פקוקי;
מזההההה אתה תוקע אותי, אני לא יכול להמשיך.
תמצא לעצמך משהו לעשות, תרצח אנשים, אנערף. אני לא יכול לשחרר לך את הפוקימונים
אתה יודע כמה זמן לקח לי לכתוב הכללללל
----
אתה מתהלך לך בעיר בעודך חושב על תגובה טובה יותר שלא תכלול להרוס את המשחק.
מגל;
בעקרון אתה לא יכול להחזיר עוד את אלקיד לפוכדור.
----
אתה קורא בשמחה, לצד ריקודיו של אלקיד.
'כעת אני יכול לתפוס את הוופר' אתה חושב לעצמך, ומוציא פוכדור מן החגורה, וזורק אותו על הוופר.
הוופר נתפס בכדור, סיבוב ימינה, סיבוב שמאלה, סיבוב ימינה.. ומשתחרר ממנו!
וופר משתמש בירי בוץ, בעוד אלקיד רוקד לו ומזמר. ההתקפה פוגעת באלקיד חזק, והוא נופל על הרצפה, קרוב מאוד לעילפון.
ספוילר
ארכימדס מדבר.
משגיח פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' מה-12/05/11 עד ל-05/07/12.
מנהל את המשחק Medieval Ages
ניהלתי בעבר את המשחקיםJourney to The Past, ו- Agaisnt the Jammuza
גם היה לי סיפור, שמת קצת, Martin's Story.
אנא אל תשלחו אליי הודעות פרטיות שלא מכוונות אליי באופן פרטי.
חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
ספוילר
רשימת לוחמי האור והאמת המתמטיים:
ספוילר
ספוילר
ספוילר
תומר;
"הי בחור קטן" אתה אומר להאונדור, הוא מסיט את ראשו לכיוון השני. "האנד"
האונדור מתהלך בחדר, עד שלבסוף רואה ספה, קופץ עליה ונשכב. 'דור' הוא קורא, ועושה גרעפס.
"מוטב שתצא לדרך" אומר בירץ'.
פקוקי;
אתה שולף את הסכין שקיבלת ליומהולדת 4, ומתחיל לצעוק ברחוב.
אתה רואה הרבה ילדים קטנים חוגגים יומהולדת, שני זקנים אוכלים נודלס ואדם גדול ושרירי מקבל blowjob מהחבר הערס שלו.
את מי תדקור?
מגל;
"חשילד, עשית טוב, חזור!" אתה אומר ומחזיר את חשילד לפוכדור.
"לדיבה צאי! השתמשי באגרוף שביט נגד וופר! הוא אמור להיות עדיין חלש מהעילוף קודם!" אתה קורא, וזורק את הפוכדור של לדיבה.
"לדיייייייייייייייייייייייי" מזמזמת בכיף, לאור הקרב הראשון שלה.
לדיבה מתחילה לעוף אל עבר הוופר, הוא שולח אקדח מים ולדיבה מתחמקת, ומכה בו עם אגרוף שביט חזק.
וופר נופל על הרצפה, ומתחיל לסגת.
אביזי;
יש לך הרבה מחשבות, וזה מעולה. אבל השאלה שלי היא- אתה רוצה שאכניס את כל זה בתגובה שלי אליך? או שמעדיף שאוותר על המובן מאליו.
----
אתה לוקח לעצמך כמה שניות לחשוב. 'so much for stealth'
'טוב להאט את רהיהורן די קשה, הוא במילא נורא איטי' אתה מהרהר ואז פוקד על רהיהורן "תמשיך להתקרב אליו, אך כשתהיה קרוב מספיק תרקע! נסה לנצל את הזעזוע שלו כדי שוב לפגוע בו עם הקרן." רהיהורן ממשיך לשעוט אל הקאטרפי, עד שלבסוף נוגח בו עם הקרן שעל מצחו, קאטרפי מועף באוויר ורהיהורן מנצל את זה כדי לפגוע בו עוד כמה פעמים עם הקרן.
קאטרפי נוחת על האדמה, מעולף. רהיהורן צועד לכיוונך ומחייך, אף על פי שלא פעל כפי שאמרת לו.
ספוילר
מגל;
לדיבה המקסימה שלך פוגעת באגרוף השביט, וופר נופל על הרצפה. מעולף לגמרי
"פוכדור, צא!" אתה קורא, וזורק פוכדור על הוופר. סיבוב ימינה.. סיבוב שמאלה.. רגל ימין בחוץ.. רגל ימין בפנים.. ולנער אותה היטב.. עושים קצת הוקי פוקי ומסתובבים.. בום תפסת וופר. לדיבה לוקחת את הפוכדור ועפה לעבריך, נרגשת.
ספוילר
מגל;
"לדיבה! מצוין!" אתה קורא לעברה, שמח בשמחתה.
"בלעדיך לא הייתי תופס אותו! תודה שהבאת לי את הפוקדור!" אתה אומר ולוקח את הפוכדור מלדיבה, שם אותו בחגורתך.
"היי מגל, גם אני תפסתי פוקימון!" קורא מייקל ומראה לך פוכדור מבריק, לצידו עומד מגאבי, מרקד.
"שנמשיך אל העיר פטאלבורג?" הוא שואל, ואתה מהנהן.
אתם ממשיכים, ולבסוף נכנסים לעיר פטאלבורג.
עיר יפהפייה, מלאה פרחים, הומה באנשים וילדים, ובריכות קטנות.
אתה ניגש אל מפת העיר, ורואה שבעיר ישנו מרכז פוקימונים, מכון, חנות וכמובן בתי מגורים רבים.
ספוילר
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
מגל;
"מייקל, אני רוצה להיכנס למכון, אבל אני לא חושב שאני מוכן אליו, אז אני ארפא את פוקימוניי במרכז הפוקימונים ואז אלך לדרך הקודמת ואאמן את הפוקימונים שלי" אתה מספר לו, והוא מבין. "שמעתי אבל שהמכון כאן סגור.. למי שאין לו עדיין ארבעה תגים. מבאס קצת" מספר לך מייקל
אתה מחזיר את לדיבה לפוכדור, ונכנס למרכז הפוקימונים. שם אתם רואים את האחות ג'ואי.
"הו שלום!" היא אומרת, "צ'אנסי צ'אנס!" מסכים הפוקימון הורדרד לצידה.
"תרצו לרפא את פוקימוניכם?" היא שואלת ואתם מהנהנים, מגישים לה את הפוכדורים.
לאחר מספר דקות היא חוזרת ומגישה לכם את הפוכדורים. "בבקשה" היא מחייכת.
ספוילר
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
מגל;
"מייקל, אני חושב שאני אתאמן כבר בדרך הבאה. מה אתה תעשה?" אתה שואל את מייקל. "אלך איתך כמובן" קורא מייקל בחיוך. "ובכן, העיר הבאה היא ראסטבורו. בכדי להגיע אליה תצטרכו לעבור ביער של פטאלבורג" מספרת האחות ג'ואי.
אתם יוצאים מהמרכז, ומתחילים ללכת אל דרך 105.
הדרך משקיפה לים, עם חוף קטן, ובסוף השביל- יער פטאלבורג.
לפתע אתם שומעים צעקות "הצילו!", ומבחינים באישה רצה אל תוך היער, ורודפים אחריה שני אנשים.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)