" איזה פוקימונים יפים. " אני אומר , " לי אין פוקימונים , לא היה לי מספיק כסף כדאי לרכוש פוקודרים." אני עונה כאשר אני מבין שהוא מבקש ממני להוציא את הפוקימון שלי.בר
*כסף: 0 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נאנח שהם לא יתנו לך ללכת עד שיוציאו לך את הנשמה. אתה פותח את יישום המפה, ורואה שיש לך אופציית בחירה בין הבסיסים: 'האי איירון, אגם וריטי, העיר אטרנה, דרום הר קורונט, אגם אקיויטי, דרך 210, העיר ווילסטון, סנדוף ספרינג (Sendoff Spring), אגם ואלור, הר סטארק'. אתה מבין שיש לא מעט בסיסים בסינו, ובוחר באגם אקיויטי. אתה בוחר את יעדך (חדר תדרוך 32B, קומה 5-), ותוך שנייה הטלפון מאתר את מיקומך בבסיס, ליד החדר העגול וחדרי ההלבשה, ומנווט אותך. אתה מטייל בבסיס הענקי והכחלחל בין מאות ואף אלפי המלחים-חיילים של צוות אקווה-רמפא"ג ששוכנים רק בבסיס זה ותוהה לעצמך איפה כולם ישנים. לבסוף אתה מגיע לחדר שבכניסה אליו רשום 32B. אתה נכנס פנימה ומוצא כ50 אנשים נוספים במדי הצוות יושבים, ומולם שלי, עומדת על במה ולידה מסך עם מפת סינו, עם כוכבים שחורים ממוקמים במיקומים של הבסיס שראית קודם. את רואה זוהר כחול ליד הכוכב השחור הצפוני ביותר, שממוקם ליד אגם, ומבין ששם אתה נמצא כרגע. שלי אומרת:"כמו שאתם מבינים, כולכם צריכים מקום לישון. כל אחד מכם יהיה צריך למצוא את דרכו לבד, על לבוש אזרחי, אל הבסיס שאני אומרת לו שהוא לן בו, בלי להיחשף. אתם" היא מצביעה על חמישה אנשים, רחוקים ממך. "מזל טוב. הבסיס שלכם הוא כאן. לכו לדלפק וחפשו את המיטות שלכם." היא מצביעה על חמישיות ושלחת אותם למקומות שונים ברחבי סינו, עד שהנשארים בחדר רק חמישה אנשים, אתה ביניהם. "ואתם" שלי אומרת, "אתם תהיו בבסיס באי איירון. כדי להגיע לשם, יהיה עליכם לעבור בתוך הר קורונט, ומשם להחליט: או לפנות לכיוון אטרנה, לעבור את יער אטרנה והעיירה פלוארומה, או להמשיך דרומה יותר בהר קורונט עד לדרך 207 והעיר אורברוג, שם תפנו מערבה. בשני המקרים תגיעו לעיר ג'ובילייף, ממנה תצטרכו למצוא דרך מערבה על פני המים אל העיר קנאלייב. ממליצה לכם לעבור בעיירה סלסטיק, ממזרח להר קורונט, כדי לחפש את דיסק המתקפה גלישה, כדי ללמד את הפוקימון שלכם לשחות. לאחר מכן, כשתגיעו לקנאלייב, תעלו על מעבורת או בעזרת דיסק השחייה והפוקימון, תגיעו לאי איירון, שממוקם לחופי, יער אטרנה,אך לצערכם לא נגיש משם. כשתגיעו לאי איירון, היכנסו אל המערה של האי, ובסופו של דבר אני מאמינה שתמצאו דרככם אל הבסיס. זוהי פקודה. אין דבר בחשיבות גבוהה יותר מלהגיע לבסיס. וכדי לבדוק שלא תברחו לי, יש לכם 3 ימים להגיע לשם. אם לא תגיעו לאחר שלושה ימים, תיהפכו למבוקשים על ידי צוות רמפא"ג, ולא יהיה לכם לאן לברוח. כדאי לכם להתחיל עכשיו, כי זמנכם אוזל". כשהיא מסיימת את דבריה, ארבעת האחרים רצים במהירות מחוץ לחדר, שלי מהלכת בעקבותיהם ודוחפת אותך החוצה.
מה תעשה?
טוטודייל
*מקום : הבסיס הראשי של צוות אג'נטרה, סאנישור, סינו
*כסף : 1,125 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר שאתה בעד ארוחת בוקר קלה קודי מתעסק מעט עם הדלת, ומהפיר מופיע מגש עם עשבי תיבול, 6 ביצים וחבילת נקניק. הוא מוציא מחבת מהארון במטבח ומטגן שלוש חביתות נקניק, מגיש לכם על השולחן בסלון. אתה וטרייסי מודים לו ואוכלים את ארוחת הבוקר. לאחר מכן כולכם מסכימים שלפני המשימה, מומלץ לעבור באי אבן הטבור, עדי לקבל יותר פרטים על הנושא. אתם משתגרים לאי, ונוחתים בנמל קטן. כשאתם יוצאים מהנמל, אתם רואים הר מפלצתי מאבן שיש. ליד הכניסה להר יש כניסה ממתכת, עם אנשים עוברים בה פנימה והחוצה. אתם מתקרבים לדלת המתכת הזו ורואים שכדי להיכנס יש צורך בהצגת סיכת הסוכן. שלושתכם מציגים את סיכת הסוכן ונכנסים פנימה. אתם אומרים לפקידה שנשלחתם מהמפקדה בסינו לחפש את הסוכן ג'ף. הפקידה אומרת:"או. אז אם כך, אתם תצטרכו את מנהל הבסיס. המשרד שלו בקומה 15-. אני איידע אותו שאתם באים. קחו את הכרטיס הזה, העבירו אותו בתוך המעלית הראשית והיא תביא אתכם ישירות לחדרו". אתה לוקח מהפקידה את הכרטיס ונכנס למעלית היחידה בבסיס המרוחק הזה, שקטן באופן משמעותי מהבסיס שלכם, במפקדה הראשית בסאנישור. טרייסי וקודי נכנסים אחריך, ואתה מכניס ומוציא את הכרטיס מהחריץ שמתחת למסך. המעלית יורדת עד לקומה 15-, ואז נפתחת. אתם רואים משרד בגודל יפה, מואר מאוד, עמוס לעייפה בספריות מלאות ספרים. במרכז החדר שולחן ארוך, ומאחוריו הכיסא של מנהל הבסיס, עליו הוא יושב. מאחורי הכיסא יש מסך ענקי המציג נוף של מערה קפואה כלשהי. על הכיסא יושב אדם כבן 30, עם כובע מצחייה אדום-שחור, שיער חום, ווסט כחול, מכנסיים שחורות ונעליים אדומות:. הוא מדבר אליכם במבטא אמריקאי כבד ואומר:"שלום, אני הילברט. לשעבר האלוף של מחוז יונובה, והאדם הראשון שניצח את צוות פלזמה, עם נייט שניצח אותם שנתיים אחריי. אני לא מאמין שלאחר 15 שנה, הם עדיין ממשיכים לעשות צרות. אוי, אם אני אניח את הידיים שלי על גטסיס הזה... לא משנה, זה לא הנושא שלנו. הצטרפתי לצוות אג'נטרה לפני 13 שנה, כשהוא הוקם לראשונה, אחרי שנייט ניצח את צוות פלזמה בשנית. התקדמתי בדרגות, והיום אני מנהל בסיס, הבסיס באבן הטבור באיי סווי שבקנטו, בו אתם נמצאים. את ג'ף הכרתי שנים. הכרתי אותו אחרי שניצחתי את צוות פלזמה, בעיר נימבאסה. הוא היה בחור טוב, ושמרתי איתו על קשר. לאחר שנתיים, כשצוות אגנ'טרה הוקם, שכנעתי אותו להצטרף. הוא היה מהמגויסים הראשונים ביונובה. כיום הוא סוכן מתקדם מאוד וחזק מאוד, בדרגת סוכן עילית. זאת הסיבה ששלחתי אותו לבד לחורשת אי 5, כי הייתי בטוח שהוא יסתדר לבד. עשיתי טעות. הוא צעיר ממני בכמה שנים טובות, אני דואג לו. למרות שבטוח שאתם יותר צעירים ממנו, הבטיחו לי שתמצאו אותו". הוא אומר ובמבט מודאג נפרד מכם. טרייסי מנגבת דמעה כשאתם נכנסים למעלית, עולים למעלה ומחזירים לפקידה את הכרטיס. קודי אומר:" אני מציע שנשתגר מיד לאי 5, למצוא את הסיבה שהוא נעלם. נראה שהילברט דואג מאוד".
מה תעשה?
טדי
*מקום : מפקדת אג'נטרה בג'וטו, אוליביין, ג'וטו
*כסף : 500 פ"ד
אתה מספר למגנו שהכל בזכות אדם ומספר לו מה שקרה. תוך כדי דיבורך אדם מתעצבן, וכשאתה מסיים נראה כאילו הוא הולך להחטיף לך אגרוף. הוא אומר במהירות:"מגנו, אל תקשיב לטיפש הזה. אין לי מושג למה, אבל הוא מתבייש בגבורה שלו. הוא הקניט את מארס, הוא הגן על פטיליל שלי כשהייתי משותק, הוא תפס את קופינג, הוא רץ חזרה לכאן, הוא הכל. טדי הוא הגיבור של המשימה הזו. אני לא עשיתי כלום". מגנו מקשיב בתבונה ואז אומר:"אוקיי. בוא נתחיל בפרטים היבשים: קופינג הושב, החפץ הושב, צוות גלקטיק-רמפא"ג פועלים בהואן, יש להם בסיס במפלי המטאורים, הם מחפשים אתכם, מארס יודעת גרמנית. עכשיו, לשאר הפרטים. טדי, עמדת בגבורה במשימה, למרות שהכחשת זו כמעט בכל דרך אפשרית. בתמורה, אני אשמח לתת לך שי צנוע" הוא אומר ומגיש לידך פוקדור אדום נוצץ. "קיבלתי אותו ממכר שלי מהעיר גולדנרוד, ביל שמו. המציא את אחסון הפוקימונים במחשב או משהו. בקיצור, אדם עשיר. הוא נתן לי לפני כמה שבועות איווי זוהר שבקע מביצה שהוא קיבל במתנה. לי יש כבר שישה שותפים ראויים, ואי חושב שהאיווי יהיה טוב יותר בידיים שלך" הוא אומר מגיש לך את הפוקדור. *מזל טוב! קיבלת איווי זוהר!!!:*. "ולך, אדם" מגנו אומר וניגש לארון בקרבת מקום, "אני יודע שזה לא נדיר כמו פוקימון זוהר, אבל על כנותך היוצאת מן הכלל, אשמח בכל זאת להעניק לך משהו" הוא אומר וניגש לארון שלו, מוציא ממנו שני קופסאות פח כחולות, מעניק לך ולאדם. "זהו נרתיק אותות. כשתקבלו אותו על התנהגות יוצאת דופן או אמות מידה מיוחדות, תזכו באות של צוות אג'נטרה. אתה, אדם, הוכחת את עצמך כראוי לתג היושר" הוא אומר ומגיש לאדם מדליה זהובה קטנטנה, בגודל של מטבע גדול (משהו בגודל ציפורן אגודל). על המטבע חקוק עץ שצומח מתוך הר, והמילה האנגלית 'Honesty', ומצדה השני המילים 'יושר', 'ז*£ח›´' ביפנית, ו'probite' בצרפתית. אדם מחייך ואומר:"תודה לך מגנו". הוא פותח את קופסת הפח ומניח בתוכה את האות. "בנוסף" מגנו אומר וניגש לארגז גדול מאוד בפינת החדר שלו, "זוהי המשכורת שלכם על ההצלחה במשימה" הוא אומר ומגיש לכל אחד מכם צרור שטרות בשווי 500 פ"ד. "זה לא הרבה, אבל זה אמור לספק לכם מימון לכל מיני מותרות. כמובן שככל שתעשו יותר משימות, תרוויחו יותר כסף. משימה רשמית מהצוות אתם מקבלים פעם ביומיים, אבל כדי שלא ישעמם לכם עד אז, כבר עוד שעה-שעתיים תקבלו מגוון משימות משניות וקטנות שתוכלו לעשות כדי לסייע במאמץ, לאט לאט. צוות אג'נטרה לא נלחם רק בצוו רמפא"ג, כמובן. המשימות יכולות להגיע לרמה של פרלוין נתקע על עץ, אבל כל בקשה לעזרה שמגיעה למחשבים שלנו מיד מועברת. לוח המשימות שלכם לא יכול להכיל יותר מחמש משימות קטנות כאלו, הנקראות מטלות, באותו זמן, לכן כדי לקבל עוד מטלות תצטרכו לסיים כמה מטלות שכבר קיבלתם. כל מטלה תזכה אתכם בפרס כספי כלשהו, בין 1 פ"ד להחלטתו של מבקש העזרה. כמובן שתוכלו בזמן זה לטייל בעולם, לנצח מכונים או לצאת למסע קניות, זו בחירה שלכם. אם באחת מהמטלות שלכם קורה משהו חריג, אל תתביישו לדבר איתי או עם קלוד, מנהל הבסיס שלכם באקווקורד. אני אארגן לכם פגישה איתו כשתצאו, כך שתוכלו דבר ראשון ללכת להיפגש איתו. נתראה בעוד יומיים, אחרי המשימה הגדולה השנייה שלכם!" הוא אומר ומלווה אתכם החוצה.
מה תעשה?
מה אתה יכול לעשות: לבצע מטלות, לסייר בעולם, לנצח מכונים, ללכת לקניות, וכל מה שעולה ברוחך בעצם
עומר
שלושתכם מהנהנים, ובהיים נכנס למוחותיכם. קודם כל למוח שלך, מה שגורם לך להרגיש תחושה לא נעימה של תקיפה מוחית. את חשה את המוח של בהיים ממשש כל פרט מזיכרונך. לאחר שהוא מסיים, נראה כאילו מוחו למד כמה דברים ממוחך, והוא מצפצף צפצוף. הוא מצפצף את אותו צפצוף לאחר שתי הסריקות הנוספות. קולרס אומר :"מצוין, אז בלי מרגלים הפעם. אם כך, התקבלתם!" הוא אומר. הוא מחווה בידו ושלושה חיילים ניגשים אליו, כל אחד מהם אוחז חבילה בעטיפה שחורה עם מגן פלזמה הזוהר בסגול, כמו על הקיר. הם מעניקים לכם את החבילות. קולרס אומר:" דבר ראשון, אני מניח שאתם רוצים לדעת איפה אתם, כרגע ממש אנחנו מתחת למעבר הקרח, המקשר בין העיר בלקת'ורן לדרך 44. הכניסה לבסיס היא בקומת המרתף של מעבר הקרח. אתם בוודאות תזהו אותה אם תחפשו. החבילה שהבאתי לכם מכילה מדים, אותם תחויבו ללבוש כל הזמן אלא אם כן אתם במשימה תחת זהות בדויה. החבילה מכילה גם פלזמה קארד, כרטיס מגנטי שמאפשר לכם גישה לכל האזורים שחיילי פלזמה רשאים להגיע אליהם. עם כרטיס זה תיכנסו לבסיסים, מעבדות ועוד הרבה. כמובן שככל שתתקדמו בדרגות, תקבלו כרטיסים נוספים שיאפשרו לכם מעבר למקומות נוספים. החבילה מכילה גם טלאי פלזמה, שייתפר למדים שלכם אחרי שיוכנס בו שבב מידע שיאפשר לכם להיכנס בזריזות לכל המקומות שתרצו, כמו הפלזמה קארד, כדי שלא תצטרכו לסחוב את הפלזמה קארד אלא אם כן אתם בזהות בדויה. יש גם חמישה פוקדורים רגילים וחמישה פוקדורי-פלזמה. תשתדלו לא לבזבז את פוקדורי הפלזמה מהר מדי, כי הם עדיין די נדירים. בנוסף, ראוי לציין שפוקדור הפלזמה יתפוס כל פוקימון עם 100 אחוזי הצלחה. החבילה מכילה גם נרתיק כרטיסים, למקרה שתצטרכו מעקב אחר הזהויות הבדויות שלכם והכרטיסים המגנטיים. יש בפנים גם בקבוק של תרסיס שינה להרדמת אויבים, ופנס קטן שמכיל שדר היפנוטי, כך שברגע שתאירו על מישהו עם הפנס, תוכלו להפנט אותו. כרגע הפנס יכול לעבוד רק פעם אחת בין טעינה לטעינה, לכן תשתמשו בו בחוכמה. בנוסף לכל, כרטיסי פוקימונים" הוא אומר ומראה לכם כרטיס סגול עם מגן פלזמה עליו. "אין לנו פוקדקסים משוכללים כמו לצוות אג'נטרה המרושעים ועוזריהם, לכן אנחנו משתמשים בקלפים. קלפים כאלה כושפו כדי שיוכלו לזהות כל פוקימון ולהראות לכם כמה שורות מידע עליו, אך יכול להיות שכמה פוקימונים נדירים יותר לא יזוהו לסיום, בכיס המדים יש לכם גם טלפון חכם. ובכך, אני מאחל לכם בהצלחה" הוא אומר, ובתשואות רמות עוזב. כשהוא עוזב ואת מסתכלת עליו, את רואה שליד המעליות יש חדרי הלבשה.
מה תעשי?
טל
את רוטנת שחבל שהוא לא אמר מההתחלה את זה, אך ברנדון לא שומע. את מחזירה את הפוקימונים שלך ואז מעכלת מספר דקות ואומרת לברנדון שאת מוכנה. "אם כך, בוא נצא!" ברנדון אומר. את נעלמת ומופיעה לאחר כשבריר שנייה בחדר עגול עם סמל ענקי של עץ שצומח על ראש הר, שמתחתיו רשום "Agenterra". את מבינה שזהו הסמל של הצוות ומשננת אותו. לאחר מכן את מסתכלת על החדר. בחדר יושבים לפחות כ-50 בני אדם שמחאו לכם כפיים כשנחתתם. מול האנשים יש במה קצת מוגבהת. ברנדון עולה על הבמה ומסמן לך לעמוד לידו. לאחר מכן הוא אומר: "הנערה הזו כאן, היא אליס סיל!". האנשים מריעים לך. "לפני מספר דקות, היא ניצחה אותי בקרב כפול עם פוקימונים שקיבל רגעים לפני, ועברה את מבחן הקבלה לצוות אג'נטרה בצורה מרהיבה!". התשואות כעת היו רמות יותר. "כעת, מולכם כעדים וברשותה של אליס, אקסגיוטור יסרוק את מוחה כדי לוודא שהיא אינה סוכנת אויב. הימצאות כאחת כזו או סירוב לבדיקה יסתיימו בעיכוב למעצר ושלילת פוקימונים. אליס, האם את מסכימה להיבדק?" הוא שואל, וכל האנשים מפנים אליך מבטים, מחכים לתשובתך
מה תעשי?
אלמוג
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שואל את האדם בבלבול מספר שאלות בסיסיות, וכל שהוא משיב זה "בהמשך". קולו עמוק ומסתורי. הוא אומר:" ליליפ, הופיפ, צאו!" ומהפוקדורים יוצאים יצור אצות מוזר וחיה קטנה אדומה עם עלים בראשה שמסייעים לה לרחף. הוא מחכה שתוציא את פוקימוניך.
מה תעשה?