אליסה ~
"אני מחכה לקבל פוקימון התחלתי, נכון." מביט בך הנער ומחייך. היה לו קול עמוק ונעים. "אני סטן דרך אגב, נעים להכיר." הוא מושיט לך את ידו ואת מרגישה עד כמה נעים עורו ועד כמה את נסחפת לשיחה.
אליסה ~
"אני מחכה לקבל פוקימון התחלתי, נכון." מביט בך הנער ומחייך. היה לו קול עמוק ונעים. "אני סטן דרך אגב, נעים להכיר." הוא מושיט לך את ידו ואת מרגישה עד כמה נעים עורו ועד כמה את נסחפת לשיחה.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
בל ~
שאדה ענקית נשמעה וצ׳אריזרג עומצתי בעט בוולטרוב שהועף לאחד הפינות החשוכות של החדר. "אתה אל תאיים בפוקימונים! הנח לנו כבר! צא החוצה!" אומר אוק. נשמע שנמאס לו כבר.
"טוב מאוד," אומר הקול ובחור צעיר וממושקף יוצא ממחבואו. "אני לא מוותר על התביעה אם זה על מה שתרצו לדבר. מי שעושה שיימינג שייתביש בו."
אליסה ~
"תורי הגיע, אבל אני אשמח לתת לך להכנס לפני," אמר סטן ועיניו נצצו. את ממהרת להכנס לחדר המחשבים והערכה שלך מוגשת אליך. חמישה פוקדורים ופוקדור כסוף ונוצץ אחד. עליו חרוט היה שמך. סטן נכנס אחריך ואסף את ערכתו. "היה תענוג להכיר אותך אליסה, אני מאוד מקוה שניפגש שוב."
את מצידך מוציאה את הפוקדור והאור הבוהק של השמש מאיר על הפוקימון שלך: קלפה קטנה וחייכנית הביטה בך בהתרגשות.
אליסה ~
"תורי הגיע, אבל אני אשמח לתת לך להכנס לפני," אמר סטן ועיניו נצצו. את ממהרת להכנס לחדר המחשבים והערכה שלך מוגשת אליך. חמישה פוקדורים ופוקדור כסוף ונוצץ אחד. עליו חרוט היה שמך. סטן נכנס אחריך ואסף את ערכתו. "היה תענוג להכיר אותך אליסה, אני מאוד מקוה שניפגש שוב."
את מצידך מוציאה את הפוקדור והאור הבוהק של השמש מאיר על הפוקימון שלך: קלפה קטנה וחייכנית הביטה בך בהתרגשות.[/quote]
אומאגד קלפה ישישישישישישישישיששישישישישישישישיש
__________________________________________________ ___________
"שלום חמודה!" אומר בהתלהבות לקלפה וארים אותה בידיי. "את כזאת קטנה שנראהלי אני פשוט אחזיק אותך כל הזמן!" אצחק.
"את מעדיפה להיות בוקדור או מחוץ לו?" אשאל כדי לוודא שלקלפה נוח. אצא מהחדר ואלך לחפש את הפרופסור הכי קרוב כדי לשאול אותו לאן צריך ללכת כעט כאשר קלפה עדיין בידיי
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אליסה בעודך ממהרץ לעבר אחד המורים שיוכלו לעזור לך ומגלה את פרופ צ׳ימראר. הוא מסביר לך שיש לך אפשרות לחבור לשותפויות עוד ולבנות הקריירה שם.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
בל ~
"אני המנכל של חברת טלפוקימון בע"מ ואני גם זה שתובע את פרופ אוק על העלבונות שהוא הטיח בי במהלך ביקורו באתר של החברה שלי. הוא האשים אותי בסיכון פוקימונים ובנסיון לרצח!"
"קצת הגזמנו, לא האשמתי אותך ברצח, אבל ללא ספק יכולת לגרום נזק חמור לפוקימונים והתעלמת מהעובדות." אמר אוק.
"רק חכה חכה!" התלקח הבחור.
אליסה~
שותפויות עורכי דין הינן פירמות גדולות בעולם בהם עורכי דין עובדים על התיקים שלהם.
את לפתע נזכרת לבדך. את רואה את סטן צועד לבדו לעבר היציאה מהקמפוס הוא מבחין בך ומחייך חיוך רחב שוב.
כמו תמיד. עמיטריד.
אגש אל סטן ואחייך אליו. "לאיזה שותפות אתה הולך להצטרף?, אתה יודע לאן צריך ללכת כדי לעשות את זה?" אשאל בהתלהבות. 'אני ממש רוצה כבר להצטרף לאחת!'.אליסה~
שותפויות עורכי דין הינן פירמות גדולות בעולם בהם עורכי דין עובדים על התיקים שלהם.
את לפתע נזכרת לבדך. את רואה את סטן צועד לבדו לעבר היציאה מהקמפוס הוא מבחין בך ומחייך חיוך רחב שוב.
אנסה שלא להסמיק מהמבוכה, אחרי הכל הכרתי אותו רק לא מזמן בתור.
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
בל ~
"בל המבולבל!" כועס עליך אוק. "זכור את מי אתה מייצג, אנחנו לא מדברים על לברת סלולרי. טלפוקימון מורכבת משני מילים, טלפורט ופוקימון. המכשירים שלהם לא נבדקו על ידי מומחה מטעמי ועל כן הם היו מסוכנים ביות, יכלו לגרום לפוקימונים רבים נזק ואני דאגתי שהמאצנים ידעו על כך."
"מה שאתה דאגת לעשות הוא, פתחת חברה מתחרה ופירסמת מידע שלילי נגדנו. אני קורא לזה השתלטות עוינת, מקבלים על זה איזה, עשרים שנה בכלא בפועל? שאל את העורך דין שלך, הור ידיג לך." ענה בהתרסה בעל החברה.
אלון ~
"אני כבר מתעב אותך." הוא כועס בכל הכח. "צא סינדקוויל!" הוא העלה פרץ אש על גבו מיד.
רובי ~
הדלת נפתחת ומולך עומד אדם מקריח עם שיער ורוד ם_ם. הוא מביט בך בעצבנות. "במה אוכל לעזור לך?"
אליסה ~
את מבחינה בסטן בוהה בשפתיך. הוא מרוכז רק בהם ואז מתרכז ושואל אותך בבילבול מה "סליחה? שותפות? את רוצה לצאת איתי לסיבוב? התכונתי את רוצה לבדוק איתי חברות שיעסיקו אותנו אמ אותי?"
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)