עומר
*בחרתי צבע אקראי...
*ואני יודע שרוקט בג'וטו, פשוט עשיתי קצת ערבוב בין הצוותים למחוזות
*BTW השותפה זה TARA או TERRA?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את הולכת אל הארגז ולוקחת ממנו פוקדור מוזר כמו שלא ראית מעולם:את אומרת תודה ומתקדמת בצעדי דילוג אל עבר הקיר. כשאת מתקרבת זז חלק בקיר ונפתח מעבר. את מדלגת דרכו ומגיעה לחדר עם אדם לבוש שחורים ועוד חמישה בני אדם. האדם לבוש השחורים:
הוא אומר:" שלום. עצם זה שהגעתם לפה מראה שאתם אנשים חכמים. אבל אנשים חכמים לא מספיקים לנו. אנחנו רוצים אנשים חכמים וחזקים. לכן, נבחן אתכם עם החבר הקטן שרק קיבלתם. את, אתה" הוא ואמר ומצביע עלייך ועל עוד בחור, גבוה ושרירן, "שניכם תילחמו אחד בשני. המנצח מתקבל, המפסיד, לצינוק!" הוא אומר. הוא מחלק את הארבעה האחרים גם לצוותים, ומסמן לקרב להתחיל. "היי, אני ג'ק" הוא אומר, ומחייך חיוך נבוך מעט לעברך. "סנדייל, צא!" הוא אומר ומהפוקדור שלו, שמוזר כמו שלך, יוצא תנין צהבהב קטן עם פסים שחורים ועיניים בצורת משקפיים שחורות:
. הוא מחכה שתוציאי את הפוקימון שלך.
מה תעשי?
טוטודייל
*מקום : גשר נאגט - דרך 24
*כסף : 625 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מבין שיש לך עסק עם אסטרטג רציני, אולי אפילו יותר טוב ממך. אתה אומר לטוטודייל מה לעשות. הוא משתמש במבט נוקב על סטארמי, שמזיז מעט את זרועותיו, סימן כלשהו שאינו מרגיש נוח. מיצ'ו אומר:" סטארמי, החלמה!" וסטארמי מתמלא בהבזקים מסמאים, נראה שוב בריא לחלוטין. טוטודייל לא מבינה את פקודתך, אז מזנקת לעבר סטארמי, ובשיא כוחה, לופתת אותו ומנסה לזנק איתו לאוויר. היא מנסה בכל עוצמתה, וכשלא מצליחה, תוך כדי מאמץ, מתחילה לזהור בתכלת בהיר זוהר. מיצ'ו מופתע מאוד מהמצב. פיה של טוטודייל מתעבה, היא גדלה, נהיית גדולה ודחוסה יותר, וצומחים לה סנפירים אדומים בוהקים על הראש. מיצ'ו אומר:" מה, מי? קרוקונאו? מה?!". *מזל טוב! טוטודייל התפתחה לקרוקונאו!!!*. קרוקונאו לופתת את סטארמי, הפעם מצליחה להרים אותו בקלות, מזנקת איתו לאוויר ומטיחה אותו ברצפה, מעלפת אותו במכה אחת. *מזל טוב! קרוקונאו למדה הטלה סיסמית!!!*. מיצ'ו אומר:"סטארמי, חזור! אני לא בטוח שאתה מצליח להבין מה הפוקימונית הנבונה שלך עשתה פה, אז אני אסביר. היא שמה לב ששיקוף הסוג הפך את סטארמי לסוג מים טהור, וניסתה לסיים אותו במכה אחת עם הטלה סיסמית עוצמתית. משלא היה לה כוח כטוטודייל קטנה, היא התאמצה והתפתחה לקרוקונאו כדי לקבל את הכוח הדרוש כדי להרים את סטארמי. אני לא רוצה להיות לא נחמד, אבל נראה שקרוקונאו שלך אסטרטגית אפילו דגולה יותר ממך" הוא אומר ומגחך. "בכל מקרה, לא תחזיקו עוד הרבה זמן. פרוסלאס, צאי!" ומהפוקדור שלו יוצאת יצור שלג ספקטראלי, בעל חזות מתעתעת:
. אתה רואה שמיצ'ו קשר לה ליד כדור ברזל ענקי עם שלשלת, שמונע ממנה לרחף באוויר. "פרוסלאס, השתמשי בתרגיל!" הוא אומר. פרסולאס יוצרת שתי כוסות זהובות קסומות, מכניסה את כדור הברזל לאחת ולשנייה כלום. היא מערבבת בין הכוסות הענקיות המרחפות באוויר, ומחליפה ביניהן: פרוסלאס נשארת מהירה ונוטלת חפץ, בעוד לרגלה של קרוקונאו קשור בשלשלת כדור ברזל ענקי שמכביד על תנועתה. מיצ'ו מחייך בשובבות. "עכשיו פרוסלאס, סטירת התעוררות!". פרוסלאס מרחפת במהירות לעבר קרוקונאו, ובמהירות סוטרת לו סטירה עוצמתית שהיתה מעירה פיל, גורמת לו נזק קשה. "אולי אתה לא יודע" מיצ'ו אומר, "אבל פרופסור אלם מג'וטו גילה שכשטוטודייל מתפתח לקרוקונאו, הוא נהיה חצי סוג מים וחצי סוג אופל, לכן מתקפה כמו סטיתר התעוררות מסוג לחימה חזקה עליו מאוד" הוא אומר ומחייך שוב. אתה נדהם איך מיצ'ו הצליח ברגעים ספורים לקחת את היתרון שלך ולנצל אותו לטובתו.
מה תעשה?
קרוקונאו - 6/10
טדי
*אני אניח שאתה מתקיף את קרוגאנק...
*מקום : מפלי המטאורים, הואן
*כסף : 0 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את פלטצ'לינג ואומר לה מה לעשות. פלטצ'לינג מקיפה את עצמה במהירות בכוח וורדרד, טסה ממקום למקום במהירות. מיד לאחר מכן היא טסה קדימה במהירות על, מנקרת בחוזקה את קרוגאנק. אדם אומר:" סווינאב, דחפור!" וסווינאב שוב סודק את האדמה, פוגע בגלמיאו ובקרוגאנק, מעלף את גלמיאו. האיש אומר:" קרוגאנק, נקמה על סווינאב!" קרוגאנק שוב נוטר טינה לסווינאב, מתנגש בו בחוזקה ומעלף אותו. אתה בינתיים שם לב לאישה עם שיער אדום שמתקרבת אליכם:. לידה עומד האדם-אסטרונאוט ממקודם. בינתיים היא עומדת וצופה בקרב.
מה תעשה?
פלטצ'לינג - 10/10