Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 89 ראשוןראשון ... 210111213142262 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 1331
  1. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheHeliolisk צפה בהודעה
    טוטודייל
    *אני קופץ בתגובה שלך ישר לקטע בבית של אבא של ביל. כל השאר קרה, אני פשוט יתעלם ממנו עכשיו
    *מקום : גשר נאגט - דרך 24
    *כסף : 1,125 פ"ד
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
    אתה מודה לאבא של ביל על התה המרגיע לאחר הקרבות הארוכים שלך. בתשובה לשאלתך הוא אומר:" לא, אני מצטער. הוא באמצע איזה פרויקט או משהו, אז הוא עסוק נורא במעבדת מחשבים שלו בגולדנרוד. אם יהיה לך זמן, תוכל לקפוץ לשם! למה אתה מחפש אותו בכלל?". כשאבא של ביל אומר את זה, אתה נזכר שכבר שעת ערב, והבסיס והצוות מחכים לך!
    מה תעשה?

טל
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    לארח כמה שניות של התפקסות את מבינה שהאופציה היחידה שלך היא לזרוק את הפוקדורים. מתוכם יוצאים שועל אש קטן ויצור שחור עם סכינים בידיו (וולפיקס, פאווניארד): . את שואלת את האיש שאלות, אך הוא מתעלם מהם ועונה:" בואי נקווה שהכל יתבהר לך בהמשך. סקידו, פאראס, צאו!" ומהפוקדורים שלו, אותם פוקדורים מוזרים, יוצאים עז עשב קטנה וסרטן פטריות קטנטן: / vu]. הוא אומר:"סקידו, בעיטה כפולה על פאווניארד! פאראס, שיסוע על וולפיקס!" סקידו בועט פעמיים בחוזקה בפאווניארד, כמעט מעלף(!) אותו, פאראס משסע את וולפיקס.
    מה תעשי?
    פאווניארד - 2/10
    וולפיקס - 8/10

בר
    אתה מבין שאסור לך לעשות כזו טעות של מתחילים שוב. אתה אומר לקלאונצ'ר מה לעשות. הוא גם שולח תווי שיר, שפוגעים חזק יותר בטיימפול. מארק מחייך:"טיימפול, גם אתה סיבוב!" והוא גם הוא פוגע בקלאונצ'ר, יותר חזק. אתה מבין שמארק בונה פה על סיבובים מחזוריים. חישוב קצר מראה לך שסיבובים מחזוריים יעלפו את קלאנוצ'ר קודם, כבר בתור הבא של מארק.
    מה תעשה?
    קלאונצ'ר - 5/10

טדי
    *מקום : מפלי המטאורים, הואן
    *כסף : 0 פ"ד
    אתה אומר לפלטצ'לינג שאתה תומך בה ושאתם ביחד פה. היא מחייכת לעברך. אתה אומר לה מה לעשות שוב. היא משתמשת בזריזות שוב, מגיעה למהירות כמעט על קולית. היא מנקרת ומנקרת את פוראגלי, עד שהיא מעלפת אותה, כל זה בזמן של תור רגיל אחד. מארס בשוק. היא אומרת:"מה ל... פוראגלי, חזרי! זהו זה. נמאס! טייראנטרום, צאי!" ומהפוקדור יוצאת טי-רקס אבן ענקית: טייראנטרום, טופר דרקון (Dragon Claw) על החרק המעופף הקטנטן הזה!" טייראנטרום לוקחת את ידה המפלצתית, עוטפת אותה באנרגיה ירוקה זוהרת ומשסעת את פלטצ'לינג, פוגעת בה קשות. אדם די משותק מפחד, אך אומר:" פטיליל, יד עוזרת!" ופטיליל מסייעת לפלטצ'לינג הזריזה ביותר, מחזקת את כוחה. פלטצ'לינג טסה במהירות לעבר פיירואר, ואתה כמעט לא שם לב שכנפיה זוהרות כשהיא מנגשת אותם בפיירואר, ולסיום מבצעת סיבוב באוויר, עם קווים של חיתוך אוויר מול פניה, פוגעת בפיירואר מאחור ומעלפת גם אותה. *מזל טוב! פלטצ'לינג למדה מתקפת כנף ואס אווירי (Wing Attack), (Aerial Ace), בהתאמה!!!* מארס מקללת קשות בשפה שאתה לא מזהה, כנראה בגרמנית. היא אומרת:"גולבאט, צאי וסיימי איתם! בבקשה!" גולבאט יוצאת, או יותר נכון ארטיק גולבאט, שכן היא נופלת על האדמה בתוך גוש קרח. אדם מצחקק.
    מה תעשה?
    פלטצ'לינג - 7/10
    פטיליל - 10/10

עומר
    *איפה מכוונים למקום רגיש של תנין בדיוק?
    *פזילה (?) אניח שמדובר על מבט
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מבצע ניתוח מהיר של המצב בו אתה נמצא, ואז אומר לסקראגי מה לעשות. הוא שולח מבט מעיק לעבר סנדייל, מכביד עליו, ואז בועט בו במהירות בחלק הנמוך של גופו, מנסה לכוון לתחתיתו. ג'ייק אומר:"היי! אל תשחק מלוכלך! סנדייל, מתקפת זעם, שוב!" וסנדייל שוב מתנגש בסקראגי, הפעם גורם יותר נזק.
    מה תעשה?
    סקראגי - 5/10
    "אני מחפש את ביל בשביל שילמד את באלטוי שלי את המתקפה ריפוי, שמעתי שהוא יכול ללמד אותו את זה וזה יוכל לעזור לי בקרבות." אספר לאביו, לאחר מכן אסתכל על השעון ואראה שמאוחר ואומר "סליחה אדוני, לא שמתי לב לשעה אני ממש ממהר לאיזשהו מקום." אומר במסתוריות ארוץ למקום יותר מוסתר ואשתגר משם לבסיס.

2. משתמש מנוסה

בר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לקלאונצ'ר מה לעשות. הוא מחכה שטיימפול ישתמש בעוד סיבוב, ואז מתחמק עם סילון אקווה שגם פוגע בטיימפול. לאחר מכן הוא לופת אותו משני צדדיו ולוחץ עליו. טיימפול נחלש
    מה תעשה?
    קלאונצ'ר - 5/10
    'קלאונצ'ר יצטרך לעשות עוד דברים כדי להרשים אותי' אחשוב לעצמי.
    "נחמד, תחזיק אותו כמה שיותר באחיזה, ופשוט תיתן לו מכות עם הצבת שלך"

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    טדי
    *תשתדל לרשום את מי אתה מתקיף בקרבות כפולים, מתחיל להיות לי קשה לנחש...
    *שמח לשמוע שיש מי שיתגעגע בפורום...
    אתה אומר שזה הקרב של ברגמייט ומחזיר את פלטצ'לינג לפוקדור שלה. במקומה אתה מויצא את ברגמייט ואומר לה להשתמש ברוח (קרחית). ברגמייט שולחת רוח קפואה לעבר טייראנטרום, פוגעת בה קשה. מארס אומרת:" ישר לידיים שלי שיחקת.... טייראנטרום, מפולת סלעים!" וטייראנטרום מפילה מעליכם ערימות סלעים, פוגעת בברגמייט קשה. נראה כאילו הוא לא יוכל להנחית יותר ממכה אחת נוספת. הוא מתאמץ בכל כוחו, טוען אנרגיה קרחית על זקיף הקרן של מצחו, ונתקע בחוזקה בגולבאט, מעלף אותו. *מזל טוב! ברגמייט למד קרן קרח (Ice Horn) (מתקפה חדשה) !!!*. מארס אומרת:"ורדאמט! טיירנאטרום, תסיימי אותם עם מפולת סלעים!", וטייראנטרום מנסה להפיל סלעים, אך נכשלת. מארס זורקת אליה שטף קללות רחב בגרמנית. טייראנטרום זועפת לעברה. אדם אומר:"פטיליל, יד עוזרת!" ופטיליל מסייעת בכוחה לברגמייט. ברגמייט שוב משתמשת בקרן קרח, ופוגעת בטייראנטרום קשה. טטיראנטרום כבר חלשה והיא זועפת על מארס. אתה מרגיש כאילו הניצחון בידיכם.
    מה תעשה?

טל
    *אין לי שום דרך להכניס לעלילה את מה המתקפות שלהם, אז תתנהגי כאילו את יודעת בדרך פלא אם זה נוח לך יותר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
    את אומרת לשני פוקימוניך החדשים מה לעשות. וולפיקס ושלחת גחלת לעבר סקידו, פוגעת בו קשה. פאווניארד שורט את פאראס. האיש אומר:" סקידו, עלי תער על פאווניארד! פאראס, נבג הלם על וולפיקס!". סקידו שולח עלים חדים כתער לכיוון פאווניארד, אך וולפיקס מזנקת לפניו ומייצרת בועת הגנה ירוקה שמגנה עליהם. *מזל טוב! וולפיקס למדה הגנה!!!*. האיש מחייך. נבג ההלם גם הוא מרחף בזכות הבועה, שנעלמת לאחר מכן.
    מה תעשי?
    וולפיקס - 8/10
    פאווניארד - 2/10

בר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אומר לקלאונצ'ר מה לעשות. הוא מחכה שטיימפול ישתמש בעוד סיבוב, ואז מתחמק עם סילון אקווה שגם פוגע בטיימפול. לאחר מכן הוא לופת אותו משני צדדיו ולוחץ עליו. טיימפול נחלש
    מה תעשה?
    קלאונצ'ר - 5/10
    "אדם אני יודע מה קורה פה!" אומר לו בלחץ. הם לא מסתדרים, ברגע שמאמן ופוקימון לא מסתדרים יש מתקפה שיכולה לגרום להם ליתרון. אני חייב לגמור את זה הכי מהר שאני יכול! ברגמייט, תתקשח ואז קרן קרח בכל הכח! ישירות על הפה!

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    טל
    *אין לי שום דרך להכניס לעלילה את מה המתקפות שלהם, אז תתנהגי כאילו את יודעת בדרך פלא אם זה נוח לך יותר
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~
    את אומרת לשני פוקימוניך החדשים מה לעשות. וולפיקס ושלחת גחלת לעבר סקידו, פוגעת בו קשה. פאווניארד שורט את פאראס. האיש אומר:" סקידו, עלי תער על פאווניארד! פאראס, נבג הלם על וולפיקס!". סקידו שולח עלים חדים כתער לכיוון פאווניארד, אך וולפיקס מזנקת לפניו ומייצרת בועת הגנה ירוקה שמגנה עליהם. *מזל טוב! וולפיקס למדה הגנה!!!*. האיש מחייך. נבג ההלם גם הוא מרחף בזכות הבועה, שנעלמת לאחר מכן.
    מה תעשי?
    וולפיקס - 8/10
    פאווניארד - 2/10
    יאי. ללמוד דברים בדרך פלא זה אחד מתחביביי הרבים
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    "כל הכבוד שניכם!" אעודד את הפוקימונים ואתחיל להרגיש שיש סיכוי שאצליח בקרב המוזר הזה. "וולפיקס, תשתמשי שוב בגחלת על סקידו. 'הוא נראה כמו פוקימון עשב אז זה אמור להיות הכי אפקטיבי עליו' אחשוב לעצמי. "תנסי לחסום התקפות עם הגנה. פאווניארד, תשתמש בחותך זעם על פאראס!" אוסיף בהתלהבות.
    "מי אתה? למה אתה עושה את זה?!" אנסה לשאול את האיש
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. the bitch is back
    טוטודייל
    *אני קופץ בתגובה שלך ישר לקטע בבית של אבא של ביל. כל השאר קרה, אני פשוט יתעלם ממנו עכשיו
    *מקום : גשר נאגט - דרך 24
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
    אתה מודה לאבא של ביל על התה המרגיע לאחר הקרבות הארוכים שלך. בתשובה לשאלתך הוא אומר:" לא, אני מצטער. הוא באמצע איזה פרויקט או משהו, אז הוא עסוק נורא במעבדת מחשבים שלו בגולדנרוד. אם יהיה לך זמן, תוכל לקפוץ לשם! למה אתה מחפש אותו בכלל?". כשאבא של ביל אומר את זה, אתה נזכר שכבר שעת ערב, והבסיס והצוות מחכים לך!
    מה תעשה?

טל
    לארח כמה שניות של התפקסות את מבינה שהאופציה היחידה שלך היא לזרוק את הפוקדורים. מתוכם יוצאים שועל אש קטן ויצור שחור עם סכינים בידיו (וולפיקס, פאווניארד): . את שואלת את האיש שאלות, אך הוא מתעלם מהם ועונה:" בואי נקווה שהכל יתבהר לך בהמשך. סקידו, פאראס, צאו!" ומהפוקדורים שלו, אותם פוקדורים מוזרים, יוצאים עז עשב קטנה וסרטן פטריות קטנטן: / vu]. הוא אומר:"סקידו, בעיטה כפולה על פאווניארד! פאראס, שיסוע על וולפיקס!" סקידו בועט פעמיים בחוזקה בפאווניארד, כמעט מעלף(!) אותו, פאראס משסע את וולפיקס.
    מה תעשי?
    פאווניארד - 2/10
    וולפיקס - 8/10

בר
    אתה מבין שאסור לך לעשות כזו טעות של מתחילים שוב. אתה אומר לקלאונצ'ר מה לעשות. הוא גם שולח תווי שיר, שפוגעים חזק יותר בטיימפול. מארק מחייך:"טיימפול, גם אתה סיבוב!" והוא גם הוא פוגע בקלאונצ'ר, יותר חזק. אתה מבין שמארק בונה פה על סיבובים מחזוריים. חישוב קצר מראה לך שסיבובים מחזוריים יעלפו את קלאנוצ'ר קודם, כבר בתור הבא של מארק.
    מה תעשה?
    קלאונצ'ר - 5/10

טדי
    אתה אומר לפלטצ'לינג שאתה תומך בה ושאתם ביחד פה. היא מחייכת לעברך. אתה אומר לה מה לעשות שוב. היא משתמשת בזריזות שוב, מגיעה למהירות כמעט על קולית. היא מנקרת ומנקרת את פוראגלי, עד שהיא מעלפת אותה, כל זה בזמן של תור רגיל אחד. מארס בשוק. היא אומרת:"מה ל... פוראגלי, חזרי! זהו זה. נמאס! טייראנטרום, צאי!" ומהפוקדור יוצאת טי-רקס אבן ענקית: טייראנטרום, טופר דרקון (Dragon Claw) על החרק המעופף הקטנטן הזה!" טייראנטרום לוקחת את ידה המפלצתית, עוטפת אותה באנרגיה ירוקה זוהרת ומשסעת את פלטצ'לינג, פוגעת בה קשות. אדם די משותק מפחד, אך אומר:" פטיליל, יד עוזרת!" ופטיליל מסייעת לפלטצ'לינג הזריזה ביותר, מחזקת את כוחה. פלטצ'לינג טסה במהירות לעבר פיירואר, ואתה כמעט לא שם לב שכנפיה זוהרות כשהיא מנגשת אותם בפיירואר, ולסיום מבצעת סיבוב באוויר, עם קווים של חיתוך אוויר מול פניה, פוגעת בפיירואר מאחור ומעלפת גם אותה. *מזל טוב! פלטצ'לינג למדה מתקפת כנף ואס אווירי (Wing Attack), (Aerial Ace), בהתאמה!!!* מארס מקללת קשות בשפה שאתה לא מזהה, כנראה בגרמנית. היא אומרת:"גולבאט, צאי וסיימי איתם! בבקשה!" גולבאט יוצאת, או יותר נכון ארטיק גולבאט, שכן היא נופלת על האדמה בתוך גוש קרח. אדם מצחקק.
    מה תעשה?
    פלטצ'לינג - 7/10
    פטיליל - 10/10

עומר
    *איפה מכוונים למקום רגיש של תנין בדיוק?
    *פזילה (?) אניח שמדובר על מבט
    אתה מבצע ניתוח מהיר של המצב בו אתה נמצא, ואז אומר לסקראגי מה לעשות. הוא שולח מבט מעיק לעבר סנדייל, מכביד עליו, ואז בועט בו במהירות בחלק הנמוך של גופו, מנסה לכוון לתחתיתו. ג'ייק אומר:"היי! אל תשחק מלוכלך! סנדייל, מתקפת זעם, שוב!" וסנדייל שוב מתנגש בסקראגי, הפעם גורם יותר נזק.
    מה תעשה?
    סקראגי - 5/10
    'לכל הרוחות איתו' אחשוב לעצמי בכעס "קדימה סקראגי לא להתייאש לי! תעבור למתקפת חול שוב ואז תנסה מתקפת העילפות(?)(מצטער אני עם הסלולרי אני לא זוכר איך קוראים לה יח)
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. משתמש מתקדם

נדב
    *נראה לי זאת התגובה הארוכה ביותר שרשמתי למישהו
    *מקום : הומילאו, יונובה
    אתה הולך לחפש את הבסיס. אתה רואה את קלייד רודף אחריך, ומסמן בידו לכיוון הצוק שממערב לחלק הצפוני של העיר. אתה הולך, בשעת ערב מוקדמת, על קורות העץ המוגבהות, בין הבתים היפהפיים, המים הצלולים והאלומומולות השוחות באושר: . אתה מגיע בסופו של דבר אל הצוק. במפלס החוף, אתה מבחין במקטע מוזר בחלק של הצוק שאי אפשר לראות מהעיר. אתה ניגש אליו ונוגע בו, במהרה נעלם מקטע אבן ובמקומו מופיע שקע בקיר בצורת הסיכה שברנדון הצמיד לחולצתך. אתה מניח אותה שם, וקול ממוחשב של גבר מברך אותך:" מה קורה, ג'ימי סמית'? ברוך הבא!". מיד לאחר מכן קיר האבן מחליק הצדה בדממה, ובמקומו מופיע פתח של מעלית. אתה נכנס בפתח של המעלית, ומגיע למעלית עגולה בפיר שקוף. היא מתחילה לרדת. הפיר מחופה במסכי טלוויזיה במקרינים חדשות מעולם הפוקימון ביפנית, צרפתית ואנגלית. אתה מצליח לזהות גם כתבה על השוד הגדול של צוות רמפא"ג. לבסוף המעלית נפתחת ואתה מגיע ללובי ענק עם קירות בצבע מתכת כחולה. משני צדי המעבר יש פסלי ארד ענקיים של ברנדון ושל הטורטרה שלו. מולך יש דלפק ענקי, שמתחתיו רצפת זכוכית שמתחתיה האוקיינוס, בו שוחים אלומומולות ופרילישים: . אתה ניגש לדלפק והמזכירה אומרת:" היי. ג'ימי סמית', כן? ברוך הבא להומילאו! אני מולי. אם תהיה צריך לדעת משהו או לקבל משהו, דבר איתי, אני יעזור לך.החדר שבו תלון הוא חדר מספר 251, בקומה 26-. יש לך חדר פרטי. איזה בחור בר מזל!" היא אומרת וזורקת לעברך פתח, אליו מחובר כרטיס עליו רשום 251 בכתב יד. "למיטב ידיעתי, אתה אמור לקבל את המשימה הראשונה שלך מחר על הבוקר. בהצלחה!" היא אומרת כשאתה הולך משם. אתה מטייל קצת בחלל האדיר, עד שאתה מוציא מעלית ומעליה שלט "Rooms", אותו אתה מתרגם כמובן לחדרים. אתה נכנס למעלית שגם היא מעוגלת עם קירות שקופים, ולוחץ על הכפתור של קומה 26-. אתה יורד לאטך כמה דקות, ולבסוף המעלית נפתחת. אתה יוצא מהמעלית, ורואה שלט: 'חדרים 251-255 : צד שמאל. חדרים 256-260 : צד ימין' את הולך לצד שמאל עד הסוף, ואז פותח את דלת חדרך. אתה נכנס ורואה מולך חלל ענקי, עם ספה, מסך טלוויזיה, מסך ענקי על הקיר, מקרר, מטבח, מסדרון ודלת מסוימת בקיר. אתה רואה על הספה מכתב. אתה פותח אותו והוא אומר כך: 'דייר יקר: ברוך הבא לבית החדש שלך! כאן תגור בין המשימות, ובית זה שלך. לא יהיה עליך לשלם עליו, וכל עוד לא תהרוג או תבגוד בנו, אתה מוזמן לחיות בו ככל שתרצה. ביתך מכיל מספר פריטים: ספה נוחה, טלוויזיה עם שלט ומערכת אודיו, מסך גדול עם שלט, אותו תוכל לכוון לאיזה נוף שאתה רוצה, מקרר ובו קערת סלט חסה, מטבח, דלת שירות, שלידה פד על הקיר ובו תוכל להקליד מה תרצה לאכול, ותוך כמה רגעים תקבל כמבוקשך. במסדרון יש שלושה חדרים: משמאל, מימין ובסוף. החדר משמאל הוא חדר השינה שלך, מאובזר עם מיטה, ארון, שידה, טלוויזיה ומסך נוף שכזה. החדר מימין הוא חדר אמבטיה ומקלחת, המכיל שירותים, אמבט, מערכת אודיו, מסך ועוד כמה פונקציות נחמדות. בסוף המסדרון יש חדר מחסן, בו תוכל לאחסן כרצונך. בחדר מחשב שלו יש גישה למערכת אחסון הפוקימונים הדיגיטלית (אם תחפוץ להשתמש בה), ארונות מדפים ואינקובטור לביצה, מתנה מאיתנו. אנו מקווים שתעשה חיל בצוות ושתהנה משירותך.
    מחלקת דיור בסיס הומילאו'
    אתה מותש, ונכנס ישר לישון. החדר מכיל רצפה מקטיפה כחולה כהה, וקירות עם דוגמת גלים בתכלת. בתוך אחד הקירות אקווריום מלבני עם דג (לא פוקימון, דג) בגודל בינוני ששוחה בה. יש לך מיטה ענקית מעץ נקי עם עיטורי גלים על השלדה ומצעים כחולים. לידה שלדה מעץ כחול. אתה מרגיש ממש בבית חוף. אתה הולך לישון, מתרגש לקראת מחר...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
    אתה מתעורר למשמע צפוצוף מעיק. לאחר שאתה קם אתה מנסה לאתר את מקור הצפצוף, אך לא מצליח. לבסוף, אתה מבין שהצפצוף בוקע מלוח המשימות שבנרתיק שקיבלת. אתה לוקח אותו ורואה הודעה חדשה אחת. לאחר התנשמות קלה להרגעת הריגוש, אתה פותח את ההודעה וקורא את המסר הבא: 'ג'ימי סמית' שלום. בטח כבר שמעת זאת, אך ברוך הבא לצוות אג'נטרה! אנו מקווים שתפיק את המיטב משהותך בצוות. וכעת, למשימתך הראשונה:
    משימה 1: סיור גבולות
    תיאור: מכיוון שזו משימתך הראשונה, לא נדרוש ממך יותר מדי. המשימה שלך היא לגשת לעיר פיוטר, שם לצוותנו יש מרכז מעבדות ובסיס, הגדולים ביותר בקנטו, ולערוך, יחד עם חיל הסיור המקומי בפיוטר, סיור גבולות בגבולות העיר. תגיע אל הבסיס בפיוטר ושם חיל הסיור יעדכן אותך בפרטים נוספים'.
    מה תעשה?

[/COLOR]
    בלי יותר מדי בזבוז זמן, אתקלח, אוכל ארוחת בוקר טובה ואצא לכיוון פיוטר בעזרת המשגר. כשאגיע לפיוטר אחפש את הבסיס ואכנס אליו על מנת להתחיל את המשימה.

7. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    *לא יודע אם שמתם לב לזה, אבל עשיתי את שיטת הקרובה קצת יותר מהירה, כשכל מתקפה מורידה הרבה יותר חיים כדי לקצר באורכי הקרבות. מה שאומר שיהיה עליכם לחשוב מהר ובתבונה כדי לנצח קרבות.

טוטודייל
    *אתה רוצה לערב גם את קודי וליצור משולש רומנטי בין טרייסי לבינך וקודי?
    *אניח שכוונתך היא "ואשתגר לעיר סאנישור, לחפש את הבסיס"
    *מקום : הקוטג' של אבא של ביל - כף סרוליאן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה עונה לאבא של ביל למה אתה מחפש אותו. הוא אומר:"אה! אם ככה, אני חושב שאני יוכל לעזור לך" הוא אומר וניגש לארון. פתאום אתה שם לב שבצד החדר יש ארון ענקי מלא באבקות, משחות ותבלינים. הוא שם לך בבקבוקון קצת מאבקה וורודה בוהקת, שנראה כאילו היא פועמת. "הרבה לפני שהיו מכונות טכניות (TM's), אנחנו השתמשנו בכל מיני אבקות ומשחות מיוחדות כדי ללמד פוקימונים מתקפות. זו שיטה גם הרבה יותר נוחה, נעימה ובריאה לטלפון. כדי ללמד את באלטוי את המתקפה ריפוי, פשוט תמרח אותו במשחה הוורודה הזו. אם אתה מתעניין בכל הנושא הזה, יש לי אוסף די מרשים, אבל המומחה האמיתי גר באי סיאנווד שבג'וטו. עכשיו, לא אמרת שאתה ממהר לאנשהו?" אתה נזכרו נפרד ממנו לשלום. אתה הולך אחר כך למאחורי הבית, ואז משתגר לעיר סאנישור. נראה שהשעה בסאנישור קצת יותר מאוחרת מבקנטו. אתה הולך ומחפש את הבסיס, ואז רואה מקטע חשוד בקיר האבן שמשמאלך. אתה ניגש אליו, בוחן אותו בידך, ומגלה מעבר סודי, אתה עובר דרכו ונכנס לתוך מעלית. המעלית היא עגולה וקירותיה שקופים. בפיר המעלית יש מסכים המציגים כתבות חדשות שונות ביפנית, אנגלית וצרפתית. אתה מצליח לזהות כתבה אחת, על רקע עיר הולדתך, אקרוטיק, בה מדברים על השוד הגדול של צוות רמפא"ג. לבסוף, המלית מסיימת לרדת. אתה יוצא ונפעם מהמראה. כל הקירות, מצופים במתכת אפורה כהה, ומשני צידי היציאה מהמעלית פסלי ארד ענקיים של ברנדון מצד אחד והטורטרה האגדי שלו מהצד השני. יש תנועה עמוסה מאוד של סוכנים בבסיס, ועקב כך שברנדון סיפר לך שזו עיר הולדתו, אתה מניח שזה הבסיס הראשי (HQ) של צוות אג'נטרה. אתה גאה בכך שבסיס הפעולה שלך הוא הבסיס המרכזי. אתה ניגש לדלפק שמולך, מלא בפקידות. אתה ניגש לאחת מהן, והיא שואלת:"בוא נראה. אתה טירון, נראה כמו יליד ג'וטו, נראה מותש, ריצ'י גולד? חיכינו לך. ברוך הבא! מקווים שתפיק רק תועלת משהותך בצוות אג'נטרה. החדר שבו תלון הוא חדר 652, בקומה 66-. יש לך שני שותפים לחדר. בהצלחה!" היא אומרת ומגישה לך ליד כרטיס מגנטי עליו מודפס המספר '652'
    מה תעשה?

בר
    אתה אומר לקלאונצ'ר מה לעשות. הוא לוחץ בכל הכוח על טיימפול בין צבתותיו, ולבסוף גורם לצבתו לזרוח, נותן לו איתה מכה עוצמתית. *מזל טוב! קלאונצ'ר למד מכת צבת!!!* טיימפול מתעלף. בצרחות אימה שלא שמעת כמותם מעולם, שני פיראטים נוספים גוררים את מארק הרחק משם, לעבר הצינוק. הפיראטית שעמדה ליד הפיראט שדיבר איתכם ניגשת אל טיימפול, ומצמידה אליו פוקדור-אקווה נוסף, "גונבת" אותו ובעצם לוכדת אותו מחדש לשימוש נוסף. אתה מחכה רגע בזמן ששני הקרבות האחרים נגמרים ושני אנשים נוספים נגררים לצינוק, ואז החייל שפגשתם בהתחלה ניגש אליך ולשני האנשים הנוספים שלידך, אחד מהם עם פיפלאפ והשני עם קרוואניה. חיילים נוספים תופסים מחדש סלוופוק וצ'ינצ'או שהובסו. הפיראט שפגשתם בהתחלה אומר: "ברכותיי! כעת, אתם חלק רשמי מצוות אקווה-רמפא"ג! אתם מוזמנים להצטרף אליי לטקס קבלת המדים, קומה אחת למעלה, בבסיס המבצעי" הוא אומר והולך אל מעלית שממוקמת בפינת החדר.
    מה תעשה?

טדי
    *דווקא לא חשבתי על האופציה הזו.. הכנסתי את זה סתם כפרט שולי, לא כאסטרטגיה לקרב, למרות שזה היה יכול להיות מדהים. נתת לי רעיון...
    אתה אומר לברגמייט מה לעשדות, בפחד, אך מאחר את המועד. מארס המחייכת אומרת ברוגע :"טייראנטרום, תסכול על פטיליל!" וטייראנטרום, שמתוסכלת ברמות אחרות ממארס, מתקיפה את פטיליל בחוזקה, מעלפת אותה במכה אחת. אדם צווח:"פטיליל, לא!". ברגמייט מיד לאחר מכן משתמש בקרן הקרח הכי עוצמתית שלו טייראנטרום, מעלף אותה. מארס אומרת:"טוב ויפה. אכן הוכחת עצמך כמאמן החזק בגלקסיה. אך כעת, שותפך החביב ירד כמה דרגות שמיימיות. חיילים, קחו את הפטיליל הזו!" שני חיילים מתקרבים לעבר פטיליל, מחזיקים בידיהם פוקדורים ריקים מוזרים מאוד הנראים כך: . אדם משותק מאימה, לכן נראה שאתה היחיד שתוכל להציל את המצב.
    מה תעשה?

טל
    אין בעד מה
    את מעודדת את שני הפוקימונים שלך וחושבת שאולי דווקא תנצחי בקרב מוזר זה. את אומרת להם מה לעשות. וולפיקס שולחת גחלת לעבר סקידו, מעלפת אותו. פאווניארד משסע את פאראס עם טופר ירוק בהיר, גורם לו לא מעט נזק. ברנדון אומר:"סקידו, חזור! פאראס, אבקת רעל!" פאראס מנסה לשלוח אבקה רעילה וסגולה לעבר פוקימוניך, וולפיקס עושה כבקשתך ומגנה עליכם. נראה שההגנה מחלישה אותה קצת.
    מה תעשי?
    וולפיקס - 6/10
    פאווניארד - 2/10

עומר
    *מתקפת הטעיה
    אתה מקלל בלבך את ג'ייק ואומר לסקראגי מה לעשות. הוא שולח עוד חול לעיניו של סנדייל, מקשה על ראייתו יותר, ואז רץ אליו, נעלם, מופיע במוך אליו שוב ונוגח בו, גורם לו קצת נזק עקב כך שמתקפת הטעיה היא מתקפת אופל. בכל זאת נראה כי כרגע הוא חלק מאוד. ג'ייק מחייך ואומר:" זה אמור לגמור אותו, סנדייל, מתקפת זעם, שוב!" וסנדייל מזנק לעבר סקראגי, שמרים מיד את נשל העור שלו ומגן עליו מכל צרה. *מזל טוב! סקראגי למד הגנת נשל!!!*. ג'ייק מקלל ומתעצבן, כי מתקפת זעם מאבדת את התחזקותה.
    מה תעשה?
    סקראגי - 5/10

נדב
    *מקום : הומילאו, יונובה - בסיס צוות אג'נטרה
    אתה מתעורר, מתרחץ בזריזות ורוצה לאכול ארוחת בוקר טובה, אך במקרר יש רק סלט. אתה אוכל אותו ומוציא סנדוויץ' מהפיר, אוכל אותו לאחר שהשתגרת בפיוטר. אתה משוטט לך ברחובות פיוטר עם סנדוויץ' ביד, עד שאתה מגיע לפינה הצפון מערבית של העיר, ליד מכון העיר פיוטר, שם יש מבנה צבאי מבוצר וממוגן, עם סמל העת וההר על הגדר. אתה מתקרב אל המבנה, ומראה לשומרים בכניסה, שהם במדים כמובן, את התג שלך, ששלפת מהנרתיק. הם מצדיעים ופותחים את השערים. אתה נכנס פנימה אל שטח המבנה ואז גם אל המבנה. בכניסה למבנה עומדת שורה של חיילים במדים, ומולם אדם גבוה ושרירן עם בגדי הסוואה ושיער בלונדיני קוצני: . הוא אומר לך בקול עמוק וזועם: הטירון סמית'! החלף מיד למדים, כולל סיכת טירון, וחזור לכאן, שרץ יפני שכמותך!"
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

8. מנהל ראשי
    טדי
    *דווקא לא חשבתי על האופציה הזו.. הכנסתי את זה סתם כפרט שולי, לא כאסטרטגיה לקרב, למרות שזה היה יכול להיות מדהים. נתת לי רעיון...
    אתה אומר לברגמייט מה לעשדות, בפחד, אך מאחר את המועד. מארס המחייכת אומרת ברוגע :"טייראנטרום, תסכול על פטיליל!" וטייראנטרום, שמתוסכלת ברמות אחרות ממארס, מתקיפה את פטיליל בחוזקה, מעלפת אותה במכה אחת. אדם צווח:"פטיליל, לא!". ברגמייט מיד לאחר מכן משתמש בקרן הקרח הכי עוצמתית שלו טייראנטרום, מעלף אותה. מארס אומרת:"טוב ויפה. אכן הוכחת עצמך כמאמן החזק בגלקסיה. אך כעת, שותפך החביב ירד כמה דרגות שמיימיות. חיילים, קחו את הפטיליל הזו!" שני חיילים מתקרבים לעבר פטיליל, מחזיקים בידיהם פוקדורים ריקים מוזרים מאוד הנראים כך: . אדם משותק מאימה, לכן נראה שאתה היחיד שתוכל להציל את המצב.
    מה תעשה?
    "את הפסדת בקרב, את לא מקבלת שום פוקימון משלנו!" אומר בכעס וארוץ לעבר פטיליל. מתכנן להגן עליה בגופי מיד לאחר שאכניס את ברנמייט לפוקדור.

9. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    טדי
    אתה אומר לה שהיא לא מקבלת פוקימון שלכם אחרי שהיא הפסידה. החיילים ממשיכים להתקרב, וכשאתה מגן על פטיליל, אחד מהחיילים אומר:"אין בעיה, ניקח משלך" הוא אומר ומצמיד את הפוקדור המסתורי שלו אל אחד הפוקדורים שעל חגורתך, שואב לתוך הפוקדור שלו את הפוקימון וגונב אותו. בדיקה קצרה מראה לך שסקאטרבאג נגנבה ושלא תוכל לתפוס אותה מחדש, כי אינך מחזיק בטכנולוגיה שכזו. החייל הנוסף מתחיל לקרב את הפוקדור שלו לחגורתך, כשאדם מתאושש ומחטיף לו אגרוף (!), חוטף את הפוקדור עם סקאטרבאג, מוציא אותה, משחרר אותה ותופס אותה מחדש בפוקדור המקורי שלה, מחזיר אותה אליך. מארס אומרת:"חיילים, בואו! נלך לקרוא לתגבורת מהבסיס!" והיא ושני החיילים נכנסים לתוך חדר נוסף במערה בסביבה שמעליו ציור של האות g, כמו בפוקדור. אתה שם לב מולך לקופינג, מפוחד, הפיל את החפץ של זריזות העל
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    בר
    אתה אומר לקלאונצ'ר מה לעשות. הוא לוחץ בכל הכוח על טיימפול בין צבתותיו, ולבסוף גורם לצבתו לזרוח, נותן לו איתה מכה עוצמתית. *מזל טוב! קלאונצ'ר למד מכת צבת!!!* טיימפול מתעלף. בצרחות אימה שלא שמעת כמותם מעולם, שני פיראטים נוספים גוררים את מארק הרחק משם, לעבר הצינוק. הפיראטית שעמדה ליד הפיראט שדיבר איתכם ניגשת אל טיימפול, ומצמידה אליו פוקדור-אקווה נוסף, "גונבת" אותו ובעצם לוכדת אותו מחדש לשימוש נוסף. אתה מחכה רגע בזמן ששני הקרבות האחרים נגמרים ושני אנשים נוספים נגררים לצינוק, ואז החייל שפגשתם בהתחלה ניגש אליך ולשני האנשים הנוספים שלידך, אחד מהם עם פיפלאפ והשני עם קרוואניה. חיילים נוספים תופסים מחדש סלוופוק וצ'ינצ'או שהובסו. הפיראט שפגשתם בהתחלה אומר: "ברכותיי! כעת, אתם חלק רשמי מצוות אקווה-רמפא"ג! אתם מוזמנים להצטרף אליי לטקס קבלת המדים, קומה אחת למעלה, בבסיס המבצעי" הוא אומר והולך אל מעלית שממוקמת בפינת החדר.
    מה תעשה?

'מעניין מה יעשו לו, חובבן' אחשוב לעצמי ואגחך בקטנה.
    "חזור" אגיד ואחזיר את קלאונצ'ר ופוקדור המיוחד
    'הוא יודע כמה דברים, אבל נצטרך להתאמן, כרגע אמשיך ואלך לקבלת המדים והטקס' אחשוב שנית.

11. מנהל ראשי
    טדי
    אתה אומר לה שהיא לא מקבלת פוקימון שלכם אחרי שהיא הפסידה. החיילים ממשיכים להתקרב, וכשאתה מגן על פטיליל, אחד מהחיילים אומר:"אין בעיה, ניקח משלך" הוא אומר ומצמיד את הפוקדור המסתורי שלו אל אחד הפוקדורים שעל חגורתך, שואב לתוך הפוקדור שלו את הפוקימון וגונב אותו. בדיקה קצרה מראה לך שסקאטרבאג נגנבה ושלא תוכל לתפוס אותה מחדש, כי אינך מחזיק בטכנולוגיה שכזו. החייל הנוסף מתחיל לקרב את הפוקדור שלו לחגורתך, כשאדם מתאושש ומחטיף לו אגרוף (!), חוטף את הפוקדור עם סקאטרבאג, מוציא אותה, משחרר אותה ותופס אותה מחדש בפוקדור המקורי שלה, מחזיר אותה אליך. מארס אומרת:"חיילים, בואו! נלך לקרוא לתגבורת מהבסיס!" והיא ושני החיילים נכנסים לתוך חדר נוסף במערה בסביבה שמעליו ציור של האות g, כמו בפוקדור. אתה שם לב מולך לקופינג, מפוחד, הפיל את החפץ של זריזות העל
    מה תעשה?
    "קופינג בוא אלי, אל תפחד!" אומר לו וארים את המכשיר של המהירות העל ואראה אם יש דרך מילוט!"

12. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    \
    טל
    אין בעד מה
    את מעודדת את שני הפוקימונים שלך וחושבת שאולי דווקא תנצחי בקרב מוזר זה. את אומרת להם מה לעשות. וולפיקס שולחת גחלת לעבר סקידו, מעלפת אותו. פאווניארד משסע את פאראס עם טופר ירוק בהיר, גורם לו לא מעט נזק. ברנדון אומר:"סקידו, חזור! פאראס, אבקת רעל!" פאראס מנסה לשלוח אבקה רעילה וסגולה לעבר פוקימוניך, וולפיקס עושה כבקשתך ומגנה עליכם. נראה שההגנה מחלישה אותה קצת.
    מה תעשי?
    וולפיקס - 6/10
    פאווניארד - 2/10

\[/color]
    [/quote]

"כל הכבוד! כמעט סיימנו!" אעודד את שני הפוקימונים. "וולפיקס, פאווינארד זה הזמן לעבוד יחד! וולפיקס תשתמשי בגחלת ומיד לאחר מכן תשתמש בשריטה פאווינארד!" אומר להם בתקווה שמהלך יגיע. "למה אתה לא עונה לי!?" אתעצבן בו זמנית על האיש המוזר.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

13. the bitch is back
    *לא יודע אם שמתם לב לזה, אבל עשיתי את שיטת הקרובה קצת יותר מהירה, כשכל מתקפה מורידה הרבה יותר חיים כדי לקצר באורכי הקרבות. מה שאומר שיהיה עליכם לחשוב מהר ובתבונה כדי לנצח קרבות.

עומר
    *מתקפת הטעיה
    אתה מקלל בלבך את ג'ייק ואומר לסקראגי מה לעשות. הוא שולח עוד חול לעיניו של סנדייל, מקשה על ראייתו יותר, ואז רץ אליו, נעלם, מופיע במוך אליו שוב ונוגח בו, גורם לו קצת נזק עקב כך שמתקפת הטעיה היא מתקפת אופל. בכל זאת נראה כי כרגע הוא חלק מאוד. ג'ייק מחייך ואומר:" זה אמור לגמור אותו, סנדייל, מתקפת זעם, שוב!" וסנדייל מזנק לעבר סקראגי, שמרים מיד את נשל העור שלו ומגן עליו מכל צרה. *מזל טוב! סקראגי למד הגנת נשל!!!*. ג'ייק מקלל ומתעצבן, כי מתקפת זעם מאבדת את התחזקותה.
    מה תעשה?
    סקראגי - 5/10
    ובאנגלית?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    "כל הכבוד לך!" אקרא באושר ואמחא כפיים בטיפשות "עכשיו זנק עליו שוב עם בעיטה נמוכה!" אקרא בהתלהבות ילדותית מעט
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    שם: עמית כהן

טוטודייל
    *אתה רוצה לערב גם את קודי וליצור משולש רומנטי בין טרייסי לבינך וקודי?
    *אניח שכוונתך היא "ואשתגר לעיר סאנישור, לחפש את הבסיס"
    *מקום : הקוטג' של אבא של ביל - כף סרוליאן
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה עונה לאבא של ביל למה אתה מחפש אותו. הוא אומר:"אה! אם ככה, אני חושב שאני יוכל לעזור לך" הוא אומר וניגש לארון. פתאום אתה שם לב שבצד החדר יש ארון ענקי מלא באבקות, משחות ותבלינים. הוא שם לך בבקבוקון קצת מאבקה וורודה בוהקת, שנראה כאילו היא פועמת. "הרבה לפני שהיו מכונות טכניות (TM's), אנחנו השתמשנו בכל מיני אבקות ומשחות מיוחדות כדי ללמד פוקימונים מתקפות. זו שיטה גם הרבה יותר נוחה, נעימה ובריאה לטלפון. כדי ללמד את באלטוי את המתקפה ריפוי, פשוט תמרח אותו במשחה הוורודה הזו. אם אתה מתעניין בכל הנושא הזה, יש לי אוסף די מרשים, אבל המומחה האמיתי גר באי סיאנווד שבג'וטו. עכשיו, לא אמרת שאתה ממהר לאנשהו?" אתה נזכרו נפרד ממנו לשלום. אתה הולך אחר כך למאחורי הבית, ואז משתגר לעיר סאנישור. נראה שהשעה בסאנישור קצת יותר מאוחרת מבקנטו. אתה הולך ומחפש את הבסיס, ואז רואה מקטע חשוד בקיר האבן שמשמאלך. אתה ניגש אליו, בוחן אותו בידך, ומגלה מעבר סודי, אתה עובר דרכו ונכנס לתוך מעלית. המעלית היא עגולה וקירותיה שקופים. בפיר המעלית יש מסכים המציגים כתבות חדשות שונות ביפנית, אנגלית וצרפתית. אתה מצליח לזהות כתבה אחת, על רקע עיר הולדתך, אקרוטיק, בה מדברים על השוד הגדול של צוות רמפא"ג. לבסוף, המלית מסיימת לרדת. אתה יוצא ונפעם מהמראה. כל הקירות, מצופים במתכת אפורה כהה, ומשני צידי היציאה מהמעלית פסלי ארד ענקיים של ברנדון מצד אחד והטורטרה האגדי שלו מהצד השני. יש תנועה עמוסה מאוד של סוכנים בבסיס, ועקב כך שברנדון סיפר לך שזו עיר הולדתו, אתה מניח שזה הבסיס הראשי (HQ) של צוות אג'נטרה. אתה גאה בכך שבסיס הפעולה שלך הוא הבסיס המרכזי. אתה ניגש לדלפק שמולך, מלא בפקידות. אתה ניגש לאחת מהן, והיא שואלת:"בוא נראה. אתה טירון, נראה כמו יליד ג'וטו, נראה מותש, ריצ'י גולד? חיכינו לך. ברוך הבא! מקווים שתפיק רק תועלת משהותך בצוות אג'נטרה. החדר שבו תלון הוא חדר 652, בקומה 66-. יש לך שני שותפים לחדר. בהצלחה!" היא אומרת ומגישה לך ליד כרטיס מגנטי עליו מודפס המספר '652'
    מה תעשה?

בר
    מה תעשה?

טדי
    מה תעשה?

טל
    אין בעד מה
    מה תעשי?
    וולפיקס - 6/10
    פאווניארד - 2/10

עומר
    *מתקפת הטעיה
    מה תעשה?
    סקראגי - 5/10

נדב
    *מקום : הומילאו, יונובה - בסיס צוות אג'נטרה
    אתה מתעורר, מתרחץ בזריזות ורוצה לאכול ארוחת בוקר טובה, אך במקרר יש רק סלט. אתה אוכל אותו ומוציא סנדוויץ' מהפיר, אוכל אותו לאחר שהשתגרת בפיוטר. אתה משוטט לך ברחובות פיוטר עם סנדוויץ' ביד, עד שאתה מגיע לפינה הצפון מערבית של העיר, ליד מכון העיר פיוטר, שם יש מבנה צבאי מבוצר וממוגן, עם סמל העת וההר על הגדר. אתה מתקרב אל המבנה, ומראה לשומרים בכניסה, שהם במדים כמובן, את התג שלך, ששלפת מהנרתיק. הם מצדיעים ופותחים את השערים. אתה נכנס פנימה אל שטח המבנה ואז גם אל המבנה. בכניסה למבנה עומדת שורה של חיילים במדים, ומולם אדם גבוה ושרירן עם בגדי הסוואה ושיער בלונדיני קוצני: . הוא אומר לך בקול עמוק וזועם: הטירון סמית'! החלף מיד למדים, כולל סיכת טירון, וחזור לכאן, שרץ יפני שכמותך!"
    מה תעשה?
    תחליט בקשר לקודי מה שאתה רוצה אני זורם עם כל החלטה
    --------------
    "מעניין מי השותפים שלי לחדר..." אחשוב בתמיהה ואתקדם אל עבר החדר המדובר בציפייה מרובה.

15. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    שם: Amitlv.

שם במשחק: בל.

רקע: לאדם הרגיל חיים, איך אומרים, משעממים. אך לך לי, אני עברתי כמה דברים. בתחילה מעולם לא הכרתי את אימי, היא נפטרה כמה דקות אחרי שהביאה אותי לעולם הזה. אבי מעלום לא התייחס אלי, תמיד קרא לי רוצח, הרוצח של אישתו. הוא טועה בדבר אחד, רוצח אני כן אך לא של אישתו. שאתה לבדך מגיל צעיר אתה משתעמם מהר מעוד, וצריך במהרה למצוא דרכים מהנות להפיג את אותו שיעמום. הדרך שלי הייתה לגרום סבל לאחרים. יכול להיות בגלל שחוויתי סבל תמידי קב המצב הלא נעים בבית בבית הספר וכו' והעתקתי את זה לאנשים אחרים? לפוקימונים אחרים? לא משנה מה הסיבה, לגרום לאחר סבל וכאב הייתה ההנאה הגדולה של חיי. לכן זה היה ברור שאני אצתרף לצוות רמפא"ג.

תיאור/ספרייט: חייב?

מהות: אם ממש מסתכלים ברקע ניתן לראות שבל תמיד מחפש תרוץ וסיבה למעשיו, יכול להיות שזה בגלל שעמוק בתוכו הוא לא באמת רע? יכול להיות שהוא סתם ילד מפוחד, שרק רוצה שיהיה לו טוב?

אופי: אני לא אוהב לקבוע לי רגשות שמחייבים אותי כל הזמן ללכת לפיהם, אם זה ממש חשוב לך אז ארשום אך אני מעדיף לתת לדמות שלי לזרום לפי מצב רוחי...

פוקימון התחלתי: לא לגעת

מחוז שיבוץ: לא כזה משנה...

חפצים: לא לגעת

דרגה: לא לגעת

בסיס: לא לגעת

פוקימונים: לא לגעת

שותף: כן

הערות/הארות/בקשות/במבה: אני אשמח לשותף למרות שלא חייב אחד קבוע, ותעשה אותו איך שבא לך אחרי הכל אתה שולט בוא, שיהיה גם לך כיף!

כמו תמיד. עמיטריד.

עמוד 12 מתוך 89 ראשוןראשון ... 210111213142262 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •