אלון סופסוף! תגיב להתחלה.
ליט ~
צ׳אטוט מתחיל לדבר ולקשקש ולקשקש ללא הרף. לקח לך זמן לקלוט את זה אבל למעשה הוא תקף אותך. אתה מרגיש שהראש שלך מסתחרר מהפטפטת שלו...
אלון סופסוף! תגיב להתחלה.
ליט ~
צ׳אטוט מתחיל לדבר ולקשקש ולקשקש ללא הרף. לקח לך זמן לקלוט את זה אבל למעשה הוא תקף אותך. אתה מרגיש שהראש שלך מסתחרר מהפטפטת שלו...
'אני מקווה שהאישיות שלו לא תפריע בקרבות... אני חושב שיש לו פוטנציאל אבל אני רוצה שהוא ילחם בכל הכוח אני אצטרך לפתח איתו קשר חזק...' אנתח את הליטלאו ואת המצב. "ליטלאו, בוא איתי החוצה, אנחנו הולכים להתחיל את המסע שלנו ביחד!" אומר לליטלאו פעם שנייה ואתחיל ללכת החוצה, בתקווה שהפוקימון ילך אחרי.
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
בל ~
"אתה חושב שאם הייתי יודע מה הם רוצים הייתי צריך עו"ד? הברחת את העו"ד הישן שלי, אז תתחיל להתנהג כמו עו"ד וגש לעסקת טיעון משלך. תיזום ותרחיב אופקים!"
ג׳רי ~
אתה מנסה לשכנע אותו אך הוא ממש מבוהל. הוא מתכנס בתוך עצמו ותומן את הראש ברצפה. לפתע אתה מבחין בג׳ף ג׳רקינגס. התלמיד הכי מצטיין בכתה והשונא הכי גדול שלך. הוא מביט בפוקימון המבהול שלך ומחייך. "אז ג׳רימיסימו, מצאת חתול רחוב?"
טלי ~ (שכחתי את שם הדמות שלך חח)
אתה ניגש לסמואל שמחייך אליך. "אני זקוק לעזרתך, לך להשיג את הפוקימון שלך ותפגוש אותי כאן." אתה ממהר לעבר חדר המחשבים שם נאמר שמחלקים פוקימונים, אתה נכנס לשם ראשון ואתה רואה שהם מסדרים את הקבצים לפי תלמידים כולל פוקדורים שבהם יש פוקימונים התחלתיים. אתה מחליט לבקש את שלך והשקית מכילה פוקדור כסוף וחלקלק. אתה לוחץ עליו והוא תופח למימדי הכף יד שלך. לחיצה נוספת ומשם מזנק פוקימון כחלכל שנראה כמו תנין. "טוטוטוטוטוטוווווווודייל!" הוא מכריז בקול נחוש למלחמה. עיניו היו שונות מבדרך כלל, הן אדומות וכעוסות מאוד.
כמו תמיד. עמיטריד.
בל ~
אתה עולה לרכב של אוק ובמהירות אתם מגיעים למעבדתו בפאלט. אתה נכנס לשם ומתיישב מול המחשב, ממהר להקליד ולגלות כי חברת טלפוקימון היא חברת בת בבעלות חברת wtr. היא לאחרונה רוכשת דירות ובתים ובחודש האחרון רכשו יותר משלושה מעבדות מדעיוץ מחוקרים שונים ברחבי העולם!
האחראי על חברת טלפוקימון הינו ג׳ים סקסטר והוא מולטי מליונר, הוא הסתבך בפרשיית הימורים קטננ שנקברה ואתה מגלה שהאחרון שתבע אותו על הונאה היה לא אחר מאשר פרופ אוק!
אחרי שאתה קורא את כל זה אתה רואה שאוק חזר עם הפוקימון שלך שהבריא לחלוטין.
רובי ~
איווי מזנק הצידה ודוחף אותו בחוזקה אך שניה לפניה שהוטח פליצלינג ניקר את פניו של איווי שנפל אף הוא והתנשף. הוא לא ביזבז שניה וישר התעופף לעבר איווי...
ליט ~
אתה מוציא את פוניטה שמנסה לירות להביור אך הוא לא ממש סגור מה כוונתך. בנתיים, צ׳אטוט מרחף מעליו בהנאה ואז נחת במהירות ודחף את פוניטה הצידה, דבר שלא ממש הפריע לפוניטה.
רובי ~
פליצלינג חטף חול בעיניים והתרסק ולסיום איווי דחף אותו לעלפונו.
אני לא ראיתי כזה הרבה סדרות עורכי דין אז רחם עלי חחח
----------
"תודה" אגיד כשחזר. "לפי מה שאני מבין בם מנסים לקנות כמה שיותר מעבדות לסיבה כזו או אחרת, וזה מה שיציאו לך." אסביר במהירות בעודי ממשיך לבדוק אילו עוד חברות בת יש ומה החברה הראשית עושה. "זה שתבעת את הבחור אישית לא יעזור לנו כי כנראה הוא כועס, ומיליונר כועס זה רע לנו." אסביר ואבדוק עוד על אותו מיליונר. "יש עוד משהו שאתה יודע? משהו שלא סיפרת לי? אולי מחקר חדש או משהו חדש שצץ?" אשאל
כמו תמיד. עמיטריד.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)