רובי ~
איווי מתנער מהאבקה ודוחף בחוזקה את פרס שמניף אחת מהציפורניים שלו ומתגלגל במהירות, הפגייה היתה ישירה ופרס התנשף בכבדות. איווי המשיך להשתעל אך הוא היה נכון לקרב.
רובי ~
איווי זינק גבוה בעזרת זנבו ופרס ציפה לזה, הוא זינק מלמטה והצליב צבתותיו ובהצלבה שרט את איווי כשבדיוק דחף אותו בחזקה חזרה לקרקע. שני הפוקימונים התרסקו בחזקה, איווי ופרס לא יכלו להילחם יותר!
רובי ~
הפוקדור הוטח בפרס המעולף והתנדנד מספר פעמים. לבסוף נשמעה נעילה מיוחלת ואתה מתבשר בתפיסת הפרס. איווי מתעורר ומלקלק את ידך ואז חוזר לנשום בכבדות, מותש. אתה מתחיל לרוץ לעבר מרכז הפוקימונים שם אתה מוצא את אוונס, מחבק את פיצ׳ו המעולף שלו. הוא נראה דואג.
רובי ~
אוונס נדם. בנתיים האחות ג׳וי מחזירה לך את הפוקדור של פרס ואיווי מזנק עליך בליקוקים חסרי מעצורים.
"אתה בר מזל!" צחקה האחות ג׳וי, "הרעל לא השפיע במיוחד! איווי כמו חדש!"
רובי ~
"ניסיתי להרשים אותך." אמר אוונס "ניסיתי לתפוס בידריל, אך הוא היה חזק מפיצ׳ו ורק פצעתי אותו לחינם!"
בזמן שאוונס מדבר אתה מבחין באחות ג׳וי יוצאת נסערת אחרי גבר לבוש חליפה. "אין לך שום זכות!" היא קוראת אחריו.
"תזמיני עורך דין אם יש לך בעיה עם זה!" צחק לעברה בחזרה והתכונן לצאת מהחדר.
רובי ~
"נאסר על האחות ג׳וי פה להשתמש במכשירים שלנו. אם יש לך בעיה אתה מוזמן לגשת לבית המשפט מר רובי העוד." אמר ההחור.
"זה מכשיר הנשמה!" אמרנ ג׳וי. "הלעדיו אין לנו שום יכולת להגיב עזרה ראשונה!"
"ועל פי מה בדיוק החלטת שאסור לה להשתמש במכשיר הנשמה? במרכז לפוקימונים?" אשאל אותו בחומרה. " ובמידה ואין ברשותה יותר אישור להשתמש במכשירים שלכם היכן ההוכחה והאישור לזה שחדלתם לעבוד עם מרכזי הפוקימונים? ובמידה וכן חדלתם לעבוד עם מרכזי הפוקימונים, היכן הידוע מראש? והאם כל המרכזים יודעים את זה?" אשאל אותו במהירות.
"ואם צריך כן. אני אלך לבית משפט. נראה לי תמוהה העניין הזה שככה ביום בהיר אחד, אחרי שכבר רשת המרכזי פוקימונים, אשר כבר שילמו על המכשירים האלה. ואני מניח לפני כמה זמן. יופסק האישור לעבוד איתם"
רובי ~
לחברת ׳אייר פלוס׳ אין שום כוונה לקחת בכח שום דבר. אנחנו פשוט ךא מייצרים את הקפסולות חמצן שמותאמות לפוקימונים. החלטנו שיותר ריווחי לשווק אותם לבתי חולים של בני אדם. אנחנו לא מייצרים אותם יותר." הסביר העורך דין.
"אבל רכשנו את המכשירים האלו לפני שנה ואתם התחייבתם לשלוש שנים!" אמרה ג׳וי בלחץ. "בלי הקפסולות המכשיר לא מספק חמצן!"
"אני מצטער לשמוע על כך, אך בחוזה אין שום דבר שמחייב אותנו לייצר קפסולות חדשות. המכשיר תקין ועליו האחריות!" ענה העו"ד בחיוך זחוח.
"אז אין בעיה שהם ימשיכו להשתמש במכשיר הזה." אומר בהחלטיות "כל מה שצריך לעשות זה למצוא חברה אשר תסכים ליצור במיוחד את הקפסולות. אם ככה המרכז רשאי להחזיק את המכונות לעוד שנתיים שלומות לפני שתוכל לקחת אותם" אומר לוו ברצינות.
"ניפגש עוד שנתיים" אוסיף בחיוך זחוח משלי ואנפנף אותו. "ג'וי, האם לפני שיצרתם קשר עם החברה הזאת, היו עוד חברות שרצו לייצר את המכונות הללו?"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)