מי גיבור הילדות שלכם? האיש שאתם הכי מעריצים? תשובות יתקבלו רק עם הסבר מלא!
לא גיבור ילדות, אלא הגיבור שלי כרגע
אמיר אנגל, בוקר וחקלאי בעמק יזרעאל. מחזיק 2000 דונם חיטה ובמשך מעל 20 שנה מתמודד עם הצקות של ערבים. הערבים שורפים לו שדות, חותכים גדרות ומפריעים המון.
פעם אחת הוא אפילו תפס ערבי ששורף בתוך השטחים שלו. הוא רדף אחריו במשך כמה שעות, וכשתפס אותו, פוצץ אותו מכות והזמין משטרה. כנראה שזו הייתה אחת הטעויות היותר גדולות שהוא עשה בחייו, כי במשטרה היו למצית קשרים, והוא הצליח לגרום לזה להיראות כאילו אנגל סתם הרביץ לו.
פעם אחת, אחרי הפגנה של ערבים בתוך השטחים שלו איימו עליו ברצח. עברה תקופה של כמה חודשים ושני אנשים ניסו להתנקש בו. אבל הוא היה badass, חטף שתי יריות, אחת בירך ואחת ביד, והרס את האקדח בידיו החשופות לפני שהמתנקשים הספיקו לירות את הירייה השלישית. והמתנקשים ברחו.
הוא סיפר, ששנה שלמה אחרי שהוא הרביץ לערבי הוא עוד זומן למשפטים, עדויות וכל מיני דברים של בית משפט. הוא אפילו הגיע לשם עם קביים, ויד מגובסת, אחרי ההתנקשות בו, והיה צריך להסביר למה הוא היה מוכרח ללמד לקח את הערבי שהצית אצלו.
קיצר, הוא באמת גיבור הילדות שלי. הבן אדם הזה קורע יום יום את התחת שלו בשביל המדינה, והפידבקים היחידים שלו הם ענישות מהבירוקרטייה. ואף על פי כן, הוא ממשיך לעשות את מה שהוא עושה, כשעתיד המדינה עומד לפניו.
ד"א, אח של אמיר, רוני, נקלע למצב דומה כשמצא כמה ערבים אצלו בשטחים. רק שהוא לא הזמין משטרה, הפשיט אותם, צבע אותם בצבע ירוק זוהר, קשר אותם לטנדר שלו, ו"נתן להם טרמפ" עד תחנת המשטרה.
IMA LADY
ההורים שלי.
בתור ילד תמיד רציתי להיות חייל כמו אבא שלי שהיה בקבע עד גיל הפרישה ושירת בתפקידים משמעותיים בצה"ל החל מחייל קרבי בסדיר. מבחינתי הוא היה מודל למופת, תמיד מגולח"צ ומסודר, מגיע בשעות מדויקות כל הזמן עם רכב אחר שהוא היה מקבל מהצבא. בנוסף הוא היה איש משפחה וגם בנה בית גדול ויפה מכספו האישי ואף היה עומל לבנות אותו בעצמו במו ידיו בחלק מהמקרים.
אמא שלי גם כן אם תומכת שדואגת לבעל ולילדים ואף מהווה דוגמא למופת מבחינת אופי שאי אפשר להגיד עליו אפילו דבר אחד רע.
לא צריך יותר מזה בשביל גיבורי ילדות.
אני עדיין נער (ילד) אבל אבא שלי בהחלט אחד מהאנשים שאני רוצה להיות כמוהם. האמת שאני רוצה להיות שילוב של אמא ואבא שלי.
אבא - עקשן, לא מוותר בקלות, נותן 100% מעצמו, מצחיק, כריזמטי בטירוף, קולט עבודות פיזיות מהר (איך לתקן מחשב, איך לתקן מכונת כביסה וכו'), ביטחון עצמי גבוה
אמא - אופטימית, מצחיקה, יודעת להקשיב ולעזור, מתחברת לאנשים בקלות, ביטחון עצמי גבוה
האמת שאבא שלי הוא הדמות הכי רחוקה מלהיות המודל לחיקוי שלי.
אני דווקא הערצתי דמויות שנראו לי עגולות יותר. אנשים כמו: ברט הארט, קלינט איסטווד, ג'.ד סלינגר, ניצולי שואה וסבתא שלי. אנשים שכל הסיכויים היו נגדם, עשו משהו גדול מן החיים, בזכות הדבר הזה, התעצמו הסיכויים שהיו נגדם, קמו אנשים חדשים שניסו להרוס להם את הכל, ולמרות זאת, אותם אנשים יצאו עם ידם על העליונה.
מה אפשר לומר, אני בעד אנדרדוגים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)