Pokemon GO
עמוד 69 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1959676869707179 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,021 עד 1,035 מתוך 1488
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    לוקאס;
    כן כמובן. נכנסת לעיר, הלכת להילחם בזובאט בערב, פגשת את רוקסן לאחר שעזרת לה בבניין הענק, ואז הלכתם לישון
    קמת בבוקר הלכת למכון, החלטת שהוא לא בשבילך, ואז מה שהיה עכשיו.
    --
    אתה מציע לניקי להילחם במכון, והיא מהססת. "אני לא יודעת.. אני יכולה לנסות.. מה אתה אומר מאדקיפ?", היא שואלת אותו, ומאדקיפ לא בטוח גם הוא.
    "יודע מה, בסדר, נלך!" היא אומרת לאחר מספר היסוסים, ושניכם מתקדמים חזרה אל העיר רסטבורו, עוברים על פני מספר מאמנים שנלחמים ואף פנלופי.
    אתם נכנסים אל העיר ונפרדים ממש בתחילתה, בעוד ניקי ניגשת לכיוון המכון ואתה ניגש אל עבר מספר שלטים, המובילים אותך אל סוג של חדר כושר גדול, מעל הדלת יש כיתוב: "מועדון הקרב". אתה נכנס אל הלובי של המבנה ורואה שבתוכו יש די הרבה מאמנים, ומחליט לגשת לידם.
    המאמנים משתמשים במאין מסך קטן שעליו מוצגים מאמנים אחרים. "המסך הזה מציג מאמנים אחרים שמגיעים או הגיעו אל מועדון הקרב, ונמצאים קרוב. כאן מי שרוצה להילחם יכול לחפש מאמן ברמה שלו בעזרת המסכים הללו, ובכך לבקש ממנו להגיע ולהילחם בו, אם הוא יכול. כמו כן במועדון הקרב יש תרגילים ואימונים מיוחדים על מנת לחזק ולשפר ביצועים של פוקימונים" מסביר לך אדם מבוגר, שנראה כי הבין שאתה חדש. "אני הוא דון ג'ורג', המנהל של מועדון הקרב בעיר רסטבורו" הוא מציג את עצמו.

אייס;
    נידורינה משתמשת בצעקה, וסלירפאף בהחלט משתתק לרגע.
    נידורינה תוקפת בעוקץ רעל,אך נראה כי סלירפאף הפעם התאושש מהר (היא רחוקה יותר ממקודם*)
    הוא נפגע מעוקץ אחד-שניים, ואת השאר מצליח להעיף אחורנית שוב. "סלירפאף, כדור אנרגיה!" מורה ספנסר, וסלירפאף שולח כדור אנרגיה אל עבר נידורינה.

רון;
    לחזור? עוד לא הלכתם. כאילו, אתה חצי הלכת. היא לא
    --
    "כמובן" מאשרת איימי, ואתה מחזיר את כל הפוקימונים שלך פרט לסנטרט, ומתחיל להתקדם איתה.
    אתם מתלהבים מהעיר הגדולה והנקייה שמוצגת סביבכם.
    אתה מביט סביב, ורואה שהעיר הומה אנשים. מולכם ניצב מרכז הפוקימונים הגדול.

Spoiler ספוילר

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס;
    כן כמובן. נכנסת לעיר, הלכת להילחם בזובאט בערב, פגשת את רוקסן לאחר שעזרת לה בבניין הענק, ואז הלכתם לישון
    --
    אתה מציע לניקי להילחם במכון, והיא מהססת. "אני לא יודעת.. אני יכולה לנסות.. מה אתה אומר מאדקיפ?", היא שואלת אותו, ומאדקיפ לא בטוח גם הוא.
    "יודע מה, בסדר, נלך!" היא אומרת לאחר מספר היסוסים, ושניכם מתקדמים חזרה אל העיר רסטבורו, עוברים על פני מספר מאמנים שנלחמים ואף פנלופי.
    אתם נכנסים אל העיר ונפרדים ממש בתחילתה, בעוד ניקי ניגשת לכיוון המכון ואתה ניגש אל עבר מספר שלטים, המובילים אותך אל סוג של חדר כושר גדול, מעל הדלת יש כיתוב: "מועדון הקרב". אתה נכנס אל הלובי של המבנה ורואה שבתוכו יש די הרבה מאמנים, ומחליט לגשת לידם.
    המאמנים משתמשים במאין מסך קטן שעליו מוצגים מאמנים אחרים. "המסך הזה מציג מאמנים אחרים שמגיעים או הגיעו אל מועדון הקרב, ונמצאים קרוב. כאן מי שרוצה להילחם יכול לחפש מאמן ברמה שלו בעזרת המסכים הללו, ובכך לבקש ממנו להגיע ולהילחם בו, אם הוא יכול. כמו כן במועדון הקרב יש תרגילים ואימונים מיוחדים על מנת לחזק ולשפר ביצועים של פוקימונים" מסביר לך אדם מבוגר, שנראה כי הבין שאתה חדש. "אני הוא דון ג'ורג', המנהל של מועדון הקרב בעיר רסטבורו" הוא מציג את עצמו.
    "אממ.. טוב ג'ורג'" אומר לו "אתה יכול להראות לי איפה ה"אימונים המיוחדים" האלה?" אומר לו בהיסוס "אני מעוניין שהטורצ'יק שלי יתפתח אבל אני מרגיש שהוא קצת הססן מידי וחסרה לו רוח קרב, יש משהו לעשות בקשר לזה?"

3. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי SKULL KID צפה בהודעה
    סהר;
    אתה מוציא מעט אוכל מהתיק שלך, ומפזר בקרבת מקום, משאיר אותו לפנקין.
    היא מביטה בו מהצד, אך לא ניגשת.
    טימבור מביט בחוסר הבנה, בעודך מתקדם אל עבר הפוכדור. אתה מביט בו, ואז מרים אותו- בוחן אותו מעט.
    אתה שם לב שפנקין מביטה בך בעודך מרים את הפוכדור, נראה כי היא לא מבינה מה אתה רוצה.
    נראה כי טימבור מזמין אותה לאכול, ולאחר מעט היסוסים היא אוכלת ממש מעט מהאוכל שפיזרת.
    אתה מביט סביב, ושם לב שאבדת ביער.
    'אוקיי אני לא מצליח להבין מה גרם לפוכדור הזה לההרס, אני חייב לקחת את זה למומחה בעניין שייתן לי את חוות דעתו' אני חושב לעצמי לאחר הבחינה הקצרה שלי על הפוכדור.
    'אני לא יודע איך הגעתי לפה או איך אני חוזר, בעיה...' אני חושב לעצמי בחשש ופולט אנחת ייאוש "טימבור, אולי אתה זוכר את הדרך שממנה הגענו לפה?" אני שואל את טימבור בחוסר אונים "או אולי את זוכרת פנקין?" אני שואל גם אותה "אבל תאכלי קודם, את צריכה לאכול הרבה ולהחתזק, אל תפחדי, זה לא יזיק לך!" אני מנסה לשכנע את פנקין לאכול ומתחיל לטפס על עץ 'אולי אני אצליח למצוא את הדרך אם אני אטפס לראש העץ!' זו המחשבה שחולפת בראשי בזמן שאני מטפס
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

4. לא ברור בכלל
    לוקאס;
    אתה מתקדם אחרי דון ג'ורג', שמוביל אותך אל תוך המבנה.
    "כאן יש חדרים בהם תוכל להילחם במאמנים אחרים" הוא אומר, ואתה מביט הצידה ורואה זירה גדולה. שני מאמנים נלחמים בה בהתלהבות, ומעליהם מסך שמראה כמה פוקימונים נשארו בכל צד, נראה כי המאמן מימין קרוב לנצח.
    אתם ממשיכים ללכת, ומגיעים אל אגף בו יש חדר עם משקולות. "הנה, מכאן כבר אגף של אימונים, זה לדוגמה אגף של חוזק. תרצה לעבוד על מתקפה פיזית כלשהיאת? לחזק את הפוקימון שלך? תוכלו להתאמן כאן", הוא אומר וממשיך, אתה אחריו. הוא מוביל אותך אל בריכה גדולה, "כאן אפשר להתאמן בכל מה שקשור למים, מהירות בתוכן, וכמובן שחייה נגד הזרם.. וכדומה" אומר דון ג'ורג', ומביט הצידה, אתה מבחין במספר מטרות. "תוכל גם להתאמן עם הפוקימון שלך במתקפות מיוחדות כלשהן, אנחנו מציעים פה הכל!" הוא אומר ומצחקק.
    אתה מסביר לדון ג'ורג' לגבי טורצ'יק, "הממ.. אני יכול לעזור לך בכושר הגופני ובחוזק של טורצ'יק, אבל אני לא יכול שלשנות את הגישה שלו." הוא אומר בצער, "אם כי הגישה שלו תלויה בך, כמה זמן אתם כבר יחדיו?" הוא שואל אותך.

סהר;
    טימבור מניד בראשו, לא בטוח.
    פנקין עדיין מפחדת מעט, ומתרחקת עם קצת מהאוכל שנתת לה.
    אתה מנסה לטפס על אחד העצים, אך לא מצליח. טימבור מנסה לעזור לך, אך נראה כי גם איתו לא תצליח לעבור.
    השעה כבר 8 בערב, ונראה כי עליך להעביר את הלילה ביער.

Spoiler ספוילר

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס;
    אתה מתקדם אחרי דון ג'ורג', שמוביל אותך אל תוך המבנה.
    "כאן יש חדרים בהם תוכל להילחם במאמנים אחרים" הוא אומר, ואתה מביט הצידה ורואה זירה גדולה. שני מאמנים נלחמים בה בהתלהבות, ומעליהם מסך שמראה כמה פוקימונים נשארו בכל צד, נראה כי המאמן מימין קרוב לנצח.
    אתם ממשיכים ללכת, ומגיעים אל אגף בו יש חדר עם משקולות. "הנה, מכאן כבר אגף של אימונים, זה לדוגמה אגף של חוזק. תרצה לעבוד על מתקפה פיזית כלשהיאת? לחזק את הפוקימון שלך? תוכלו להתאמן כאן", הוא אומר וממשיך, אתה אחריו. הוא מוביל אותך אל בריכה גדולה, "כאן אפשר להתאמן בכל מה שקשור למים, מהירות בתוכן, וכמובן שחייה נגד הזרם.. וכדומה" אומר דון ג'ורג', ומביט הצידה, אתה מבחין במספר מטרות. "תוכל גם להתאמן עם הפוקימון שלך במתקפות מיוחדות כלשהן, אנחנו מציעים פה הכל!" הוא אומר ומצחקק.
    אתה מסביר לדון ג'ורג' לגבי טורצ'יק, "הממ.. אני יכול לעזור לך בכושר הגופני ובחוזק של טורצ'יק, אבל אני לא יכול שלשנות את הגישה שלו." הוא אומר בצער, "אם כי הגישה שלו תלויה בך, כמה זמן אתם כבר יחדיו?" הוא שואל אותך.
    "לא כזה הרבה" אומר לו "בקושי יומיים.. אני מניח שהוא צריך להתרגל לקרבות"

6. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    לוקאס;
    --

אייס;
    נידורינה משתמשת בצעקה, וסלירפאף בהחלט משתתק לרגע.
    נידורינה תוקפת בעוקץ רעל,אך נראה כי סלירפאף הפעם התאושש מהר (היא רחוקה יותר ממקודם*)
    הוא נפגע מעוקץ אחד-שניים, ואת השאר מצליח להעיף אחורנית שוב. "סלירפאף, כדור אנרגיה!" מורה ספנסר, וסלירפאף שולח כדור אנרגיה אל עבר נידורינה.

רון;
    --
    "כמובן" מאשרת איימי, ואתה מחזיר את כל הפוקימונים שלך פרט לסנטרט, ומתחיל להתקדם איתה.
    "תקפצי באתלטיות מעל הכדור אנרגיה, אם את חושבת שאת לא תצליחי השתמשי בעוקצי רעל על הכדור כך שיתפוצץ, אם הכדור יתפוצץ תנצלי את העשן בכך שתרוצי לעגר סלארפאף ותחבטי בו בחבטות זעם. אם לא יהיה עשן פשוט תשתמשי שוב בצעקה ואז בעוקצי רעל רק שהפעם תתקרבי מעט בזמן שאת משתמשת בצעקה."

7. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    סהר;
    טימבור מניד בראשו, לא בטוח.
    פנקין עדיין מפחדת מעט, ומתרחקת עם קצת מהאוכל שנתת לה.
    אתה מנסה לטפס על אחד העצים, אך לא מצליח. טימבור מנסה לעזור לך, אך נראה כי גם איתו לא תצליח לעבור.
    השעה כבר 8 בערב, ונראה כי עליך להעביר את הלילה ביער.
    נראה שאתה מתכנן לי משהו ביער אלון, אני צריך לפחד?
    -----------------------------------------------
    "טוב כבר די מאוחר והחשיך, לא נוכל להתקדם יותר היום" אני אומר לשני הפוקימונים שאיתי "הבעיה היא שהיער לא מקום כזה ידידותי בלילה אז עלינו להיות זהירים ביותר!" אני אומר לפנקין וטימבור "אני צריך את שניכם עירניים כמה שיותר, אני אוציא גם את פידג'י שתעזור לנו במקרה הצורך" אני אומר לשניהם ומוציא את פידג'י החוצה.
    "עכשיו בוא נתארגן לשינה, קודם נקים מחנה וזה אומר שנצטרך עצים כדי לייצר אש, טימבור ופידג'י, אני סומך על שניכם שתביאו מספיק ענפים בשביל מדורה לכל הלילה, אני אכין לבנתיים את האוכל ופנקין, אני צריך אותך כרגע אמיצה וחזקה, את תצטרכי להשתמש ביכולות האש שלך כדי להדליק לנו מדורה ללילה שיהיה לנו חם ונעים לישון, אנחנו נגן עלייך אז אל תפחדי, שום דבר רע לא יקרה!" אני אומר לכל הפוקימונים ומתחיל להתארגן לקראת שינה ביער
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

8. קיסר מאדים
    שם: אביזי, ארכימדס
    מליפאן;
    סרסקיט נראה לחוץ לגבי הרעיון של לקפוץ באוויר לכיוון האבנים, אך מבצע זאת.
    הוא שואף אוויר ונושף בועות חזקות ומהירות אל עבר האבנים, מההדף שנוצר הוא מועף מעט אחורה ובכך האבנים נופלות על הזירה וגורמות לה להתכסות באף יותר אבנים. רוקסן נראת שלווה, בעודך מורה לסרסקיט לפעול עם התקפה מהירה.
    סרסקיט מתחיל לנוע במהירות בין האבנים הגדולות שכרגע על הזירה, נראה שזה מעט מעכב את המתקפה המהירה אבל לבסוף הוא שועט במהרה אל קראסטל. "עכשיו, מספרי x!" מורה רוקסן, וציפורניו של קראסטל בוהקות באור ירקרק.
    סרסקיט פוגע בקראסטל, שמדיף אותו אחורה על אחת האבנים בעזרת ההתקפה. סרסקיט חוטף מכה, אבל מתרומם על רגליו.
    "אתה יכול להשתמש באבנים שבזירה בתור מחסה. לך על אחד האבנים, תירה עליו קרן בועות, ומהר תלך להתחבא מאחורי אחת האבנים הסמוכות!"
    ארכימדס מדבר.
    משגיח פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' מה-12/05/11 עד ל-05/07/12.
    מנהל את המשחק Medieval Ages
    ניהלתי בעבר את המשחקיםJourney to The Past, ו- Agaisnt the Jammuza
    גם היה לי סיפור, שמת קצת, Martin's Story.
    אנא אל תשלחו אליי הודעות פרטיות שלא מכוונות אליי באופן פרטי.
    חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
    Spoiler ספוילר

רשימת לוחמי האור והאמת המתמטיים:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    [B]
    רון;
    --
    אני הלכתי
    ~~~~~~
    אכנס למרכז ואומר לאחות ג'וי:" תוכלי בבקשה לרפא את פוקימוניי?" לאחר מכן אלך למרכול הקרוב ביותר עם איימי וסנטרט על כתפי.
    Spoiler ספוילר

10. מנהל ראשי
    שם: אדם
    מייק;
    אזוריל קופץ על הזנב שלו, ובעזרת מספר ניתורים קטנים מצליח להתחמק מהמתקפה, אם כי מתעייף.
    אזוריל מביט בך בלחץ, ואתה מעודד אותו לתקוף באקדח מים.
    במהרה הקרקע נהפכת לבוצית ורטובה, נראה כי גם אזוריל וגם הדירלינג לא בדיוק נהנים למראה זה.
    "תפסתי!" קוראת קורה בינתיים, מרימה פוכדור בוהק. פרוגאדיר מביט בך בפרצוף מקנא, כאילו היה נהנה להמשיך את הקרב ולהילחם. אזוריל בינתיים שולח אל דירלינג אקדח מים, ונראה כי הצליח לדייק. דירלינג מנסה לקפוץ הצידה, אך הבוץ מפריע לה והיא מתקשית להתחמק, כך יוצא שהיא נפגעת מהמתקפה, וחוטפת נזק די רציני.
    "אוי לא.." ממלמלת קורה, ואתה מביט לכיוונה של דירלינג, אך לא מוצא אותה.
    נראה כי היא נעלמה, "הסוואה. עוד הפעם" אומרת קורה בדאגה. אזוריל מביט סביבו בלחץ
    "אזוריל, הכל בסדר, היא זאת שמתחבאת ממך ולא ההפך! אני בוטח בך את מעולה!" אעודד את אזוריל. "עכשיו השתמשי בהתזת מים לכל עבר ותשתמשי בחושים שלך והביטי היטב לראות היכן בשלוליות אין סימני טיפות, זה יראה לך היכן היא ואז אקדח מים בכל העוצמה! היישר לעברה!"

11. לא ברור בכלל
    המשך ל @edgar המעצבן;
    זעקות נשמעות מכל עבר, ואתה קולט כי הספינה נתקעה בגוש קרח עצום. אנשים רבים מתחילים לנוס, ולשוט בסירות חילוץ.
    אתה מתחיל לנוס גם כן, כשלפתע אתה חוטף מכה חזקה.
    אתה פוקח את עיניך ורואה שאתה על אי, מולך נערה בגילך עם שיער אדום, ונמשים. "אתה בסדר?" היא שואלת, ואתה מבין כי משתה אותך מהספינה אל האי. פוצ'יינה שלך מסתכל עליך במבט לא מבין

לוקאס;

"אם ככה.. אז אני לא מתפלא, כל פוקימון והאופי שלו" מציין דון ג'ורג', ומביט על המתקנים.
    "אתה רוצה לחזק את טורצ'יק? באיזו צורה?" הוא שואל ומביט על המתקנים השונים:
    מירוץ מכשולים, ירי למטרות, בריכת שחייה, משקולות..
    אייס;
    אם ואם ואם ואם ואם ואם ואם.
    פליז תעשה את ההוראות directly, אני אדאג לשאר #>
    --
    נידורינה משתמשת בעוקץ רעל ובכך גורמת לכדור להתפוצץ בעודו באוויר, שמתפוצץ אל מספר ניצוצות ירוקים ויפהפיים המתנוססים במרכז הזירה, ארבעתם מביטים בהתפעלות. נידורינה משתמשת בצעקה, "משחק נחמד!" מורה ספנסר, לפני שנידורינה מספיקה להשתמש במתקפה.
    סלירפאף מחייך, ורץ אל עבר נידורינה בקריאות חייכניות ושמחות, ונידורינה מחייכת גם כן.
    לא ברור מה הולך על הזירה.

מליפאן;

סרסקיט מגיב במהרה ומסתובב אל מאחורי אחת האבנים, מתחיל לירות בועות אל עבר הקראסטל הגדול.
    הבועות מועפות במהרה אל עבר קראסטל, מתפוצצות אחת אחר השנייה.
    "קראסטל!" קוראת לעברו רוקסן בדאגה, ולמרות הנזק הוא מהנהן לאות אישור.
    רוקסן נרגעת מעט, "ריסוק קונכייה, ואז מספרי איקס!"
    גופו של קראסטל זוהר באדום, כשלפתע הסלע הגדול שנמצא על גבו מתנפץ לרסיסים אדומים, וכעת כל מה שנותר הוא גופו הקטן של קראסטל, זוהר באור אדום ומאיים. קראסטל לא מבזבז אף רגע ורץ אל עבר סרסקיט, שיורה בועות.
    במהירות מרשימה הוא מצליח לפוצץ את מטח הבועות האחרון, ואת האבן מאחוריה סרסקיט מתחבא, מעיף אותו מעט אחורה מחוזק הפיצוץ.

רון;

אתה נכנס למרכז הפוקימונים, ואותך מקבלת האחות ג'וי בחיוך.
    אתה מחזיר את סנטרט אל הפוכדור, ומגיש לאחות ג'וי את שלושת הפוכדורים. היא מכניסה אותם למכונה, ומחזירה את הפוכדורים שלך, וגם את של איימי. "תודה!" אתם מודים לה, ועולים במדרגות לכיוון החנות.
    את פניכם מקבל המוכר, מעליו נמצא שלט עם תפריט. "כיצד אוכל לעזור?" הוא שואל.

מייק;
    אזוריל משתמשת בהמטרה, ומצליחה לזהות פינה מסוימת בה דירלינג ככל הנראה נמצאת.
    הדירלינג האמיצה מבינה כי אזוריל קלטה אותה, מתחילה לרוץ לעברה.
    "אקדח מים בכל העוצמה!" אתה מורה לאזוריל, ששולחת אקדח מים חזק ואפילו מועפת מעט אחורה מהעוצמה.
    אקדח המים פוגע בדירלינג, גורם לה ליפול על רגליה, בלי יכולת להילחם.

סהר;
    אולי כן, אולי לא. מה שבטוח אולי.
    --
    פידג'י יוצאת החוצה, הכנף שלה נראת מעט טוב יותר אך עדיין זקוקה לטיפול רפואי מהאחות ג'וי.
    טימבור מחליט לקחת על עצמו את הבאת העצים והענפים, בעוד פידג'י מדריכה אותו על אחד הענפים.
    אתה מביט אל פנקין, היא עדיין לא בדיוק איתכם, מתבודדת מעט בצד הדרך. אתה בינתיים מארגן מספר שיחים ועלים ומוצא מקום נחמד לישון עליו.. איפשהוא על אחד מענפי העץ הגדול שניצב מולכם.
    טימבור ופידג'י חוזרים, כשטימבור מחזיק מספר רב של ענפים, מניח אותם אל מול העץ הגדול.
    אתה פונה אל פנקין, שנראת כי עדיין ממשיכה מעט להתבודד. "טימטימבור" אומר לה טימבור, והיא קמה קצת על רגליה- כנראה 'להכרת תודה', שולחת גחלת קטנה להדלקת המדורה- וחוזרת לשבת בצד, מעט בחושך.

Spoiler ספוילר

12. Just a prank bro
    דור;
    אתה מחזיר את נאזליף לפוכדורך, ומתחיל לצעוד, מתעלם לגמרי מקריאותיה של המאמנת וקללותיה.
    אתה מתחיל להתקדם, ויוצא מהיער המחורבן, מולך מופיעה חנות פרחים קטנה, ושדה ענק מאחוריה.
    בהמשך הדרך, בריכה ומעליה גשר המוביל אל רסטבורו.
    "נוו נוו מה יהיה" אני אומר בחוסר סבלנות
    "כמה זמן לוקח כאן להשיג תג מכוןןןןןןן שיואוווווו" אני צועק אל העולם והולך לכיוון העיר, עובר במרפאה כדי לרפות את פוקימוניי הפצועים וממשיך אל המכון תוך התעלמות גמורה מאיוונטים שחלים בדרך
    "יו ריקסין" אני אומר "fight me you lil bitch"

13. לא ברור בכלל
    דור @EDGAR ;
    אתה נכנס אל מכון העיר פיוטר, לאחר שאתה עובר במרכז הפוקימונים.
    "עם מי צריך להילחם כאן כדי לקבל תג מכון?!?!?!?!" אתה שואל בעצבנות, כשלפתע מופיעה מולך ישות אלוהית.
    "בי" אומר הבחור.

Spoiler ספוילר

14. Just a prank bro
    דור @EDGAR ;
    אתה נכנס אל מכון העיר פיוטר, לאחר שאתה עובר במרכז הפוקימונים.
    "עם מי צריך להילחם כאן כדי לקבל תג מכון?!?!?!?!" אתה שואל בעצבנות, כשלפתע מופיעה מולך ישות אלוהית.
    "בי" אומר הבחור.
    "מה זה עברתי דרך חלל המרחב והזמן?" אני שואל
    "שוב פעם אלון והעריכות מפה שלו"
    "טוב נו..." אני אומר לברוק

15. לא ברור בכלל
    דור @EDGAR ;
    "FIGHT WITH ME LIL BITCH" אתה כועס על ברוק, "ובכן, בסדר. בוא אל זירת הקרב" הוא אומר ומוביל אותך אל זירה מלאה סלעים.
    "אוניקס, החוצה!" הוא מורהל ו, ואוניקס יוצא שולח קרן אפורה כסופה אל עבר אחד הסלעים, מפרק אותו לגורמים.

Spoiler ספוילר

עמוד 69 מתוך 100 ראשוןראשון ... 1959676869707179 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 4 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-4 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •