המבחן נשלח אליך כרגע עם ינשוף
![]()
בית-ספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות
מנהל: אלבוס דמבלדור
(מסדר מרלין, מחלקה ראשונה, מכשף גדול, קסם ראשי
מאגוואמפ עליון, חבר איגוד הקוסמים הבינלאומי)
גברת לילי נייט היקרה,
אנו שמחים להודיעך שנשמר עבורך מקום בבית-הספר
הוגוורטס לכישוף ולקוסמות.
מצורפת בזאת רשימת הספרים והציוד הנחוץ.
שנת הלימודים מתחילה ב-1 בספטמבר. אנא שלח ינשופך
לא יאוחר מה-31 ביולי."
- - - - -
גברת לילי נייט היקרה,
ההורים שלך מלווים אותך, מוודאים שאף אחד לא עוקב אחריך, והם עוזרים לך להיכנס לסמטה המפורסמת ביותר בעולם. את מסתכלת על כל החנויות, השרביטים, המטאטאים, המטאטאים, ואת מרגישה מסונוורת. אבא שלך מוציא לך את הכסף מגרינגוטס (250 אוניות) ואמא שלך נותנת לך מפה של הסמטה. הם יודעים שילדים בגילך לא אוהבים להיראות עם ההורים שלהם ושזה יהיה "לא קול" אם תסתובבי איתם כדי לעשות את הרכישות שלך ולכן הם שולחים אותך לעשות את הקניות שלך בעצמך.
כעת עליך לעשות קניות.
את רשאית לקנות את מה שבית הספר ממליץ לך עליו, שאלה המוצרים הנדרשים ללימודים.
או שאת מוזמנת לקנות דברים משלך!
מה תעשי?
מייק,
אתה הולך לספרייה ואתה מחפש את הרמיוני גריינג'ר. פעם ראשונה שאתה נכנס למקום הזה. ספרים עפים ממקום למקום. ספרניות לא אומרות לאף אחד לשמור על השקט. זה בכלל לא כמו שדמיינת את זה. אתה רואה את הספרנית ואתה שואל אותה אם היא יודעת איפה הרמיוני גריינג'ר, והיא מסמנת לך שהיא נמצאת בקומה העליונה, ביחד עם הארי פוטר ורון ויזלי.
מה תעשה עכשיו ואיך תפנה אליה?
מייק,
אתה אומר את אשר על ליבך והיא מתיישבת, ומוציאה אנחת ייאוש. אתה מסתכל על הארי ועל רון לכמה רגעים, ואז רון אומר משהו - "אני לא יודע אם זה נכון, אבל האחים שלי הם מומחים די גדולים להוגוורטס, והם אומרים שאם מישהו יסתובב סתם ככה בטירה, בשטחים שלה, ובספריה (אם אנחנו כבר פה), אז הוא ילמד דברים כמו לחשים תוך כדי, ימצא כסף, ואפילו יוכל להרוויח נקודות לבית שלו. הם אתמול הצליחו להציל את מק'גונגל מלהיחנק מעוגיה, והרוויחו 1250 נקודות לגריפינדור, אבל מיד לאחר מכן, הם עשו חיקוי שלה נחנקת, והם איבדו את כל הנקודות". אתה חושב על זה כמה רגעים ואז רון ממשיך "אבל אני לא יודע אם זה נכון או לא, תצטרך להתנסות ולראות בעצמך... זה אם אתה לא מוכן ללכת וללמוד את השיקוי מסנייפ".
מה תעשה?
אתחיל להתלהב שאני מורשת להסתובב לבד בסמטת דיאגון. אני ארגיע את עצמי קצת כדי לא סתם להיראות תלמידת שנה א' מתלהבת ואסתכל על רשימת הציוד שקיבלתי עם מכתב הקבלה להוגוורסט. דבר ראשון אתחיל עם המדים. אכנס לחנות הבגים ואחפש את המוכר-ברגע שאמצא אותו אשאל אם אפשר שלושה חלוקי עבודה, כובע מחודד שחור פשוט, כפפות הגנה מעור דרקון וגלימת חורף בעלת אבזמי כסף.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)