סוף סוף!
הקדשת 5000.
קודם כל אני רוצה לציין שברוב טיפשותי לא הקדשתי 4000 אז אני אקדיש גם אותם.
יאללה להקדשות.
אלון- שמע, קודם כל ייאמר לזכותך שאתה היית הראשון שקיבל אותי, ותאכלס, די הכנסת אותי לקהילה ולחבר'ה. והיו את הלילות המשוגעים שהעברנו בצפייה במונטיים, ואת סקילה זה אח שהובלנו, ואת הפייקים שעשינו. ובתאכלס, את רוב ההודעות שלי העברתי איתך באיזה טרול או משהו. אתה אחלה גבר ואתה גם ראשון.
אה וגם אתה הבאת אותי לשחק league, ובזכותך אני כבר איזה 3 שנים משחק בזה. אז גם, ייאמר
מגל- גם אותך אני אוהב ממש. אתה הספאמר הכי גבר שיש, ואתה גם אחלה איש שיחה. גם איתך העברתי מלא הודעות, וגם אתה סקלת איתנו באחוקיות. לאחרונה גם גיליתי שאתה ממש גדול, ואפילו שאני טיפה יותר גדול ממך בגיל; בהתנהגות, או באינטלגנציה אתה הרבה יותר ממני. רק ייאמר לזכותך. והנה, אתה שוכן לך כך, במקום השני.
דור- תאכלס אנחנו לא כאלה חברים, אבל כיף לדבר איתך ברקע בנו"ד.
טלי- פעם עמדנו להתחתן. פיכס. אבל את אחלה, והיו לנו תקופות ממש טובות. ואפילו שעכשיו את יותר בקטע של אלון ושל בנות (פיכס) אני אזכור לך את התקופות היפות שלנו
יורטם המאסטר- רק רציתי להגיד לך, שאתה באמת אחלה גבר, וממש תודה על הפורום הזה, שבזכותו יש לי חבר'ה חדשים וכל זה. גם לאחרונה גיליתי שאתה ממש זורם איתנו, וזה ממש כיף לדעת שההנהלה היא ממש איתך. תמשיך להיות כזה גבר! ושלעולם הפורום לא ייסגר!
אופק- אתה חדש, אבל אתה אחלה גבר. לרוב לוקח יותר זמן שאני אקדיש למישהו שנמצא בקהילה, אבל אתה אחלה. שתשאר בפורום לנצח. אתה באמת תותח. דרך אגב, היה צחוקים אתמול
היטמן- לא הכרתי אותך כמעט בכלל, אבל נשבע שאתה אחלה גבר, ואתה גם זקן, ובכל זאת נשאר בפורום הזה.
איתי המנהל- אתה אחלה מנהל, ובזמן האחרון התחלתי לשלוח לך הודעות ולשגע אותך קצת, זה רק בגלל שאני רוצה להחיות את הפורום. תמשיך בהנהלה, אתה עושה אתת זה אחלה.
אני מקווה שלא שכחתי אף אחד. בכל מקרה, אלה החבר'ה שאני איתם בקשר טוב.
אני גם מקדיש לחבר'ה שלי מהסקייפ שלא פה, לשחף הגבגבר, עידן מאדקיפ שפעם היו לנו אחלה תקופות (אני לא זוכר מי עוד)
מקדיש גם לחבר'ה שפרשו, אבל עשו את הפורום, (נדב, שקד, פלופי, עמיתלב, טל, יאיר המוזר[הייתי חבר די טוב שלו לאיזה תקופה], איתמר, סופר עומר [בגללו כתבתי כמו איזה ערסאוואט לאיזו תקופה] ואולי עוד כמה.
אני גם מבקש סליחה מבר (מונקי) שבאחת ההקדשות שלי הסתלבתטי עליו קצת. אני כבר גדלתי, ואני מבין שיצאתי מנייאק.
נראה לי זהו. אני אוהב את כולכם, ותודה לכל מי שאוהב אותי וחבר שלי.
יאללה, תברכו אותי.