Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 25 ראשוןראשון ... 91718192021 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 375
  1. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    רובי ~
    אתה חוזר למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים. בנתיים אתה מבחין בזוית העין בילדה קטנה עם שיער ורדרד שבכתה בעצב רב!
    >>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;;
    'זה לא עינייני ואני חייב לרוץ' אחשוב לעצמי בחמיצות, ולמרות זאת אתעלם מהילדה ואמשיך בדרכי
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    רובי ~

אתה יוצא מהמרכז וחוצה את הדרך אליה מיהרת לעבר פיוטר, אתה נכנס אל שערי העיר במטרה אחת. מר ג׳וי. אתה מחפש את הרחוב ובנתיים רואה התקהלות קטנה ובה קרב פוקימונים במרכזה. אתה מבחין באוונס נלחם בסרסקיט עם פיצ׳ו, הוא נראה כאילו הוא מנצח כשסרסקיט בדיוק שותק בהלם חשמלי.

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון ~
    "על מי אתה נועץ עיניים?" אמר הבחור שדיבר בטלפון, "אתה מודע לכך שללא תואר במשפטים זה לא חוקי להקשיב למידע משפטי?"
    מה.
    מי דיבר בטלפון, אמרת התיישב לידו מישהו. אדםםםם 0:
    אה הגבתי אצלי
    ---
    "הא? נועץ עיניים?" אשאל אותו, "אני בסך הכל חושב שהחליפה נורא מחמיאה לך, וואלה הייתי עושה לך טובה."
    ובמהרה אוסיף, "אבל..אני וטוטודייל הולכים להתאמן, נגד.. טוב, אתה יודע, אנשים ששווים את זה. נדבר?", ואצא ממרכז הפוקימונים נוזף, לאט לאט, לראות האם יש לדוש משהו לומר.

Spoiler ספוילר

4. the bitch is back
    רובי ~

אתה יוצא מהמרכז וחוצה את הדרך אליה מיהרת לעבר פיוטר, אתה נכנס אל שערי העיר במטרה אחת. מר ג׳וי. אתה מחפש את הרחוב ובנתיים רואה התקהלות קטנה ובה קרב פוקימונים במרכזה. אתה מבחין באוונס נלחם בסרסקיט עם פיצ׳ו, הוא נראה כאילו הוא מנצח כשסרסקיט בדיוק שותק בהלם חשמלי.
    'כל הכבוד לו' אחשוב לעצמי בגאווה ואז אמשוך בכתפיי ואמשיך קדימה לעבר יער ורידיאן
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. קיסר מאדים
    שם: אביזי, ארכימדס
    אביזי ~
    "אני סתם מלחיץ אותך. אנחנו נוסעים מיד למשרדים שלהם. כבר די חשוך ואני לא מאמין שיש שם עובדים. יש לך תוכנית איך נכנסים?" אומר לך פרופ אוק. הוא עצמו נראה שתכנן את הכל. "אני חושב שניכנס מהכניסה האחורית, איש שלי השיג לנו מפתח ואתה צריך להכנס לקומה השניה, שם המשחק מתחיל: המחשב של כריס שם.
    "טוב אני חושב שנסתדר כשנגיע לשם. אני תמיד תומך בגישת תרגיל האש הבווארי. אם אתה מתנהג כאילו אתה יודע מה אתה עושה, אנשים יאמינו לך. לכן העדפתי לעשות את זה ביום כי אז אפשר להתחזות לטכנאים או משהו ואף אחד לא ישאל שאלות. בלילה אם אין שם אנשים אז קצת יותר קשה להעמיד פנים שיש לנו סיבה לגיטימית לחלוטין להיות שם, אבל אני בטוח שנמצא הסבר. הוא יהיה איתנו, כריס?"
    ארכימדס מדבר.
    משגיח פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' מה-12/05/11 עד ל-05/07/12.
    מנהל את המשחק Medieval Ages
    ניהלתי בעבר את המשחקיםJourney to The Past, ו- Agaisnt the Jammuza
    גם היה לי סיפור, שמת קצת, Martin's Story.
    אנא אל תשלחו אליי הודעות פרטיות שלא מכוונות אליי באופן פרטי.
    חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
    Spoiler ספוילר

רשימת לוחמי האור והאמת המתמטיים:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

6. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ג׳רי ~
    הוא מתחפף משם ואליך פונה נערה שאינך מכיר. "תוכל לעזור לי? אני רוצה לתפוס פוקימון ולא יודעת איך!"
    בנתיים ליטלאו מאושר ומלקק את כף הרגל שלך, נראה שהוא רוצה לעזור לה!
    סליחה שלא הגבתי הרבה זמן... אני פשוט רואה את המ"ת, אין לי כוח להגיב בשנייה הזו ואז אני שוכח שהגבת לי...
    ~~~~~
    'ליטלאו רוצה לעזור לה, אז אולי זה יחזק את הקשר שלנו. שווה ניסיון. אך, אני מעולם לא תפסתי פוקימון בעצמי. אנסה לעזור לה בכל זאת.' אסתכל על המצב ואחשוב. "אעזור לך" אגיד לה אחרי כמה שניות של מחשבה.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

7. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אלון ~
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים בעיר ורידיאן אחרי טיול קצר ביער. אתה מתיישב שם ואליך ניגשת האחות ג׳וי, לוקחת את טוטודייל ומרפאת אותו. בנתיים ניגש אליך בחורבחליפה מסוקסת וג׳ל בשיער, הוא סוקר אותך וצוחק בזילזול. לידו מתיישב בחור אחר והם מדברים בקול. "...אני משתין עליו. הוא חושב שאני מגן עליו בזמן שאני מקבל בדיוק את מה שאני רוצה, עד שהוא יתעורר הוא לא יבין מה נפל עליו. הוא יאבד את הרשיון שלו!"

רובי ~
    איווי דוחף את מיאו שפוער את פיו על מנת לנשוך בחזרה ואיווי, שמיומן בזה כבר ירה מתקפת מהירות היישר לעבר פיו של מיאו שנפגע מאוד והתעלף.
    איווי נהנה מכל התהליך שהוא עובר והוא מקפץ סביב וחוגג! אחר כך הוא מטפס על הכתפים שלך ומלקק לך את האוזן!

אביזי ~
    "אני סתם מלחיץ אותך. אנחנו נוסעים מיד למשרדים שלהם. כבר די חשוך ואני לא מאמין שיש שם עובדים. יש לך תוכנית איך נכנסים?" אומר לך פרופ אוק. הוא עצמו נראה שתכנן את הכל. "אני חושב שניכנס מהכניסה האחורית, איש שלי השיג לנו מפתח ואתה צריך להכנס לקומה השניה, שם המשחק מתחיל: המחשב של כריס שם.

בל ~
    אתה מגלה פוקדור שאתה זורק על ג׳יאודוד שנלכד מיד. כל הכבוד! בנתיים אתה ממשיך ללכת ומגלה משהו מאוד מוזר, אחד הקופסאות של טראנספוקימיון זזה באי שקט!
    "פרופסור" אחלש ואצור מרחק מין הקופסא החשודה. "תראה את זה" אגיד לו ואסמן לפיפלאפ ליהיות מוכן, זה עדיין לא נגמר...

כמו תמיד. עמיטריד.

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    כינוי: Alice
    שם: אליסה שאדו
    ספרייט דמות:
    חפצים:לא לגעת.
    פוקימון התחלתי: לא לגעת.
    רקע: אליסה נולדה בשכונה "לא הכי טובה" מה שנקרא. תמיד היה לה אוכל, ומקום חם לישון בו אבל הבגדים שלה בדרך כלל לא היו ממותגים או נקיים-אבל לאליסה לא היה אכפת. היא הייתה תלמידה מצטיינת ובצדק-היא למדה שעות כל יום כדי להגיע לראש הכיתה מבחינת הציונים. היא הייתה שקדנית ואחראית-מספיק כדי לייצג את הכיתה שלה בוועד הסטודנטים. היא אהבה פוקימונים ואהבה משפטים ולכן למדה מתוך הנאה ועניין ולא מתוך הכרח. ההורים של אליסה עבדו שעות רבות במהלך היום, ולכן היא כמעט ולא ראתה אותם. אחד מההרגלים הקבועים של אליסה היה לצפות בחדשות- "אזומריל נחטף"..."אירעה פריצה לבית משפחה"...."פיקאצ'ו קטן נמצא נטוש ביער"... ועוד המון כותרות מסוג זה היו רגילות בסדר היום-אליסה ידעה מאז ומעולם שהיא רוצה לעזור לעצור את התופעות האלה, למנוע אותן כשהחוק לצדה.
    שותף:כן. זכר בן 16
    הערות/טענות/מענות/מרשמלו: מרשמלו על האש אפשר?. ואני רוצה עם רומאנס אם אפשר
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. מנהל ראשי
    הודעה ~ המחשב שוב מקולקל אז ההודעות יהיו דרך הפלאפון. אני הולך לפרסם המשך אחר המשך בגל שלרוב הם נמחקים לי כל פעם כשזה ברצף אז לא להבהל.

~

אלון ~
    אתה מתרחק ואתה רואה שהוא מחליט להתעלם ממך וממשיך לדבר עם החבר שלו בשקט. אתה יוצא מהמרכז פוקימונים כשלפתע אתה מבחין בו. "אז אתה דברן גדול. מהאלה שאין להם הרבה עם מה להתמקח אבל אוהבים להתוכח..."

רובי ~
    אתה מתעלם ומאחל הצלחה לאוונס ומוצא במהרה את כתובתו של מר ג׳וי. אתה מוצא את הכתובת ועומד מול בית צנוע למראה עם חלונות בעלי וילונות מוגפים.

אביזי ~
    אתה מגיע לבניין. יוצא מהרכב וכריס מחכה לכם ליד הכניסה לובש כובע שחור לראשו. הוא נראה די מגוחך בעיניך.
    "אז אני אראה לכם את המחשב הישן שלי." אתם נכנסים פנימה לחדר המחשבים והמשרד הצדדי של כריס נותר כפי שהיה.
    "מה אתם עושים פה?" נשמעה השאלה הכל כך אובייס ואתה לא מופתע. מגיחה לעברכם נערה עם שיער אסוף. "אתם חייבים לעזוב, אנחנו סגורים. זה גם ממש לא מקום למבקרים! מה אתם עושים פה?!"

ג׳רי ~
    אתה מחליט לנסות. אתה פונה לדשא ומבחין בפוקימון מיד. זה היה פידג׳י. הוא נראה נחוש לקרב וליטלאו זינק מצס לצד בהתרגשות. הוא באמת יוצא מהשריון שלו.

בל ~
    הקופסא רשרשה ומכשיר מוזר נפל ממנה. מכשיר הקלטה מזור אתה בא ללחוץ עליו אבל וולטרוב כעוס ניצב מולך. אוגר אנרגיה.

10. student of Gakuen Alice
    "תלמידים יקרים, אתם עומדים בפני תחילת דרכם, המסע לפתיחת הקריירה שלכם להתקבל לפירמה המתאימה לכם. אנא מכם תלמידים שלי, תזכרו מה בית ספרכם הקנה לכם, לעבוד תמיד בתום לב ולבחור בדרך הישר וכפופים לחוק. אנחנו באקדמיה למשפטים מאמינים ביכולת לסייע לבני אדם ולפוקימונים כאחד ואנו בטוחים שיש לכם את היכולת להמשיך את היכולת. במהרה תגלו שהעולם זקוק לכם, לייצוגכם ולתמיכתכם. שמכם ישא כנפיים מעל ג'וטו ואף מעבר!"
    מנהל בית הספר המשיך לנאום ולנאום אך לך זה כבר הספיק. בזוית העין אתם מבחינים בפרופ' סמואל אוק ופניו נראו טרודים.
    ,פרופסור אוק ממש נחמד.. אני מקווה שהוא בסדר. שההרצאה תיגמר אני חושבת שאלך לשאול אותו אם הכל בסדר'.
    אחכה שההרצאה תיגמר וברגע שמנהל יפסיק לנאום וישחרר את התלמידים אלך לפרופסור אוק ואשאל אותו "היי פרופסור, רק רציתי לוודא שהכל בסדר כי נראת קצת טרוד. אם אתה צריך עזרה אשמח לעזור!".
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. מנהל ראשי
    אליסה ~
    את מחליטה להקשיב להרצאה עד הסוף ולאחר שסופסוף ההרצאה נגמרת את לא מצליחה למצוא את פרופ אוק. המנהל אמר שהפוקימון ההתחלתי לעורכי הדין המוסמכים מחולקים בחדר המחשבים הגדול.

12. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    הודעה ~ המחשב שוב מקולקל אז ההודעות יהיו דרך הפלאפון. אני הולך לפרסם המשך אחר המשך בגל שלרוב הם נמחקים לי כל פעם כשזה ברצף אז לא להבהל.

~

אלון ~
    אתה מתרחק ואתה רואה שהוא מחליט להתעלם ממך וממשיך לדבר עם החבר שלו בשקט. אתה יוצא מהמרכז פוקימונים כשלפתע אתה מבחין בו. "אז אתה דברן גדול. מהאלה שאין להם הרבה עם מה להתמקח אבל אוהבים להתוכח..."

רובי ~
    אתה מתעלם ומאחל הצלחה לאוונס ומוצא במהרה את כתובתו של מר ג׳וי. אתה מוצא את הכתובת ועומד מול בית צנוע למראה עם חלונות בעלי וילונות מוגפים.

אביזי ~
    אתה מגיע לבניין. יוצא מהרכב וכריס מחכה לכם ליד הכניסה לובש כובע שחור לראשו. הוא נראה די מגוחך בעיניך.
    "אז אני אראה לכם את המחשב הישן שלי." אתם נכנסים פנימה לחדר המחשבים והמשרד הצדדי של כריס נותר כפי שהיה.
    "מה אתם עושים פה?" נשמעה השאלה הכל כך אובייס ואתה לא מופתע. מגיחה לעברכם נערה עם שיער אסוף. "אתם חייבים לעזוב, אנחנו סגורים. זה גם ממש לא מקום למבקרים! מה אתם עושים פה?!"

ג׳רי ~
    אתה מחליט לנסות. אתה פונה לדשא ומבחין בפוקימון מיד. זה היה פידג׳י. הוא נראה נחוש לקרב וליטלאו זינק מצס לצד בהתרגשות. הוא באמת יוצא מהשריון שלו.

בל ~
    הקופסא רשרשה ומכשיר מוזר נפל ממנה. מכשיר הקלטה מזור אתה בא ללחוץ עליו אבל וולטרוב כעוס ניצב מולך. אוגר אנרגיה.
    "עוד אחד?!" אשאל כבר כועס " כולה רציתי משרד אולי אפילו מזכירה! אבל לא, בל מקבל עוד קרב." אדבר לעצמי בחוסר רוגע "פרופסור אין לך איזה משהו שירחיק אותו מפה?? ואת כולם?" אשאל ואתכונן לקרב הבלתי נמנע

כמו תמיד. עמיטריד.

13. student of Gakuen Alice
    אליסה ~
    את מחליטה להקשיב להרצאה עד הסוף ולאחר שסופסוף ההרצאה נגמרת את לא מצליחה למצוא את פרופ אוק. המנהל אמר שהפוקימון ההתחלתי לעורכי הדין המוסמכים מחולקים בחדר המחשבים הגדול.
    אתלהב עקב העובדה שאני הולכת לקבל פוקימון התחלתי.
    'נו טוב, אני בטוחה שפרופסור אוק בסדר' ארגיע את עצמי ואלך במהירות לחדר המחשבים הגדול כדי להגיע בין הראשונים ולא להיתקע בתור

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. מנהל ראשי
    בל ~
    "אתה רוצה שארחיק אותו? בקלות." אמר לפתע קול עמוק. "קבלו את ההצעה ששלחתי לכם. שלמו חצי מליון ותוותרו על המעבדה, אז הוולטרוב שלי יחליט להעלם." זה בטוח לא נשמע טוב.

אליסה ~
    את מגיעה לחדר המחשבים אך לדאבונך את נתקלת בתור לא קטן. מולך עמד נער שרירי וגבוה, שיירו חלק ועיניו ירוקות ומחשמלות. הוא חייך וחשף שיניים צחורות וישרות מאוד. האף שלו היה בדיוק במקום הנכון והגבות העבות שלו הבליטו את צבעם העז של עיניו.

15. student of Gakuen Alice
    אליסה ~
    את מגיעה לחדר המחשבים אך לדאבונך את נתקלת בתור לא קטן. מולך עמד נער שרירי וגבוה, שיירו חלק ועיניו ירוקות ומחשמלות. הוא חייך וחשף שיניים צחורות וישרות מאוד. האף שלו היה בדיוק במקום הנכון והגבות העבות שלו הבליטו את צבעם העז של עיניו.
    [/quote]

"אמ..היי. אתה גם כאן כדי לקחת פוקימון מתחיל?" אומר במטרה לנסות להתחיל שיחה. 'יופי אליסה.. חלק... ברור שהוא כאן בשביל זה!' אחשוב לעצמי במרמור.
    'נו טוב, העיקר שאקבל פוקימון כבר!' אחשוב במטרה לעודד את עצמי מהפשלה שעשיתי הרגע.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 19 מתוך 25 ראשוןראשון ... 91718192021 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •