Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 84
  1. משתמש רשום
    שם: אופק
    היי, אני מתעניין ורציתי לדעת מה העמדה שלכם? אתם ימנים או שמאלנים?

בכל מקרה אני שילוב כזה קצת מוזר, אני בעד מוות למחבלים או לכל נאו-נאצי כזה או אחר *שמתכנן* לרצוח יהודים.
    אני מדגיש את המילה "שמתכנן" בגלל שגם אצלנו יש מלא שצועקים "מוות לערבים" אבל לא באמת מתחננים משהו בסגנון וטוב שכך. אבל אני בעד שלום אבל לא בכל מחיר.

מה העמדה שלכם?
    דיון מהנה
    חברים הנה הצ'ארמרדר שלי

2. זה אני פקוקי
    שם: סקילה זה אח
    ימני. אין לערבים מקום בארץ הזאת. כמובן שעקב הקונפליקט שיש ערבים בארץ הזו, והם לא מוכנים לעזוב, אנחנו פשוט נשתדל לעשות את המאמצים הכי גדולים שנוכל
    IMA LADY

3. Just a prank bro
    שם: דור
    ימני, קצת פחות קיצוני מפקוקי אבל עדיין באותו הראש איתו

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    בום. דיונים כאלו לא עושים טוב בד"כ
    אבל אני באותו ראש כמו דור.

ציטוט פורסם במקור על ידי Kooki Pakuki צפה בהודעה
    ימני. אין לערבים מקום בארץ הזאת. כמובן שעקב הקונפליקט שיש ערבים בארץ הזו, והם לא מוכנים לעזוב, אנחנו פשוט נשתדל לעשות את המאמצים הכי גדולים שנוכל
    דרוזים נחשבים ערבים?

Spoiler ספוילר

5. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    נוטה לצד השמאלני בדיון הזה

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

6. מייסד האתר והפורום
    אפשר להיות ימני מבלי לרצות 'מוות לערבים'. אין לי בעיה עם ערבים בכלל, עם מחבלים ספציפית יש לי בעיה, משני הצדדים, גם עם מחבלים יהודים וזה כולל מתנחלים שזורקים אבנים על חיילי צה"ל.
    אני חושב שאין סיכוי לשלום ולכן אין לי מה 'להאמין' בזה. הפלסטינים הם לא מדינה כמו מצרים או ירדן שאפשר לסמוך עליה לגבי הסכם שלום. מה גם שאם תעשה הסכם שלום עם הרשות שלהם תמיד יהיו את 'המפגע הבודד' שיחליט שזה לא מספיק לו, ואני לא מדבר פה בכלל על קריאות 'מוות ליהודים' שזה אצל הרבה מראשי הדת שלהם.

7. זה אני פקוקי
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m3 צפה בהודעה
    ימני, קצת פחות קיצוני מפקוקי אבל עדיין באותו הראש איתו
    אני ממש לא קיצוני. אני ימין בהתגלמותו. ארץ ישראל שייכת לבני ישראל. לא לבני ישמעאל. זה שהם כאן, זו בעיה, שמאוד קשה לפתור. לכן מחכים לאיזשהו פתרון. אבל זה ברור לחלוטין שארץ שקרויה על אבי ישראל שייכת לישראלים. אז כשהערבים שלפו את "פלשטינה" מילה שלפי השפה שלהם הם אפילו לא יכולים להגות, שבכלל מדברת על הפלשתים, שכבר עזבו את הארץ, ובכלל לא ברור מה המוצא שלהם.
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m2 צפה בהודעה
    בום. דיונים כאלו לא עושים טוב בד"כ
    אבל אני באותו ראש כמו דור.

דרוזים נחשבים ערבים?
    דרוזים הם החבר'ה הטובים של הערבים. וזה גם בעייה, כי הם תותחים וכל זה, ומשרתים בצבא, וציוניים, אבל זה גם לא המקום שלהם. מחכים לפתרון.
    IMA LADY

8. משתמש רשום
    האמת שגם אני חושב שמדינת ישראל שייכת ליהודים אבל זה לא אומר שערבים טובים אחרים לא יחיו פה לידנו,
    ישרתו בצבא ויחיו חיים נורמלים
    חברים הנה הצ'ארמרדר שלי

9. זה אני פקוקי
    בוא נתחיל מזה, ש(מחילה על הגזענות) יש כ"כ מעט ערבים שבהגדרה הם טובים, שאני עדיין לא מוצא את זה כתירוץ להשאיר אותם. העם הזה מושתת על שקרים ותחבולות, וכמעט תמיד פועלים מתוך אינטסרים. אני נמצא בחקלאות. אני שומע רק סיפורים רעים על הערבים. ערבים פועלים תמיד נגד.
    מעבר לזה, כשאני מסתובב בבקעה, ביישובים היהודיים הסמוכים לישובים הערביים, אני מסתכל בשדות המטופחים של היהודים, ורואה אהבה לארץ. ואז מסתכל בשדות של הערבים, רואה כמה הם מטונפים, כמה שלא איכפת להם שישאר ניילון בתוך השדה, וכל השדה מלא בניילונים וחרא, וצינורות קרועים.
    אנשים כאלה, אני פשוט לא מאמין שזו הארץ שלהם.
    כנ"ל לגבי גוש קטיף.
    כשראשוני המתיישבים הלכו לגוש קטיף ליישב אותו, הערבים עצרו אותם ואמרו להם שזו ארץ ללא פוטנציאל, ושאי אפשר לגדל שם כלום. אבל היהודיים האמינו שהם מסוגלים והתחילו לגדל בחולות, והכל פרח וצמח.
    כשהערבים קלטו שהולך ליהודים, פתאום חזרה ההתעניינות וגם הדרישה חזרה לקרקע. תגידו מה שתגידו, זו נוכלות.
    ואם תסתכלו עכשיו בשממה שהערבים השאירו בגוש קטיף הפורח, רק הריסות ומכונות לשיגור טילים.
    IMA LADY

10. לא ברור בכלל
    אני ממש לא קיצוני. אני ימין בהתגלמותו. ארץ ישראל שייכת לבני ישראל. לא לבני ישמעאל. זה שהם כאן, זו בעיה, שמאוד קשה לפתור. לכן מחכים לאיזשהו פתרון. אבל זה ברור לחלוטין שארץ שקרויה על אבי ישראל שייכת לישראלים. אז כשהערבים שלפו את "פלשטינה" מילה שלפי השפה שלהם הם אפילו לא יכולים להגות, שבכלל מדברת על הפלשתים, שכבר עזבו את הארץ, ובכלל לא ברור מה המוצא שלהם.

דרוזים הם החבר'ה הטובים של הערבים. וזה גם בעייה, כי הם תותחים וכל זה, ומשרתים בצבא, וציוניים, אבל זה גם לא המקום שלהם. מחכים לפתרון.
    אה אז אני לא מסכים אותך
    זה כמו שיגרשו עכשיו את כל היהודים, מכל מדינה אחרת. זה לא המקום שלהם הרי
    אפשר להבין ממה שאתה אומר שישראל זה המקום רק של היהודים, ואם ככה- אז למה שהישראלים היחידים שייהנו מכאן ויהיו עוד הרבה במדינות אחרות? אז או שתביא את כולם לישראל, או שיהיו פה גם ערבים, כמו שיש יהודים בארה"ב ובכל מקום אחר. מה שלדעתי אמור לקרות

והדרוזים ממש אחלה
    בטיול היו איתנו שני זוגות דרוזים, באמת לא יכולתי לבקש אנשים טובים יותר בשביל טיול ראשון בחו"ל

Spoiler ספוילר

11. משתמש רשום
    בוא נתחיל מזה, ש(מחילה על הגזענות) יש כ"כ מעט ערבים שבהגדרה הם טובים, שאני עדיין לא מוצא את זה כתירוץ להשאיר אותם. העם הזה מושתת על שקרים ותחבולות, וכמעט תמיד פועלים מתוך אינטסרים. אני נמצא בחקלאות. אני שומע רק סיפורים רעים על הערבים. ערבים פועלים תמיד נגד.
    מעבר לזה, כשאני מסתובב בבקעה, ביישובים היהודיים הסמוכים לישובים הערביים, אני מסתכל בשדות המטופחים של היהודים, ורואה אהבה לארץ. ואז מסתכל בשדות של הערבים, רואה כמה הם מטונפים, כמה שלא איכפת להם שישאר ניילון בתוך השדה, וכל השדה מלא בניילונים וחרא, וצינורות קרועים.
    אנשים כאלה, אני פשוט לא מאמין שזו הארץ שלהם.
    כנ"ל לגבי גוש קטיף.
    כשראשוני המתיישבים הלכו לגוש קטיף ליישב אותו, הערבים עצרו אותם ואמרו להם שזו ארץ ללא פוטנציאל, ושאי אפשר לגדל שם כלום. אבל היהודיים האמינו שהם מסוגלים והתחילו לגדל בחולות, והכל פרח וצמח.
    כשהערבים קלטו שהולך ליהודים, פתאום חזרה ההתעניינות וגם הדרישה חזרה לקרקע. תגידו מה שתגידו, זו נוכלות.
    ואם תסתכלו עכשיו בשממה שהערבים השאירו בגוש קטיף הפורח, רק הריסות ומכונות לשיגור טילים.
    סתם בשביל הסטטיסיקה, שני שליש מהמוסלמים ככל הם לא קיצוניים בכלל ואין להם שום דבר רע נגד ישראל. לעומת זאת שליש מהמוסלמים הם כן קיצוניים ובהתחשב
    בעובדה שיש 3 מיליארד מוסלמים בעולם יש מיליארד קיצוניים שזה המון.
    חברים הנה הצ'ארמרדר שלי

12. זה אני פקוקי
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m2 צפה בהודעה
    אה אז אני לא מסכים אותך
    זה כמו שיגרשו עכשיו את כל היהודים, מכל מדינה אחרת. זה לא המקום שלהם הרי
    אפשר להבין ממה שאתה אומר שישראל זה המקום רק של היהודים, ואם ככה- אז למה שהישראלים היחידים שייהנו מכאן ויהיו עוד הרבה במדינות אחרות? אז או שתביא את כולם לישראל, או שיהיו פה גם ערבים, כמו שיש יהודים בארה"ב ובכל מקום אחר. מה שלדעתי אמור לקרות

והדרוזים ממש אחלה
    בטיול היו איתנו שני זוגות דרוזים, באמת לא יכולתי לבקש אנשים טובים יותר בשביל טיול ראשון בחו"ל
    אני דווקא כן מסכים איתך. אני לא חושב שהמקום של היהודים זה בחו"ל. וכל יהודי שעובר לחו"ל, זה ממש אמור להיות כאב על הלב. והלוואי שניתן יהיה להביא את היהודים שבחו"ל לארץ. יהודים שנמצאים בחו"ל זה יהודים שנשארו שם מהגלות. הלוואי ויכולנו להחזיר אותם לפה.

ושוב, דרוזים באמת אחלה.
    אבל הארץ הזאת היא לא המקום שלהם. אני אמרתי, שדרוזים הם לפעמים אפילו יותר תותחים מיהודים, ורוב רובם משרתים בצה"ל, והם ציוניים. אבל הארץ הזאת היא בשבילנו בלבד. היא חיכתה לנו שוממה 2000 שנה, וכשסוף סוף חזרנו, הגיעו אתנו גם חבר'ה מהגלויות האחרות. שמע, גם אמריקאים הם אחלה, אבל ארץ ישראל היא פשוט לא המקום בשבילם.

ציטוט פורסם במקור על ידי VillagerOfek צפה בהודעה
    סתם בשביל הסטטיסיקה, שני שליש מהמוסלמים ככל הם לא קיצוניים בכלל ואין להם שום דבר רע נגד ישראל. לעומת זאת שליש מהמוסלמים הם כן קיצוניים ובהתחשב
    בעובדה שיש 3 מיליארד מוסלמים בעולם יש מיליארד קיצוניים שזה המון.
    נכון, הם לא קיצוניים.
    אבל מוסלמים הולכים על פי הקוראן. ובקוראן כתוב במפורש לחסל את היהודים. אז אפילו אם המוסלמים לא קיצוניים, הם עדיין הולכים בדת שממליצה או מצווה על הרג יהודים. אז כן, יש 3 מיליארד מוסלמים שבאים נגד היהודים.
    IMA LADY

13. לא ברור בכלל
    אני דווקא כן מסכים איתך. אני לא חושב שהמקום של היהודים זה בחו"ל. וכל יהודי שעובר לחו"ל, זה ממש אמור להיות כאב על הלב. והלוואי שניתן יהיה להביא את היהודים שבחו"ל לארץ. יהודים שנמצאים בחו"ל זה יהודים שנשארו שם מהגלות. הלוואי ויכולנו להחזיר אותם לפה.

ושוב, דרוזים באמת אחלה.
    אבל הארץ הזאת היא לא המקום שלהם. אני אמרתי, שדרוזים הם לפעמים אפילו יותר תותחים מיהודים, ורוב רובם משרתים בצה"ל, והם ציוניים. אבל הארץ הזאת היא בשבילנו בלבד. היא חיכתה לנו שוממה 2000 שנה, וכשסוף סוף חזרנו, הגיעו אתנו גם חבר'ה מהגלויות האחרות. שמע, גם אמריקאים הם אחלה, אבל ארץ ישראל היא פשוט לא המקום בשבילם.
    יש מלא שעוברים מרצון לחו"ל מה אתה מקשקש.

ואינלי מה להגיב לך על השני כי זה כבר דת ואמונה

Spoiler ספוילר

14. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

ושוב, דרוזים באמת אחלה.

נכון, הם לא קיצוניים.
    אבל מוסלמים הולכים על פי הקוראן. ובקוראן כתוב במפורש לחסל את היהודים. אז אפילו אם המוסלמים לא קיצוניים, הם עדיין הולכים בדת שממליצה או מצווה על הרג יהודים. אז כן, יש 3 מיליארד מוסלמים שבאים נגד היהודים.
    גם בנצרות, ולהם יש מניע יותר חזק, אבל אתה לא רואה אותם רוצחים יהודים או פונים לטרור. דרך אגב תיכון בכמה מונחים. יש רק 1.5 מיליארד מוסלמים (הדת הגדולה בעולם היא הנצרות עם 2.3 מיליארד), רק חמישית מתוך ה1.5 האלה הם ערבים, ורובם פונים לאיסלאם קיצוני בגלל מלחמות, עוני ולאומנות. זה קצת מעגל בגלל שאיסלאם קיצוני גם גורר איתו מלחמות, עוני ולאומנות.
    קיצר אני חושב שאין שום סיבה לגרש לא ערבים ולא דרוזים מישראל. ככה אנחנו נהיה לא פחות גרועים מעשרות האנשים שגירשו אותנו מהארץ הזאת. אני רק רוצה להזכיר שאחרי שלא היינו פה לאיזה 1800 שנים אני חושב שאין מה להאשים פלסטינים שרצו להתיישב פה.

*אני גם רוצה להזכיר שקיבלנו תמיכה ואנחנו מקבלים תמיכה כרגע משלוש סיבות- מרחמים עלינו בגלל 2000 שנים של זוועות כשהשואה היא השיא, בגלל שאנחנו לא מוסלמים, כך שאם אי פעם תהיה מהפכה איסלאמית באזור, יהיה להם בסיס ממנו לתקוף ולהילחם, גם מבחינה דיפלומטית. והסיבה השלישית, יהודים פשוט ממש חכמים, ממש מגניבים, ממש עשירים, ומחזיקים עבודות ממש חשובות בארצות אחרות.

*את כל החלק הזה קחו בטיפת ספק בגלל שזו הדעה האישית שלו. אתם יכולים להסכים איתה, לא להסכים איתה, לחשוב שזו אחלה תאוריית קונספירציה להראות לחברים או לתהות אם אני בכלל רציני

נ.ב דיונים כאלה אף פעם לא נגמרים טוב

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אני לא בטוח מה אני:
    בצד הפוליטי אני ימני. אני לא שונא ערבים, אני חושב שיש ערבים שאותם צריך להשאיר ואת כל המחבלים והאלו אין צורך להשאיר.
    בצד הדתי אני כנראה שמאל ואולי קיצוני. אני בעד הפרדת דת מהרשיות, להפסיק את הכפיות הדתית שמתחוללת כאן.
    עדיף לבטל את כל קטע הדתי, הדת רק מובילה למלחמות כאוס ודברים לא יפיים.
    בצד הכספי לא יודע לא מבין בזה.
    אז זה אומר שאני מרכז?
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •