Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 25 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 375
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אלון ~
    סורי אעדכן מחר.
    מבט שריטות וקדח מים...

ג׳רי ~
    טוטודייל מביע מבט מפחיד מאוד לעבר סנייבי שקצת מוטרד מהעניין, אך הוא מקבל תנופה ומנסה לדחוף שוב, ליטלאו דוחף את סנייבי ובגלל גופו הכבד הוא מעיף את סנייבי העדין הצידה. ליטלאו מזנק בשמחה. הוא נראה לגמרי בעניין.

בל ~
    טיילו לא מעוניין להקשיב לך ואתה מרגיש שמשהו רטוב נופך לך על המצח. טיילו פשוט עשה עליך את צרכיו.

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    אלון ~
    סורי אעדכן מחר.
    מבט שריטות וקדח מים...

0:
    -------
    "טוטודייל, השתמש בקדח מים עוצמתי!" אורה לו ואצביע על האודיש, "נצל את אלמנט ההפתעה, ומיד לאחר מכן תשרוט אותו!" אוסיף.

Spoiler ספוילר

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ג׳רי ~
    טוטודייל מביע מבט מפחיד מאוד לעבר סנייבי שקצת מוטרד מהעניין, אך הוא מקבל תנופה ומנסה לדחוף שוב, ליטלאו דוחף את סנייבי ובגלל גופו הכבד הוא מעיף את סנייבי העדין הצידה. ליטלאו מזנק בשמחה. הוא נראה לגמרי בעניין.
    GO HOME ADAM YOU'RE DRUNK
    יש לי ליטלאו לא טוטדייל. דרך אגב ביקשת לחשוב אסטרטגית אז רציתי לשאול איזו יכולת יש לליטלאו שלי, כי אם יש לו Rivalry ובהנחה שהוא וסנייבי שניהם זכרים, הוא אמור לעשות 25% יותר נזק מהרגיל.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "ליטלאו זה מצוין! אבל הקרב לא נגמר, אל תתן לניצחון קטן לעלות לראש ואל תתן להפסדים קטנים להוריד אותך לאדמה, ככה ממשיכים בחיים" אמשיך לתת מוטיבציה ועצות לעצמי דרך הפוקימון שלי.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

4. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אלון ~
    סורי אעדכן מחר.
    מבט שריטות וקדח מים...

ג׳רי ~

בל ~
    טיילו לא מעוניין להקשיב לך ואתה מרגיש שמשהו רטוב נופך לך על המצח. טיילו פשוט עשה עליך את צרכיו.
    " אוי נו באמת!" אצעק "פשוט תמות" אגיד בכעס לציפור הטיפשה ואתעלם ממנה "את מתקרבת אלי ואת תחתפי!" אבהיר לה בכעס ואמחה את הצואה ממני

כמו תמיד. עמיטריד.

5. קיסר מאדים
    שם: אביזי, ארכימדס
    אביזי ~
    ניפגש במשרדים בעוד שעה! הוא קורא בקול ויוצא מהמעבדה. נראה שהוא מרוצה מאוד מהרעיון שלך. "בנתיים אני ממליץ לך לתפוס עוד פוקימונים." מוסיף אוק. "אתה רוצה שאביא לך טרמפ למקום בו שורצים פוקימונים יעילים? סטת הצעה חד פעמית."
    "מה.. אוקיי, אני מניח. לא שאני מבין איך עוד פוקימונים יעזרו להצלחה של משימת הסתננות כזאת, אבל נגיד." אני אענה קצת מבולבל לאוק.
    ארכימדס מדבר.
    משגיח פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' מה-12/05/11 עד ל-05/07/12.
    מנהל את המשחק Medieval Ages
    ניהלתי בעבר את המשחקיםJourney to The Past, ו- Agaisnt the Jammuza
    גם היה לי סיפור, שמת קצת, Martin's Story.
    אנא אל תשלחו אליי הודעות פרטיות שלא מכוונות אליי באופן פרטי.
    חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
    Spoiler ספוילר

רשימת לוחמי האור והאמת המתמטיים:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

6. מנהל ראשי
    אלון ~
    טוטודייל התנהג כאילו הוא רק חיכה לעונג הזה, הוא מזנק לעבר אודיש ויורה אקדח מים עוצמתי שמוטח על אודיש בעוצמה כה אדירה עד שהוא עף לאוויר, שם טוטודייל כבר המתין לו ושרט אותו בעוצמה. אודיש התרסק על הרצפה והוא נותר מעולף. טוטודייל נראה כועס מאוד, כאילו שהקרב רק חימם אותו עוד יותר.

ג׳רי ~
    סורי היה לילה ארוך מאוד.
    הגרלתי ויצא לא הטבע השני unnerve. הטבע הזה מונע מהיריב להשתמש בפירות במהלך הקרב.
    -
    סנייבי נראה שהוא ממשיך את הקרב, חלש אך נחוש הוא דוחף את ליטלאו והפעם נראה כי זה השפיע מאוד. ליטלאו מרוגז מאוד ונראה כי גאותו נפגעה, אז הוא דוחף את סנייבי בפעם האחרונה וגולם לעלפונו של סנייבי. ליטלאו נראה מרוצה.
    ~

בל ~
    טיילו נראה מרוצה מהעניין הוא מעופף גבוה ואז נוחת לעברך במהירות, מוכן לתקוף..

אביזי ~
    אוק לא מוסיף ולוקח אותך ברכב לנסיעה בת כמה שעות. אתם מגיעים לעיר לבנדר והוא מצביע לעבר בנין נטוש. "שם, אני בטוח שזה יעזור לך." אמר אוק והסתלק מהר מהמקום.

7. לא ברור בכלל
    אלון ~
    טוטודייל התנהג כאילו הוא רק חיכה לעונג הזה, הוא מזנק לעבר אודיש ויורה אקדח מים עוצמתי שמוטח על אודיש בעוצמה כה אדירה עד שהוא עף לאוויר, שם טוטודייל כבר המתין לו ושרט אותו בעוצמה. אודיש התרסק על הרצפה והוא נותר מעולף. טוטודייל נראה כועס מאוד, כאילו שהקרב רק חימם אותו עוד יותר.
    חח, להמשיך במסע כאילו?
    --
    ״זה מעולה טוטודייל, אתה נורא חזק״ אעודד אותו.
    ׳טוטודייל חזק בטירוף, ועם זעם שכזה..׳ אהרהר לעצמי בעודי צופה בו, ׳בהחלט נוכל להשתמש בזה במהלך קרב׳.
    ״אוקיי טוטודייל, חזור. אני אקרא לך כשיהיה במי להילחם״ אומר ואחזיר אותו לפוכדור בעודי.. ממשיך בדרך. אני מניח.

8. מנהל ראשי
    אלון ~
    (חשבתי שרצית פוקימון עשב...)
    אתה ממשיך בדרכך ואתה מתקדם לעבר אזור מסולע ורצוץ. מולך עומד גיאודוד על שני כפות ידיו והוא ממלמל בכעס לעברך.

9. לא ברור בכלל
    אלון ~
    (חשבתי שרצית פוקימון עשב...)
    אתה ממשיך בדרכך ואתה מתקדם לעבר אזור מסולע ורצוץ. מולך עומד גיאודוד על שני כפות ידיו והוא ממלמל בכעס לעברך.
    ״ג׳יאודוד? למיטב זכרוני מסוג אבן״ אמלמל.
    ׳ובכן.. לא חושב שיתרון הסוגים לטובתו כאן. זה הולך להיות איזי פיזי עבור טוטודייל׳ אחשוב לעצמי, ואוציא את טוטודייל מהפוכדור שלו.
    ״טוטו, הבא תתחיל באקדח מים!״ אורה לו.

10. קיסר מאדים
    שם: אביזי, ארכימדס
    אביזי ~
    אוק לא מוסיף ולוקח אותך ברכב לנסיעה בת כמה שעות. אתם מגיעים לעיר לבנדר והוא מצביע לעבר בנין נטוש. "שם, אני בטוח שזה יעזור לך." אמר אוק והסתלק מהר מהמקום.
    "אני... לא בטוח שאני אוהב את זה כל כך..." אני אומר קצת בחשש ואסתכל סביב. מכיוון שאני ככל הנראה לא אראה שום איום סביר מסביבי, אז אני אוציא מהפוכדור את אמולגה ליתר ביטחון, ואלך לכיוון הבנין הנטוש.
    ארכימדס מדבר.
    משגיח פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' מה-12/05/11 עד ל-05/07/12.
    מנהל את המשחק Medieval Ages
    ניהלתי בעבר את המשחקיםJourney to The Past, ו- Agaisnt the Jammuza
    גם היה לי סיפור, שמת קצת, Martin's Story.
    אנא אל תשלחו אליי הודעות פרטיות שלא מכוונות אליי באופן פרטי.
    חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
    Spoiler ספוילר

רשימת לוחמי האור והאמת המתמטיים:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. מנהל ראשי
    אלון ~
    טוטודייל זינק מהפוקדור ומיד הטיח בג׳יאודוד ההמום אקדח מים עוצמתי והחל לשקוע באדצה מהעוצמה. טוטודייל החל לפתע לצרוח בעצבים ומיהר לעבר ג׳יאודוד המעולף ממילא והחל להטיח בו שריטות בוהקות, מגביר קצב עם כל שריטה!

אביזי ~
    אתה צועד בדממה לעבר הבניין הנטוש ואתה שומע את חריקות הרצפה הישנה. זה היה בית קברות נטוש בתוך מבנה, אתה מיד מזהה שזה בית קברות של פוקימונים. מהאפילה אתה רואה זוג עיניים מתקרבות אליך, היתה זאת הנערה שפגשת בבית הספר.
    "אני זקוקה לך!" קראה הנערה בבכי "עזור לי! עזור לי עכשיווו!" היא התפוגגה כעשן סמיך כשמאחוריה נגלה קיובון כעוס. כשהעצם מונפת לעברך!

12. the bitch is back
    בל ~
    "אני מספר לך את האמת. תבעתי אותו בגלל שהוא גנב! הוא לקח אחוזים מהעסקה של החברה!" צרח אוק. הוא החל להזיע ולהתעצבן. הוא הוציא פוקדור וזרק אותו ומשם יצא פיקאצ'ו זועם. "מכת ברק!" אוק היה מבולבל לגמרי ולא הבחין בך יותר!

ליט ~
    אתה זורק אבנים על צ'אטוט שמתחמק בקלות מהן. נראה שפוניטה החל להבין מה הולך פה והוא ירה גחלת לעבר צ'אטוט שצנח לרצפה בחבטה ונדחף בכל הכח והוטח בקיר, נופל המום דומם.

ג'רי ~
    "למה שלא אציג לך פוקימון אמיתי." צחק בקול "סנייבי, בוא לשחק! דחיפה!" הוא כבר ישר פקד על סנייבי שבמהירות מסחררת העיף את ליטלאו אחורה. ליטלאו זעק בכאב, אך התרומם לאיטו. הוא נראה ממוקד יותר. הוא הביט ישירות על ג'ף.

טלי (תזכיר לי את השם של השחקן שלך!)~
    טוטודייל מהנהן בכעס ומתחיל לצעוד לצידך. אתה יוצא לדרך כשמולך נעמד פוקימון מקפץ. זה היה צ'ימצ'ר, הוא היה מלא בשמחת חיים ותמימות.

אביזי ~
    ניפגש במשרדים בעוד שעה! הוא קורא בקול ויוצא מהמעבדה. נראה שהוא מרוצה מאוד מהרעיון שלך. "בנתיים אני ממליץ לך לתפוס עוד פוקימונים." מוסיף אוק. "אתה רוצה שאביא לך טרמפ למקום בו שורצים פוקימונים יעילים? סטת הצעה חד פעמית."

רובי ~
    אתה ממשיך בדרך ונראה שאיווי מקבל מוטיבציה גדולה ממך. הוא נשם לרוחה ורץ בדשא הפתוח כשלפתע הוא מועד. הוא מזדקף ומבחין בפוקימון שהיה בדרכו. זה היה ארון קטן וקשוח למראה.
    אתעלם ממנו ואמשיך ללכת בדרכי 'עליי לנסות להבין איך לכל הרוחות אני פותר את הקייס הזה' אחשוב לעצמי
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

13. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אלון ~

ג׳רי ~
    סורי היה לילה ארוך מאוד.
    הגרלתי ויצא לא הטבע השני unnerve. הטבע הזה מונע מהיריב להשתמש בפירות במהלך הקרב.
    -
    סנייבי נראה שהוא ממשיך את הקרב, חלש אך נחוש הוא דוחף את ליטלאו והפעם נראה כי זה השפיע מאוד. ליטלאו מרוגז מאוד ונראה כי גאותו נפגעה, אז הוא דוחף את סנייבי בפעם האחרונה וגולם לעלפונו של סנייבי. ליטלאו נראה מרוצה.
    ~

בל ~
    טיילו נראה מרוצה מהעניין הוא מעופף גבוה ואז נוחת לעברך במהירות, מוכן לתקוף..

אביזי ~
    "נו דיי כבר עוף מפה זבוב!" אצעק כועס 'פיפלאפ בכלל בחדר השני עם אוק' אחשוב ואתעלם מהציפור

כמו תמיד. עמיטריד.

14. לא ברור בכלל
    אלון ~
    טוטודייל זינק מהפוקדור ומיד הטיח בג׳יאודוד ההמום אקדח מים עוצמתי והחל לשקוע באדצה מהעוצמה. טוטודייל החל לפתע לצרוח בעצבים ומיהר לעבר ג׳יאודוד המעולף ממילא והחל להטיח בו שריטות בוהקות, מגביר קצב עם כל שריטה!
    "טוטודייל, תפסיק, אתה מבזבז את זמנך" אעיר לו, "במקום להמשיך ולהתחזק, אתה עוצר ושורט ג'יאודוד שממילא חלש?" אשאל אותו ברוגז.
    "אם אתה רוצה להתחזק, אם אתה רוצה להצליח, מוטב שתקשיב לי. עכשיו הפסק לתקוף את ג'יאודוד" אורה לו.

Spoiler ספוילר

15. מנהל ראשי
    אתה מבחין במערה ונכנס לתוכה, מקווה להגיע לעיר פיוטר, אתה נכנס פנימה אבל אתה לא יכול לראות דבר.
    אתה שומע פסיעות רגליים וקרן אור מפנס מסנוור אותך.
    "שלום?" אתה שומע את הקול קורא. אתה רואה מאמן מתהלך עם פיצ׳ו על גבו.

בל ~
    אחרי כמה דקות לפתע הוא מסתלק. סווילו גדול ומרשים מבריח אותו. הוא יושב לידך ומלטף את ראשך כשאורן ברי בפיו. הוא מביא לך אותו ואתה ממהר לאוק שנרגע בנתיים טיפה. הוא אוכל את הברי ומתאושש, קם במקומו ושם את החליפה שלו. אני חייב לזוז, נראה לי שיש לי פתרון!ק רא אוק וביקש ממך לבוא אחריו למקום לא ידוע. אתה נכנס למחסן לא מואר במיוחד כשאור אומר לך ללכת לכיוון הימני. אתה רואה שיש שלט ישן שכתוב עליו טלפוקימון בע"מ. אתה מבין שאתה בשטח האוייב ומולך ניצב ג׳יאודוד כעוס.

אלון ~
    טוטודייל המשיך לשרוט את ג׳יאודוד המעולף ללא רחם. דמעות עמדו בעיניו ובסוף הוא בפסיק. חובט בכח באדמה.

עמוד 12 מתוך 25 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •