Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 25 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 375
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אלון סופסוף! תגיב להתחלה.

ליט ~
    צ׳אטוט מתחיל לדבר ולקשקש ולקשקש ללא הרף. לקח לך זמן לקלוט את זה אבל למעשה הוא תקף אותך. אתה מרגיש שהראש שלך מסתחרר מהפטפטת שלו...

2. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    בל ~
    "החברה המדוברת אחראית על המכונות שמסייעות למאמנים להחליף פוקימונים בניהם. הם טוענים שפרצתי להם לאתר החברה ושגנבתי מאות שקלים. הבעיה היא שכלל לא עשיתי את זה אבל אני יודע היטב למה הם מתנהגים כך. הם מנסים לסחוט אותי, ה רוצים שאגיע איתם לפשרה לפני המשפט. יש לך רעיון?"

רובי ~

מתקפת החול פגעה בו מיד ארי שפסקה הרוח והוא מאבד ראיה ומתחיל לעוף במעגלים. איווי תוקף בזמן ודוחף אותו ישירות לקרקע. לאחר כמה שניות הוא קורא בזעם ומקורו בוהק, הוא עף ישירות לעבר איווי.

ליט ~
    אתה מחליט להתעלם ממנו והוא ממשיך לדרכו באף מורם. כאילו אומר שההפסד כולו שלך. אבל לאחר כה שניות כל זה לא שינה כי לפתע עבר באיזור פוקימון נוסף: צ/אטוט!

ג'רי רשום. איך אפשר שלא?!

אביזי ~
    "שמע לי!" זעק כריס וקפץ על רגליו. "זה שאתה חומד לכסף שלי זה עוד קיבלתי, על אף שראיתי את זה ממזמן! אבל אני בחרתי בדרך הישר! הסיבה שאני רוצה את הפקגיר חזרה אלי זה כי הוא מייצג את זכרון בני! אני רוצה אותו ולא מעוניין להשתמש בדברים השייכים לעבר האפל שלי לסייע לי. כי לזה יהיה מחיר כבד! או שאתה מתכון לעזור לי באופן חוקי, או שפשוט תעוף לי מהעניים ותזכור שאתה פוטרת על ידי המעסיק הראשון שלך! שומע אותי?!"
    "אני לא מבין" אגיד מבולבל. "זה לא קל להפליל בן אדם בדבר כזה." אגיד לו ואנסה להרגיעו. "אבל הכי מסקרן אותי זה, מההם רוצים ממך, מה יוצא להם מכל זה." אשאל "מה העיסקת טיעון הזו?".

כמו תמיד. עמיטריד.

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ג׳רי ~
    ליטלאו מלקק לך את היד בביישנות ומתקרב כשזנבו בין הרליים. רועד כולו.
    'אני מקווה שהאישיות שלו לא תפריע בקרבות... אני חושב שיש לו פוטנציאל אבל אני רוצה שהוא ילחם בכל הכוח אני אצטרך לפתח איתו קשר חזק...' אנתח את הליטלאו ואת המצב. "ליטלאו, בוא איתי החוצה, אנחנו הולכים להתחיל את המסע שלנו ביחד!" אומר לליטלאו פעם שנייה ואתחיל ללכת החוצה, בתקווה שהפוקימון ילך אחרי.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

התחלה:

"תלמידים יקרים, אתם עומדים בפני תחילת דרכם, המסע לפתיחת הקריירה שלכם להתקבל לפירמה המתאימה לכם. אנא מכם תלמידים שלי, תזכרו מה בית ספרכם הקנה לכם, לעבוד תמיד בתום לב ולבחור בדרך הישר וכפופים לחוק. אנחנו באקדמיה למשפטים מאמינים ביכולת לסייע לבני אדם ולפוקימונים כאחד ואנו בטוחים שיש לכם את היכולת להמשיך את היכולת. במהרה תגלו שהעולם זקוק לכם, לייצוגכם ולתמיכתכם. שמכם ישא כנפיים מעל ג'וטו ואף מעבר!"
    מנהל בית הספר המשיך לנאום ולנאום אך לך זה כבר הספיק. בזוית העין אתם מבחינים בפרופ' סמואל אוק ופניו נראו טרודים.
    אני מביט במנהל בית הספר, מוודא שלא שמים לב אליי, והולך לכיוון פרופ' אוק, תוך כדי הרהור האם עליי לדבר אליו או לא.
    "סמואל? הכל סבבי?" אשאל אותו לבסוף, עדיין לא בטוח אם כך הייתי צריך להגיב והאם השה"מ ייכעס עליי.

Spoiler ספוילר

5. מנהל ראשי
    בל ~
    "אתה חושב שאם הייתי יודע מה הם רוצים הייתי צריך עו"ד? הברחת את העו"ד הישן שלי, אז תתחיל להתנהג כמו עו"ד וגש לעסקת טיעון משלך. תיזום ותרחיב אופקים!"

ג׳רי ~
    אתה מנסה לשכנע אותו אך הוא ממש מבוהל. הוא מתכנס בתוך עצמו ותומן את הראש ברצפה. לפתע אתה מבחין בג׳ף ג׳רקינגס. התלמיד הכי מצטיין בכתה והשונא הכי גדול שלך. הוא מביט בפוקימון המבהול שלך ומחייך. "אז ג׳רימיסימו, מצאת חתול רחוב?"

טלי ~ (שכחתי את שם הדמות שלך חח)
    אתה ניגש לסמואל שמחייך אליך. "אני זקוק לעזרתך, לך להשיג את הפוקימון שלך ותפגוש אותי כאן." אתה ממהר לעבר חדר המחשבים שם נאמר שמחלקים פוקימונים, אתה נכנס לשם ראשון ואתה רואה שהם מסדרים את הקבצים לפי תלמידים כולל פוקדורים שבהם יש פוקימונים התחלתיים. אתה מחליט לבקש את שלך והשקית מכילה פוקדור כסוף וחלקלק. אתה לוחץ עליו והוא תופח למימדי הכף יד שלך. לחיצה נוספת ומשם מזנק פוקימון כחלכל שנראה כמו תנין. "טוטוטוטוטוטוווווווודייל!" הוא מכריז בקול נחוש למלחמה. עיניו היו שונות מבדרך כלל, הן אדומות וכעוסות מאוד.

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אתה ניגש לסמואל שמחייך אליך. "אני זקוק לעזרתך, לך להשיג את הפוקימון שלך ותפגוש אותי כאן." אתה ממהר לעבר חדר המחשבים שם נאמר שמחלקים פוקימונים, אתה נכנס לשם ראשון ואתה רואה שהם מסדרים את הקבצים לפי תלמידים כולל פוקדורים שבהם יש פוקימונים התחלתיים. אתה מחליט לבקש את שלך והשקית מכילה פוקדור כסוף וחלקלק. אתה לוחץ עליו והוא תופח למימדי הכף יד שלך. לחיצה נוספת ומשם מזנק פוקימון
    אלחץ על הפוכדור בציפייה רבה שזה יהיה אחד הפוקימונים האהובים עליי.
    ---
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    פאנפי איפום גליגאר איגליבאף בלבאזור סנייבי כל מה שתרצה

Spoiler ספוילר

7. עמיטריד.
    בל ~
    "אתה חושב שאם הייתי יודע מה הם רוצים הייתי צריך עו"ד? הברחת את העו"ד הישן שלי, אז תתחיל להתנהג כמו עו"ד וגש לעסקת טיעון משלך. תיזום ותרחיב אופקים!"

ג׳רי ~
    אתה מנסה לשכנע אותו אך הוא ממש מבוהל. הוא מתכנס בתוך עצמו ותומן את הראש ברצפה. לפתע אתה מבחין בג׳ף ג׳רקינגס. התלמיד הכי מצטיין בכתה והשונא הכי גדול שלך. הוא מביט בפוקימון המבהול שלך ומחייך. "אז ג׳רימיסימו, מצאת חתול רחוב?"

אתה ניגש לסמואל שמחייך אליך. "אני זקוק לעזרתך, לך להשיג את הפוקימון שלך ותפגוש אותי כאן." אתה ממהר לעבר חדר המחשבים שם נאמר שמחלקים פוקימונים, אתה נכנס לשם ראשון ואתה רואה שהם מסדרים את הקבצים לפי תלמידים כולל פוקדורים שבהם יש פוקימונים התחלתיים. אתה מחליט לבקש את שלך והשקית מכילה פוקדור כסוף וחלקלק. אתה לוחץ עליו והוא תופח למימדי הכף יד שלך. לחיצה נוספת ומשם מזנק פוקימון כחלכל שנראה כמו תנין. "טוטוטוטוטוטוווווווודייל!" הוא מכריז בקול נחוש למלחמה. עיניו היו שונות מבדרך כלל, הן אדומות וכעוסות מאוד.
    'מישהו קם על צד שמאל היום.' אחשוב במאט כעס, אך מי באמת יכול לכאוס על הבן אדם החשוב בעולם? " פיפלאפ חזור לפוקדור שלך" אזכר ביצור המסכן. "פרופסור בוא נלך למעבדה שלך, פיפלאפ זקוק לריפוי ואני זקוק למחשב." אגיד לו. "נחפש ונבדוק כל דבר שידוע על החברה הזו."

כמו תמיד. עמיטריד.

8. the bitch is back
    רובי ~

מתקפת החול פגעה בו מיד ארי שפסקה הרוח והוא מאבד ראיה ומתחיל לעוף במעגלים. איווי תוקף בזמן ודוחף אותו ישירות לקרקע. לאחר כמה שניות הוא קורא בזעם ומקורו בוהק, הוא עף ישירות לעבר איווי.

"מהר קפוץ הצידה והשתמש בתנופה של הקפיצה ודחוף אותו בחזרה!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. היכל התהילה
    אלון סופסוף! תגיב להתחלה.

ליט ~
    צ׳אטוט מתחיל לדבר ולקשקש ולקשקש ללא הרף. לקח לך זמן לקלוט את זה אבל למעשה הוא תקף אותך. אתה מרגיש שהראש שלך מסתחרר מהפטפטת שלו...
    "בן זונה קטן", אני אמלמל בין שפתי ואבעט בו במלוא הכוח!
    אז אני נזכר שיש לי פוקימון ואני מוציא אותו. אני מורה לו להשתמש בלהביור!

10. מנהל ראשי
    בל ~
    אתה עולה לרכב של אוק ובמהירות אתם מגיעים למעבדתו בפאלט. אתה נכנס לשם ומתיישב מול המחשב, ממהר להקליד ולגלות כי חברת טלפוקימון היא חברת בת בבעלות חברת wtr. היא לאחרונה רוכשת דירות ובתים ובחודש האחרון רכשו יותר משלושה מעבדות מדעיוץ מחוקרים שונים ברחבי העולם!
    האחראי על חברת טלפוקימון הינו ג׳ים סקסטר והוא מולטי מליונר, הוא הסתבך בפרשיית הימורים קטננ שנקברה ואתה מגלה שהאחרון שתבע אותו על הונאה היה לא אחר מאשר פרופ אוק!
    אחרי שאתה קורא את כל זה אתה רואה שאוק חזר עם הפוקימון שלך שהבריא לחלוטין.

רובי ~
    איווי מזנק הצידה ודוחף אותו בחוזקה אך שניה לפניה שהוטח פליצלינג ניקר את פניו של איווי שנפל אף הוא והתנשף. הוא לא ביזבז שניה וישר התעופף לעבר איווי...

ליט ~
    אתה מוציא את פוניטה שמנסה לירות להביור אך הוא לא ממש סגור מה כוונתך. בנתיים, צ׳אטוט מרחף מעליו בהנאה ואז נחת במהירות ודחף את פוניטה הצידה, דבר שלא ממש הפריע לפוניטה.

11. the bitch is back
    בל ~
    אתה עולה לרכב של אוק ובמהירות אתם מגיעים למעבדתו בפאלט. אתה נכנס לשם ומתיישב מול המחשב, ממהר להקליד ולגלות כי חברת טלפוקימון היא חברת בת בבעלות חברת wtr. היא לאחרונה רוכשת דירות ובתים ובחודש האחרון רכשו יותר משלושה מעבדות מדעיוץ מחוקרים שונים ברחבי העולם!
    האחראי על חברת טלפוקימון הינו ג׳ים סקסטר והוא מולטי מליונר, הוא הסתבך בפרשיית הימורים קטננ שנקברה ואתה מגלה שהאחרון שתבע אותו על הונאה היה לא אחר מאשר פרופ אוק!

רובי ~
    איווי מזנק הצידה ודוחף אותו בחוזקה אך שניה לפניה שהוטח פליצלינג ניקר את פניו של איווי שנפל אף הוא והתנשף. הוא לא ביזבז שניה וישר התעופף לעבר איווי...

ליט ~
    אתה מוציא את פוניטה שמנסה לירות להביור אך הוא לא ממש סגור מה כוונתך. בנתיים, צ׳אטוט מרחף מעליו בהנאה ואז נחת במהירות ודחף את פוניטה הצידה, דבר שלא ממש הפריע לפוניטה.
    "איווי הסתובב ומהר תשלח מתקפת חול לתוך העיניים שלו ואז זנק אליו בדחיפה!"
    גיל! 3>

12. מנהל ראשי
    רובי ~
    פליצלינג חטף חול בעיניים והתרסק ולסיום איווי דחף אותו לעלפונו.

13. the bitch is back
    רובי ~
    פליצלינג חטף חול בעיניים והתרסק ולסיום איווי דחף אותו לעלפונו.

"כל הכבוד איווי!" אומר לו בהתלהבות ואלטף את ראשו "אתה לא מוותר כמעט אף פעם!" אוסיף בחיוך ואז אמשיך ללכת כשאיווי לידי
    גיל! 3>

14. עמיטריד.
    בל ~

רובי ~

ליט ~
    אני לא ראיתי כזה הרבה סדרות עורכי דין אז רחם עלי חחח
    ----------

"תודה" אגיד כשחזר. "לפי מה שאני מבין בם מנסים לקנות כמה שיותר מעבדות לסיבה כזו או אחרת, וזה מה שיציאו לך." אסביר במהירות בעודי ממשיך לבדוק אילו עוד חברות בת יש ומה החברה הראשית עושה. "זה שתבעת את הבחור אישית לא יעזור לנו כי כנראה הוא כועס, ומיליונר כועס זה רע לנו." אסביר ואבדוק עוד על אותו מיליונר. "יש עוד משהו שאתה יודע? משהו שלא סיפרת לי? אולי מחקר חדש או משהו חדש שצץ?" אשאל

כמו תמיד. עמיטריד.

15. היכל התהילה
    בל ~

רובי ~

ליט ~
    אני מנסה להיזכר במהלכים של פוניטה שלי, אבל רגע לאחר מכן אני מבין שזה בכלל לא הכרחי.
    אני אומר לו לתקוף עם מה שהוא יודע ובזמן הזה אני מנסה להרים סלעים (לא אבנים) ולזרוק על היצור המעופף!

עמוד 10 מתוך 25 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •