Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 25 ראשוןראשון ... 101819202122 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 375
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אליסה ~
    "אני מחכה לקבל פוקימון התחלתי, נכון." מביט בך הנער ומחייך. היה לו קול עמוק ונעים. "אני סטן דרך אגב, נעים להכיר." הוא מושיט לך את ידו ואת מרגישה עד כמה נעים עורו ועד כמה את נסחפת לשיחה.

2. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Charmander צפה בהודעה
    בל ~
    "אתה רוצה שארחיק אותו? בקלות." אמר לפתע קול עמוק. "קבלו את ההצעה ששלחתי לכם. שלמו חצי מליון ותוותרו על המעבדה, אז הוולטרוב שלי יחליט להעלם." זה בטוח לא נשמע טוב.

אליסה ~
    את מגיעה לחדר המחשבים אך לדאבונך את נתקלת בתור לא קטן. מולך עמד נער שרירי וגבוה, שיירו חלק ועיניו ירוקות ומחשמלות. הוא חייך וחשף שיניים צחורות וישרות מאוד. האף שלו היה בדיוק במקום הנכון והגבות העבות שלו הבליטו את צבעם העז של עיניו.
    'האבן מתגלגלת שלי מעולף ופיפלאפ כבר נלחם הרבה..' אחשוב בפניקה אך אנסה להסטיר אותה. "תראה את עצמך, בוא נדבר כגבר לגבר, בלי פוקימונים." אגיד לבסוף ואקווה שלאוק יש איזה תכסיס או פוקימון...

כמו תמיד. עמיטריד.

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אליסה ~
    "אני מחכה לקבל פוקימון התחלתי, נכון." מביט בך הנער ומחייך. היה לו קול עמוק ונעים. "אני סטן דרך אגב, נעים להכיר." הוא מושיט לך את ידו ואת מרגישה עד כמה נעים עורו ועד כמה את נסחפת לשיחה.
    "נעים להכיר, אני אליסה" אומר מעט בביישנות.
    "אני ממש מתרגשת לגבי הפוקימון... אני לא יכולה לחכות כבר!" אומר בקול קצת יותר רגוע. 'סטן... אני אזכור אותו' חלפה המחשבה בראשי.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. מנהל ראשי
    בל ~
    שאדה ענקית נשמעה וצ׳אריזרג עומצתי בעט בוולטרוב שהועף לאחד הפינות החשוכות של החדר. "אתה אל תאיים בפוקימונים! הנח לנו כבר! צא החוצה!" אומר אוק. נשמע שנמאס לו כבר.
    "טוב מאוד," אומר הקול ובחור צעיר וממושקף יוצא ממחבואו. "אני לא מוותר על התביעה אם זה על מה שתרצו לדבר. מי שעושה שיימינג שייתביש בו."

אליסה ~
    "תורי הגיע, אבל אני אשמח לתת לך להכנס לפני," אמר סטן ועיניו נצצו. את ממהרת להכנס לחדר המחשבים והערכה שלך מוגשת אליך. חמישה פוקדורים ופוקדור כסוף ונוצץ אחד. עליו חרוט היה שמך. סטן נכנס אחריך ואסף את ערכתו. "היה תענוג להכיר אותך אליסה, אני מאוד מקוה שניפגש שוב."
    את מצידך מוציאה את הפוקדור והאור הבוהק של השמש מאיר על הפוקימון שלך: קלפה קטנה וחייכנית הביטה בך בהתרגשות.

5. student of Gakuen Alice
    אליסה ~
    "תורי הגיע, אבל אני אשמח לתת לך להכנס לפני," אמר סטן ועיניו נצצו. את ממהרת להכנס לחדר המחשבים והערכה שלך מוגשת אליך. חמישה פוקדורים ופוקדור כסוף ונוצץ אחד. עליו חרוט היה שמך. סטן נכנס אחריך ואסף את ערכתו. "היה תענוג להכיר אותך אליסה, אני מאוד מקוה שניפגש שוב."
    את מצידך מוציאה את הפוקדור והאור הבוהק של השמש מאיר על הפוקימון שלך: קלפה קטנה וחייכנית הביטה בך בהתרגשות.[/quote]

אומאגד קלפה ישישישישישישישישיששישישישישישישישיש
    __________________________________________________ ___________
    "שלום חמודה!" אומר בהתלהבות לקלפה וארים אותה בידיי. "את כזאת קטנה שנראהלי אני פשוט אחזיק אותך כל הזמן!" אצחק.
    "את מעדיפה להיות בוקדור או מחוץ לו?" אשאל כדי לוודא שלקלפה נוח. אצא מהחדר ואלך לחפש את הפרופסור הכי קרוב כדי לשאול אותו לאן צריך ללכת כעט כאשר קלפה עדיין בידיי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. מנהל ראשי
    אליסה בעודך ממהרץ לעבר אחד המורים שיוכלו לעזור לך ומגלה את פרופ צ׳ימראר. הוא מסביר לך שיש לך אפשרות לחבור לשותפויות עוד ולבנות הקריירה שם.

7. עמיטריד.
    בל ~
    שאדה ענקית נשמעה וצ׳אריזרג עומצתי בעט בוולטרוב שהועף לאחד הפינות החשוכות של החדר. "אתה אל תאיים בפוקימונים! הנח לנו כבר! צא החוצה!" אומר אוק. נשמע שנמאס לו כבר.
    "טוב מאוד," אומר הקול ובחור צעיר וממושקף יוצא ממחבואו. "אני לא מוותר על התביעה אם זה על מה שתרצו לדבר. מי שעושה שיימינג שייתביש בו."

אליסה ~
    את מצידך מוציאה את הפוקדור והאור הבוהק של השמש מאיר על הפוקימון שלך: קלפה קטנה וחייכנית הביטה בך בהתרגשות.
    אתחיל לצחוק ללא שליטה "ממך פחדתי??" אפלוט בחוסר כבוד אך אנסה להתעשת במהרה " סליחה על זה" אביד לבסוף. " ועם מי יש לי הכבוד?" אשאל בנימוס מפתיע

כמו תמיד. עמיטריד.

8. student of Gakuen Alice
    אליסה בעודך ממהרץ לעבר אחד המורים שיוכלו לעזור לך ומגלה את פרופ צ׳ימראר. הוא מסביר לך שיש לך אפשרות לחבור לשותפויות עוד ולבנות הקריירה שם.
    סורי על התשובה הקצרה לא היה לי רעיון ממש מה לרשום
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מה זה שותפויות?" אבקש מהפרופסור להסביר. תוך כדי שאלטף את קלפה בראשה.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. מנהל ראשי
    בל ~
    "אני המנכל של חברת טלפוקימון בע"מ ואני גם זה שתובע את פרופ אוק על העלבונות שהוא הטיח בי במהלך ביקורו באתר של החברה שלי. הוא האשים אותי בסיכון פוקימונים ובנסיון לרצח!"
    "קצת הגזמנו, לא האשמתי אותך ברצח, אבל ללא ספק יכולת לגרום נזק חמור לפוקימונים והתעלמת מהעובדות." אמר אוק.
    "רק חכה חכה!" התלקח הבחור.

אליסה~
    שותפויות עורכי דין הינן פירמות גדולות בעולם בהם עורכי דין עובדים על התיקים שלהם.
    את לפתע נזכרת לבדך. את רואה את סטן צועד לבדו לעבר היציאה מהקמפוס הוא מבחין בך ומחייך חיוך רחב שוב.

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    הודעה ~ המחשב שוב מקולקל אז ההודעות יהיו דרך הפלאפון. אני הולך לפרסם המשך אחר המשך בגל שלרוב הם נמחקים לי כל פעם כשזה ברצף אז לא להבהל.

~

אלון ~
    אתה מתרחק ואתה רואה שהוא מחליט להתעלם ממך וממשיך לדבר עם החבר שלו בשקט. אתה יוצא מהמרכז פוקימונים כשלפתע אתה מבחין בו. "אז אתה דברן גדול. מהאלה שאין להם הרבה עם מה להתמקח אבל אוהבים להתוכח..."
    ״למעשה, אתה צודק״ אומר בתוקף.
    ״אפשר לדעת עם מי יש לי העונג לדבר?״ אשאל.

11. the bitch is back
    הודעה ~ המחשב שוב מקולקל אז ההודעות יהיו דרך הפלאפון. אני הולך לפרסם המשך אחר המשך בגל שלרוב הם נמחקים לי כל פעם כשזה ברצף אז לא להבהל.

~

אלון ~
    אתה מתרחק ואתה רואה שהוא מחליט להתעלם ממך וממשיך לדבר עם החבר שלו בשקט. אתה יוצא מהמרכז פוקימונים כשלפתע אתה מבחין בו. "אז אתה דברן גדול. מהאלה שאין להם הרבה עם מה להתמקח אבל אוהבים להתוכח..."

רובי ~
    אתה מתעלם ומאחל הצלחה לאוונס ומוצא במהרה את כתובתו של מר ג׳וי. אתה מוצא את הכתובת ועומד מול בית צנוע למראה עם חלונות בעלי וילונות מוגפים.

אביזי ~
    אתה מגיע לבניין. יוצא מהרכב וכריס מחכה לכם ליד הכניסה לובש כובע שחור לראשו. הוא נראה די מגוחך בעיניך.
    "אז אני אראה לכם את המחשב הישן שלי." אתם נכנסים פנימה לחדר המחשבים והמשרד הצדדי של כריס נותר כפי שהיה.
    "מה אתם עושים פה?" נשמעה השאלה הכל כך אובייס ואתה לא מופתע. מגיחה לעברכם נערה עם שיער אסוף. "אתם חייבים לעזוב, אנחנו סגורים. זה גם ממש לא מקום למבקרים! מה אתם עושים פה?!"

ג׳רי ~
    אתה מחליט לנסות. אתה פונה לדשא ומבחין בפוקימון מיד. זה היה פידג׳י. הוא נראה נחוש לקרב וליטלאו זינק מצס לצד בהתרגשות. הוא באמת יוצא מהשריון שלו.

בל ~
    הקופסא רשרשה ומכשיר מוזר נפל ממנה. מכשיר הקלטה מזור אתה בא ללחוץ עליו אבל וולטרוב כעוס ניצב מולך. אוגר אנרגיה.
    ....
    ~~~~~
    אדפוק בדלת ואחכה לתשובה...
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. עמיטריד.
    בל ~
    "אני המנכל של חברת טלפוקימון בע"מ ואני גם זה שתובע את פרופ אוק על העלבונות שהוא הטיח בי במהלך ביקורו באתר של החברה שלי. הוא האשים אותי בסיכון פוקימונים ובנסיון לרצח!"
    "קצת הגזמנו, לא האשמתי אותך ברצח, אבל ללא ספק יכולת לגרום נזק חמור לפוקימונים והתעלמת מהעובדות." אמר אוק.
    "רק חכה חכה!" התלקח הבחור.

אליסה~
    שותפויות עורכי דין הינן פירמות גדולות בעולם בהם עורכי דין עובדים על התיקים שלהם.
    את לפתע נזכרת לבדך. את רואה את סטן צועד לבדו לעבר היציאה מהקמפוס הוא מבחין בך ומחייך חיוך רחב שוב.
    "נזק לפוקימונים?" אנסה להבין. "זו חברת סלולרי איזה שימוש של פוקימונים יש פה כבר?" אגיד מבולבל. "המקום הזה קצת מחניק רוצים שנצא החוצה?" אשאל בזריזות ואבנה רעיון 'אם יענו בחיוב' אחשוב 'אלך מאחור ואנסה לחפש כל דבר מפליל שרק אוכל למצוע' זה היה רעיון טוב...

כמו תמיד. עמיטריד.

13. student of Gakuen Alice
    אליסה~
    אגש אל סטן ואחייך אליו. "לאיזה שותפות אתה הולך להצטרף?, אתה יודע לאן צריך ללכת כדי לעשות את זה?" אשאל בהתלהבות. 'אני ממש רוצה כבר להצטרף לאחת!'.
    אנסה שלא להסמיק מהמבוכה, אחרי הכל הכרתי אותו רק לא מזמן בתור.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. מנהל ראשי
    בל ~
    "בל המבולבל!" כועס עליך אוק. "זכור את מי אתה מייצג, אנחנו לא מדברים על לברת סלולרי. טלפוקימון מורכבת משני מילים, טלפורט ופוקימון. המכשירים שלהם לא נבדקו על ידי מומחה מטעמי ועל כן הם היו מסוכנים ביות, יכלו לגרום לפוקימונים רבים נזק ואני דאגתי שהמאצנים ידעו על כך."
    "מה שאתה דאגת לעשות הוא, פתחת חברה מתחרה ופירסמת מידע שלילי נגדנו. אני קורא לזה השתלטות עוינת, מקבלים על זה איזה, עשרים שנה בכלא בפועל? שאל את העורך דין שלך, הור ידיג לך." ענה בהתרסה בעל החברה.

אלון ~
    "אני כבר מתעב אותך." הוא כועס בכל הכח. "צא סינדקוויל!" הוא העלה פרץ אש על גבו מיד.

רובי ~
    הדלת נפתחת ומולך עומד אדם מקריח עם שיער ורוד ם_ם. הוא מביט בך בעצבנות. "במה אוכל לעזור לך?"

אליסה ~
    את מבחינה בסטן בוהה בשפתיך. הוא מרוכז רק בהם ואז מתרכז ושואל אותך בבילבול מה "סליחה? שותפות? את רוצה לצאת איתי לסיבוב? התכונתי את רוצה לבדוק איתי חברות שיעסיקו אותנו אמ אותי?"

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

אלון ~
    "אני כבר מתעב אותך." הוא כועס בכל הכח. "צא סינדקוויל!" הוא העלה פרץ אש על גבו מיד.
    "טוטודייל, מוכן?" אשאל אותו, בנימה תקפית.
    "קרב פוקימונים זה מה שאתה רוצה, קרב פוקימונים תקבל" אקרא לעבר הדוש. "טוטודייל, תחכה לראות מה הפוקימון של הדוש עושה, נסה לקנטר זאת עם אקדח מים!" אורה לו.

Spoiler ספוילר

עמוד 20 מתוך 25 ראשוןראשון ... 101819202122 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •