פורסם במקור על ידי bugoji1 ברוווורר שדור חמש כי מי לא חולם על שקית זבל חיה, פרוזן יוגורט מעופף או כמה ברגים שהשתחררו להם כמה ברגים בתור שותף למסע? אההא כי כדור, ערמת בוץ, ציפור וביצים נשמעים כאחלה שותפים למסע?
הדור הראשון כמובן, בלי שאלות בכלל
דור 4, האחרון לפני שזה מתחיל להתחפף קצת
ספוילר ספוילר Diamond: ספוילר Heart Gold: ספוילר White: ספוילר X: ספוילר Alpha Sapphire: ספוילר
ספוילר Diamond: ספוילר Heart Gold: ספוילר White: ספוילר X: ספוילר Alpha Sapphire: ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי Ultron אההא כי כדור, ערמת בוץ, ציפור וביצים נשמעים כאחלה שותפים למסע? חח סתם צחקתי תכלס דור 4 היה מעולה, ממנו התחיל להתקלקל.
דור 3. הילדות שלי
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013 הפוקימונים האהובים עליי: ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
ספוילר עשב- אש- מים- על חושי- אופל- אני אוהבת את שניהם ממש רוח- מעופף- לחימה- פיה- אדמה- אבן- מתכת- רעל- נורמל- דרקון- קרח- חשמל- חרק- ההכי אהובים עליי מכולם:
זה קשה אולי דור 4
דאלאמבר אנוכי! קרדיט לרועי ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום