Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. היכל התהילה
    פול הורנר הוא בן 15 שעבד על חבריו, וכעת הוא מואשם במעשי טרור וילך לכלא פדרלי למשך 25 שנה, בלי אפשרות לשחרור. פול הוא גיימר ששיחק עם חבריו במשחקי רשת. על מנת לצבור יתרון על יריביו, הוא נהג להתקשר למשטרה ולדווח שבבתים שלהם מבוצע כעת רצח או שיש שם פצצה. הודעות אלה היו כמובן לא נכונות. כעת הוא נמצא אשם במשפט שלו ויראה אור רק בגיל 40.

המונח Swatting זה כאשר שחקן מגלה דרך כתובת הIP את מיקום הבית של החברים שלו, מתקשר למשטרה ודואג שחוליה של שוטרים או חיילים יגיעו לביתם, תוך כדי שהוא מנצח אותם במשחק ו/או צוחק עליהם בזמן שיריביו נלקחים על ידי המשטרה מהמחשב הביתי שלהם. המונח עצמו התחיל לתפוס תאוצה עוד ב2013.

דוגמה, הדמות של פול הורנר, הידועה במשחק בתור BadAssDWG69 נוצחה אין ספור פעמים על ידי שחקן בשם Battlefield 4. הוא איתר את כתובת ביתו ושלח את המשטרה לשם תחת הטענה שמתבצעת שם חטיפה והחזקה של בני ערובה. המשטרה פשטה על הבית של Battlefield 4, ירתה באביו וגרמה לו לפציעות אנושות.

2. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    לפי דעתי היו צריכים לתת לו עונש הרבה יותר קצר ו/או אפשרות לשחרור. הוא ישתחרר בגיל 40 ולא יהיה לו סיכוי למצוא עבודה טובה, והחיים שלו יהרסו. לצערי, מקרה כזה היה חייב לקרות בשביל להוות דוגמה. דברים כאלה נעשים יותר מדי פעמים ואנשים נהרגים מזה...

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

3. משתמש רשום
    שם: אופק
    האמת שבתכלס העונש הזה הוא מספיק חמור אבל לדעתי צריך היה להתחשב בעובדה שהוא רק בן 15

4. Just a prank bro
    שם: דור
    טרולר מקצועי

5. bbuuuii
    שם: עידן
    מצד אחד אני ממש מרחם עליו כי הוא באמת הולך לפספס את כל החיים שלו, חברים, לימודים, עבודה, משפחה..
    אבל מצד שני הוא עשה דבר נוראי והוא לא כזה קטן שזה נעשה מתוך תמימות
    בקיצור מקווה שלמרות שלא ניתן לשחרר אותו, עושים את זה רק כדי להפחיד אחרים ושישחררו אותו בעוד כמה שנים

Spoiler ספוילר

6. מנהל ראשי
    משוגע ביותר...

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    הוו ספוקי נער בן 15

ציטוט פורסם במקור על ידי itayQT צפה בהודעה
    משוגע ביותר...
    אומגד לא מאמין שהגבת פה ולא על זה שגנבת לי תנוד

8. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    עצוב שבן 15 נכנס ל25 שנה לכלא. די לא אנושי, במיוחד שבגיל הזה השכל לא עובד בצורה הגיונית תמיד, והורמונים של מתבגרים משפיעים על ההתנהגות.
    קיצר, אני ממש נגד העונש הזה, עבודות שירות לשנתיים יכל להיות הרבה יותר אנושי.
    IMA LADY

9. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אבל אצלנו טיפש אחד מקפיץ את כל המדינה ומחפשים אחריו ועכשיו הוא בבית צופה בזה כאילו הוא היה באח הגדול...

10. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    אבל אצלנו טיפש אחד מקפיץ את כל המדינה ומחפשים אחריו ועכשיו הוא בבית צופה בזה כאילו הוא היה באח הגדול...
    שניהם לא האידיאליים.
    אבל צריך עונש.
    והעונש צריך להיות קשה, אבל לא ל25 שנה בכלא.
    רבאק, הוא רק בן 15, מה הוא מבין מהחיים שלו.
    IMA LADY

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •