Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 89 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 1331
  1. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    עומר
    *בחרתי צבע אקראי...
    *ואני יודע שרוקט בג'וטו, פשוט עשיתי קצת ערבוב בין הצוותים למחוזות
    *BTW השותפה זה TARA או TERRA?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את הולכת אל הארגז ולוקחת ממנו פוקדור מוזר כמו שלא ראית מעולם: את אומרת תודה ומתקדמת בצעדי דילוג אל עבר הקיר. כשאת מתקרבת זז חלק בקיר ונפתח מעבר. את מדלגת דרכו ומגיעה לחדר עם אדם לבוש שחורים ועוד חמישה בני אדם. האדם לבוש השחורים: הוא אומר:" שלום. עצם זה שהגעתם לפה מראה שאתם אנשים חכמים. אבל אנשים חכמים לא מספיקים לנו. אנחנו רוצים אנשים חכמים וחזקים. לכן, נבחן אתכם עם החבר הקטן שרק קיבלתם. את, אתה" הוא ואמר ומצביע עלייך ועל עוד בחור, גבוה ושרירן, "שניכם תילחמו אחד בשני. המנצח מתקבל, המפסיד, לצינוק!" הוא אומר. הוא מחלק את הארבעה האחרים גם לצוותים, ומסמן לקרב להתחיל. "היי, אני ג'ק" הוא אומר, ומחייך חיוך נבוך מעט לעברך. "סנדייל, צא!" הוא אומר ומהפוקדור שלו, שמוזר כמו שלך, יוצא תנין צהבהב קטן עם פסים שחורים ועיניים בצורת משקפיים שחורות: . הוא מחכה שתוציאי את הפוקימון שלך.
    מה תעשי?

טוטודייל
    *מקום : גשר נאגט - דרך 24
    *כסף : 625 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מבין שיש לך עסק עם אסטרטג רציני, אולי אפילו יותר טוב ממך. אתה אומר לטוטודייל מה לעשות. הוא משתמש במבט נוקב על סטארמי, שמזיז מעט את זרועותיו, סימן כלשהו שאינו מרגיש נוח. מיצ'ו אומר:" סטארמי, החלמה!" וסטארמי מתמלא בהבזקים מסמאים, נראה שוב בריא לחלוטין. טוטודייל לא מבינה את פקודתך, אז מזנקת לעבר סטארמי, ובשיא כוחה, לופתת אותו ומנסה לזנק איתו לאוויר. היא מנסה בכל עוצמתה, וכשלא מצליחה, תוך כדי מאמץ, מתחילה לזהור בתכלת בהיר זוהר. מיצ'ו מופתע מאוד מהמצב. פיה של טוטודייל מתעבה, היא גדלה, נהיית גדולה ודחוסה יותר, וצומחים לה סנפירים אדומים בוהקים על הראש. מיצ'ו אומר:" מה, מי? קרוקונאו? מה?!". *מזל טוב! טוטודייל התפתחה לקרוקונאו!!! *. קרוקונאו לופתת את סטארמי, הפעם מצליחה להרים אותו בקלות, מזנקת איתו לאוויר ומטיחה אותו ברצפה, מעלפת אותו במכה אחת. *מזל טוב! קרוקונאו למדה הטלה סיסמית!!!*. מיצ'ו אומר:"סטארמי, חזור! אני לא בטוח שאתה מצליח להבין מה הפוקימונית הנבונה שלך עשתה פה, אז אני אסביר. היא שמה לב ששיקוף הסוג הפך את סטארמי לסוג מים טהור, וניסתה לסיים אותו במכה אחת עם הטלה סיסמית עוצמתית. משלא היה לה כוח כטוטודייל קטנה, היא התאמצה והתפתחה לקרוקונאו כדי לקבל את הכוח הדרוש כדי להרים את סטארמי. אני לא רוצה להיות לא נחמד, אבל נראה שקרוקונאו שלך אסטרטגית אפילו דגולה יותר ממך" הוא אומר ומגחך. "בכל מקרה, לא תחזיקו עוד הרבה זמן. פרוסלאס, צאי!" ומהפוקדור שלו יוצאת יצור שלג ספקטראלי, בעל חזות מתעתעת: . אתה רואה שמיצ'ו קשר לה ליד כדור ברזל ענקי עם שלשלת, שמונע ממנה לרחף באוויר. "פרוסלאס, השתמשי בתרגיל!" הוא אומר. פרסולאס יוצרת שתי כוסות זהובות קסומות, מכניסה את כדור הברזל לאחת ולשנייה כלום. היא מערבבת בין הכוסות הענקיות המרחפות באוויר, ומחליפה ביניהן: פרוסלאס נשארת מהירה ונוטלת חפץ, בעוד לרגלה של קרוקונאו קשור בשלשלת כדור ברזל ענקי שמכביד על תנועתה. מיצ'ו מחייך בשובבות. "עכשיו פרוסלאס, סטירת התעוררות!". פרוסלאס מרחפת במהירות לעבר קרוקונאו, ובמהירות סוטרת לו סטירה עוצמתית שהיתה מעירה פיל, גורמת לו נזק קשה. "אולי אתה לא יודע" מיצ'ו אומר, "אבל פרופסור אלם מג'וטו גילה שכשטוטודייל מתפתח לקרוקונאו, הוא נהיה חצי סוג מים וחצי סוג אופל, לכן מתקפה כמו סטיתר התעוררות מסוג לחימה חזקה עליו מאוד" הוא אומר ומחייך שוב. אתה נדהם איך מיצ'ו הצליח ברגעים ספורים לקחת את היתרון שלך ולנצל אותו לטובתו.
    מה תעשה?
    קרוקונאו - 6/10

טדי
    *אני אניח שאתה מתקיף את קרוגאנק...
    *מקום : מפלי המטאורים, הואן
    *כסף : 0 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מוציא את פלטצ'לינג ואומר לה מה לעשות. פלטצ'לינג מקיפה את עצמה במהירות בכוח וורדרד, טסה ממקום למקום במהירות. מיד לאחר מכן היא טסה קדימה במהירות על, מנקרת בחוזקה את קרוגאנק. אדם אומר:" סווינאב, דחפור!" וסווינאב שוב סודק את האדמה, פוגע בגלמיאו ובקרוגאנק, מעלף את גלמיאו. האיש אומר:" קרוגאנק, נקמה על סווינאב!" קרוגאנק שוב נוטר טינה לסווינאב, מתנגש בו בחוזקה ומעלף אותו. אתה בינתיים שם לב לאישה עם שיער אדום שמתקרבת אליכם: . לידה עומד האדם-אסטרונאוט ממקודם. בינתיים היא עומדת וצופה בקרב.
    מה תעשה?
    פלטצ'לינג - 10/10
    Spoiler ספוילר

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    עומר
    *בחרתי צבע אקראי...
    את הולכת אל הארגז ולוקחת ממנו פוקדור מוזר כמו שלא ראית מעולם: את אומרת תודה ומתקדמת בצעדי דילוג אל עבר הקיר. כשאת מתקרבת זז חלק בקיר ונפתח מעבר. את מדלגת דרכו ומגיעה לחדר עם אדם לבוש שחורים ועוד חמישה בני אדם. האדם לבוש השחורים: הוא אומר:" שלום. עצם זה שהגעתם לפה מראה שאתם אנשים חכמים. אבל אנשים חכמים לא מספיקים לנו. אנחנו רוצים אנשים חכמים וחזקים. לכן, נבחן אתכם עם החבר הקטן שרק קיבלתם. את, אתה" הוא ואמר ומצביע עלייך ועל עוד בחור, גבוה ושרירן, "שניכם תילחמו אחד בשני. המנצח מתקבל, המפסיד, לצינוק!" הוא אומר. הוא מחלק את הארבעה האחרים גם לצוותים, ומסמן לקרב להתחיל. "היי, אני ג'ק" הוא אומר, ומחייך חיוך נבוך מעט לעברך. "סנדייל, צא!" הוא אומר ומהפוקדור שלו, שמוזר כמו שלך, יוצא תנין צהבהב קטן עם פסים שחורים ועיניים בצורת משקפיים שחורות: . הוא מחכה שתוציאי את הפוקימון שלך.
    מה תעשי?

טוטודייל
    אתה מבין שיש לך עסק עם אסטרטג רציני, אולי אפילו יותר טוב ממך. אתה אומר לטוטודייל מה לעשות. הוא משתמש במבט נוקב על סטארמי, שמזיז מעט את זרועותיו, סימן כלשהו שאינו מרגיש נוח. מיצ'ו אומר:" סטארמי, החלמה!" וסטארמי מתמלא בהבזקים מסמאים, נראה שוב בריא לחלוטין. טוטודייל לא מבינה את פקודתך, אז מזנקת לעבר סטארמי, ובשיא כוחה, לופתת אותו ומנסה לזנק איתו לאוויר. היא מנסה בכל עוצמתה, וכשלא מצליחה, תוך כדי מאמץ, מתחילה לזהור בתכלת בהיר זוהר. מיצ'ו מופתע מאוד מהמצב. פיה של טוטודייל מתעבה, היא גדלה, נהיית גדולה ודחוסה יותר, וצומחים לה סנפירים אדומים בוהקים על הראש. מיצ'ו אומר:" מה, מי? קרוקונאו? מה?!". *מזל טוב! טוטודייל התפתחה לקרוקונאו!!! *. קרוקונאו לופתת את סטארמי, הפעם מצליחה להרים אותו בקלות, מזנקת איתו לאוויר ומטיחה אותו ברצפה, מעלפת אותו במכה אחת. *מזל טוב! קרוקונאו למדה הטלה סיסמית!!!*. מיצ'ו אומר:"סטארמי, חזור! אני לא בטוח שאתה מצליח להבין מה הפוקימונית הנבונה שלך עשתה פה, אז אני אסביר. היא שמה לב ששיקוף הסוג הפך את סטארמי לסוג מים טהור, וניסתה לסיים אותו במכה אחת עם הטלה סיסמית עוצמתית. משלא היה לה כוח כטוטודייל קטנה, היא התאמצה והתפתחה לקרוקונאו כדי לקבל את הכוח הדרוש כדי להרים את סטארמי. אני לא רוצה להיות לא נחמד, אבל נראה שקרוקונאו שלך אסטרטגית אפילו דגולה יותר ממך" הוא אומר ומגחך. "בכל מקרה, לא תחזיקו עוד הרבה זמן. פרוסלאס, צאי!" ומהפוקדור שלו יוצאת יצור שלג ספקטראלי, בעל חזות מתעתעת: . אתה רואה שמיצ'ו קשר לה ליד כדור ברזל ענקי עם שלשלת, שמונע ממנה לרחף באוויר. "פרוסלאס, השתמשי בתרגיל!" הוא אומר. פרסולאס יוצרת שתי כוסות זהובות קסומות, מכניסה את כדור הברזל לאחת ולשנייה כלום. היא מערבבת בין הכוסות הענקיות המרחפות באוויר, ומחליפה ביניהן: פרוסלאס נשארת מהירה ונוטלת חפץ, בעוד לרגלה של קרוקונאו קשור בשלשלת כדור ברזל ענקי שמכביד על תנועתה. מיצ'ו מחייך בשובבות. "עכשיו פרוסלאס, סטירת התעוררות!". פרוסלאס מרחפת במהירות לעבר קרוקונאו, ובמהירות סוטרת לו סטירה עוצמתית שהיתה מעירה פיל, גורמת לו נזק קשה. "אולי אתה לא יודע" מיצ'ו אומר, "אבל פרופסור אלם מג'וטו גילה שכשטוטודייל מתפתח לקרוקונאו, הוא נהיה חצי סוג מים וחצי סוג אופל, לכן מתקפה כמו סטיתר התעוררות מסוג לחימה חזקה עליו מאוד" הוא אומר ומחייך שוב. אתה נדהם איך מיצ'ו הצליח ברגעים ספורים לקחת את היתרון שלך ולנצל אותו לטובתו.
    מה תעשה?
    קרוקונאו - 6/10

טדי
    אתה מוציא את פלטצ'לינג ואומר לה מה לעשות. פלטצ'לינג מקיפה את עצמה במהירות בכוח וורדרד, טסה ממקום למקום במהירות. מיד לאחר מכן היא טסה קדימה במהירות על, מנקרת בחוזקה את קרוגאנק. אדם אומר:" סווינאב, דחפור!" וסווינאב שוב סודק את האדמה, פוגע בגלמיאו ובקרוגאנק, מעלף את גלמיאו. האיש אומר:" קרוגאנק, נקמה על סווינאב!" קרוגאנק שוב נוטר טינה לסווינאב, מתנגש בו בחוזקה ומעלף אותו. אתה בינתיים שם לב לאישה עם שיער אדום שמתקרבת אליכם: . לידה עומד האדם-אסטרונאוט ממקודם. בינתיים היא עומדת וצופה בקרב.
    מה תעשה?
    פלטצ'לינג - 10/10
    "פלצ׳לינג, מתקפה מהירה, ישירות על קרוגאנק!"

3. היזהרו מחיקויים!
    טדי
    *מישהו רצה איווי זוהר...
    *וקיבל! זכית! תקבל בהמשך!
    אתה אומר לפלטצ'לינג מה לעשות. היא טסה במהירות לעבר קרוגאנק, מתנגשת בו כשמאחוריה שובל לבן ומעלף אותו. האיש אומר :"קרוגאנק, חזור! מארס, הצילי אותנו, בשם מרקורי!". האישה בשיער האדום צועדת לעבריכם. "שלום לכם. אתם יכולים להיות עוברי אורח תמימים, אך אני אניח שאתם מהצוות המרושע של ברנדון. אני היא מארס. סגנית שלישית בהואן, וגאה בכך. חברה בצוות גלקטיק-רמפא"ג, אני מניחה שכרגע סייעתי למודיעין שלכם, אך לא נורא. אתם לא תצאו מכאן בחיים. פוראגלי, גולבאט, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים חתול גדול ושמן (מאוד) ועטלף גדול (מאוד): . אדם אומר:" פטיליל, צאי! תנסי לעשות משהו! זרע עלוקה על פוראגלי!". פטיליל יוצאת, ושולחת זרעים קטנים אל האדמה ליד פוראגלי. הם מתעטפים סביב פוראגלי. מארס אומרת:" פוראגלי, היפנוזה, על פטיליל! גולבאט, מבט מרושע על פטיליל!". פוראגלי מנסה להפנט ולהרדים את פטיליל אך נכשלת. גולבאט מעיק על פטיליל עם מבט נבזי, ומונע ממנה לחזור לפוקדור שלה. זרע העלוקה שואב קצת אנרגיה מפוראגלי
    מה תעשה?
    פלטצ'לינג - 10/10
    פטיליל - 10/10 (לכודה עם מבט נבזי)
    Spoiler ספוילר

4. the bitch is back
    עומר
    *בחרתי צבע אקראי...
    מה תעשי?

טוטודייל
    מה תעשה?
    קרוקונאו - 6/10

טדי
    מה תעשה?
    פלטצ'לינג - 10/10

אחייך אליו חיוך מעט מתנשא ואתעלם בנחמדותו ואשלח את הפוקדור שלי לאוויר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    עומר
    *בחרתי צבע אקראי...
    מה תעשי?

טוטודייל
    מה תעשה?
    קרוקונאו - 6/10

טדי
    מה תעשה?
    פלטצ'לינג - 10/10
    "וואו טוטו... קרוקנאו" אתפלא מאושר "אני גאה בך כל כך" אצעק לעברה. לאחר שאראה את המהלך של מיצ'ו אחזיר את קרוקנאו לפוקדור ואוציא את באלטוי, אורה עליו להשתמש בבלבול ולהיות מוכן לכל דבר ואז אומר למיצ'ו "אולי בגלל שקרוקנאו שלי אסטרטגית כל כך דגולה היא נקשרה אליי במהירות ותביא את הניצחון מולך ביחד עם באלטוי!" ביהירות.

6. היזהרו מחיקויים!
    עומר
    את מחייכת חיוך מעט מתנשא, מתעלמת ממנו, ומוציאה את הפוקימון שלך לאוויר. את רואה יצור דמוי אדם עם ראש כדורי בצבע צהוב, עיניים ופה גדולים ומוזרים מתחת לפיו אזור נטול עור עם אליפסה אדומה בבטנו, רגליים קטנות, זנב וידיים שתופסות את נשל בעור שלו שמידלדל סביב רגליו: הוא אומר אליך "סקרא! סקרא!". זהו סקראגי! ג'ק אומר:" סנדייל, תשתמש בעינוי! (Torment)". סנדייל מלגלג על סקראגי ומענה אותו, גורם לכך שיוכל להשתמש בכל מתקפה רק פעם אחת ברצף.
    מה תעשה?
    סקראגי - 10/10 (תחת עינוי)

טוטודייל
    *סורי שקיצרתי אני ממהר לאנשהו
    אתה מכניס את טוטודייל ומוציא את באלטוי, אומר לו מה לעשות. באלטוי שולח טבעת של כוח מוחי לעבר פרוסלאס. לאחר שאתה מלגלג על מיצ'ו ביהירות הוא אומר:" או, אני עוד אראה לך! פרוסלאס, כדור צל!" ופרוסלאס שולחת כדור של אנרגיית צל אל באלטוי, פוגעת בו קשה.
    מה תעשה?
    באלטוי - 6/10
    קרוקונאו - 6/10
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    עומר
    את מחייכת חיוך מעט מתנשא, מתעלמת ממנו, ומוציאה את הפוקימון שלך לאוויר. את רואה יצור דמוי אדם עם ראש כדורי בצבע צהוב, עיניים ופה גדולים ומוזרים מתחת לפיו אזור נטול עור עם אליפסה אדומה בבטנו, רגליים קטנות, זנב וידיים שתופסות את נשל בעור שלו שמידלדל סביב רגליו: הוא אומר אליך "סקרא! סקרא!". זהו סקראגי! ג'ק אומר:" סנדייל, תשתמש בעינוי! (Torment)". סנדייל מלגלג על סקראגי ומענה אותו, גורם לכך שיוכל להשתמש בכל מתקפה רק פעם אחת ברצף.
    מה תעשה?

טוטודייל
    *סורי שקיצרתי אני ממהר לאנשהו
    אתה מכניס את טוטודייל ומוציא את באלטוי, אומר לו מה לעשות. באלטוי שולח טבעת של כוח מוחי לעבר פרוסלאס. לאחר שאתה מלגלג על מיצ'ו ביהירות הוא אומר:" או, אני עוד אראה לך! פרוסלאס, כדור צל!" ופרוסלאס שולחת כדור של אנרגיית צל אל באלטוי, פוגעת בו קשה.
    מה תעשה?
    באלטוי - 6/10
    קרוקונאו - 6/10
    "באלטוי תיזהר! תשתמש בסחרור בוץ מוחי ולאחר מכן בקבר אבן."

8. משתמש מנוסה
    שם: בר
    שם במשחק: בר סרוסי
    רקע: בר נולד בעיר פאלט. אמא של בר נפטרה ממחלה קשה ומאז בר תמיד התגעגע וברגעי משבר תמיד נזכר בה מתחזק וממשיך.
    אבא של בר היה מאמן חזק בצוות רמפאג וידוע לכן כל הזמן בר נשאר לשמור על אחיו בבית וכאשר הוא נרדם היה יוצא לראות קרבות לחפש אחר פוקימונים ללמוד עליהם ולהאכיל לשמור ולטפל בהם, בר מאז ומתמיד אהב פוקימונים. אביו שהיה מאמן דגול וחזק ניסה גם הוא לעזור לצוות רמפאג להביס את את צוות אג'נטרה עד שהרגיש שזהו, הוא כבר לא ביכולת המקסימלית שלו,בר ששמע את הסיפור מאביו ידע שתמיד ירצה להלחם בצוות אג'נטרה להביס אותם.
    כאשר אביו פרש בר היה יותר חופשי ואף לפעמים שיחק עם המגמורטור של אביו ויצא יותר החוצה והכיר יותר פוקימונים ותמיד חלם להיות מאמן ולנצח את כולם
    תיאור/ספרייט:
    מהות: פרפקציוניסט (דרישות גבוהות מהפוקימונים)
    אופי: מופנם,, מציית להוראות, עקשן, וסנוב
    פוקימון התחלתי: לא לגעת (תקבלו בהתחלה שניים באופן אקראי, אפשר לבקש אחד, כל עוד הוא לא מפותח)
    חפצים: לא לגעת
    דרגה: לא לגעת
    פוקימונים: לא לגעת
    בקשה להתחלתי אחד:
    שותף: לא

שותף שני: לא

הערות/הארות/בקשות/במבה:

9. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי theheliolisk צפה בהודעה
    עומר
    *btw השותפה זה tara או terra?
    את מחייכת חיוך מעט מתנשא, מתעלמת ממנו, ומוציאה את הפוקימון שלך לאוויר. את רואה יצור דמוי אדם עם ראש כדורי בצבע צהוב, עיניים ופה גדולים ומוזרים מתחת לפיו אזור נטול עור עם אליפסה אדומה בבטנו, רגליים קטנות, זנב וידיים שתופסות את נשל בעור שלו שמידלדל סביב רגליו: הוא אומר אליך "סקרא! סקרא!". זהו סקראגי! ג'ק אומר:" סנדייל, תשתמש בעינוי! (torment)". סנדייל מלגלג על סקראגי ומענה אותו, גורם לכך שיוכל להשתמש בכל מתקפה רק פעם אחת ברצף.
    מה תעשה?
    tara
    דרך אגב רשמת אותו אצל טרה.. ואין לי מושג בכלל מה זה xd
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'הוא עוד לא יודע מה זה עינוי' אחשוב לעצמי בגיחוך ואחייך ואקרוץ לו בשובבות "היי סקראגי!" אקרא בהתלהבות וארים את ידי בניפנוף מהיר.
    "בוא נראה מה אתה מסוגל! אהממ תתחיל במכת חול ואז תעבור למתקפת הטעיה!" אקרא בהתלהבות
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

10. היזהרו מחיקויים!
    טוטודייל
    אתה אומר לבאלטוי מה לעשות. הוא יורה סטירות בוץ לכל הכיוונים, לאחר מכן מאחד בוץ יחד לטורנדו בוץ עם כוחות על חושיים ושולח אותו על פרוסלאס. לאחר מכן הוא ירוה עליה אבנים מלמעלה, קובר אותה בתוך ערימת אבנים. מיצ'ו מתעצבן ואומר:" זהו זה, אף אחד לא מביס אותי! במיוחד לא טירון! פרוסלאס, רחפי לעבר באלטוי והשתמשי בסופת שלגים מטווח 0!". פרוסלאס חשה בזעמו של מאמנה, ונהיית גם היא מעט זועמת. היא מרחפת לעבר באלטוי, ומטווח 0 יוצרת סופת שלגים קפואה שפוגעת בו קשה, כמעט מעלפת אותו. באלטוי עוד שנייה נופל.
    מה תעשה?
    באלטוי - 1/10
    קרוקונאו - 6/10

בר
    ~~~~~~~~~~~
    רשום! תגיב להתחלה ותבקש התחלתי אחד אם באלך

עומר
    *סקראגי זה השותף שלך למסע. לחיץ
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    את חושבת שהוא עוד לא יודע מה זה עינוי, ופונה לסקראגי בנחמדות. בתגובה הוא מחייך ומגרד בראשון. את אומרת לו מה לעשות. הוא שולח חול לעיניו של סנדייל, סותם את ראייתו, ואז רץ לעבר סנדייל, נעלם ומופיע מחדש בסמוך אליו, מתנגש בו וגורם לו מעט נזק עקב כך שגם סנדייל הוא סוג אופל, כמו מתקפת ההטעיה. ג'ק אומר:" סנדייל, מתקפת זעם!" וסנדייל ניגש אל סקראגי, מתנגש בו וגורם לו נזק. את רואה את ג'ייק מחייך. מניסיונך עם מתקפת הזעם, את נזכרת שככל שהפוקימון משתמש במתקפה יותר, היא יותר חזקה, ושתוך כמה תורות סנדייל יוכל לעלף אותך ולשלוח אותך לצינוק אם לא תפעלי מהר.
    מה תעשי?
    סקראגי - 8/10
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    התחלה אנטגוניסטים:
    התחלה רמפא"ג
    ~~~~~~~~~~
    כבר כחצי שעה שמוליכים אותך למקום מסוים, עם שק על הראש. אתה מתחיל להרגיש בחילה מרוב לחץ, וחושב שאולי עשית את הטעות הגדולה ביותר של חייך. בסופו של דבר עוצרים אותך, מסירים לך את השק מהראש ומתרחקים ממך. אתה נמצא בחדר כמעט ריק לגמרי, שכל מה שיש בו זה שולחן עם ארגז גדול עליו. קול בוקע מרמקול שקבוע בתקרה:" קח פוקימון והמשך הלאה"
    מה תעשה?
    'אני בטוח שהמצב רק יכול להשתפר מכאן והלאה, אני גם בטוח שלא עשיתי טעות, אני יעשה הכל כדי לנצח את צוות אג'נטרה, גם אם אצטרך לסבול' אחשוב לעצמי
    לאחר מכן אבחון במהירות את החדר ובלי להתווכח ולדבר אצעד לכיוון הארגז בצפייה שבפנים מתחבא הפוקימון הראשון שאליו חיכיתי כל כך הרבה זמן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתן לך להחליט יהיה נחמד לקבל מישהו שלא חשבת עליו

12. היזהרו מחיקויים!
    בר
    אתה בוחן במהירות את החדר. החדר ריק לחלוטין, חוץ משולחן ועליו ארגז, ורמקול בפינת החדר. צבע הקירות כחלחל- שחור. אתה הולך לכיוון הארגז בציפייה ששם מתחבא פוקימונך הראשון. בתוך הארגז אתה מוצא פוקדור שלא ראית מעולם: . לאחר שהרמת את הפוקדור קול מכני אומר:" תודה" ובדלת נפתח פתח מעבר. מעברו השני אתה שומע קולות של אנשים.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

13. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    שם: טל (שם משתמש Alice)
    שם במשחק:אליס סיל
    רקע:אליס תמיד אהבה פוקימונים. הפוקימון הראשון שהמשפחה שלה אימצה היה איווי והוא אומץ בדיוק ביום שבו אליס נולדה. איווי ואליס גדלו ביחד, הם עשו הכל ביחד ואף פעם לא נפרדו אחד מהשני. יום אחד, שהשנים שיחקו אחד עם השני איווי החל לזהור באור בוהק-כמה שניות לאחר מכן במקום איווי עמד מול אליס פוקימון שחור בעל טבעות זהובות, איווי התפתח לאמבריאון. שלושה ימים אחר כך, שאמבריאון ואליס רק החלו להמציא משחקים חדשים ביער הקרוב לביתם עם היכולות החדשות של הפוקימון עברה במקום יחידה מוזרה של אנשים. הם ראו את אליס משחקת עם אמבריאון ורק בשביל הכיף החלו לתקוף את השנים. אליס, שהייתה רק בת שמונה באותו זמן לא יכלה לעשות כלום. אמבריאון ניסה להגן עליה אך הוא מעולם לא נלחם מעבר לשימוש בהתקפותיו בזמן משחקים. אנשים אכזריים אלו הפסיקו להתקיף רק לאחר שאמבריאון נהרג. הם צעקו לעבר אליס "תזכרי, צוות רמפא"ג הוא צוות שכדי לפחד ממנו" ונעלמו. 7 שנים לאחר מכן, ביותה בת 15 אליס ראתה את התשדיר בטלווזיה-וידעה שהיא חייבת להצטרף.
    תיאור: אליס היא נערה בעלת שיער זהוב ארוך שמגיע לה כמעט עד סוף הגב. יש לה עיניים תכולות בהירות ומסביב לאישון גוון מעט ירקרק. היא מנומשת קלות ובעלת פנים עדינות. אליס בדרך כלל לובשת שמלות צבעוניות שמגיעות עד גובה הברך או אוברלים.
    מהות: אמיצה
    אופי: פועלת לפני שהיא חושבת, נדיבה, אמיצה, חכמה, חושדת באנשים חדשים, נאמנה מאוד כלפי חבריה, ונלחצת בקלות.
    פוקימון התחלתי: לא לגעת
    חפצים: לא לגעת
    בסיס: לא לגעת
    בקשה להתחלתי אחד: וולפיקס (vulpix)
    שותף: כן
    אם כן:
    שם: טרוי האנטר
    תיאור: טרוי הוא נער גבוהה בעל שיער קוצני כהה. יש לו עיניים ירוקות כהות ופנים חלקות. הוא בדרך כלל לובש ג'ינס עם חולצת טריקו.
    בסיס: לא לגעת
    קשר רומנטי: כן
    שותף שני: לא
    הערות/הארות/בקשות/במבה: יש ביסלי?
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. מנהל ראשי
    שם: אדם
    טדי
    *מישהו רצה איווי זוהר...
    *וקיבל! זכית! תקבל בהמשך!
    אתה אומר לפלטצ'לינג מה לעשות. היא טסה במהירות לעבר קרוגאנק, מתנגשת בו כשמאחוריה שובל לבן ומעלף אותו. האיש אומר :"קרוגאנק, חזור! מארס, הצילי אותנו, בשם מרקורי!". האישה בשיער האדום צועדת לעבריכם. "שלום לכם. אתם יכולים להיות עוברי אורח תמימים, אך אני אניח שאתם מהצוות המרושע של ברנדון. אני היא מארס. סגנית שלישית בהואן, וגאה בכך. חברה בצוות גלקטיק-רמפא"ג, אני מניחה שכרגע סייעתי למודיעין שלכם, אך לא נורא. אתם לא תצאו מכאן בחיים. פוראגלי, גולבאט, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים חתול גדול ושמן (מאוד) ועטלף גדול (מאוד): . אדם אומר:" פטיליל, צאי! תנסי לעשות משהו! זרע עלוקה על פוראגלי!". פטיליל יוצאת, ושולחת זרעים קטנים אל האדמה ליד פוראגלי. הם מתעטפים סביב פוראגלי. מארס אומרת:" פוראגלי, היפנוזה, על פטיליל! גולבאט, מבט מרושע על פטיליל!". פוראגלי מנסה להפנט ולהרדים את פטיליל אך נכשלת. גולבאט מעיק על פטיליל עם מבט נבזי, ומונע ממנה לחזור לפוקדור שלה. זרע העלוקה שואב קצת אנרגיה מפוראגלי
    מה תעשה?
    פלטצ'לינג - 10/10
    פטיליל - 10/10 (לכודה עם מבט נבזי)
    "שמעת אותה אדם?!" אקרא בפאניקה, להיות גיבור זה דבר אחד אבל למות זה סיפור אחר לגמרי, אני ממש לא רוצה להיהרג! אני חושב שהגיע הזמן להתחפף מפה לגמרי! "פלאצ׳לינג חזור מהר!" אקרא ואחזיר אותו לפוקדןר. אבל אז אני נזכר בברגמייט. ההטחתי לה שאלחם לצידה היום והיא תמיד תעשה הכל כדי לעזור לי! אסור לי לוותר. כמו שהיא לא מוותרת עלי. עכשיו אני סופסוף מבין. אני מחייך ומביט ישירות במארס. "אז את חושבת שאת הולכת להרוג אותנו?! אותנו?! אנחנו הצוות הכי חזק בגלאסקה! תזכרי את השמות שלנו אדם וטדי, שזה יהיה לך חרוט! ברגמייט, צאי לעזרתי! תתקשחי ואז ישירות רוח קרחית! על גולבאט!"
    אני מרגיש כל כך טוב!

15. משתמש מנוסה
    בר
    אתה בוחן במהירות את החדר. החדר ריק לחלוטין, חוץ משולחן ועליו ארגז, ורמקול בפינת החדר. צבע הקירות כחלחל- שחור. אתה הולך לכיוון הארגז בציפייה ששם מתחבא פוקימונך הראשון. בתוך הארגז אתה מוצא פוקדור שלא ראית מעולם: . לאחר שהרמת את הפוקדור קול מכני אומר:" תודה" ובדלת נפתח פתח מעבר. מעברו השני אתה שומע קולות של אנשים.
    מה תעשה?
    'נמחד, לא ראיתי עוד פוקדור כזה, הוא נראה שונה, מעניין מה הוא יכול לעשות חוץ מלהחזיק את הפוקימון, דרך אגב מעניין גם מה הקולות בחדר השני, כנראה שקורה שם משהו' אחשוב.
    שוב ללא שום דיבור אקח את הפוקדור המשונה אזרוק אותו לאוויר ואחכה לראות איזה פוקימון יצא ממנו, לאחר מכן אלך לכיוון החדר עם הקולות.

עמוד 10 מתוך 89 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •