פורסם במקור על ידי Kooki Pakuki בכנות, גם לי לא. אבל הייתי מוכרח להעלות שתי אופציות. צודק לגמרי, אני מבין אותך לגמרי. למה לעזאזל אני לא מצליח להפסיק לצפות באדם המוזר שאוכל בחתימה שלך?
חברים הנה הצ'ארמרדר שלי
פורסם במקור על ידי VillagerOfek צודק לגמרי, אני מבין אותך לגמרי. למה לעזאזל אני לא מצליח להפסיק לצפות באדם המוזר שאוכל בחתימה שלך? יש בו משהו מהפנט www.youtube.com/watch?v=CSvFpBOe8eY
IMA LADY
פורסם במקור על ידי Kooki Pakuki יש בו משהו מהפנט www.youtube.com/watch?v=CSvFpBOe8eY אל תגיד לי שאתה אוהב עכברים מלוכסנים.
פורסם במקור על ידי VillagerOfek אל תגיד לי שאתה אוהב עכברים מלוכסנים. עכבר מחשב או עכבר חולדה?
פורסם במקור על ידי Kooki Pakuki עכבר מחשב או עכבר חולדה? עכבר מחשב
פורסם במקור על ידי VillagerOfek עכבר מחשב מלוכסן יפני או מלוכסן לוכסן?
פורסם במקור על ידי Kooki Pakuki מלוכסן יפני או מלוכסן לוכסן? מלוכסן לוכסן יפני אינטואטיבי
פורסם במקור על ידי VillagerOfek מלוכסן לוכסן יפני אינטואטיבי אז איפה האובססיה שלי לעכברים מלוכסנים נכנסת בשגרת חייך?
פורסם במקור על ידי Kooki Pakuki אז איפה האובססיה שלי לעכברים מלוכסנים נכנסת בשגרת חייך? בכל מקום, אני רואה אותם בשירותים, בחוץ משתכשכים בבריכה, אפילו עכשיו אני שם לב לעבר מלוכסן יפני אינטואטיבי שמטפס לי על הירך
פורסם במקור על ידי VillagerOfek בכל מקום, אני רואה אותם בשירותים, בחוץ משתכשכים בבריכה, אפילו עכשיו אני שם לב לעבר מלוכסן יפני אינטואטיבי שמטפס לי על הירך הוו קריפי. אפשר ממש לכתוב על זה תסריט אימה כלשהו
פורסם במקור על ידי Kooki Pakuki הוו קריפי. אפשר ממש לכתוב על זה תסריט אימה כלשהו לא! רק לא זה! הן קוראות מחשבות
פורסם במקור על ידי VillagerOfek לא! רק לא זה! הן קוראות מחשבות אז כדאי שלא תחשוב עליהן משהו רע תחשוב על כריות מהר!!! רק כריות כריות נופלות מהשמיים!!!
פורסם במקור על ידי Kooki Pakuki אז כדאי שלא תחשוב עליהן משהו רע תחשוב על כריות מהר!!! רק כריות כריות נופלות מהשמיים!!! וואו הן כמעט קלטו אותי, הן לא מפסיקות לבהות בי אני מפחד פה בטירוף!
פורסם במקור על ידי VillagerOfek וואו הן כמעט קלטו אותי, הן לא מפסיקות לבהות בי אני מפחד פה בטירוף! אל תירא בני רק כריות צריכות לזחול בראשך
פורסם במקור על ידי Kooki Pakuki אל תירא בני רק כריות צריכות לזחול בראשך בבקשה תתקשר לשירותי הרווחה זה לא הגיוני מה שקורה פה, הן מכריחות אותי לאכול אורז!!!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום