*קצת שכחתי מזה בטופס, אבל ממש אשמח אם בתגובה הבאה תוכלו לרשום לי את הגיל של הדמות שלכם. זה כל כך יקל עליי
בר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מגחך וחושב מה יעשו לחובבן שנלחם מולך. לאחר מכן אתה מחזיר את קלאונצ'ר וצועד לכיוון המעלית. לידך גבר ואישה, בערך בגילך. אתה נכנס לתוך המעלית יחד עם הפיראט והאנשים, ומגיע קומה אחת למעלה. לאחר כמה שניות דלת המעלית נפתחת ואתה מוצא את עצמך בחדר עגול שמהסמל של צוות אקווה מתנוסס על הקיר מאחוריו, מוקף בהילה סגולה כהה. בחדר יושבים עשרות פיראטים במדי הפיראטים שלהם בחצי גורן, ומולם עומדת אישה סביב גיל שלושים עם עור שזוף ושיער שחור כהה עם פסים כחולים:ספוילר
היא אומרת:" שלושתכם שם! זה שאתם כאן מספיק כדי להעיד על כך שאתם מתחילים להבין באמת עם מי צריך להתחבר, לפני שמאוחר מדי!". בזמן שהיא מדבר החייל-פיראט והחיילת-פיראטית שהדריכו אתכם מצטרפים לקהל. "אני שלי, מדענית לשעבר בחברת דבון וכיום הסגנית הראשונה של הבוס של צוות אקווה-רמפא"ג, מפקד מחוז סינו בצוות רמפא"ג. כל פקודה שתקבלו ממני היא פקודה בלתי ניתנת להפרה, אלא אם כן קיבלתם הוראות ישירות מלמעלה. במילים אלו, ברוכים הבאים, מלחים חדשים בצוות אקווה-רמפ"אג!". כל החיילים-פיראטים מוחאים כפיים. "מטעמי זהירות" היא אומר ומוציאה יצור דמוי היפופוטם ורוד וגדול עם קונכייה ענקית עם פנים על זנבו מהפוקדור שלו, "סלווברו יסרוק את מוחותיכם כדי לבדוק שאין בכם כוונות זדון נגדנו. אם תסרבו לבדיקה, תועברו מיידית לצינוק. האם אתם מסכימים?" היא שואלת. סלווברו:
מה תעשה?
טדי
*מקום : מפלי המטאורים, הואן
*כסף : 0 פ"ד
אתה קורא לקופינג לבוא אליך ומרים את החפץ למהירות. אתה מרגיש כאילו אתה יכול לטוס כרגע. אדם מחזיר את פטיליל, מחזיק אותך בכתפך, כשקופינג מתקרב אליך אתה תופס אותו ואתם מתחילים לרוץ. אתם טסים, ותוך שלוש שניות עוברים את כל דרך 115 ומגיעים לעיר ראסטבורו. אתם מגיעים לצפון העיר, לאזור התעשייה, ורואים את הבניינים המרשימים של חברת דבון, ובסמוך אליהם, את בניין צנוע וקטן יחסית של מעבדה חקר קטנה, עם סמל ההר שעליו עץ בו. המעבדה מוקפת בגדר תיל ונמצאת בשמירה מתמדת של חיילים במדי הסוואה הזהים למדים שקיבלתם. אתם עוצרים כשאתם מגיעים לשער, ומראים לחיילים את קופינג ואת התגים שלכם. הם פותחים את השער ואומרים:"תדברו עם מולי, הפקידה, היא תפנה אתכם ישירות למורגן ולמעבדות". אתם נכנסים פנימה, ובתוך המעבדות, שם יש פסלי ארד אדירים בטור הראשון של ברנדון והטורטרה שלו, ובטור השני של אדם צעיר עם שיער שחור ומשקפיים ופוקימון ענקי שנראה כמו האקסורוס:. אתם ניגשים לפקידה, וכשהיא רואה את הקופינג היא אומרת:"או! תודה לאל! המעבדה הראשית יושבת בקומה 3-, אני מניח שתזהו את מורגן. והוא הרי האדם שמופיע בפסל כאן!". אתם יורדים לקומה 3-, ושם רואים את אותו אדם שראיתם בפסל, רק הרבה יותר לחוץ, ולידו אדם שרירן, גדול ומזוקן, עם מכנסי לחימה וחגורה שחורה. הוא מסתובב כרגע עם חולצת ג'ודו מרופטת: מורגן:
איש ג'ודו:
(עם חולצה). האיש עם חולצת הג'ודו אומר:"שלום לכם, טדי ואדם. חיכינו לכם. אני מגנו, הראש מחלק טירונים בצוות אג'נטרה ומפקד מחוז ג'וטו בפעילות של צוות אג'נטרה. אולי יצא לכם להכיר את אחי, מנהיג המכון של העיר סיאנווד שבג'וטו, צ'אק. הבחור הזה כאן" הוא אומר ומצביע על האדם שזיהיתם כמורגן "הוא מורגן. עילוי. הצטרף לפני שנתיים לצוות שלנו בתור טירון, ותוך כמה חודשים התקדם בדרגות המדענים, עד שהפך למדען הראשי של הואן. אחיו התאום הוא צ'רן, מנהיג המכון של העיר אספרטיה ביונובה. דבר ראשון, אני בטוח שמורגן ישמח לקבל את קופינג והחפץ". אתה מביא למורגן את החפץ ואת קופינג, מראה החפץ מרגיע אותו, והוא אומר "תודה" מהיר ורץ לנבכי המעבדה. "שנלך לשבת במקום יותר נוח?" מציע מגנו. הוא תופס בידיכם, ומשתגר יחד איתכם לאנשהו. אתם צצים מחדש בעיר מלאה בדגלי יריד על חוף ים, ולידה מגדלור ענקי. מהצד המנוגד למגדלור אתם רואים מרחוק כמה מבנים משונים ומקצהו השני של הים אתם מצליחים לראות במטושטש אי. "ברוכים הבאים לאוליביין, ג'וטו נערים" מגנו אומר. "האי שם הוא האי סיאנווד, שם גדלתי. אך היום אנו בדרכנו למקום אחר" הוא אומר ומוביל אתכם לכיוון המגדלור. אתם הולכים לצדה המזרחי של הגבעה עליה עומד המגדלור, ומגנו נוגע בקיר. סורק טביעות אצבע מופיע ואומר "שלום, מגנו". דלת נפתחת ואתם יורדים בפיר מעלית שכבר למדתם להכיר. הבסיס שמתחת מבוסס על הצבע הכסוף, וכולו בצבע זה. "ברוכים הבאים למפקדת ג'וטו של צוות אג'נטרה. זה בסיס לכל דבר ועניין, אל בנוסף יש פה גם את המשרד שלי ועוד כמה דברים מעניינים". הוא לוקח אתכם אל המעלית, מניח את אצבעו על סורק טביעת האצבע, והמעלית אומרת "מיד, מגנו". היא יורדת כמה קומות, עד שלבסוף את נכנסים לתוך חדר ששלושה מקירותיו הם מסכים, שכרגע מציגים נוף על עיירת חוף פשוטה, שאתם מניחים שהיא על האי סיאנווד. במרכז החדר שולחן מאורך ובפינת החדר יושבת צפרדע ירוקה:
. כשמגנו מופיע היא מזנקת עליו ואומרת "פולי, פולי!". אדם אומר בהשתאות:"פוליטואד!". מגנו אומר:"אתה צודק מאוד בחור צעיר. שהו פוליטואד, חברי הטוב. כשאני וצ'אק התחלנו את המסע שלנו, אבא שלנו נתן לכל אחד מאיתנו פוליוואג. צ'אק פיתח את שלו לפוליווראת', ואני את שלי לפוליטואד. הוא ידיד וותיק ביותר שלי. ועכשיו, שבו, וספרו לי כל מה שקרה במשימה שלכם".
מה תעשה?
טל
את מעודדת את וופליקס ופאווניארד ואומרת להם מה לעשות. וולפיקס שולחת גחלת להוטת על פאראס, וזה מספיק כדי לעלף אותו. האיש אומר:"פאראס, חזור! מצטער שלא דיברתי איתך קודם, לא רציתי לחשוף מידע לאנשים שלט הוכיחו את צעמם. אני ברנדון גרינליף, יליד העיר סאנישור, מייסד וראש צוות אג'נטרה. זהו בסיס המבחנים הסודי שלנו. הגעת לפה ממש כמה רגעים לפני הקרב. ריססנו עליך תרסיס שינה בזמן הטיסה כדי שלא תראי לאן אנחנו נוסעים. כעת, שהוכחת את עצמך, את רשאית לגשת לצוות אג'נטרה. אקסגיוטור, צא!" ומהפוקדור יוצא פוקימון שנראה כמו עץ קוקוס. "כשתהיי מוכנה, אקסגיוטור ישגר אותנו למקום בו אנחנו עורכים את טקס הקבלה לצוות, שם תיהפכי רשמית לחברה בצוות".
מה תעשי?
עומר
*Feint Attack
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מעודד את סקראגי ומוחא לו מחיאות כפיים. ג'ק מגחך על ההתנהגות שלך. אתה אומר לסקראגי מה לעשות. הוא מזנק עליו שוב עם בעיטה שפוגעת בו בפניו, מעלף אותו. בזמן שהוא צורח, שני חיילים נוספים של צוות פלזמה-רמפא"ג מזנקים על ג'ק, גוררים אותו הרחק מכאן. החייל שהדריך אתכם ניגש אל סנדייל עם פוקדור-פלזמה, לוכד אותו מחדש ו"גונב" אותו. את מחכה ששני הקרבות הנוספים יסתיימו, ואז מצטרפים אלייך שני אנשים נוספים שבדיוק החזירו אינקאי והאונדור, כשפוצ'יינה וסטאנקי נלכדים מחדש. החייל ניגש אליכם ואומר:"ברכותיי! כעת, אתם רשמית חלק מצוות פלזמה-רמפא"ג! לכו אחריי קומה אחת למעלה למעלית כדי להגיע לטקס קבלת המדים" הוא אומר וצועד לכיוון המעלית, נבלע בתוכה.
מה תעשה?
פוקיומנים שנצפו:
אינקאי :האונדור:
פוצ'יינה:
סטאנקי:
טוטודייל
*טוב אז אני יוותר על זה, נראה לי מסובך מדי. נגיד שקודי וטרייסי חברי ילדות או משהו כזה
*מקום : הביסס הראשי של צוות אג'נטרה, סאנישור, סינו
*כסף : 1,125 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה תוהה מי שותפיך לחדר ומחפש את המעלית לחדרים. אתה מוצא מעלית מעליה רשום '部屋', והידע שלך ביפנית מתרגם את זה ל'חדרים'. אתה נכנס אל המעלית, ולוחץ על קומה 66-. אתה יורד עליה ורואה, כשאתה יורד, שלט ביפנית האומר כך: 'חדרים 651-655: שמאלה. חדרים 656-660: ימינה.' אתה הולך שמאלה עד שאתה מגיע לחדר שעל הדלת שלו רשום '652'. אתה לוקח נשימה עמוקה, ומעביר את הכרטיס המגנטי בחרך בדלת. הדלת נפתח, ואתה רואה מולך את החדר. בחדר סלון, עם מסך ענקי על הקיר, מסך לטוויזיה ושלוש ספות, שניים מהן מאוישות כרגע. במטבח יש מטבח קטן, מקרר ודלת בקיר. בצדה הימני של הדירה יש מסדרון עם שני חדרים משמאל, חדר אחד מימין וחדר אחד בסוף. על שתי הספות יושבים נער ונערה, סביב גילך. הנערה בגובה 1.60, עם שיער שחור שמגיע עד לגפיים, והיא לבושה בחולצה לבנה עם וסט ורוד וגינס. על הספה השניה נער, בגובה 1.80, עם שיער קוצני, לבוש בחולצה כחולה ומכנס לבן עם פסים כחולים. הנער ניגש אליך ואומר:"היי, אני קודי ברוור, וזו טרייסי בל. שנינו חברי ילדות מהעיר הארטהום בסינו. אנחנו בחדר הזה כבר כמה ימים, מאז ששנינו עברנו את מבחן הקבלה. אמרו לנו לחכות לעוד שותף לחדר ולמסע, ואני מניח שזה אתה. היי! החדרים במסדרון הם חדרי שינה. אני וטרייסי איישנו את החדרים בצד שמאל, אז לך נשאר החדר הימיני! אני וטרייסי בדיוק תכננו ללכת לישון. יש במקרר סלט ושאריות של סטייק מהצהריים אם אתה רעב. לילה טוב!" הוא אומר, ואחריו מגיעה טרייסי, אומרת "היי" ביישן וממשיכה גם היא לחדרה.
מה תעשה?
Amitlv
דבר ראשון, אהבתי את הרקע. דבר שני, רשום! אתה יכול להגיב להתחלה. אתה תוצב בקאלוס, אלא אם כן יש לך בעיה עם דור 6, אז תודיע לי.