פורסם במקור על ידי
TheHeliolisk
טדי
*תשתדל לרשום את מי אתה מתקיף בקרבות כפולים, מתחיל להיות לי קשה לנחש...
*שמח לשמוע שיש מי שיתגעגע בפורום...
*מקום : מפלי המטאורים, הואן
*כסף : 0 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר שזה הקרב של ברגמייט ומחזיר את פלטצ'לינג לפוקדור שלה. במקומה אתה מויצא את ברגמייט ואומר לה להשתמש ברוח (קרחית). ברגמייט שולחת רוח קפואה לעבר טייראנטרום, פוגעת בה קשה. מארס אומרת:" ישר לידיים שלי שיחקת.... טייראנטרום, מפולת סלעים!" וטייראנטרום מפילה מעליכם ערימות סלעים, פוגעת בברגמייט קשה. נראה כאילו הוא לא יוכל להנחית יותר ממכה אחת נוספת. הוא מתאמץ בכל כוחו, טוען אנרגיה קרחית על זקיף הקרן של מצחו, ונתקע בחוזקה בגולבאט, מעלף אותו. *מזל טוב! ברגמייט למד קרן קרח (Ice Horn) (מתקפה חדשה) !!!*. מארס אומרת:"ורדאמט! טיירנאטרום, תסיימי אותם עם מפולת סלעים!", וטייראנטרום מנסה להפיל סלעים, אך נכשלת. מארס זורקת אליה שטף קללות רחב בגרמנית. טייראנטרום זועפת לעברה. אדם אומר:"פטיליל, יד עוזרת!" ופטיליל מסייעת בכוחה לברגמייט. ברגמייט שוב משתמשת בקרן קרח, ופוגעת בטייראנטרום קשה. טטיראנטרום כבר חלשה והיא זועפת על מארס. אתה מרגיש כאילו הניצחון בידיכם.
מה תעשה?
טל
*אין לי שום דרך להכניס לעלילה את מה המתקפות שלהם, אז תתנהגי כאילו את יודעת בדרך פלא אם זה נוח לך יותר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
את אומרת לשני פוקימוניך החדשים מה לעשות. וולפיקס ושלחת גחלת לעבר סקידו, פוגעת בו קשה. פאווניארד שורט את פאראס. האיש אומר:" סקידו, עלי תער על פאווניארד! פאראס, נבג הלם על וולפיקס!". סקידו שולח עלים חדים כתער לכיוון פאווניארד, אך וולפיקס מזנקת לפניו ומייצרת בועת הגנה ירוקה שמגנה עליהם. *מזל טוב! וולפיקס למדה הגנה!!!*. האיש מחייך. נבג ההלם גם הוא מרחף בזכות הבועה, שנעלמת לאחר מכן.
מה תעשי?
וולפיקס - 8/10
פאווניארד - 2/10
בר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לקלאונצ'ר מה לעשות. הוא מחכה שטיימפול ישתמש בעוד סיבוב, ואז מתחמק עם סילון אקווה שגם פוגע בטיימפול. לאחר מכן הוא לופת אותו משני צדדיו ולוחץ עליו. טיימפול נחלש
מה תעשה?
קלאונצ'ר - 5/10