים למי הוא היה שייך!' אני מחליט וניגש להרים את הפוכדור.
    "פנקין בבקשה תאכלי, את לא יכולה להרעיב את עצמך" אני אומר לפנקין אחרי שאני מגיש לה את האוכל "תתחזקי טיפה ותבואי איתי למרכז הפוקימונים בעיר רוסטבורו, אולי נוכל לאתר את המאמן שלך שם, אני אדאג שאף אחד לא ייפגע בך!" אני אומר לה עם חיוך קטן ומלא ביטחון ומגיש לה את היד שלי ללחיצת יד
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    סהר;

רון;
    לא נתת לסנטרט פקודה
    --

לוקאס;

אתם ממשיך בדרכך, השעה כבר 12 בצהריים, ומבחין מרחוק בניקי נלחמת בפידג'י קטן עם מאדקיפ, נראה כי הולך לה טוב.

אייס;
    נידורינה מתחילה לרוץ על ארבעת כפותיה, בעודה שולחת עוקץ רעל, נראה כי ביצוע שתי הפעולות בו זמנית מקשה עליה מעט, וסליפארף מתחמק מכל העוקצים.
    "חבטות זעם!" אתה מורה לה, "קנטר את זה עם רוח קסומה!" מורה ספנסר.
    נידורינה קופצת אל עבר סלירפארף, שיוצר את אותה סופה, מעיף אותה אחורנית בכל פעם שהיא מתקרבת.
    נידורינה מתנשפת, ומתחילה להתעייף.
    "אוקיי נידורינה, לא צריך להתאמץ כל כך הרבה. השתמשי בצעקה וחזרי אחורה בזריזות, תמשיכי עם עוקצי הרעל לאחר מכן כי יש לזה השפעה גדולה על סלארפאף לפי מה שראינו מקודם."

11. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס;
    'לפחות מישהו פה מצליח' אחשוב ואצפה בקרב, כשהוא יסתיים אומר לה "אני לא חושב שהפוקימונים שלי מוכנים, סייטר בחיסרון כפול נגד פוקימוני אבן ולטורצ'יק אין מוטיבציה להילחם.. אני לא יודע מה להגיד לו כדי לשכנע אותו... אבל שמתי לב שהוא כמעט הצליח לעשות להביור בזמן שהיכולת המיוחדת שלו פעלה, יש לך רעיונות איך לעזור לי בזה?"

12. לא ברור בכלל
    מליפאן;
    סרסקיט נראה לחוץ לגבי הרעיון של לקפוץ באוויר לכיוון האבנים, אך מבצע זאת.
    הוא שואף אוויר ונושף בועות חזקות ומהירות אל עבר האבנים, מההדף שנוצר הוא מועף מעט אחורה ובכך האבנים נופלות על הזירה וגורמות לה להתכסות באף יותר אבנים. רוקסן נראת שלווה, בעודך מורה לסרסקיט לפעול עם התקפה מהירה.
    סרסקיט מתחיל לנוע במהירות בין האבנים הגדולות שכרגע על הזירה, נראה שזה מעט מעכב את המתקפה המהירה אבל לבסוף הוא שועט במהרה אל קראסטל. "עכשיו, מספרי x!" מורה רוקסן, וציפורניו של קראסטל בוהקות באור ירקרק.
    סרסקיט פוגע בקראסטל, שמדיף אותו אחורה על אחת האבנים בעזרת ההתקפה. סרסקיט חוטף מכה, אבל מתרומם על רגליו.

אייס;
    נידורינה תוקפת בצעקה שגורמת לסלירפאף מעט לבלאקאאוט, ומנצלת זאת לחזור אחורנית.
    נידורינה תוקפת בעוקצי רעל, אך סלירפאף פשוט עושה מה שעשה קודם.
    עוקצי הרעל מועפים אחורנית בעזרת הרוח הקסומה, וגורמים לנידורינה לרוץ, אך היא נפגעת מחלקם.
    נראה כי התחילה להתעייף. "נהדר סלירפאף!" מעודד אותו ספנסר.

סהר;
    אתה מוציא מעט אוכל מהתיק שלך, ומפזר בקרבת מקום, משאיר אותו לפנקין.
    היא מביטה בו מהצד, אך לא ניגשת.
    טימבור מביט בחוסר הבנה, בעודך מתקדם אל עבר הפוכדור. אתה מביט בו, ואז מרים אותו- בוחן אותו מעט.
    אתה שם לב שפנקין מביטה בך בעודך מרים את הפוכדור, נראה כי היא לא מבינה מה אתה רוצה.
    נראה כי טימבור מזמין אותה לאכול, ולאחר מעט היסוסים היא אוכלת ממש מעט מהאוכל שפיזרת.
    אתה מביט סביב, ושם לב שאבדת ביער.

לוקאס;
    לאחר מספר דקות, אקדח מים עוצמתי של מאדקיפ מצליח לסיים את העבודה והפידג'י מעופף מהמקום, לא יכול להילחם יותר.
    אתה ניגש אל ניקי, ומספר לה על הקרב שהיה.
    "יכולת מיוחדת?" היא שואלת באי הבנה, ואתה מסביר לה מה הכוונה.
    "אולי תנסה לעבוד על היכולת הזו.." היא ממלמלת בחוסר החלטיות, "אולי תנסה אפילו להתאמן על מתקפה חדשה, שמעתי שיש מקום כזה בעיר רסטבורו.. כמו מכון, רק של אימונים" היא מספרת לך, "אולי זה מה שטורצ'יק צריך?"

Spoiler ספוילר

13. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס;
    לאחר מספר דקות, אקדח מים עוצמתי של מאדקיפ מצליח לסיים את העבודה והפידג'י מעופף מהמקום, לא יכול להילחם יותר.
    "אולי תנסה לעבוד על היכולת הזו.." היא ממלמלת בחוסר החלטיות, "אולי תנסה אפילו להתאמן על מתקפה חדשה, שמעתי שיש מקום כזה בעיר רסטבורו.. כמו מכון, רק של אימונים" היא מספרת לך, "אולי זה מה שטורצ'יק צריך?"
    אני ברסטברו עכשיו? כבר שכחתי..
    ~
    "אי אפשר לעבוד על יכולת של פוקימון, יש לה תנאים מוקדמים או שהיא לא פועלת" אומר לה "אבל המקום הזה נשמע מבטיח, אולי באמת אלך לשם... אבל נראה לי שאת מוכנה למכון, יש לך את כל היתרונות האפשריים והפוקימונים שלך נראים מוכנים לקרב, אם את רוצה את יכולה ללכת להילחם וניפגש אחר כך" אומר לה ואז אלך (איתה או בלעדיה) למקום הזה

14. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    מליפאן;
    סרסקיט נראה לחוץ לגבי הרעיון של לקפוץ באוויר לכיוון האבנים, אך מבצע זאת.
    הוא שואף אוויר ונושף בועות חזקות ומהירות אל עבר האבנים, מההדף שנוצר הוא מועף מעט אחורה ובכך האבנים נופלות על הזירה וגורמות לה להתכסות באף יותר אבנים. רוקסן נראת שלווה, בעודך מורה לסרסקיט לפעול עם התקפה מהירה.
    סרסקיט מתחיל לנוע במהירות בין האבנים הגדולות שכרגע על הזירה, נראה שזה מעט מעכב את המתקפה המהירה אבל לבסוף הוא שועט במהרה אל קראסטל. "עכשיו, מספרי x!" מורה רוקסן, וציפורניו של קראסטל בוהקות באור ירקרק.
    סרסקיט פוגע בקראסטל, שמדיף אותו אחורה על אחת האבנים בעזרת ההתקפה. סרסקיט חוטף מכה, אבל מתרומם על רגליו.

אייס;
    נידורינה תוקפת בצעקה שגורמת לסלירפאף מעט לבלאקאאוט, ומנצלת זאת לחזור אחורנית.
    נידורינה תוקפת בעוקצי רעל, אך סלירפאף פשוט עושה מה שעשה קודם.
    עוקצי הרעל מועפים אחורנית בעזרת הרוח הקסומה, וגורמים לנידורינה לרוץ, אך היא נפגעת מחלקם.
    נראה כי התחילה להתעייף. "נהדר סלירפאף!" מעודד אותו ספנסר.

סהר;
    אתה מוציא מעט אוכל מהתיק שלך, ומפזר בקרבת מקום, משאיר אותו לפנקין.
    היא מביטה בו מהצד, אך לא ניגשת.
    טימבור מביט בחוסר הבנה, בעודך מתקדם אל עבר הפוכדור. אתה מביט בו, ואז מרים אותו- בוחן אותו מעט.
    אתה שם לב שפנקין מביטה בך בעודך מרים את הפוכדור, נראה כי היא לא מבינה מה אתה רוצה.
    נראה כי טימבור מזמין אותה לאכול, ולאחר מעט היסוסים היא אוכלת ממש מעט מהאוכל שפיזרת.
    אתה מביט סביב, ושם לב שאבדת ביער.

לוקאס;
    "היי מה קרה לסלארפאף? ראית את זה נידורינה? הצעקה גרמה לו לבלבול קל (הבלאקאאוט) ונתן לך זמן תגובה בכך שרצת אחורה, בואי ננצל את זה לטובתנו. השתמשי שוב בצעקה ואז תירי בשיא המהירות עוקצי רעל, את מסוגלת לכך?"

15. היזהרו מחיקויים!
    רון;
    גם לאבן עם קוצים יש רגשות.
    --
    אתה מורה לסנטרט לחבוט בעץ, והוא פוגע בו בחזקה עם זנבו אך זה לא עושה יותר מידי.
    לעומת זאת, הוא מנסה לשבור אבן עם הזנב, והוא אכן מצליח לשבור מעט ממנה. סנטרט מחייך בשמחה
    Name this tail shit
    ~~~~~~~~~~~~~
    "כל הכבוד סנטרט! טוב, זה נראה לי כמו זמן מצוין לחזור לראסטבורו, לא?" אשאל את איימי.
    Spoiler ספוילר

עמוד 68 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1858666768697078 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •