פורסם במקור על ידי
TheHeliolisk
טוטודייל
*מקום : גשר נאגט - דרך 24
*כסף : 1,125 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לבאלטוי מה לעשות. הוא מסתחרר לו במהירות סביב פרוסלאס, ואז שולח קרן בלבול מהירה, מעלף אותה. מיצ'ו אומר: טוב. פרוסלאס, חזרי! 15 שנה של אימונים, מגיל 19, ועדיין, מפסיד לנער שרק התחיל את המסע שלו. כל הכבוד לך. קח" הוא אומר ומביא לך שטר של 500 פ"ד "זה מגיע לך. בנוסף, קח את זה" הוא אומר ומוציא מתיקו ביצת פוקימונים. "קיבלתי את זה ממכר שלי בג'וטו, בזמן שאימנתי את סטאריו. אמרתי לעצמי שהראשון שינצח אותי באתגר יקבל אותה, אז קח" הוא אומר ושולך מתוך התיק שלו תיק בד מבד עבה." התיק הזה אמור לשמור על חומה של הביצה. אם אתה כבר הולך צפונה, כשאתה מגיע לקוטג' של ביל תשתמש במערכת אחסון כדי להכניס את הביצה לאחסון אצלך במחשב עד שתחזור אליך הביתה, כדי לא לפגום בביצה. בהצלחה" הוא אומר ובמגע יד מרפא את שני פוקימוניך. "למדתי איך לעשות את זה בסינו, מבחורה משונה בשם קייטלין. שמעתי שעכשיו היא חברה ברביעייה העילית של יונובה" הוא אומר ומסמן לחבריו שהם נוצחו, הם מתפזרים לאורך האזור, מיצ'ו הולך אל מערת סרוליאן, כנראה כדי לאמן את פוקימוניו. אתה ממשיך לנוע צפונה ואז מזרחה, לבסוף מגיע לכף סרוליאן, שם אתה רואה שני רכבים יחסית ישנים מיטלטלים בפראות, כשגניחות בוקעות מהם. לאחר הרכבים קצה הכף, עם תצפית מרהיבה על אזור סרוליאן. אתה נכנס לקוטג' של ביל ומתעלם מהמכוניות. אתה נכנס פנימה ורואה אדם מאוד זקן, עם גבך אליו. הוא אומר" לא, בפעם האחרונה, אני לא מעוניין להיכנס איתך לרכב רק כי..." הוא מסתובב ורואה אותך. " אה. חשבתי שאתה מישהו אחר. שלום לך. אני מניח שבאת בשביל ביל. אני אבא שלו. ביל כיום גר בגולדנרוד שבג'וטו. יותר מדי רחוק בשבילי. בוא שב, שתה תה" הוא אומר והולך להכין תה. בינתיים אתה הולך למחשב, נכנס למערכת האחסון שלך ומכניס את הביצה לתוכה בזריזות. אביו של ביל חוזר עם שתי כוסות תה וקערית קוביות סוכר, מניח אותה על השולחן.
מה תעשה?
טדי
*וואו מצטער העומס של התגובות השאיר אותי לא מרוכז. לא יקרה לי שוב
*מקום : מפלי המטאורים, הואן
*כסף : 0 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה בהתחלה מפחד מאוד ממארס, אך בסוף אוגר אומץ ואומר משפט מהנועזים שאמרת או שמעת בחייך. מארס בהלם, ואומרת" טוב. אם כך אני מצפה שתצדיקו את המוניטין שלכם. סתם צוחקת, אנחנו נכתוש אתכם ונאכיל את הפוקימונים בכם". אתה מחזיר את ברגמייט ומוציא את פלטצ'לינג. היא יוצאת ואומרת:" פלטצ'!". אתה אומר לה מה לעשות. היא זזה בזריזות ואז טסה ומנקרת את פוראגלי. אדם אומר:"פטיליל, תתעוררי! עכשיו!" הוא אומר וניגש אליה, נותן לה סטירה עוצמתית שהדהדה. היא מתעוררת מיד. "פטיליל, נבג הלם על פיירואר!". פטיליל שולחת זרעי נבגים קטנטים לעבר פיירואר, פוגעת בה ומשתקת אותה. מארס אומרת:"קללו את פלוטו! פיירואר, שאגה אצילית על פלטצ'לינג! פוראגלי, השחזת טפרים!" פוראגלי משחיזה את הטפרים שלה, ופיירואר שואגת שאגה עוצמתית ואצילית על פלטצ'לינג, מחלישה לו את ההתקפה הפיסית והמיוחדת".
מה תעשה?
פטיליל - 10/10
פלטצ'לינג - 10/10
בר
~~~~~
אתה מופתע לרעה מיריבך ואומר לקלאונצ'ר מה לעשות. הוא שולח אקדח מים עוצמתי לעבר טיימפול, לא גורם לו הרבה נזק כי גם טיימפול סוג מים. "טייפמול, סיבוב!" מארק אומר וטיימפול שר שיר במחזור קטן, התווים פוגעים בקלאונצ'ר.
מה תעשה?
קלאונצ'ר - 8/10