מייק,
"אנחנו צריכים לחשוב על משהו שיגרום לו להאמין שאנחנו עסוקים בו." אתה אומר בשיא הרצינות. "סנייפ לא טיפש. מה לדעתכם יגרום לו להאמין, אך לא יפריע לנו לפעול בכל זאת? אני צריך לחזור אליו ולהגיד לו שיש לי מידע מעניין. מה דעתכם אם אבוא אליו ואגיד לו שאתם זוממים לפרוץ למטבח להגניב אוכל לחדר מועדון? זה יעסיק אותו זמן מה לא?"
הארי - אני חושב שזה רעיון טוב.
רון - קודם בואו נעשה את מה שהתכוונו לעשות.
הרמיוני - אני לא חושבת שזה רעיון חכם לשתף את מייק.
הארי - את סתומה? הוא עכשיו חלק מאיתנו!
הרמיוני - זה לא זה... פשוט שסנייפ הוא...
רון - סתמי את הלוע! הוא בא איתנו!

אתה הולך עם הארי, רון והרמיוני לעבר תמונה באמצע מסדרון שטרם היית בו, אתה עובר דרך התמונה ואז אתה נחשף למטבח של הוגוורטס, שם אתה רואה המון גמדוני בית. הם קדים ואומרים לכם שלום. אתה שואל את הארי מה אתם עושים, והוא אומר לך שהרמיוני מצאה שגמדוני הבית בהוגוורטס משועבדים והרמיוני עובדת על תוכנית לעזור להם להכין את ארוחת החג. ארבעתכם מנסים לעזור להם עד כמה שאתם יכולים, ועל הדרך אתה לומד את הלחש אציו!
כשאתם מסיימים, אתה חוזר לסנייפ ואתה מספר לו את השקר שקבעת עם הארי, רון והרמיוני. הוא נעמד מולך, מסתכל לתוך המוח שלך, ואתה מוכן להשבע שהוא כמעט קורא את המחשבות שלך. אתה מנסה בכל כוחך לא לחשוב על הגמדונים ואז אתה קולט את סנייפ מחייך. באותו רגע אתה מבין למה הרמיוני התכוונה כשאמרה שאסור היה לשתף אותך במשימה. סנייפ אומר לך תודה ומשחרר אותך ללכת.
מה תעשה?