Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 50 מתוך 50

נושא: E-Corp

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Dec 13 2008, 08:08 PM
    athas -
    אתה מצטרף אל צבא רומא וכעת אתה בדרגת קצין והמקצוע החדש שלך הוא חייל!
    המפקד שלך מקשיב לטענה שלך לגבי החבר בן הכלאיים שלך ומבקש שתביא אותו לבסיס בתור נציג בני הכלאיים כדי שתדעו איך להמשיך את המאבק,
    מה תעשה?

Кот Б -
    אתה פוגע בבני הכלאיים עם הטפרים והם תופסים אותך בכתפיים ומעיפים אותך על הקיר,
    אתה עף על הקיר אבל לא קורה לך דבר ובני הכלאיים מבוהלים ומפוחדים לאחר שהיו עדים לכח שלך,
    אך לאחר שהפעלת את הכח שלך על הקיר אתה נהיה צמא דם ומאבד את שיקול הדעת ומחסל אותם במו ידייך ולפתע אתה מסתכל על עצמך ולא מבין מה קורה לך כאשר אתה מבוהל מעצמך,
    אתה תופס את הרובה ביד אחת ובורח משם בלי להסתכל אחורה לפתע אתה שומע מישהי צורחת מתוך בניין הרוס ונטוש,
    מה תעשה?

Zapdos -
    אתה יוצא איתו החוצה ופתאום אתה שם לב שהוא מכוון את האקדח שלו למצח שלך ואומר:"פתטי... באמת חשבת שהאמנתי שאתה אחד משלנו?!",
    לאחר שהוא מסיים לדבר הוא לוחץ על ההדק ויורה עלייך וכאשר אתה חושב שאתה עומד למות אתה חוטף כאב ראש והעיניים שלך מאבדות את העישונים,
    הכדור נעצר רגע לפני שהוא פוגע ופתאום אתה מעיף ושובר כל דבר ברדיוס של 100 מטר ממך,
    אתה מתאושש מכאב הראש ואתה מצליח לראות צורות מוזרות למרות העיוורון שלך ולפתע אתה הראש שלך 'פורץ' את המוח של החייל שניסה לירות עלייך ובין רגע אתה נהדף על ידי כח אדיר,
    החייל קם על רגליו ואומר:"אני מקווה שראית מספיק, זו הפעם האחרונה שאתה תצליח להיכנס לראש שלי אח שלי... מספר 3,
    אתה לא מבין ממש למה הוא מתכוון והוא נעלם משם בשנייה,
    מה תעשה?

XלוקסרייX -
    אתה מנסה להסביר למריה מה קרה אך נראה שהיא לא מבינה על מה אתה מדבר ונעשית רק יותר מפוחדת וסקרנית,
    "לאחר שתרגיש טוב אני מבקשת שתתרחק מכן הכי רחוק שאפשר בבקשה!" היא אומרת והולכת,
    מה תעשה?
    רגע מריה חכי!אני אומר.........
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

2. משתמש מנוסה
    Кот Б -
    אתה פוגע בבני הכלאיים עם הטפרים והם תופסים אותך בכתפיים ומעיפים אותך על הקיר,
    אתה עף על הקיר אבל לא קורה לך דבר ובני הכלאיים מבוהלים ומפוחדים לאחר שהיו עדים לכח שלך,
    אך לאחר שהפעלת את הכח שלך על הקיר אתה נהיה צמא דם ומאבד את שיקול הדעת ומחסל אותם במו ידייך ולפתע אתה מסתכל על עצמך ולא מבין מה קורה לך כאשר אתה מבוהל מעצמך,
    אתה תופס את הרובה ביד אחת ובורח משם בלי להסתכל אחורה לפתע אתה שומע מישהי צורחת מתוך בניין הרוס ונטוש,
    מה תעשה?
    אני הולך לכיוון הבניין

קרדיט ליוסי על זאתי *_*

כן,הכינוי שלי ברוסית,למי שיש בעיות עם זה,שיחייה XP

</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol&#33;
    </td></tr></table><div class=\'signature\'>
    ~Cat Behemoth~

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד

Zapdos -
    אתה יוצא איתו החוצה ופתאום אתה שם לב שהוא מכוון את האקדח שלו למצח שלך ואומר:"פתטי... באמת חשבת שהאמנתי שאתה אחד משלנו?&#33;",
    לאחר שהוא מסיים לדבר הוא לוחץ על ההדק ויורה עלייך וכאשר אתה חושב שאתה עומד למות אתה חוטף כאב ראש והעיניים שלך מאבדות את העישונים,
    הכדור נעצר רגע לפני שהוא פוגע ופתאום אתה מעיף ושובר כל דבר ברדיוס של 100 מטר ממך,
    אתה מתאושש מכאב הראש ואתה מצליח לראות צורות מוזרות למרות העיוורון שלך ולפתע אתה הראש שלך &#39;פורץ&#39; את המוח של החייל שניסה לירות עלייך ובין רגע אתה נהדף על ידי כח אדיר,
    החייל קם על רגליו ואומר:"אני מקווה שראית מספיק, זו הפעם האחרונה שאתה תצליח להיכנס לראש שלי אח שלי... מספר 3,
    אתה לא מבין ממש למה הוא מתכוון והוא נעלם משם בשנייה,
    מה תעשה?
    אני קם ומנסה לברר למה הוא התכוון.
    חמוף

4. מנכ&quot;ל לשעבר.
    Originally posted by ART@Dec 13 2008, 07:19 PM

BooblilStyle -
    אתה מתעורר באמצע חוף הים כאשר הקצף שוטף את פנייך ואתה לא ממש מבין מה קורה,
    לפתע אתה רואה חייל פצוע מתהלך על החוף ומתמוטט,
    מה תעשה?
    אני רץ אליו ובודק אם הוא חיי

5. משתמש מנוסה
    athas -
    אתה מצטרף אל צבא רומא וכעת אתה בדרגת קצין והמקצוע החדש שלך הוא חייל&#33;
    המפקד שלך מקשיב לטענה שלך לגבי החבר בן הכלאיים שלך ומבקש שתביא אותו לבסיס בתור נציג בני הכלאיים כדי שתדעו איך להמשיך את המאבק,
    מה תעשה?
    אני הולך לחפש את אותו.
    הביצים שלי:

עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •