Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 9 ראשוןראשון ... 56789 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 124
  1. היכל התהילה
    מייק,

אתה שואל את הארי ואת רון מה הם עושים והם אומרים לך שהם משחקים בשחמט קוסמים.
    אתה, בדומה להארי, בחיים שלך לא שמעת על שחמט של קוסמים ואתה לא יודע מה ההבדל בין זה לאחד שאתה מכיר.
    רון מסביר לך ולהארי שזה שח כמו שמוגלגים מכירים, רק במקרה הזה, כאשר חייל הורג חייל אחר, הוא עושה את זה פיזית.
    הם מדגימים לך כמה מהלכים ובאחד התורים רון שולח את המלכה שלו על מנת להגן על המלך שלה.
    היא מרימה את הכיסא שהיא יושבת עליו, מסובבת אותו באויר, ומורידה לחייל של הארי את הראש מהמקום. אתה מבועת!

רון אומר לך שיש אפילו מועדון לשחמט בבית הספר.

2. היכל התהילה
    לילי,

את נכנסת לחנות הבגדים, ואת מבקשת את הציוד הבא מהמוכרת - שלושה חלוקי עבודה, כובע מחודד שחור פשוט, כפפות הגנה מעור דרקון וגלימת חורף בעלת אבזמי כסף. היא אומרת לך לחכות כמה רגעים ואת רואה אותה מתעסקת עם בחורה אחרת, והיא לא מפסיקה למדוד לה את הציצים. את מחליטה שלא מתאים לך לעבור בדיקת ידנית ביום הראשון שלך בעולם הקוסמים ואת מבקשת מהסייעת שלה לעזור לך. היא לוקחת אותך לחדר השני ומתחילה למסור לך את החפצים. מדי פעם היא מגניבה מבט לעבר החדר הראשי ונראה שהיא לחוצה מאוד! את שואלת אותה מה קורה והיא מחייכת בעצבנות ואומרת - "תמיד יש לחץ ביום הראשון של הלימודים". נראה שהיא מתאמצת לצעוק את התשובה שלה כדי שהמוכרת המרכזית תשמע אותה. כשאת יוצאת מהחנות עם הציוד שלך ושילמת את ה100 אוניות שלך, את קולטת שהמוכרת הראשית מסיטה את הוילון ואז נשמעות צרחות מבעד לחלון. את רואה אורות לבנים, ירוקים ושחורים. את יודעת שמשהו לא בסדר קורה שם.

מה תעשי?

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    מייק,

אתה שואל את הארי ואת רון מה הם עושים והם אומרים לך שהם משחקים בשחמט קוסמים.
    אתה, בדומה להארי, בחיים שלך לא שמעת על שחמט של קוסמים ואתה לא יודע מה ההבדל בין זה לאחד שאתה מכיר.
    רון מסביר לך ולהארי שזה שח כמו שמוגלגים מכירים, רק במקרה הזה, כאשר חייל הורג חייל אחר, הוא עושה את זה פיזית.
    הם מדגימים לך כמה מהלכים ובאחד התורים רון שולח את המלכה שלו על מנת להגן על המלך שלה.
    היא מרימה את הכיסא שהיא יושבת עליו, מסובבת אותו באויר, ומורידה לחייל של הארי את הראש מהמקום. אתה מבועת!

רון אומר לך שיש אפילו מועדון לשחמט בבית הספר.
    "אני לא חושב ששח מט זה הצד החזק שלי. אבל אני מוכן לנסות בכיף, תודה רון."

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    לילי,

את נכנסת לחנות הבגדים, ואת מבקשת את הציוד הבא מהמוכרת - שלושה חלוקי עבודה, כובע מחודד שחור פשוט, כפפות הגנה מעור דרקון וגלימת חורף בעלת אבזמי כסף. היא אומרת לך לחכות כמה רגעים ואת רואה אותה מתעסקת עם בחורה אחרת, והיא לא מפסיקה למדוד לה את הציצים. את מחליטה שלא מתאים לך לעבור בדיקת ידנית ביום הראשון שלך בעולם הקוסמים ואת מבקשת מהסייעת שלה לעזור לך. היא לוקחת אותך לחדר השני ומתחילה למסור לך את החפצים. מדי פעם היא מגניבה מבט לעבר החדר הראשי ונראה שהיא לחוצה מאוד! את שואלת אותה מה קורה והיא מחייכת בעצבנות ואומרת - "תמיד יש לחץ ביום הראשון של הלימודים". נראה שהיא מתאמצת לצעוק את התשובה שלה כדי שהמוכרת המרכזית תשמע אותה. כשאת יוצאת מהחנות עם הציוד שלך ושילמת את ה100 אוניות שלך, את קולטת שהמוכרת הראשית מסיטה את הוילון ואז נשמעות צרחות מבעד לחלון. את רואה אורות לבנים, ירוקים ושחורים. את יודעת שמשהו לא בסדר קורה שם.

מה תעשי?
    ארגיש פחד גואה בי-'אני רק תלמידת שנה ראשונה, ואפילו לא זה. לא משנה מה קורה בתוך החנות הזו-איך מצב שאוכל לעזור'. למרות הפחד, אדע שהדבר הנכון לעשות יהיה להיכנס ולהתמודד עם מה שקורה שם. אעזור אומץ ואנשום עמוק "אוקיי לילי, את יכולה לעשות את זה!" אמלמל לעצמי בעידוד ואכנס במהרה לחנות תוך צעקה "כולם בסדר?!"
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. היכל התהילה
    מייק,

רון מסדר את הכלים של הצד שלו, בעוד שהוא שולף חבילה של חיילים לצד שלך.
    הוא שואל אותך אם אתה רוצה סיבוב נגדו? המנצח מקבל 50 אוניות מהמפסיד.

מה תעשה?

6. היכל התהילה
    לילי,

את נכנסת לחנות ושואלת אם הכל בסדר, אבל להפתעתך, הסייעת נראית שלמה ובריאה. בנוסף לעובדה שהיא מפוחדת ועדיין משקשקת.
    את שואלת אותה מה היה פרץ הקולות והצרחות ששמעת, אבל היא אומרת לך שזה משהו נורמלי, עקב העובדה שאת בעולם הקוסמים.
    את מחליטה לקחת את המילה שלה לעניין ולצאת שוב מהחנות, אבל אז אובך ירוק מתחיל לעלות באויר, כולם מתקבצים ליד החנות ואז זה קורה.
    סמל שאת לא מכירה של גולגולת וממנו יוצאים נחשים מאיר את השמיים שנמצאים מעל החנות. את שומעת כמה ברקים ואז כמה אורות בוקעים מהחנות.
    מספר אנשים מגיעים למקום, פותחים אותו וקולטים את המוכרת הראשית שרועה על האדמה, אין שום זכר לבחורה שמכרה לך את הבגדים.
    אחד מהאנשים שסוחב אותה אומר משהו כמו - "מעשה ידם של אוכלי מוות, הזונה ברחה לפני שהצלחנו לשים את הידיים שלנו עליה, הלוואי והיה לנו ידע במי מדובר".

מה תעשי?

7. מנהל ראשי
    מייק,

רון מסדר את הכלים של הצד שלו, בעוד שהוא שולף חבילה של חיילים לצד שלך.
    הוא שואל אותך אם אתה רוצה סיבוב נגדו? המנצח מקבל 50 אוניות מהמפסיד.

מה תעשה?
    "אני מעריך אץ המחווה, אבל לא אעז להילחם מול הטוב ביותר, ועוד לשים על זה את מטטב כספי. האמת שאין לי שמץ כיצד לשחק במשחק הזה! אפילו בשל מוגלגים אני לא ממש בקיא..." אתנצל בפני רון במבוכה...

8. היכל התהילה
    מייק,

רון מתאכזב, הוא אוסף את הדברים שלו, מושך את הארי ואת הרמיוני והם מסתלקים משם.
    כעת יש לך שתי אופציות: או לנסות את הטיפ שרון נתן לך או ללכת לסנייפ לשיעור על שיקויים.

מה תעשה?

9. student of Gakuen Alice
    לילי,

את נכנסת לחנות ושואלת אם הכל בסדר, אבל להפתעתך, הסייעת נראית שלמה ובריאה. בנוסף לעובדה שהיא מפוחדת ועדיין משקשקת.
    את שואלת אותה מה היה פרץ הקולות והצרחות ששמעת, אבל היא אומרת לך שזה משהו נורמלי, עקב העובדה שאת בעולם הקוסמים.
    את מחליטה לקחת את המילה שלה לעניין ולצאת שוב מהחנות, אבל אז אובך ירוק מתחיל לעלות באויר, כולם מתקבצים ליד החנות ואז זה קורה.
    סמל שאת לא מכירה של גולגולת וממנו יוצאים נחשים מאיר את השמיים שנמצאים מעל החנות. את שומעת כמה ברקים ואז כמה אורות בוקעים מהחנות.
    מספר אנשים מגיעים למקום, פותחים אותו וקולטים את המוכרת הראשית שרועה על האדמה, אין שום זכר לבחורה שמכרה לך את הבגדים.
    אחד מהאנשים שסוחב אותה אומר משהו כמו - "מעשה ידם של אוכלי מוות, הזונה ברחה לפני שהצלחנו לשים את הידיים שלנו עליה, הלוואי והיה לנו ידע במי מדובר".

מה תעשי?
    'או..כלי מוות?....' אחזור על השם בראשי. לרגע לא אבין על מה האנשים האלו מדברים שלפתע אזכר-זה הכינוי למי שעובד עם אתה-יודע-מי!. אתחיל להילחץ. 'יש פה אוכלי מוות? הם הולכים לתקוף? מה לעשות?'. אמהמה עוד כמה רגעים ואז אזכר שיש לי עוד המון דברים לקנות. אחליט לתת לקוסמים המנוסים להתמודד עם אוכלי המוות ואלך לחפש את חנות השרביטים המפורסמת ששמעתי עליה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. היכל התהילה
    לילי,

את מחליטה לא לשתף אותם במידע שברשותך על כך שאת היית האדם האחרון שפגש את אוכלת המוות וכמעט שגית בזהות שלה וחשבת אותה לקורבן. את מחליטה במקום זה ללכת לחנות של אוליבנדרס. הדלת נפתחת ואת רואה את כמות השרביטים הגדולה ביותר שראית בחייך. כמה שרביטים מונחים על השולחן ואת מרימה אחד מהם ובוחנת אותו. את שומעת קול - "הוא לא יעבוד בשבילך, אין לו ליבה". זהו מר אוליבנדר. הוא ניגש אליך, מסתכל עליך כמה רגעים ואז מחייך - "יש לך את החיוך של אמא שלך. שמך גבירתי הוא לילי נייט. אם אני לא טועה, אבא עבד במשרד המוגלגים שנקרא פרלמנט. הוא מעולם לא אהב לחשוף את העובדה שהוא קוסם. כמעט ואיבד את כל הכוחות שלו בשל חוסר שימוש". את מבקשת ממנו שרביט והוא מעניק לך אחד, ואומר לך לנופף בו, אבל לא קורה כלום. הוא מעניק לך אחד אחר ואומר לך לנסות את זה שוב, אבל את רק מעלה את שארית השיער שלו באש. בפעם השלישית הוא ניגש למחסן, מתעכב חצי שעה ואז חוזר - "18 ס"מ, שערה של מונגול, זה היה השרביט של סבתך מצד אמא, בואי תנסי אותו". את מנסה אותו ואור מקיף אותך מכל עבר! הוא צוחק ומתרגש בו בזמן, אומר לך שזה שרביט שישמש אותך מעולה, אבל הוא עולה טיפה יותר יקר מהמחירון - 50 אוניות.

11. student of Gakuen Alice
    לילי,

את מחליטה לא לשתף אותם במידע שברשותך על כך שאת היית האדם האחרון שפגש את אוכלת המוות וכמעט שגית בזהות שלה וחשבת אותה לקורבן. את מחליטה במקום זה ללכת לחנות של אוליבנדרס. הדלת נפתחת ואת רואה את כמות השרביטים הגדולה ביותר שראית בחייך. כמה שרביטים מונחים על השולחן ואת מרימה אחד מהם ובוחנת אותו. את שומעת קול - "הוא לא יעבוד בשבילך, אין לו ליבה". זהו מר אוליבנדר. הוא ניגש אליך, מסתכל עליך כמה רגעים ואז מחייך - "יש לך את החיוך של אמא שלך. שמך גבירתי הוא לילי נייט. אם אני לא טועה, אבא עבד במשרד המוגלגים שנקרא פרלמנט. הוא מעולם לא אהב לחשוף את העובדה שהוא קוסם. כמעט ואיבד את כל הכוחות שלו בשל חוסר שימוש". את מבקשת ממנו שרביט והוא מעניק לך אחד, ואומר לך לנופף בו, אבל לא קורה כלום. הוא מעניק לך אחד אחר ואומר לך לנסות את זה שוב, אבל את רק מעלה את שארית השיער שלו באש. בפעם השלישית הוא ניגש למחסן, מתעכב חצי שעה ואז חוזר - "18 ס"מ, שערה של מונגול, זה היה השרביט של סבתך מצד אמא, בואי תנסי אותו". את מנסה אותו ואור מקיף אותך מכל עבר! הוא צוחק ומתרגש בו בזמן, אומר לך שזה שרביט שישמש אותך מעולה, אבל הוא עולה טיפה יותר יקר מהמחירון - 50 אוניות.

למה יש לי הרגשה שה250 אוניות לא מספיקות לכל הציוד?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'למה הכל חייב להיות כל כך יקר.. אני עוד אהיה חייבת להתחיל לעבוד אם זה ימשיך ככה' אחשוב בראשי. "בסדר" לו ואושיט לו את הכסף.
    אצא מהחנות, מתלהבת מההבנה שסוף סוף יש לי שרביט. אכניס את השרביט לתיק שלי ואנסה לחשוב מה הדבר הבא שעליי לקנות-ספרים כמובן!
    אלך לחפש את חנות הספרים, כי אי אפשר ללמוד בלי ספרים כמובן

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. מנהל ראשי
    מייק,

רון מתאכזב, הוא אוסף את הדברים שלו, מושך את הארי ואת הרמיוני והם מסתלקים משם.
    כעת יש לך שתי אופציות: או לנסות את הטיפ שרון נתן לך או ללכת לסנייפ לשיעור על שיקויים.

מה תעשה?
    אני מושך בכתפיי והולך בכניעה לפרופ סנייפ. אנסה להיות מאוד מנומס הפעם.

13. היכל התהילה
    לילי,

את מוסרת את הכסף ומקבלת בתמורה את השרביט.
    לאחר מכן את הולכת לחנות הספרים, מוסרת את הרשימה שלך והמוכר מביא לך את כל הציוד.
    מאחר ואת בשנה א', הוא מעניק לך קופון לגלידה ואת הולכת לחנות מעבר לרחוב ולוקחת לעצמך גלידה.
    את שומעת אנשים מתלחששים על הרצח שבוצע מוקדם יותר היום והם שואלים את עצמם איך זה שאף אחד לא ראה את הרוצחת.
    את מרגישה לא בנוח ומנסה להתחמק מהשיחה שלהם, אבל אחד מהם קולט אותך ושואל אותך לדעתך.
    מה תעשי?

14. היכל התהילה
    מייק

אתה הולך בלב כבד לקומת המרתף, שם יושב סנייפ על הכיסא שלו ומזמזם את השיר "עכביש קטן".
    כשהוא קולט אותך, הוא שואל אותך מה אתה עושה כאן ואתה מסביר לו על המכתב שקיבלת ממק'גונגל.
    הוא אומר לך לתת לו את המכתב והוא נוקש עליו ואומר "התגלה", והמכתב מציג את עצמו - "השקע והצלח".
    סנייפ מראה לך את מה שכתוב ואומר לך שכעת, כאשר הוא עשה לך טובה, כעת עליך לעשות לו טובה.
    "אני מחפש לדעת מה הארי, רון והרמיוני עושים", הוא אומר. "זה תפקידך לגלות את זה ב24 שעות הקרובות".

מה תעשה?

15. student of Gakuen Alice
    לילי,

את מוסרת את הכסף ומקבלת בתמורה את השרביט.
    לאחר מכן את הולכת לחנות הספרים, מוסרת את הרשימה שלך והמוכר מביא לך את כל הציוד.
    מאחר ואת בשנה א', הוא מעניק לך קופון לגלידה ואת הולכת לחנות מעבר לרחוב ולוקחת לעצמך גלידה.
    את שומעת אנשים מתלחששים על הרצח שבוצע מוקדם יותר היום והם שואלים את עצמם איך זה שאף אחד לא ראה את הרוצחת.
    את מרגישה לא בנוח ומנסה להתחמק מהשיחה שלהם, אבל אחד מהם קולט אותך ושואל אותך לדעתך.
    מה תעשי?
    "אממ... אני לא ממש בטוחה. הייתי באזור שהרצח קרה אבל לא ממש ראיתי מי זה היה.." אומר בניסיון להתחמק. 'הדבר היחיד שחסר לי עכשיו זה להסתבך עם אוכלי מוות...' אחשוב בלחץ.
    "וואוו! תראה מה השעה אני חייבת ללכת לעוד חנות אחת!" אזעק לפתע ואנסה למצא את חנות החיות הקרובה, בתקווה שהדיבורים על הרצח יפסיקו בקרוב

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 7 מתוך 9 ראשוןראשון ... 56789 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •