Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 9 ראשוןראשון ... 6789 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 124
  1. היכל התהילה
    לילי

את מנסה להסביר את עצמך ומיד לאחר מכן את הולכת לחנות החיות, אבל היא בשלבי סגירה.
    לפתע אמא שלך מתקשרת אליך ואומרת לך שעוד שעה והסמטה נסגרת להיום, ושתזדרזי בקניות שלך, כי מחר הנסיעה.
    את רואה שקנית ספרים, שרביט ואת הלבוש, אבל טרם רכשת את הציוד הנוסף.
    כשאת מגיעה לחנות ומבקשת את כל הציוד, את רואה שהרכישה של השרביט פגעה לך באפשרות לקנות הכל. חסרים לך 20 אוניות.

מה תעשי?

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    מייק

אתה הולך בלב כבד לקומת המרתף, שם יושב סנייפ על הכיסא שלו ומזמזם את השיר "עכביש קטן".
    כשהוא קולט אותך, הוא שואל אותך מה אתה עושה כאן ואתה מסביר לו על המכתב שקיבלת ממק'גונגל.
    הוא אומר לך לתת לו את המכתב והוא נוקש עליו ואומר "התגלה", והמכתב מציג את עצמו - "השקע והצלח".
    סנייפ מראה לך את מה שכתוב ואומר לך שכעת, כאשר הוא עשה לך טובה, כעת עליך לעשות לו טובה.
    "אני מחפש לדעת מה הארי, רון והרמיוני עושים", הוא אומר. "זה תפקידך לגלות את זה ב24 שעות הקרובות".

מה תעשה?
    "אין בעיה אדוני!" אומר לפרופ סנייפ. אמהר ברחבי הטירה לחפש אחרי הארי רון והרמיוני, אתחיל בספריה, מי יודע אולי הרמיוני חזרה לשם...

3. היכל התהילה
    מייק

אתה מחפש אותם במגדל גריפינידור, בספרייה, אתה שואל את הרוחות של בית הספר איפה הם ואתה לא מצליח.
    לבסוף אתה מרגיש רעב ענקי ואתה מחליט ללכת לארוחת צהרים שנערכת באותה שעה באולם הגדול.

להפתעתך הגדולה, אתה רואה את הארי, רון והרמיוני מתאמנים על לחשים שהם למדו בשיעורים הראשונים שלהם.
    אתה מתיישב לידם, לוקח כמה מאכלים לאכול ואתה עושה כאילו אתה מתעסק בעניינים שלך.

אתה שומע את הארי אומר - אני חושב שהיום כדאי ללכת להאגריד ולשמוע את דעתו בנושא. השאר מהנהנים.
    מה תעשה?

4. מנהל ראשי
    מייק

אתה מחפש אותם במגדל גריפינידור, בספרייה, אתה שואל את הרוחות של בית הספר איפה הם ואתה לא מצליח.
    לבסוף אתה מרגיש רעב ענקי ואתה מחליט ללכת לארוחת צהרים שנערכת באותה שעה באולם הגדול.

להפתעתך הגדולה, אתה רואה את הארי, רון והרמיוני מתאמנים על לחשים שהם למדו בשיעורים הראשונים שלהם.
    אתה מתיישב לידם, לוקח כמה מאכלים לאכול ואתה עושה כאילו אתה מתעסק בעניינים שלך.

אתה שומע את הארי אומר - אני חושב שהיום כדאי ללכת להאגריד ולשמוע את דעתו בנושא. השאר מהנהנים.
    מה תעשה?
    אגש ישירות אליהם ואגיד "הארי רון והרמיוני, אני רוצה לדבר איתכם בפרטיות!" אקח אותן הצידה וספר להם מה סנייפ ביקש ממני לעשות, שהוא מעוניין שארגל למענו. אני מציע להארי לתת לי לרגל בחזרה לסנייפ, וכדי לעשות את זה אני חייב לחזור לסנייפ עם משהו.

5. היכל התהילה
    מייק

אתה מגלה להארי שסנייפ רוצה מידע עליו ובהתחלה הארי מזדעזע אבל לאחר הסבר רציונלי מהרמיוני, הוא מבין ונרגע.
    הם יושבים שם כמה שנראה כמו שעות בניסיון לחשוב מה לעשות ואיך זה ישפיע על הלימודים שלהם.
    "אסור לנו להסתכן אם אנחנו יודעים שסנייפ עוקב אחרינו".
    "כן, אבל עדיף לנו להאכיל אותו בדברים שיקריים מאשר שאדם יחזור אליו בידיים ריקות, מה שיביא את סנייפ לעשות את המלאכה בעצמו".
    " אז מה עושים?"
    הם פונים אליך. אולי לך יש את התשובה.

6. מנהל ראשי
    מייק

אתה מגלה להארי שסנייפ רוצה מידע עליו ובהתחלה הארי מזדעזע אבל לאחר הסבר רציונלי מהרמיוני, הוא מבין ונרגע.
    הם יושבים שם כמה שנראה כמו שעות בניסיון לחשוב מה לעשות ואיך זה ישפיע על הלימודים שלהם.
    "אסור לנו להסתכן אם אנחנו יודעים שסנייפ עוקב אחרינו".
    "כן, אבל עדיף לנו להאכיל אותו בדברים שיקריים מאשר שאדם יחזור אליו בידיים ריקות, מה שיביא את סנייפ לעשות את המלאכה בעצמו".
    " אז מה עושים?"
    הם פונים אליך. אולי לך יש את התשובה.
    "אנחנו צריכים לחשוב על משהו שיגרום לו להאמין שאנחנו עסוקים בו." אומר בשיא הרצינות. "סנייפ לא טיפש. מה לדעתכם יגרום לו להאמין, אך לא יפריע לנו לפעול בכל זאת? אני צריך לחזור אליו ולהגיד לו שיש לי מידע מעניין. מה דעתכם אם אבוא אליו ואגיד לו שאתם זוממים לפרוץ למטבח להגניב אוכל לחדר מועדון? זה יעסיק אותו זמן מה לא?"

7. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    לילי

את מנסה להסביר את עצמך ומיד לאחר מכן את הולכת לחנות החיות, אבל היא בשלבי סגירה.
    לפתע אמא שלך מתקשרת אליך ואומרת לך שעוד שעה והסמטה נסגרת להיום, ושתזדרזי בקניות שלך, כי מחר הנסיעה.
    את רואה שקנית ספרים, שרביט ואת הלבוש, אבל טרם רכשת את הציוד הנוסף.
    כשאת מגיעה לחנות ומבקשת את כל הציוד, את רואה שהרכישה של השרביט פגעה לך באפשרות לקנות הכל. חסרים לך 20 אוניות.

מה תעשי?
    'אוי לא, עכשיו אין לי מספיק כסף לקנות הכל!'. אבין שאין לי ברירה ושאני אהיה חייבת לוותר על משהו.
    אביט ברשימת הציוד ואנסה לחשוב על מה הכי כדאי לוותר. לבסוף, אשאל את המוכרת כמה כל דבר עולה בדיוק. לאחר שהיא תאמר לי אחליט לוותר על המאזניים. אם עדיין לא יהיה לי מספיק כסף אוותר גם על הטלסקופ. לאחר שאקנה את שאר החפצים אחזור אל הוריי. "לא היה לי מספיק למאזניים ולטלסקופ" אספר להם.
    'אני לא הולכת לומר להם את מה שקרה בחנות הבגדים-הם לא צריכים לדעת' אחשוב לעצמי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. אני שלד
    שם: עמית
    היי מקווה שעדיין אפשר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. היכל התהילה
    מייק,

"אנחנו צריכים לחשוב על משהו שיגרום לו להאמין שאנחנו עסוקים בו." אתה אומר בשיא הרצינות. "סנייפ לא טיפש. מה לדעתכם יגרום לו להאמין, אך לא יפריע לנו לפעול בכל זאת? אני צריך לחזור אליו ולהגיד לו שיש לי מידע מעניין. מה דעתכם אם אבוא אליו ואגיד לו שאתם זוממים לפרוץ למטבח להגניב אוכל לחדר מועדון? זה יעסיק אותו זמן מה לא?"

הארי - אני חושב שזה רעיון טוב.

רון - קודם בואו נעשה את מה שהתכוונו לעשות.

הרמיוני - אני לא חושבת שזה רעיון חכם לשתף את מייק.

הארי - את סתומה? הוא עכשיו חלק מאיתנו!

הרמיוני - זה לא זה... פשוט שסנייפ הוא...

רון - סתמי את הלוע! הוא בא איתנו!

אתה הולך עם הארי, רון והרמיוני לעבר תמונה באמצע מסדרון שטרם היית בו, אתה עובר דרך התמונה ואז אתה נחשף למטבח של הוגוורטס, שם אתה רואה המון גמדוני בית. הם קדים ואומרים לכם שלום. אתה שואל את הארי מה אתם עושים, והוא אומר לך שהרמיוני מצאה שגמדוני הבית בהוגוורטס משועבדים והרמיוני עובדת על תוכנית לעזור להם להכין את ארוחת החג. ארבעתכם מנסים לעזור להם עד כמה שאתם יכולים, ועל הדרך אתה לומד את הלחש אציו!

כשאתם מסיימים, אתה חוזר לסנייפ ואתה מספר לו את השקר שקבעת עם הארי, רון והרמיוני. הוא נעמד מולך, מסתכל לתוך המוח שלך, ואתה מוכן להשבע שהוא כמעט קורא את המחשבות שלך. אתה מנסה בכל כוחך לא לחשוב על הגמדונים ואז אתה קולט את סנייפ מחייך. באותו רגע אתה מבין למה הרמיוני התכוונה כשאמרה שאסור היה לשתף אותך במשימה. סנייפ אומר לך תודה ומשחרר אותך ללכת.

מה תעשה?

10. היכל התהילה
    לילי,

את מנסה לקנות את כל המוצרים מבלי שיש לך את הסכום המלא. המוכרת מבינה שאין לך מספיק והיא מחליטה לתת לך את הכל וגורמת לך להבטיח לה שתחזירי לה ברגע שיהיה לך. את חוזרת להורים שלך ואת מספרת להם שקנית את כל המוצרים. הם שמחים. הם נותנים לך נשיקה וחיבוק וכרטיס להוגוורטס אקספרס.

- הכרטיס שלך עודכן -

מה תעשי כעת?

11. היכל התהילה
    עמית - שלחתי לך את המבחן עם ינשוף.

12. מנהל ראשי
    מייק,

"אנחנו צריכים לחשוב על משהו שיגרום לו להאמין שאנחנו עסוקים בו." אתה אומר בשיא הרצינות. "סנייפ לא טיפש. מה לדעתכם יגרום לו להאמין, אך לא יפריע לנו לפעול בכל זאת? אני צריך לחזור אליו ולהגיד לו שיש לי מידע מעניין. מה דעתכם אם אבוא אליו ואגיד לו שאתם זוממים לפרוץ למטבח להגניב אוכל לחדר מועדון? זה יעסיק אותו זמן מה לא?"

הארי - אני חושב שזה רעיון טוב.

רון - קודם בואו נעשה את מה שהתכוונו לעשות.

הרמיוני - אני לא חושבת שזה רעיון חכם לשתף את מייק.

הארי - את סתומה? הוא עכשיו חלק מאיתנו!

הרמיוני - זה לא זה... פשוט שסנייפ הוא...

רון - סתמי את הלוע! הוא בא איתנו!

אתה הולך עם הארי, רון והרמיוני לעבר תמונה באמצע מסדרון שטרם היית בו, אתה עובר דרך התמונה ואז אתה נחשף למטבח של הוגוורטס, שם אתה רואה המון גמדוני בית. הם קדים ואומרים לכם שלום. אתה שואל את הארי מה אתם עושים, והוא אומר לך שהרמיוני מצאה שגמדוני הבית בהוגוורטס משועבדים והרמיוני עובדת על תוכנית לעזור להם להכין את ארוחת החג. ארבעתכם מנסים לעזור להם עד כמה שאתם יכולים, ועל הדרך אתה לומד את הלחש אציו!

כשאתם מסיימים, אתה חוזר לסנייפ ואתה מספר לו את השקר שקבעת עם הארי, רון והרמיוני. הוא נעמד מולך, מסתכל לתוך המוח שלך, ואתה מוכן להשבע שהוא כמעט קורא את המחשבות שלך. אתה מנסה בכל כוחך לא לחשוב על הגמדונים ואז אתה קולט את סנייפ מחייך. באותו רגע אתה מבין למה הרמיוני התכוונה כשאמרה שאסור היה לשתף אותך במשימה. סנייפ אומר לך תודה ומשחרר אותך ללכת.

מה תעשה?
    ~_~
    נראה לך שאם התכנית שלהם היתה לפגוש גמדוני בית במטבח הייתי אומר לו שהם גונבים אוכל?
    ~
    אני לא יכול ללכת ולהזהיר את הארי והשאר, הוא ידע. במקום, אשלח לו ינשוף.
    אבקש ממנו לא להחזיר לי תשובה, כך שמראש לא אדע מה הצעד הבא.
    אני מבואס, דוקא רציתי להיות חבר שלהם, אבל סנייפ יכול לקרוא את מחשבותיי. חייב ללמוד הלטת הכרה, אך היחיד שמלמד את זה הוא סנייפ. אני מחליט ללכת למקונגל ואבקש ממנה ללמד אותי הלטת הכרה!

13. היכל התהילה
    מייק,

הלטת הכרה???????????

מק'גונגל מורידה את המשקפיים מעל עיניה ושואלת אותך למה אתה רוצה ללמוד דבר אפל שכזה.
    אתה מסביר לה שאתה רוצה להעלים מחשבות רעות על קרובי משפחה שמתו ושנכנסים לחלומות שלך.
    היא אומרת לך שעל מנת ללמוד את זה, היא תצטרך שתרכוש ספר שאינו נמצא ברשימת הספרים.
    אתה שואל אותה כמה הוא עולה, והיא אומרת לך שהוא עולה 100 אוניות. יותר ממה שיש לך בארנק.
    אתה מעדכן אותה שאין לך את הסכומים האלה והיא מציעה לך ללכת לעבוד בנביא היומי או במועדון החודשי.

מה תעשה?

14. מנהל ראשי
    אני לא מבין מאיפה החלטת שזה אפל... הפוך, זה נגד ביאור הכרה.
    ~
    "אני מוכן לעבוד בכל הכח בשביל ללמוד את זה. מה עלי לישות?! נניח הנביא היומי. מה עלי לעשות?"

15. היכל התהילה

אתה ניגש למערכת העיתון של הנביא היומי, ואתה מגלה שאתה לא מורשה להיכנס לשם.
    אתה מסביר להם את המצב העדין שאתה מצוי בו ושאתה מחפש עבודה והם אומרים לך שהם יוכלו להעסיק אותך כפרילנסר.
    הם שואלים אותך כמה כסף חסר לך ואתה אומר 35 אוניות על מנת לרכוש את הספר שמק'גונגל סיפרה לך עליו.
    העורך הראשי מחייך. הוא אומר שעל כל נושא שתפתח בפורום ושיגיע לעמוד 2 לפחות, תקבל 5 אוניות.
    אתה עושה את החישוב ואתה מבין שעליך לפתוח 7 נושאים מוצלחים בפורום כדי לעמוד במשימה.
    אתה שואל אותו אם יש הגבלות לנושאים, תת פורומים או לתוכן שאתה יכול לפתוח עליו טופיקים, והוא אומר שלא.
    בהצלחה.

עמוד 8 מתוך 9 ראשוןראשון ... 6789 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •